Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim kızda tıpkı senin kız gibi zaten gündüzleri üç saatte bir 60 cc. zorla şaklabanlıkla gece de 2 saatte bir uyanır 90 cc ile 120 cc kadar yer.Allahtan ek besinlere başladıkta birazcık yiyor.

benimde kız pirinçli muhallebisinden yiyor işte 100 cc lik yapıyom gündüz birde çorbasını yiyor bir su bardağı kadar yediriyom genelde yarısında başlıyor tükürmeye bağırmaya bizde şaklabanlıkla yediriyoruz maleseff yarısı önlüğüne yarısı dışarı şekilde bitiriyoruz gerisini yoğurtta veriyordum kendim mayalıyordum ama bu hafta sütçüm gelmedi 4 gündür yoğurt veremiyom sütaş babymix aldım denedim 2 gün ama içim rahat etmedi bende sütçümü bekliyorumm :1closedeyes:

allah bağışlasın çok şeker ceylin inş. 3.de gerek kalmaz bunlara doğal yolla kalırsın.nasip kısmet hiç istemeyen kıymetini bilmeyen nice insanlar istemeyerek hamile kalıyolar nasıl yapıyolar hiç anlamıyorum.

Merhaba Arkadaslar,

Ek besinlere baslayan arkadaslar eger onerilerini. neyle,nasil, ne kadar, hangi ogunde basladiklarini, deneyimlerini yazmalarini mumkun mu acaba? Bu, ek besinlere baslayacaklara eminim cok katkisi olur. Ayrica ek besinlere basladiktan sonra sutte(anne sutu ya da formula sut) bir azaltmaya gittiniz mi?

Simdiden cok tesekkur ederim.

benimki çok ilginçtir ona yaptığım çorba ve mamaları sevmiyor ama biz sofrada yemek yerken kuduruyor resmen bana da verin diye veriyoruz azıcık çorba suyu patates ekmek içi filan hımmmmm diye diye yiyor.

evet ya gerçekten neler görüyom hastanede ha bire kürtajlar sonra bebişleri kapılara bırakmalar çöp kutularına atmalar rabbim bunlara niye verirki töbe haşaa ama gerçekten ne bu yaa bu insanlar aklıma geldikçe tüylerim ürperiyorr biz nelerle uğraşıyoruz bebek sahibi olucaz diye millet neler yapıyor

Hepinize Hayırlı Günler Arkadaşlar
Hicrancım sen de çok çekmişsin ya Rabbim yüzünü güldürmüş ama sonunda.Ceylinine de büyük kızına da Rabbim hayırlı,sağlıklı ,uzun ömürler versin inşşşş.
Ben de kızımdan önce bir düşük yaşadım.Ama çok kötü geçti benim 3 hafta içimde kaldı ölü, doktor almadı ama öldüm yani ben.Sonra ne eşim ne ben çocuk lafını bile ağzımıza almadık ben çok kötü olduğum için hem sağlık olarak hem psikolojik.Sonra bir sene sonra düşük yaptığım tarihlerde yeniden hamile kaldım,mide bulantıları hat safhadaydı ama çok şükür ki kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabildim.Yani nasıl bişey olduğunu biliyorum düşüğün zor bir süreç bi de sen üst üste yaşamışsın Allah büyük sabır vermiş sana ve mükafatını da.

canımcım ben anne sütünü bittiği için tamamen mama veriyorum bir ayı geçti zaten 1. ayda sütüm yetmiyor diye günde 2 öğün mama vermeye başlatmıştı doktorumuz bize yetmedikçe öğünler çoğaldı anlayacağın ben 4.ayda yarım çay bardağı elma armut püresi ile başladım meyve suyu veriyor genelde dr lar ama bizim reflümüz var diye sanırım püre ile başladık biz sıvı gıda veremiyorum kızıma ben neyse havuç suyuna bebe bisküvisi koyup verdim bir ara ama pek sevmedi bırakmak zorunda kaldım 1 aydır çorbasına başladı biz 1 orta boy patates 2 orta boylarda havuç 1 yemek kaşığı pirinç ile 2 çay fincanı suyu haşlayıp çorba yapıyoruz bu hafta 4 çay fincanı su ile devam ediyoruz öle yazmış dr içine bi çimdik tuz ve zeytin yağı ile az biraz tereyağıda katacağız dedi dr bize verdiği listeye görede 2 haftadır.birde geçen hafta önce kabak ekledik çorbaya 1 adet bu hafta ıspanak 4 yaprak koydum elde parçaladım diğer sebzeleri rendeliyorum sonra mikserden hafif bir geçirip kıza yediriyorum 1 du bardağı kadar bir kısmını
hee birde milupa veya herobaby nin pirinçli maması var muhallebi su ile yapılan ondan yiyor kızım günde 1 öğün şuan işte gerisi hep milupa ar 1 öğünde armut elma veriyorum püre olarak

karışık oldu biraz galiba ama kafam kaldırmadı şuan üst katta tadilat var zırrr zırrr matkap sanki beynimi deliyorrr

kolay gelsin betülcüm bu arada mandalina heee kız sen az değülsün hee benim aklıma gelmezdü onu yapmakkkkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım canım.. :1hug:

Canım gecmıs olsun ipoşa.. umarım daha ıyıdır sımdı... :teselli:

herkese günaydınnn merhabar güzel bir gün diliyorum.

benimki çok ilginçtir ona yaptığım çorba ve mamaları sevmiyor ama biz sofrada yemek yerken kuduruyor resmen bana da verin diye veriyoruz azıcık çorba suyu patates ekmek içi filan hımmmmm diye diye yiyor.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sanki benim tosbadan bahsediyosun sandım

naimecim elbette ekle de göremedim seni gülden meral

bizimki hiç mama yemiyor ne muhallebi nede hazır diğer ürünler hiç birini yemiyor sofrada ne varsa silip süpürüyoramdelikafadulden

Bu arada ben dün yine saçımı boyattım arkadaşlarkaydirigubbakcemile3Bunalıma giren kadınlar saçıyla oynarmış ya bende öyle yapıyorum herhalde..Bu seferde çikolata kahve yaptımkaydirigubbakcemile2
Biraz bunu kullanayım ondan sonra yaza doğru koyu kahve yapcam kafamda saç kalırsa tabiki:))
Ben kahvaltı yeni yaptım daha..Kahvaltıyı dört gözle beklediğim için resmen yumuldum:)Birazdanda kahveyle sigara tütürcem inşallah

:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol:

:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol:

Teşkür ederimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook:icecream:
Bak neler yediğimi sayayım istersen ıhhmm ıhmmm
İki bardak su iki kayısı 1 kaşık pekmez bir avuç kuru üzüm açılış:))
Kahvaltı:3 dilim kızarmıs ekmek,ı dılım peynır,1 yumurta,1 çay kaşığı zeytinyağı,1 çay kaşığı tereyağı,1 ay kaşığı reçel,2 bardak kayısı suyu,1 bardak çay:roflol::roflol::roflol:

yeni saç rengini güle güle kullan duygucum hihoyyyt
ooo yediklerin de afiyet şeker olsun...baya karıştırmışsın gibime geldi :icecream: akşam 6dan beri aç olmanın verdiği iştahla herhalde :roflol:

duygu kuş sütü eksikmiş maşallahkaydirigubbakcemile3

Duygu bu kayısıyı her sabah yiyor musun?Ben de bu aralar kabızlık sorunu var hani iyi gelir diyolar ya acaba geröekten işe yarıyor mu?

Duygu bu kayısıyı her sabah yiyor musun?Ben de bu aralar kabızlık sorunu var hani iyi gelir diyolar ya acaba geröekten işe yarıyor mu?

semacım bende de sezeryan sonrası o sorun olmuştu maalesef, sabah ve gece yatmadan evvel 1 er fincan rezene içmeye başladım, bu sorundan kurtuldum çok şükür kaydirigubbakcemile5

ooohh duygucum maşallah bence kayısılarla dengelemişsin bi de üstüne kayısı su içmişin daha ne olsun yediklerin gitmiş zaten bu arada yeni saçlarını görelim öyleyseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…