- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.181
benim kızda tıpkı senin kız gibi zaten gündüzleri üç saatte bir 60 cc. zorla şaklabanlıkla gece de 2 saatte bir uyanır 90 cc ile 120 cc kadar yer.Allahtan ek besinlere başladıkta birazcık yiyor.
allah bağışlasın çok şeker ceylin inş. 3.de gerek kalmaz bunlara doğal yolla kalırsın.nasip kısmet hiç istemeyen kıymetini bilmeyen nice insanlar istemeyerek hamile kalıyolar nasıl yapıyolar hiç anlamıyorum.
Merhaba Arkadaslar,
Ek besinlere baslayan arkadaslar eger onerilerini. neyle,nasil, ne kadar, hangi ogunde basladiklarini, deneyimlerini yazmalarini mumkun mu acaba? Bu, ek besinlere baslayacaklara eminim cok katkisi olur. Ayrica ek besinlere basladiktan sonra sutte(anne sutu ya da formula sut) bir azaltmaya gittiniz mi?
Simdiden cok tesekkur ederim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kolay gelsin betülcüm bu arada mandalina heee kız sen az değülsün hee benim aklıma gelmezdü onu yapmakkkkaydirigubbakcemile3
bugün ipoşumu 6. ay kontrolüne götürdük. hırıltılı öksürüyordu. 3 tane iğne verdi. ilaç filan. birazda rahatlasın diye buhar verdi. rahatladı bakalım biraz.
boyumuz 68.5 kilomuzda 8.850 olmuş maşallah 750 gr almış son ayda. ek gıdalara da başlıyoruz artık. menü verdi doktorumuz.
hastalığı geçince demir damlasına ve balık yağlı şuruba başlıycaz.
benimki çok ilginçtir ona yaptığım çorba ve mamaları sevmiyor ama biz sofrada yemek yerken kuduruyor resmen bana da verin diye veriyoruz azıcık çorba suyu patates ekmek içi filan hımmmmm diye diye yiyor.
Bu arada ben dün yine saçımı boyattım arkadaşlarkaydirigubbakcemile3Bunalıma giren kadınlar saçıyla oynarmış ya bende öyle yapıyorum herhalde..Bu seferde çikolata kahve yaptımkaydirigubbakcemile2
Biraz bunu kullanayım ondan sonra yaza doğru koyu kahve yapcam kafamda saç kalırsa tabiki:))
Ben kahvaltı yeni yaptım daha..Kahvaltıyı dört gözle beklediğim için resmen yumuldum:)Birazdanda kahveyle sigara tütürcem inşallah
:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol:
Teşkür ederimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook:icecream:
Bak neler yediğimi sayayım istersen ıhhmm ıhmmm
İki bardak su iki kayısı 1 kaşık pekmez bir avuç kuru üzüm açılış:))
Kahvaltı:3 dilim kızarmıs ekmek,ı dılım peynır,1 yumurta,1 çay kaşığı zeytinyağı,1 çay kaşığı tereyağı,1 ay kaşığı reçel,2 bardak kayısı suyu,1 bardak çay:roflol::roflol::roflol:
Kahvaltı:3 dilim kızarmıs ekmek,ı dılım peynır,1 yumurta,1 çay kaşığı zeytinyağı,1 çay kaşığı tereyağı,1 ay kaşığı reçel,2 bardak kayısı suyu,1 bardak çay:roflol::roflol::roflol:
Duygu bu kayısıyı her sabah yiyor musun?Ben de bu aralar kabızlık sorunu var hani iyi gelir diyolar ya acaba geröekten işe yarıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?