Doğum yapmış olan anneler buraya....

Allah ıyılıgını versın emii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canan facebookta videonu gördüm ne güzel gülüyo öyle kıvanç maaşallahhh yaaaaaaa çok tatlııııııııı

Kızlar bu kilolar mı konuşuluıyor burda gene...
ben size ben zayıflayana kadar bu konu açılmicak demedim miii hııı:mymeka:
ben pazartesi spora başladım ama henüz diyet yok,yavaş yavaş olacak,bugün de gideceğim.Haftada 3 gün gidiyorum artık 1 saat spora inşallah faydasını görürüm.Burda bizim bir spor salonumuz var görseniz kocaman bir yer 10 tane falan koşu bandı var aletler falan hepsi de yeni,e tabiki bize ücretsiz ve iki adımlık yok.Ben salağı bu zamana kadar kapısından içeri bile bakmamıştım kociş gelince beni zorla götürüyor zayıflama koçum oldu çıktı.Ama böyle iyi o tenkit edince bozuluyorum yemiyorum hiç olmazsa.

Cumartesi günü kuzenim geliyor 7 günlük bir diyeti var onun General motors diyeti belki duyan vardır 1 haftada 4-6 kilo verdiriyormuş onla 5 kilo versem.Hamilelik öncesi kiloma döneceğim sonra amacım bir süre bu kiloyu korumak ama ben zaten çok kilolu hamile kalmıştım sonra 1 kere daha yapıp bu rejimi 5 kilo daha giderse işte o zaman korumaya çalışacağım 10 kilo giderse süpppperr olur yaa,inşallah evdeki hesap çarşıya uyar,ben iştahıma laf geçirebilirm de veririm.kötükedihüso

Gerçi hani 1 hafta beni çok kasmaz heralde,oruçmuşum gibi düşünecem kendii.Bu rejimden çok eminim çünkü kuzenim 1 haftada 4 kilo vermeyi başardı hem de sporsuz.
ısteyene vereyim diyeti ama uygulayacaksanız haa yerimseniben
yoksa English yazıyor bana boşuna çevittirmeyin...

Özlem süpersin yaa benimde var bunlardan ne yalan söyleyim gariban gariban avunuyom işte başkalarının vücütlarıhylakaydirigubbakcemile3

özlem yakışmış valla

gül ne iyi yapmışsın bencede önce spor şart darısı başımıza inşallah

anammm elalemin vücuduyla övüneyim derken burda tek şişman ben galcam galiba böyle gidersedelikafadulden.kız ver şu listeyide elalemin vücudu yerine kendi vücudumuzu kullanak yawwwkaydirigubbakcemile3yerimseniben

canım sıkılıyor
kaç aydır maaş alamıyoruz hep cepten gdiyor iş yok müşteri yok patronlar hala olacak diyorlar bizim maaşlar birikiyor tazminat birikiyor ya hiçbirini alamadan çıkarırlarsa korkuyorum valla nisanda da maaş alamazsak eyvallah diycem tazminatımıda yasal yollardan alıcam hiç olmazsa kızımla birlikte olurum tek tesellim bu valla off off....

Diyet boyunca hergün 10 bardak yani 4 lt su içilecek
1. Gün: Muz hariç tüm meyveler olabilir.Başka hiçbirşey yemek yok sadece meyve ve su.
2.Gün:çiğ veya pişmiş sebze,sadece sebze.Çorbası olabilir,yemeği olabilir az yağlı olacak ama.
3.Gün:Meyve ve sebze sınırsız yine.Muz yok,patates yok.
4.Gün:Muz ve süt,şekersiz muzlu süt olabilir.
5.Gün:Yağsız dana eti ve domates,fırında domates soslu köfte olabilir.Sınırsız.
6.Gün:Yine sınırsız et ve sebze,yemeğini yapmak size kalmış.
7.Gün:Bulgur pilavı,sebzeler,şeker ilavesiz meyve suyu içilebilir.Pilav yerine kısır yenebilir.

Bu yazdıklarımı kahvaltı dahil gün içinde sınırsız tüketebilirsiniz ve hergün 10 bardak su içilecek o yüzden sütümüzde de bir azalma olmaz sanırım.Ben kafama koydum bu cumartesi başlıyorum benle başlamak isteyen varsa beri gelsiiin...delikafadulden

düzelir inşAllah en yakın zamanda naimecim..çıkarsan da maaşını tazminatını öderler umarım..Allah yardımcımız olsun...kriz bir an evvel bitse de rahatlasak ülke olarak ..

düzelir inşAllah en yakın zamanda naimecim..çıkarsan da maaşını tazminatını öderler umarım..Allah yardımcımız olsun...kriz bir an evvel bitse de rahatlasak ülke olarak ..

inşlh canım yasal olarak hakkım aslında ama işte kötü niyetli davranmasalar barii
kriz umarım biter bir an önce milletin hali kötü yoksa

yok canım yaşamadımda genelde böyle oluyor. bizim aileler iyi anlaşırlar allahtan. yalnız ilk zamanlar ipekimin gaz sancıları çok oluyodu arada doymuyomu acaba sütünmü yetmiyo filan diyodu kayınvalidem içimden kızıyordum doğrusu. kilosu iyi çıkınca birdaha demedi

MAŞŞALLAH KUZUCUKLARA İKİSİDE ÇOK ŞEKERRR

herkese mutlu günleerrrrhihoyyyt bebişler cokk şekerler...masallah onura ipeğe ve eylül kızımıza
özlemcim bayadr koymamıştın resim nasılda büyümüş minik kuş...esmer güzeli...:1hug:

maşallah maşallah nice 7 aylara 7 tıllara sağlıcakla inşallahha.s.

saolun kızlar teşekkürler hepinize iyi dilekleriniz için.
özlemcim eylül çok tatlı maşallah ona öpüyorum kuzuyu
naimecim azcık kardeş oluruzda

Evet ya haklısın işkembe gibi nefret ediyorum ya yazın nasıl bikini giycez bilmiyorum.Günde 500 tane çeksem belki toplarrbenneyaptımkieee alırsan 25 26 kılo ne beklıyonkı göbekten demi:çok üzgünüm:

duygucum canım bende senin gibi çok kilo aldım bende hamileliğimde 90 ı gördüm hatta birazda geçtim canım sen ne güzel hepsini vermişsin. ben daha veremedim. diyetteyim. ben sana şunu sorucam eski kilona döndüğünde vücudunda deformasyon sarkma filan oldumu acep? gerçi fotolarda fıstık gibisin ama bi sorayım dedim

aynı şeyi düşünmüşüz kız allah iyiliğini versin bende yaptım geçende bunlardan kendime böle olcam diyeee:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
bugün ipoşumu 6. ay kontrolüne götürdük. hırıltılı öksürüyordu. 3 tane iğne verdi. ilaç filan. birazda rahatlasın diye buhar verdi. rahatladı bakalım biraz.
boyumuz 68.5 kilomuzda 8.850 olmuş maşallah 750 gr almış son ayda. ek gıdalara da başlıyoruz artık. menü verdi doktorumuz.
hastalığı geçince demir damlasına ve balık yağlı şuruba başlıycaz.

Serapcım 41 kere maşallah ipoşa kilosuda boyuda çok iyiAynı zamandada geçmiş olsun kıyamam ya iğnemi yicek şimdi:çok üzgünüm:Şurupla falan olmuyormuymuş ya.Birde balık yağı şurubunu ben ilk olarak duyuyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…