- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.101
kızlar böyle yersem eski kiloma kavuşamayacağımı anladım.bende gaza gelmek için bisürü hileli resim yaptım.belki imkansız böyle olmam ama baktıkça sanki zayıflamışım gibi moralim düzeliyo.hayaller olmasa insanlar nasıl yaşarkiiiiigamyoncuiremsudelirdim ben bu kilolar yüzünden bacılarım.-tatlicadiarzu-
ahhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh offfffffffffffffff offffffffffffffffffffffffff
SENıMı KIRICAM CANIMMMMözlem bide şu anki halini gödersende görsek yav delikafadulden
anammm elalemin vücuduyla övüneyim derken burda tek şişman ben galcam galiba böyle gidersedelikafadulden.kız ver şu listeyide elalemin vücudu yerine kendi vücudumuzu kullanak yawwwkaydirigubbakcemile3yerimsenibenKızlar bu kilolar mı konuşuluıyor burda gene...
ben size ben zayıflayana kadar bu konu açılmicak demedim miii hııı:mymeka:
ben pazartesi spora başladım ama henüz diyet yok,yavaş yavaş olacak,bugün de gideceğim.Haftada 3 gün gidiyorum artık 1 saat spora inşallah faydasını görürüm.Burda bizim bir spor salonumuz var görseniz kocaman bir yer 10 tane falan koşu bandı var aletler falan hepsi de yeni,e tabiki bize ücretsiz ve iki adımlık yok.Ben salağı bu zamana kadar kapısından içeri bile bakmamıştım kociş gelince beni zorla götürüyor zayıflama koçum oldu çıktı.Ama böyle iyi o tenkit edince bozuluyorum yemiyorum hiç olmazsa.
Cumartesi günü kuzenim geliyor 7 günlük bir diyeti var onun General motors diyeti belki duyan vardır 1 haftada 4-6 kilo verdiriyormuş onla 5 kilo versem.Hamilelik öncesi kiloma döneceğim sonra amacım bir süre bu kiloyu korumak ama ben zaten çok kilolu hamile kalmıştım sonra 1 kere daha yapıp bu rejimi 5 kilo daha giderse işte o zaman korumaya çalışacağım 10 kilo giderse süpppperr olur yaa,inşallah evdeki hesap çarşıya uyar,ben iştahıma laf geçirebilirm de veririm.kötükedihüso
Gerçi hani 1 hafta beni çok kasmaz heralde,oruçmuşum gibi düşünecem kendii.Bu rejimden çok eminim çünkü kuzenim 1 haftada 4 kilo vermeyi başardı hem de sporsuz.
İsteyene vereyim diyeti ama uygulayacaksanız haa yerimseniben
yoksa English yazıyor bana boşuna çevittirmeyin...
Özlem süpersin yaa benimde var bunlardan ne yalan söyleyim gariban gariban avunuyom işte başkalarının vücütlarıhylakaydirigubbakcemile3
canım sıkılıyor
kaç aydır maaş alamıyoruz hep cepten gdiyor iş yok müşteri yok patronlar hala olacak diyorlar bizim maaşlar birikiyor tazminat birikiyor ya hiçbirini alamadan çıkarırlarsa korkuyorum valla nisanda da maaş alamazsak eyvallah diycem tazminatımıda yasal yollardan alıcam hiç olmazsa kızımla birlikte olurum tek tesellim bu valla off off....
düzelir inşAllah en yakın zamanda naimecim..çıkarsan da maaşını tazminatını öderler umarım..Allah yardımcımız olsun...kriz bir an evvel bitse de rahatlasak ülke olarak ..
teşekkür ederim ilgine... demek bir sen buna benzer bişiler yaşadın...
Allah kolaylık versin gerçekten zormuş...
ya aslına bakarsan babaanne gelmek taraftarı değil... anneanne de herşeyi ben mi yapıcam diyor... tam tersi yani... annenanne haklı olsa da arkadaşıma çok yansıtıyor... babaanneyle konuşamam samimi değilim ... anneanneyle konuşmayı denedim ama yok işe yaramıyor...
ben arkadaşımla iletişime geçmek istiyorum ... yani onu mutlu etmek istiyorum... biraz olsun kafasını dağıtmak istiyorum ama ... off bilmiyorum :sm_confused:
Fatmacım 41 kere maşallah Onurada İpek köftesinedeNice 7 yıllar 7 0 yıllar sağlıkla huzurlu mutlulukla olsun canım:1hug:Bak söyleyin şimdi onlara gelirsem oraya hımm ısırırım ikisinide görürler günlerini:))
maşallah ipek köftesi ve onura 41 kere
allah bütün yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
zaman ne kadarda çabuk geçiyor bazen ilk doğduğu günlerini çok özlüyorum kızımın
fatma ben kaçırdım hrealde serapla akrabalığınız falan mı var :asigim:
MAŞŞALLAH KUZUCUKLARAİKİSİDE ÇOK ŞEKERRR
Vayyy teyzesiii iki datlulugu yanyana getırmısınız... Masallahhh ıkısıne de yerık bız onlarıı... Şeniz
Onur beyın her zaman kı saskın bakısları ve ipoş köftesinin bir şey anlatır gıbı tavırları cok tatlı olmus yaa.. kaydirigubbakcemile3
Bu arada ıkı tontişin de yeni aylarını kutlarım Allah guzel yaslar gostersın daha nıce ınsallahh..
selam kızlar.nasılsınız?fatma,serap,duygu,hicran,ayşe kırkbinkere maşallah yavrularınızaçok büyümüşler ve çooook tatlı olmuş bunlar ya.melek bunların hepside.bende koyayım bari kızımın son halini.allah hepimizin bebeklerini korusun yüzlerini hep güldürsün.
herkese mutlu günleerrrrhihoyyyt bebişler cokk şekerler...masallah onura ipeğe ve eylül kızımıza
özlemcim bayadr koymamıştın resim nasılda büyümüş minik kuş...esmer güzeli...:1hug:
maşallah maşallah nice 7 aylara 7 tıllara sağlıcakla inşallahha.s.
Evet ya haklısın işkembe gibi nefret ediyorum ya yazın nasıl bikini giycez bilmiyorum.Günde 500 tane çeksem belki toplarrbenneyaptımkieee alırsan 25 26 kılo ne beklıyonkı göbekten demi:çok üzgünüm:
kızlar böyle yersem eski kiloma kavuşamayacağımı anladım.bende gaza gelmek için bisürü hileli resim yaptım.belki imkansız böyle olmam ama baktıkça sanki zayıflamışım gibi moralim düzeliyo.hayaller olmasa insanlar nasıl yaşarkiiiiigamyoncuiremsudelirdim ben bu kilolar yüzünden bacılarım.-tatlicadiarzu-
-----------------------------------------------
ahhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh offfffffffffffffff offffffffffffffffffffffffff
bugün ipoşumu 6. ay kontrolüne götürdük. hırıltılı öksürüyordu. 3 tane iğne verdi. ilaç filan. birazda rahatlasın diye buhar verdi. rahatladı bakalım biraz.
boyumuz 68.5 kilomuzda 8.850 olmuş maşallah 750 gr almış son ayda. ek gıdalara da başlıyoruz artık. menü verdi doktorumuz.
hastalığı geçince demir damlasına ve balık yağlı şuruba başlıycaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?