- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.201
Nasılımmmm Aytoşşşşkaydirigubbakcemile3
yeni saç rengini güle güle kullan duygucum hihoyyyt
ooo yediklerin de afiyet şeker olsun...baya karıştırmışsın gibime geldi :icecream: akşam 6dan beri aç olmanın verdiği iştahla herhalde :roflol:
Hergün böyle kahvaltı yapıyorum canım sonra başka birşey yemediğim için sütün kesilmesin diye sabahtan motoru çalıştırıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3duygu kuş sütü eksikmiş maşallahkaydirigubbakcemile3
Duygu bu kayısıyı her sabah yiyor musun?Ben de bu aralar kabızlık sorunu var hani iyi gelir diyolar ya acaba geröekten işe yarıyor mu?
Bu arada ben dün yine saçımı boyattım arkadaşlarkaydirigubbakcemile3Bunalıma giren kadınlar saçıyla oynarmış ya bende öyle yapıyorum herhalde..Bu seferde çikolata kahve yaptımkaydirigubbakcemile2
Biraz bunu kullanayım ondan sonra yaza doğru koyu kahve yapcam kafamda saç kalırsa tabiki:))
Ben kahvaltı yeni yaptım daha..Kahvaltıyı dört gözle beklediğim için resmen yumuldum:)Birazdanda kahveyle sigara tütürcem inşallah
Ya bu sıte cok hosmus gercekten gozde cok guzel tarıfler var tesekkurler valla..a.s
semacım bende de sezeryan sonrası o sorun olmuştu maalesef, sabah ve gece yatmadan evvel 1 er fincan rezene içmeye başladım, bu sorundan kurtuldum çok şükür kaydirigubbakcemile5
e hayırlı olsun canım da göster bakalım nasıl olmuşşş koy resmini hadiii
Aytenım ben başka bırsey yemıyorum ama dikkatini çekeyim bacımyerimseniben
Mervecim sağol deniycem bugün, inş iyi gelir.Dün kızımda çok kötüydü kabızlık yüzünden sabahtan akşama kadar çekti de sonunda rahatladı çok şükür.
vallahi bi yaşıma daha gircem bacım burda herkes diyetini kendi uyduruyor sanırsam bu gün için yeterli değil ki ama sonra sağlığına zarar verirsin
Sağol canımcım tamam sonra çekip koycam şuan hani göbeğini kaşıyan adamlar varya bende tam öyleyim çünkü:roflol::roflol:
:roflol: sen her halinle güzelsin canım :sm_cool: o halini de koy görelim :roflol: göbeğini kaşıyan adam ha lülülülülülü
Semacım kesinlike başla o zaman şöyle diyim sana ben hamile kaldıgımı öğrendiğim gün başladım kayısıya 2 bardak suyla 1 seneyi geçti kullanıyorum bütün kabızlık sorunum sonra erdi canım..Ben kronik kabızdım öyle böyle değil ilaçla tuvalete çıkıyordum hepsinden kurtuldum çok şükür:Saruboceq:
alyaya da verebilirsin rezene canım milupanın bebişler için rezenesi var hem gaz hem bağırsakları için çok iyi geliyormuş..ben bir kere vermiştim sevmedi bir daha vermedim gerçi ..ama biçok yerde işe yaradığını okudum canım... inşAllah sen de kurtulursun bu dertten ..
Verdim çok şükür ama canım insan verdikçe doymuyor dahada hırslanıyor ya doyumsuzuz vallakaydirigubbakcemile3Hala açım aççç:roflol:Canım beni senin kadar çıtır güzel olmasamda idare ederim iştea.s.Şuan göbeğim açık koyamam :roflol::roflol::roflol:
Çok sağol duygucum yani herşeyi denemeye hazırım.Ben de de bu anlamda sorun var inş bana da iyi gelir.
Bu arada yeni saç rengin hayırlı olsun.Bence de değişim insan iyi geliyor.Ben de değişime inş kilo vererek başlarım.:Saruboceq:Gerçi sen kilonu da verdin maşallah valla.
Verdim çok şükür ama canım insan verdikçe doymuyor dahada hırslanıyor ya doyumsuzuz vallakaydirigubbakcemile3Hala açım aççç:roflol:Canım beni senin kadar çıtır güzel olmasamda idare ederim iştea.s.Şuan göbeğim açık koyamam :roflol::roflol::roflol:
Çok sağol duygucum yani herşeyi denemeye hazırım.Ben de de bu anlamda sorun var inş bana da iyi gelir.
Bu arada yeni saç rengin hayırlı olsun.Bence de değişim insan iyi geliyor.Ben de değişime inş kilo vererek başlarım.:Saruboceq:Gerçi sen kilonu da verdin maşallah valla.
İnş Mervecim.Dün bi çok şey verdim ama rezene vermedim.Ama verecem inş bugün Bakalım sevecek mi?Gerçi biberonla verdiğim hiçbişeyi geri çevirmedi şu ana kadar çok şükür.Biberon manyağı bu kız.delikafadulden
semacım büşra da biberona pek alışık değil şu ana kadar su içti yalnızca biberondan o da sayıldıır yani kaydirigubbakcemile3 ama ağzına biberonun emziğini alıp ısırıyo, suyu da ağzının içinde biriktiriyo yaramaz, sonra ağzının kenarından akıyor tabii, nereden de bilirler böyle oyunları :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?