Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim kız uyandı mamasını yedirdim altını değiştim çamaşırları birikmişti attım makinaya ceylini de yatırdım biizm yatağın ortasına oynadım biraz onla oyncaklarını dizdim etrafına oynuyor zilli bende geldim fazla kalamam ağlar şimdi gidicem az bakiim size o sıkılana kadar

yeni saç rengini güle güle kullan duygucum hihoyyyt
ooo yediklerin de afiyet şeker olsun...baya karıştırmışsın gibime geldi :icecream: akşam 6dan beri aç olmanın verdiği iştahla herhalde :roflol:

Evet canım aynen oyle aksam 7den sonra agzıma su dışında birşey sürmeyip gece 2 ye kadar oturunca saat 12 de kahvaltı yapınca gece rüyamda bile peynir zeytin görüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
duygu kuş sütü eksikmiş maşallahkaydirigubbakcemile3
Hergün böyle kahvaltı yapıyorum canım sonra başka birşey yemediğim için sütün kesilmesin diye sabahtan motoru çalıştırıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Duygu bu kayısıyı her sabah yiyor musun?Ben de bu aralar kabızlık sorunu var hani iyi gelir diyolar ya acaba geröekten işe yarıyor mu?

Semacım kesinlike başla o zaman şöyle diyim sana ben hamile kaldıgımı öğrendiğim gün başladım kayısıya 2 bardak suyla 1 seneyi geçti kullanıyorum bütün kabızlık sorunum sonra erdi canım..Ben kronik kabızdım öyle böyle değil ilaçla tuvalete çıkıyordum hepsinden kurtuldum çok şükür:Saruboceq:

e hayırlı olsun canım da göster bakalım nasıl olmuşşş koy resmini hadiii

semacım bende de sezeryan sonrası o sorun olmuştu maalesef, sabah ve gece yatmadan evvel 1 er fincan rezene içmeye başladım, bu sorundan kurtuldum çok şükür kaydirigubbakcemile5

Mervecim sağol deniycem bugün, inş iyi gelir.Dün kızımda çok kötüydü kabızlık yüzünden sabahtan akşama kadar çekti de sonunda rahatladı çok şükür.

Mervecim sağol deniycem bugün, inş iyi gelir.Dün kızımda çok kötüydü kabızlık yüzünden sabahtan akşama kadar çekti de sonunda rahatladı çok şükür.

alyaya da verebilirsin rezene canım milupanın bebişler için rezenesi var hem gaz hem bağırsakları için çok iyi geliyormuş..ben bir kere vermiştim sevmedi bir daha vermedim gerçi ..ama biçok yerde işe yaradığını okudum canım... inşAllah sen de kurtulursun bu dertten ..

vallahi bi yaşıma daha gircem bacım burda herkes diyetini kendi uyduruyor sanırsam bu gün için yeterli değil ki ama sonra sağlığına zarar verirsin

Yok canım yani yemek yemiyorum manasında söyledim ben mesela süt içiyorum meyve yiyorum bazen ıspanak falan olursa ekmeksiz üstüne yoğurt döküp yiyorum.Salatalık yoğurt yiyorum bol su içiyorum soda içiyorum..O şekilde yani..Çokta güzel kilo veriyorum çok şükür şuanki halimden çok memnunum..kaydirigubbakcemile2

Sağol canımcım tamam sonra çekip koycam şuan hani göbeğini kaşıyan adamlar varya bende tam öyleyim çünkü:roflol::roflol:

:roflol: sen her halinle güzelsin canım :sm_cool: o halini de koy görelim :roflol: göbeğini kaşıyan adam ha lülülülülülü

Semacım kesinlike başla o zaman şöyle diyim sana ben hamile kaldıgımı öğrendiğim gün başladım kayısıya 2 bardak suyla 1 seneyi geçti kullanıyorum bütün kabızlık sorunum sonra erdi canım..Ben kronik kabızdım öyle böyle değil ilaçla tuvalete çıkıyordum hepsinden kurtuldum çok şükür:Saruboceq:[/QUOTE]

Çok sağol duygucum yani herşeyi denemeye hazırım.Ben de de bu anlamda sorun var inş bana da iyi gelir.
Bu arada yeni saç rengin hayırlı olsun.Bence de değişim insan iyi geliyor.Ben de değişime inş kilo vererek başlarım.:Saruboceq:Gerçi sen kilonu da verdin maşallah valla.

Güldencim napıyım başka türlü kilolarımın hepsini veremezdim biraz daha böyle devam edip sonra düzelcem bende:)))

:roflol: sen her halinle güzelsin canım :sm_cool: o halini de koy görelim :roflol: göbeğini kaşıyan adam ha lülülülülülü

Canım beni senin kadar çıtır güzel olmasamda idare ederim iştea.s.Şuan göbeğim açık koyamam :roflol::roflol::roflol:
Çok sağol duygucum yani herşeyi denemeye hazırım.Ben de de bu anlamda sorun var inş bana da iyi gelir.
Bu arada yeni saç rengin hayırlı olsun.Bence de değişim insan iyi geliyor.Ben de değişime inş kilo vererek başlarım.:Saruboceq:Gerçi sen kilonu da verdin maşallah valla.[/QUOTE]
Verdim çok şükür ama canım insan verdikçe doymuyor dahada hırslanıyor ya doyumsuzuz vallakaydirigubbakcemile3Hala açım aççç:roflol:
Cidden dene inan çok faydasını görcen canım ama bırakma düzenli mesela ben 1 kg alıyorum 15 20 gidiyor.a.s.

İnş Mervecim.Dün bi çok şey verdim ama rezene vermedim.Ama verecem inş bugün Bakalım sevecek mi?Gerçi biberonla verdiğim hiçbişeyi geri çevirmedi şu ana kadar çok şükür.Biberon manyağı bu kız.delikafadulden

Verdim çok şükür ama canım insan verdikçe doymuyor dahada hırslanıyor ya doyumsuzuz vallakaydirigubbakcemile3Hala açım aççç:roflol:
Cidden dene inan çok faydasını görcen canım ama bırakma düzenli mesela ben 1 kg alıyorum 15 20 gidiyor.a.s.
[/QUOTE]

duygucum aa güzellik kim ben kim laelaelaelaelae lütfen seninle kıyas etme beni :1rolleyes: haksızlık olur yaw :asigim:
ben de bu kayısı niye bana yaramadı diyordum, düzenli yapmak lazımmış demek ki :smiley-cool:

[/QUOTE]

Aynen öyle bu kilo ver ver sonu yok.Ama Duygucum sen azından hamile kalmadan önceki kilona geldin.Bu arada her sabah 2 tane kayısı ve 2 bardağı su di mi?
Bi de rezene içicem.Hem sakinleştirir de biraz belki.
Valla sağolun arkadaşlar inş iyi gelir ama siz fayadasını gördüyseniz demek ki sorun yok.

semacım büşra da biberona pek alışık değil şu ana kadar su içti yalnızca biberondan o da sayıldıır yani kaydirigubbakcemile3 ama ağzına biberonun emziğini alıp ısırıyo, suyu da ağzının içinde biriktiriyo yaramaz, sonra ağzının kenarından akıyor tabii, nereden de bilirler böyle oyunları :CüvCüv:

Ay Mervecim yerim onu ben.Sen de otur seyret sonra da ısır onu.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…