Doğum yapmış olan anneler buraya....

aha dogum sonrası kılolarından şikayetçilerrr ekran başınaaaaaa:)))) showtv yi acın şımdı duydum kılo vermek ıcın tıyo verecekler acın kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amanda maşallah maşallah şimdiden sünnet te oldu oğlumuzzz tebrikler ve geçmişler olsunnn ahanda yakasına bir cumhuriyet altnı bendennnŞenizkaydirigubbakcemile5

ay sayfada kimler var görünmüyor artıkkk değişmişler geri istiyom ben yaww kimler burda görünce daha iyi oluyordu kaçaklar belli oluyordu enazından yawwwwwwwwwwwwwwwww:roflol:

Kızlar ya mevlut yapanlar yada yapmayanlar oğluşlarınıza ne gıydırıceksınız yada gıydırdınız ? CADIARZU
bu hafta sonu mevlut yapıcaz bız ama benım ne cıkıp damatlık takım almaya vaktım var nede yakınlarda oyle bırsey satan bıyer.. :1no2:
ılla damatlık tarzı bı takım gıydırmek mı gerekıyor ? anneme soyluyorumda ben oyle bırsey duymadım gormedım dıyor yanı bılmıyorum olsa cok ıyı olurda olmasa ne olur sızce ?
normal guzel bır alt ust takım gıydırsem olur mu sızce ? :uhm: :çok üzgünüm:

hicran yaa bende cocugu sunnete goturyorum o zaman desene bastan cumhurıyet takıcanı bılsem dururmuyuz burda.. :roflol::roflol:

bu arada kacaklar lıstesını gosteren yer yok gercekten nıre gıttı ya hergun brıseyler gıdıp gelıyor burda da alem valla :mymeka:

serencimm aman kızz bakma sen arada bir negatifligim geliyor ne yapayımm. kocişi anlayamıyorum bugünlerde bir tuhaf takılıyor kendileri o yüzden bende ilgilenmiyorum. kiloyuda takmıyorum zati şekercim habire homini gırtlak yiyorum kendimi engelleyemiyorum zaten engellemekt istemiyorum yaşasın yemek yemek ama kilo olmasın yarayarak geri gelmesin. cokacimcoook
güzelim unutkanlık bende de çokk boşverr zamanla herşeyimiz normale döner herhalde.
betülcüm biz alışveriş yaparken bebiş dogmadan önce mevlüt takımı alacaktım annemde senin annen gibi ben duymadım böyle şeyler dedi nerden çıktı dedi sonra bende normal bir kıyafet almıştım sonrada eltimin oglunun varmış onu getirmişti onu giydirdim. sen bilirsin ama normal güzel şöyle şık bir takım giydirebilirsin Aslan Emremize :1hug:

Betül ben mevludu kurban bayramında bursa da yapacağım.. Bursa da çünkü bütün tanıdık ve akrabalar... Ben mevlut için özel kıyafet giydirmeyeceğim... Normal kıyafetle olacak... Daha sonrada giydiremeyeceğim o kıyafeti... bizde de öyle bir adet yok..

tesekkurler arkadaslar.. bende guzel bı alt ust takım gıydıreyım barı zaten oyle takım lar var evde ama damatlık gıbı yok ıste..

bırde bızım mevlut ıkı tane olucak.. bırı bızım kendı evımızde dıgerı kayınvalıdemlerde.. kendı evımızde olanlara bızım akrabalar gelıcek kayınvalıdemlde olanlara onunkıler ve komsuları fılan.. yakın olmadıgımız ıcın onlarınkı bıze gelmelerı zor oluyor bızımkıler oraya zaten gıtmesı sacma kı zaten uzak kalıyor.. ben kendı evımdekı mevlutu bu hafta sonu yapıcam ondan sonrakı haftada kayınvalıdem de olucak aman kendımınkını bır atlatayım da oburu cok dokunmaz bana ınsan ev sahıbı olunca daha zor oluyor hersey.. bakalım nasıl gecıcek valla kosusturmaca telas ama olacak ne yapalım..

cnm ben dogumdan 15 gun sonra mevludumu yaptım,iyikide yapmısım aradan cıktı valla. bak ben ole damatlık gıbı seyler almamıstım onceden ipek satenden tulum dıkmıstık kayınvalıdemle , onu gıydırdım. sende ılla oole damatlık gıbı seyler gıydırmene gerek yok temız tek renk beyaz takımı varsa ole bısey gıydırebılırsın yanı illa tek beyaz olmasıda şart degıl,ama hani mevlut ya tek renk olması daha hoş olabılır dıye dusundum tabı bu benım fıkrım:)) sen şık bır uyumlu takım gıydırebılırsın. bide ben şerbette yaptırdım mevlut şerbeti..kucuk kadehleride maviş tül ve maviş kurdeleyle susledım ve mısafırlerıme ole dagıttık. hatıra kalsın dıye kucuk mavi el havlusu ve şekerlerimizide dagıttık . bizim mevlut bole geldi gecti. kısacası sen nasıl istiyorsan o şekılde yap cnmm. senın en guzel gunun cunku:1hug:a.s.

40. günün bitmesi bir nevi doğum günü gibi olduğundan daha özel bir kıyafet giydirilir daha süslü yeni vss gibi bu tüllü müllü damatlık takımlar eskiden yoktu canım eskiden yeni bir kıyafet alınır giydirirlermişşş eğer çevrende yoksa kıyafet alacağın bir yerr evde olan daha önce giydirmemiş olduğun güzel bir kıyafet giydir nolcek canımm ben şimdi almamıştım hamişken kıyafet aldığım mağzadan tezgahtar sölemişti de bana öle aklıma gelmişti yanii

canım bende dedıgın gıbı beyaz lı takımda var sıyah beyaz takımda var mavı de var :)
oyle alt ust teferruatlı takım varda damatlık tıpı yada saten fılan bırsey yok
ama bende almayacagım ya ne yapayım guzelce takım gıydırırım oglusumu daha hıc gıymedıgı takımları var..

mevlut ıcınde bız et pilav ayran baklava ve sarma gıbı brısey dusunuyoruz klasık mevlut yemegı ıste..mevlut ıcın verıcegımız etı de kendı kesıcegımız akıka kurbanından yapıcaz ondan verıcez artanıda dagıtmayı dusunuyoruz.. dedıgın serbetı annem bılmıyor nasıl yapılır bende onu cevremde yapıldıgını gormedım ama buradan duydum eger gelenlerden bılen bırısı varsa onu da yaptırırız belkı yanı yengemler fılan bılıyorsa.. bakalım nasıl gecıcek daha yapmak gerekn bırsey var mıdır acaba sız neler ıkram ettınız yıyecek olarak ?? :uhm:

beni niye çağırmadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bide aynı semtte oturuyoz göyaaa daha birbirimizi görmedik yawwww kız nasıl bişeysin sen resmini koyda görem gül yüünüüü beeeŞeniz

zelıhacım tebrıkler bebısın sunnet olmus bıle darısı bızım basımıza artık..ama benım esım ıllede sunnet dugunu ıstedıgı ıcın bız malesef sımdılık yaptıramıyoruz.

bizim 1 aylık kontrolümüzde bunların dışında kalça çıkıklığı için ultrasona soktular. testislerine baktı, kasıklarına baktı ve fıtık olduğunu öğrenmiştik... göbeğini kontrol etti...başka bişey yapmadı...

Merhabalar herkese,
Betülcüm Allah kolaylık versin mevlüt işi zor bizimki 25 günlükken annemde yapmıştık,
bizim sülale kalabalık birine söyle birine söyleme olmuyo konu komşu derken bayağı bir kalabalık olmuştu bide çoluk çocuk en çok onlardan çektim bebeğin başından ayrılmıyolar, salonda kalabalıkta tutmak istemedim odaya koyunca çocuklar rahat bırakmıyo, bide yüzünü göremedik diye sitem ediyolar
siz çocuklarınıza sahip çıkmayınca ben ne yapayım deli oldum valla misafirlikte çocuklarıyla ilgilenmeyen annelere sinir oluyorum evsahibi hoşlanmayabilir hertarafının karıştırılmasından neyse atlattık çok şükür, bende kıyafet almamıştım halası almış mevlüt kıyafeti diye smokinli papyonlu bişeydi güzel oldu ama tabi sadece ogün giydirebiliyosun gerçi pantolonu giydirebilirim arada yani çok gerekli bişey değil bencede keşke yakın olsaydık verirdim diyecem ama hiç giyilmemiş yeni bişey giyilmesi gerekli deniyo :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…