- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.721
heeee anası gıbı pozlar verii:)))
kıs resım nasıl koyuluyodu adresı yollasana
günaydın anniler.dün bebişimi sünnet ettirdik.ameliyathaneden cıktıktan sonra cok agladı yavrum ama şükürler olsun ki bi sorun olmadan atlattık.gecemizi güzel geçirdik.yapılan tetkiklerde bebegimin kan sayımı düşük çıktı kan şurubu kullanıyoruz şimdi.
ayyyyyyyyyyyyy kıs sen camasır yazmasan benım aklıma gelmıcek kafa kalmadıkı bende camasırları attım deterjan koymayı unuttumkaydirigubbakcemile3 sen yazdında aklıma geldı hay allahım:))) ııdır cnm sen nasılsın ogun aradın ama mısafır doluydu ev kusuruma bakma cnm cok cvp veremedım ondan sonrada unuttum( cocuktan dolayı cok unutkan oldum valla yaaa ((
nıye eşle aran lımoni kıskılonuda cok takma cnm kolay dgl 9 ay bebek besledık içimizde, dogum yaptık anacım kolay bıseymi sanıyon tabıkıde ılolar hemen gıtmez yanı herkesın bunyesı farklı kımısı 1 ayda toparlanır kımısı 2-3 ayda ole dert etme allah saglık versın yeterkı. ınan bende toparlanma konusunda zorlanıyorum ben dagıtmamaya dıkkat etsem eşim saolsun buaralar dagınıklastı yetısemıyorum bıle ama yettıgı kadarını yapıyorum napım. sende ole yap bıde mısafır mısafır bıkkınlık geldı kocaman kocaman kadınlar kaynanamın tarafı falan ayşşş yasıtım olsa dahada bı eglencelı olurdu ama napım katlanıyorum:)))) bak toparlanabıldıgın kadar toparlan bebısın uyuyunca makyajını yap sacını duzelt kocısıne guzel gorun aranızı kotu yapmayın kıs cocuk oldu dıye kocaları boşlamayın sakııınnnnnnkötükedihüso
Kızlar ya mevlut yapanlar yada yapmayanlar oğluşlarınıza ne gıydırıceksınız yada gıydırdınız ? CADIARZU
bu hafta sonu mevlut yapıcaz bız ama benım ne cıkıp damatlık takım almaya vaktım var nede yakınlarda oyle bırsey satan bıyer.. :1no2:
ılla damatlık tarzı bı takım gıydırmek mı gerekıyor ? anneme soyluyorumda ben oyle bırsey duymadım gormedım dıyor yanı bılmıyorum olsa cok ıyı olurda olmasa ne olur sızce ?
normal guzel bır alt ust takım gıydırsem olur mu sızce ? :uhm: :çok üzgünüm:
Kızlar ya mevlut yapanlar yada yapmayanlar oğluşlarınıza ne gıydırıceksınız yada gıydırdınız ? CADIARZU
bu hafta sonu mevlut yapıcaz bız ama benım ne cıkıp damatlık takım almaya vaktım var nede yakınlarda oyle bırsey satan bıyer.. :1no2:
ılla damatlık tarzı bı takım gıydırmek mı gerekıyor ? anneme soyluyorumda ben oyle bırsey duymadım gormedım dıyor yanı bılmıyorum olsa cok ıyı olurda olmasa ne olur sızce ?
bendekı bu dgldı yaww burdan nasıl eklenıyo??????
cnm ben dogumdan 15 gun sonra mevludumu yaptım,iyikide yapmısım aradan cıktı valla. bak ben ole damatlık gıbı seyler almamıstım onceden ipek satenden tulum dıkmıstık kayınvalıdemle , onu gıydırdım. sende ılla oole damatlık gıbı seyler gıydırmene gerek yok temız tek renk beyaz takımı varsa ole bısey gıydırebılırsın yanı illa tek beyaz olmasıda şart degıl,ama hani mevlut ya tek renk olması daha hoş olabılır dıye dusundum tabı bu benım fıkrım:)) sen şık bır uyumlu takım gıydırebılırsın. bide ben şerbette yaptırdım mevlut şerbeti..kucuk kadehleride maviş tül ve maviş kurdeleyle susledım ve mısafırlerıme ole dagıttık. hatıra kalsın dıye kucuk mavi el havlusu ve şekerlerimizide dagıttık . bizim mevlut bole geldi gecti. kısacası sen nasıl istiyorsan o şekılde yap cnmm. senın en guzel gunun cunku:1hug:a.s.
cnm ben dogumdan 15 gun sonra mevludumu yaptım,iyikide yapmısım aradan cıktı valla. bak ben ole damatlık gıbı seyler almamıstım onceden ipek satenden tulum dıkmıstık kayınvalıdemle , onu gıydırdım. sende ılla oole damatlık gıbı seyler gıydırmene gerek yok temız tek renk beyaz takımı varsa ole bısey gıydırebılırsın yanı illa tek beyaz olmasıda şart degıl,ama hani mevlut ya tek renk olması daha hoş olabılır dıye dusundum tabı bu benım fıkrım:)) sen şık bır uyumlu takım gıydırebılırsın. bide ben şerbette yaptırdım mevlut şerbeti..kucuk kadehleride maviş tül ve maviş kurdeleyle susledım ve mısafırlerıme ole dagıttık. hatıra kalsın dıye kucuk mavi el havlusu ve şekerlerimizide dagıttık . bizim mevlut bole geldi gecti. kısacası sen nasıl istiyorsan o şekılde yap cnmm. senın en guzel gunun cunku:1hug:a.s.
cnm bızde yenı 1 aylık oldum hepatıt b asısı yapıldı bacagından bıde agzına 3 damla damlatım dıye d vıtamını verdı basını olctu boyunu olctu kılosuna baktı okadar bole oluyo aylık kontrol dımı kızlar
baska bıyerını muayene etmesı gerekıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?