E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.221
Ay Mervecim yerim onu ben.Sen de otur seyret sonra da ısır onu.yerimseniben
Yok canım yani yemek yemiyorum manasında söyledim ben mesela süt içiyorum meyve yiyorum bazen ıspanak falan olursa ekmeksiz üstüne yoğurt döküp yiyorum.Salatalık yoğurt yiyorum bol su içiyorum soda içiyorum..O şekilde yani..Çokta güzel kilo veriyorum çok şükür şuanki halimden çok memnunum..kaydirigubbakcemile2
tabii her yeri ıslatmasa pek şeker oluyo hakikaten delikafadulden
Merhaba arkadaşlar Bizde aşılarımız olduk geldik ya her aşı önces ben çok huzursuz tetikte oluyorum walla hiç keyfim yok inş..ateş falan yapmaz hemşiremiz yapar dedi ama hayırlısı sağlıklısı olsun inş...
İpek köftemiz hasta olmuş çok geçmiş olsun..
Zaten biz hiç üst baş değiştirmiyoruz di mi?Sahi Merve Duygu nasıl kusmalar devam mı?Biz de devam maalesefbenneyaptımki
bide şu çatlak kremlerini sormuştum dün cevap veren olmadı birdaha sorayım rejene yada renue diye krem var ya hani kullanan veya yakınlarında kullanan ve memnun olan varmı bana doğru gelmiyor ama bir araştırayım dedim inandırıcı değil gibi sanki fakat şu reklamda hafta hafta resim gösteriyorlar kadının birini feci bir halden süper bir hale geliyor bu kadar yalan olurmu yaaa:uhm::sm_confused:
bide şu çatlak kremlerini sormuştum dün cevap veren olmadı birdaha sorayım rejene yada renue diye krem var ya hani kullanan veya yakınlarında kullanan ve memnun olan varmı bana doğru gelmiyor ama bir araştırayım dedim inandırıcı değil gibi sanki fakat şu reklamda hafta hafta resim gösteriyorlar kadının birini feci bir halden süper bir hale geliyor bu kadar yalan olurmu yaaa:uhm::sm_confused:
hicrancım o kremler eczanede satılmıyor kozmetik ürün sınıfında... sağlık bakanlığı onayı da olmuyormuş o tarz ürünlerin..ben de ecz. derya ya sormuştum..
benim de karnımın yanlarında çatlaklar var..ben medacassol krem geceleri de acnelys krem sürüyorum..ikisi de tahriş olmuş deriyi onarıcı etkiye sahip... bir de e vit. kapsülü günde 1 kapsül kırıp sürüyorum..banyoda da çatlak olan kısımları sert sert keseliyorum..
bu yöntemle çatlaklardan kurtulanlar varmış burada bir topikte okumuştum... ancak çok uzun vadede tabii... 1- 2 yıl sabretmemiz lazım
ya kızlar bende ayıptır sölemeisi sezeryandan sonra kabızlık değil ama gaz sorunu meydana geldi geçer dedi dr ama hala geçmedinormalde önceden ben çok nadir gaz çıkarırdımda kocişe rezil oluyom geceleri vallakaydirigubbakcemile3
Verdim çok şükür ama canım insan verdikçe doymuyor dahada hırslanıyor ya doyumsuzuz vallakaydirigubbakcemile3Hala açım aççç:roflol:
Cidden dene inan çok faydasını görcen canım ama bırakma düzenli mesela ben 1 kg alıyorum 15 20 gidiyor.a.s.
Merhaba arkadaşlar Bizde aşılarımız olduk geldik ya her aşı önces ben çok huzursuz tetikte oluyorum walla hiç keyfim yok inş..ateş falan yapmaz hemşiremiz yapar dedi ama hayırlısı sağlıklısı olsun inş...
İpek köftemiz hasta olmuş çok geçmiş olsun..
Zaten biz hiç üst baş değiştirmiyoruz di mi?Sahi Merve Duygu nasıl kusmalar devam mı?Biz de devam maalesefbenneyaptımki
işe yarıyormuymuş yani senin kullandıkların bakayım bende bari 1-2 yılda geçecekse yine iyi ama ben geçmeyecek diye korkuyom yaa
REZENE :lepi: kesinlikle çok çok etkili gaz için ... en azından bende çoook işe yarıyor :sm_cool:
kız çıkarıyo zaten sorun orda ben neden çıkarmaya başladım acana diye düşünüyommm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?