- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.241
:roflol: sezeryan esnasında hava dolmuş içimize galiba, çık çık bitmiyo :roflol:
:roflol: sezeryan esnasında hava dolmuş içimize galiba, çık çık bitmiyo :roflol:
galibaaakaydirigubbakcemile3:roflol: valla ya ilk dönemler kabızlık olmuştu ama geçti yanii fakat bu gaz problemi rahatsız ediyor beni kızım gibi bende gaz sancısı çekiyom :roflol:
mervecim ben bir haftadır hergün içiyorum rezene gerçekten iyi geliyor
rezene ve ısırganı karıştırıp yapıyorum hem gaz sorununa iyi geldi hem süt yapıyor hemde kilo verdir di.
ben de önce milupanın rezenesini kullandım 1 kutu şimdi de hazrı sallama çay şeklinde..kendin nasıl hazırlıyorsun aktardan alayım çıktığımda... daha etkili olur sanırım.. çok makbule geçer tarifin canım cokacimcoook
slm annişler bende 1 ay önce dogum yaptım.burayı yeni buldum.güzel şeyler paylaşıyorsunuz galiba :)
aktardan alıyorum ısırgan ve rezeneyi hem daha uygun oluyor fiyat açısındanda bir cezvede su kaynatıyorum sonra içine bir tutam rezene bir tutamda ısırgan koyuyorum bir taşım kaynatıyorum sonra ocağı kapatıp cezveninde üstünü kapatıp 10dk demleyip süzüp içiyorum. ben 1 kilodan fazla kilo verdim 1 haftada hemde çok iyi süt yapıyor. yanlız çok fazla wc ye gitmek gerekiyor delikafadulden
zayıflama hapı kullanan varmı aranızda
Allahım ya bu kilolar insana neler düşündürüyor
vallahi bi yaşıma daha gircem bacım burda herkes diyetini kendi uyduruyor sanırsam bu gün için yeterli değil ki ama sonra sağlığına zarar verirsin
Gecmıs olsun canım kuzucuga ınsallah cıkmaz atesı fılan.. :teselli:Merhaba arkadaşlar Bizde aşılarımız olduk geldik ya her aşı önces ben çok huzursuz tetikte oluyorum walla hiç keyfim yok inş..ateş falan yapmaz hemşiremiz yapar dedi ama hayırlısı sağlıklısı olsun inş...
İpek köftemiz hasta olmuş çok geçmiş olsun..
bide şu çatlak kremlerini sormuştum dün cevap veren olmadı birdaha sorayım rejene yada renue diye krem var ya hani kullanan veya yakınlarında kullanan ve memnun olan varmı bana doğru gelmiyor ama bir araştırayım dedim inandırıcı değil gibi sanki fakat şu reklamda hafta hafta resim gösteriyorlar kadının birini feci bir halden süper bir hale geliyor bu kadar yalan olurmu yaaa:uhm::sm_confused:
Delimusun gız.. haplan huplan olmaz bızım sıncıkk.. delikafaduldenzayıflama hapı kullanan varmı aranızda
Allahım ya bu kilolar insana neler düşündürüyor
Valla canım yaaa nedeek kaydirigubbakcemile3 ama ben 6 ogun uyguluyom valla hatta bırazdan yazıcam dopiğimizee ne yeduumuu cokacimcoook
Gecmıs olsun canım kuzucuga ınsallah cıkmaz atesı fılan.. :teselli:
Yok be gulum bee hıc sanmıyorum etkısı olacagını... :1no2: ben tv de gordugum bırseye ınanmıyorum valal artık senı bıle gorsem ınanmam dermısım kaydirigubbakcemile3
Bak bugun ebru sallı catlaklar ıcın bır yag tarıfı verdı cok cok azaltıyormus ama yokeden bırsey henuz dunyada yok..
Aklımda kaldıgı kadarıyla badem yagı, cevız yagı, susam yagı, portakal yagı 4 unu karıstırıp suruyordun cok faydalıymıs haberın ola bugun ızledım dahaaa... yerimseniben
Delimusun gız.. haplan huplan olmaz bızım sıncıkk.. delikafadulden
Emzırıyok ya cork curk... :ecrin_bebek:
Duygu yenı sacın hayırlı olsun ben bır zayıflayım yapacaklarımı bılıyorum valla saclarıma... kaydirigubbakcemile3
Çıtır gıbı ana olacam valla kocam bır daha asık olsun banane özledim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?