Doğum yapmış olan anneler buraya....

galibaaakaydirigubbakcemile3:roflol: valla ya ilk dönemler kabızlık olmuştu ama geçti yanii fakat bu gaz problemi rahatsız ediyor beni kızım gibi bende gaz sancısı çekiyom :roflol:

evet aynen canım ya mesela kurufasulye falan yiyince rahatsız eder ya insanı, sanki her gün kurufasulye yemişim gibi kaydirigubbakcemile3 ama özellikle akşam yemeklerinden sonra rezene çok işe yarıyo cidden..bi dene derim ......

naimecim sen de dene bak.. kaydirigubbakcemile5
çok dua edersiniz bana :roflol:

mervecim ben bir haftadır hergün içiyorum rezene gerçekten iyi geliyor
rezene ve ısırganı karıştırıp yapıyorum hem gaz sorununa iyi geldi hem süt yapıyor hemde kilo verdir di.

mervecim ben bir haftadır hergün içiyorum rezene gerçekten iyi geliyor
rezene ve ısırganı karıştırıp yapıyorum hem gaz sorununa iyi geldi hem süt yapıyor hemde kilo verdir di.

ben de önce milupanın rezenesini kullandım 1 kutu şimdi de hazrı sallama çay şeklinde..kendin nasıl hazırlıyorsun aktardan alayım çıktığımda... daha etkili olur sanırım.. çok makbule geçer tarifin canım cokacimcoook

kızlar nerdesiniz bugün herkes biyerlerde galibaaa sakin burası bugün benim kız okuldan gelecek biraz sonra yemek hazırlıcam ona bende çıkıcam ona yemek hazılamaya başlayınca akşam yemeği vss derken saat oluyor 8 ancak ozaman gelebiliyorum bidaha

aktardan alıyorum ısırgan ve rezeneyi hem daha uygun oluyor fiyat açısındanda bir cezvede su kaynatıyorum sonra içine bir tutam rezene bir tutamda ısırgan koyuyorum bir taşım kaynatıyorum sonra ocağı kapatıp cezveninde üstünü kapatıp 10dk demleyip süzüp içiyorum. ben 1 kilodan fazla kilo verdim 1 haftada hemde çok iyi süt yapıyor. yanlız çok fazla wc ye gitmek gerekiyor delikafadulden

Bende ısırgan yaprağının suyunu saçıma sürücem bugün saç içinde inanılmaz faydalıymış firiksiyon yapılıyormuş bakalım denicem bugünkaydirigubbakcemile2

sağol canım Şeniz
evet yalnızca rezeneden de anladığıma göre, o konuda çok çok etkili delikafadulden :roflol:

zayıflama hapı kullanan varmı aranızda
Allahım ya bu kilolar insana neler düşündürüyor

Ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım hastanelik oldu onu biliyorumsenağlamaHepsini bilmiyorum ama L ile başlayan var birtane meşhur o resmen öldürüyor allah korusun ya iradenle vermen daha iyi canım naçizane tavsiyem..aç kal ama kullanma derim...

Duygu ve Merve canlarım geçmiş olun dilekleriniz için çok teşekkür ederim rep borcum olsun ikinizede...:emir_bebek:

vallahi bi yaşıma daha gircem bacım burda herkes diyetini kendi uyduruyor sanırsam bu gün için yeterli değil ki ama sonra sağlığına zarar verirsin

Valla canım yaaa nedeek kaydirigubbakcemile3 ama ben 6 ogun uyguluyom valla hatta bırazdan yazıcam dopiğimizee ne yeduumuu cokacimcoook

Gecmıs olsun canım kuzucuga ınsallah cıkmaz atesı fılan.. :teselli:

Yok be gulum bee hıc sanmıyorum etkısı olacagını... :1no2: ben tv de gordugum bırseye ınanmıyorum valal artık senı bıle gorsem ınanmam dermısım kaydirigubbakcemile3
Bak bugun ebru sallı catlaklar ıcın bır yag tarıfı verdı cok cok azaltıyormus ama yokeden bırsey henuz dunyada yok..
Aklımda kaldıgı kadarıyla badem yagı, cevız yagı, susam yagı, portakal yagı 4 unu karıstırıp suruyordun cok faydalıymıs haberın ola bugun ızledım dahaaa... yerimseniben

Delimusun gız.. haplan huplan olmaz bızım sıncıkk.. delikafadulden
Emzırıyok ya cork curk... :ecrin_bebek:

Duygu yenı sacın hayırlı olsun ben bır zayıflayım yapacaklarımı bılıyorum valla saclarıma... kaydirigubbakcemile3
Çıtır gıbı ana olacam valla kocam bır daha asık olsun banane özledim :çok üzgünüm:

Sağol canım ya işte bunalımdan yakında kel kalcam o olcak boyat boyat daha dün geldim şimdi diyorum acaba kendi renginemi boyasam:roflol:
Şimde eşim gitti ısırgan otu almaya adamın kafasını yedim dün akşamdan beri birde dedim yaş maya al dediki açmamı yapcan yok yüzüme maske yapcam dedim allahım sen akılını sakla karımın dedi gitti:roflol:
Biraz önce aradım dedim birde kara turp al akşam sebze var napçan turbu dedi saç uzatıyormuş kafama sürcem dedim Hasbinallah dedi kapattıkaydirigubbakcemile3

Dün akşamda mutfaga gırdı dedıkı zeytınyagının kapağı niye açık kapatsana dedi bende dedım kapak banyoda getirsene:)Ne işi var orda dedi saçıma sürdüm dedim:roflol:Yakında eve kıtlık getircen dedi:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…