- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.281
:roflol::roflol::roflol:ben yaş maya , msıır unu, rezene ve ısırgan alıp geliyim :sm_cool:
:roflol:
görüşmek üzere... :hooray:
Ben kalmadıysam sende kalmazsın merak etme.. kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
18 yaşından bu yana yani tam 11 senedir saçını bir fiil renkten renge sokan biri için bilmiyorum artık:1no2:kaydirigubbakcemile3
kızlar bende diyete başlamıştım 9 şubat itibariyle bugün 12 şubat ve ben 5 kilo verdim
63 kiloydum şu an 58
devam ediyorum dün kendimi ödüllendirdim 1 dilim pasta yedim ama son sürat devam ikinci 5 kiloyuda vericem inşalh
12 Mart demek istedin herhalde canımkafamçokkarıştı3 günde vermedin demi..Maşallah sende hızlısın benim gibiyerimseniben
kızlar bende diyete başlamıştım 9 şubat itibariyle bugün 12 şubat ve ben 5 kilo verdim
63 kiloydum şu an 58
devam ediyorum dün kendimi ödüllendirdim 1 dilim pasta yedim ama son sürat devam ikinci 5 kiloyuda vericem inşalh
Aynı işte bende öyleyim Betül.O minik minik şirin toka takanlara hep özenmişimdir hatta eski işyerimdearkadaşlar saçını eliyle dolayıp toka bulamayıp kalemi geçirirlerdi bende bakakalırdımkaydirigubbakcemile3Benim kafamam bir düzene kalem lazım tutsun diye:a015:
Kizlar, bebeginiz icin evde yogurdu nasil yapiyorsunuz? Gunluk oldugu icin yogurdu nelerde yapiyorsunuz?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet malesef oyle.. Ama sevıyorum saclarımı Cok sukur saglıklılar.. en azından saglıklıydılar..
6-7 kere bır kac ay ıcınde orealle acıldı ve ertesı gunu boyandı.. yanı bu boyamak gıbı basıt bır ıslemde degıl oreal..
Ama yınede dayandı cok sukur.. lastık gıbı olmadı.. sadece kırıklar ve parlak sacım kurudu bıraz.. benneyaptımki
Bır sıvı krem sprey kesfettım sacları super yapıyor yıkadıktan sonra sıkıp kurutuyorsun..
Cok sevdım onu saclarım onun sayesınde parlaklastı tekrar.. :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet malesef oyle.. Ama sevıyorum saclarımı Cok sukur saglıklılar.. en azından saglıklıydılar..
6-7 kere bır kac ay ıcınde orealle acıldı ve ertesı gunu boyandı.. yanı bu boyamak gıbı basıt bır ıslemde degıl oreal..
Ama yınede dayandı cok sukur.. lastık gıbı olmadı.. sadece kırıklar ve parlak sacım kurudu bıraz.. benneyaptımki
Bır sıvı krem sprey kesfettım sacları super yapıyor yıkadıktan sonra sıkıp kurutuyorsun..
Cok sevdım onu saclarım onun sayesınde parlaklastı tekrar.. :1rolleyes:
Ben gece bakalım önce turplu suyla saçımı yıkıcam sonrada banyodan sonra ısırgan otu yapıcam anlata anlata bitiremiyorlar bu ikisini inşallah işe yarar...
betüllllllllllllllllllll :1shok: neymiş o sıvı krem
Evet oralle mahfediyor saçı ben daha kötüsü saçımı 1 aylık hamileyken açtırdım:çok üzgünüm:Neyseki çok şükür birşey olmadı..Bende bir spray kullanıyorum çalkalayıp kullanılıyor birbirine karışıyor ama bende hiç işe yaramadı çünkü 6 ayda 2 röfle 2 boya gördü bu saçkafamçokkarıştı
canım maşallah bebeişine kilosu ve herşeyi normal sanırım Allah nazardan saklasın...ya benim bebeğimde doğduğundan beri hala hırlıyor ama dr.lar bişeyi yok ciğerlerinde diyo ve damla dışında bişi vermiyor buda beni düşündürüyo ipoşun hırlaması çok mu?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?