Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben yaş maya , msıır unu, rezene ve ısırgan alıp geliyim :sm_cool:
:roflol:
görüşmek üzere... :hooray:
:roflol::roflol::roflol:

Ben kalmadıysam sende kalmazsın merak etme.. kaydirigubbakcemile3

18 yaşından bu yana yani tam 11 senedir saçını bir fiil renkten renge sokan biri için bilmiyorum artık:1no2:kaydirigubbakcemile3

Ama bende bir saç var hala yani tokalar tutmaz saç yapım çok güçlü kalın telli ve gür..Ama tabiki hiç boyanmadan önce küçükken annem bana lastik alırdı üstüne değişik değişik kumaşlar geçirip toka yapardı çünkü hiç bir toka tutmazdı((

aynen benımkı de annem kucukken toplamaya zorlanırdı, zor orerdı hatta gurdu cok.. ama benım yenı degıl.. cocuklugumdan bu yana yavas yavas azalarak normal hale geldı nedense... :sm_confused:
yalnız suan sacımın gurlugu normal derecede olmasına ragmen herkesın kı gıbı yıne toka tutmuyor saclarım agır yanı koca mandal tokanın bıle bır tanesı yetmıyor ılle yıne baska seylerle tutusturucam..benneyaptımki
baskalarında goruyorum gur bıle olsa uzun sacı dolayıp parmak kadar tokayla tutturuyorlar benım oyle olmuyo anlamadım valla sebebıını...
:sm_confused:

Aynı işte bende öyleyim Betül.O minik minik şirin toka takanlara hep özenmişimdir hatta eski işyerimdearkadaşlar saçını eliyle dolayıp toka bulamayıp kalemi geçirirlerdi bende bakakalırdımkaydirigubbakcemile3Benim kafamam bir düzene kalem lazım tutsun diye:a015:

kızlar bende diyete başlamıştım 9 şubat itibariyle bugün 12 şubat ve ben 5 kilo verdim
63 kiloydum şu an 58
devam ediyorum dün kendimi ödüllendirdim 1 dilim pasta yedim ama son sürat devam ikinci 5 kiloyuda vericem inşalh

12 Mart demek istedin herhalde canımkafamçokkarıştı3 günde vermedin demi..Maşallah sende hızlısın benim gibiyerimseniben

Kizlar, bebeginiz icin evde yogurdu nasil yapiyorsunuz? Gunluk oldugu icin yogurdu nelerde yapiyorsunuz?

Vayy hızlısın demekk cıtır hatuunn.. kaydirigubbakcemile3
Senıde buraya alalım o zamann buyrun efendıımm ne yersın ne ıcersın bır anlayalım... :jeyyar:

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/260806-kilosundan-memnun-olmayan-eylul-anneleriii.html

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet malesef oyle.. Ama sevıyorum saclarımı Cok sukur saglıklılar.. en azından saglıklıydılar..
6-7 kere bır kac ay ıcınde orealle acıldı ve ertesı gunu boyandı.. yanı bu boyamak gıbı basıt bır ıslemde degıl oreal..
Ama yınede dayandı cok sukur.. lastık gıbı olmadı.. sadece kırıklar ve parlak sacım kurudu bıraz.. benneyaptımki
Bır sıvı krem sprey kesfettım sacları super yapıyor yıkadıktan sonra sıkıp kurutuyorsun..
Cok sevdım onu saclarım onun sayesınde parlaklastı tekrar.. :1rolleyes:

Kizlar, bebeginiz icin evde yogurdu nasil yapiyorsunuz? Gunluk oldugu icin yogurdu nelerde yapiyorsunuz?

Canım bızde yenı basladık yogurda.. ılk denememı dun yaptım.. ancak basarılı degıldı..
Bu sabah tekrar yaptım daha mayalanmamıstır sarılı duruyor.. bakalım ınsallah olur.. aslında yapılıs tarıfı cok basıt ama ayar denılen seyın tutması lazım cok basıt tarıf ama ınce bır ayar anlayacagın.. kaydirigubbakcemile3

Şöyle soyleyım tarıfı.. 1 kucuk kase yogurdu ısıtıcaksın ama kaynamayacak..
parmagını ıcıne soktugunda 7 ye kadar saydıgında dayanbılcek kadar...
sonra bır kase de 1 tatlı kasıgı yogurdu karıstır ez yanı.. sutu mayalayacagın kaba bosalt..
yogurdu ıcıne katarak yavas ca bıraz karıstır.. kapagını kapa.. ıyıce sar bır kac kat..
kalorifer yanı gıbı bır yere koy.. 5-6 saat kalsın sonra buz dolabına koy.. ondan sonra kontrol edersın tutup tutmadıgını..

betüllllllllllllllllllll :1shok: neymiş o sıvı krem

Evet oralle mahfediyor saçı ben daha kötüsü saçımı 1 aylık hamileyken açtırdım:çok üzgünüm:Neyseki çok şükür birşey olmadı..Bende bir spray kullanıyorum çalkalayıp kullanılıyor birbirine karışıyor ama bende hiç işe yaramadı çünkü 6 ayda 2 röfle 2 boya gördü bu saçkafamçokkarıştı

Ben gece bakalım önce turplu suyla saçımı yıkıcam sonrada banyodan sonra ısırgan otu yapıcam anlata anlata bitiremiyorlar bu ikisini inşallah işe yarar...

evet aynısı sanırım sprey ama bende cok ıse yaradı... CADIARZU
bu arada benım de 3 röfle 4 boya gördü :bbo: ne canıymısık yav saclara ettıgımıze bak kel kalınca rahatlıcaz heraldee Aman Allahıımm :1no2:
saclarım kendıne gelsın yıne yaptırıcam ama kendı sacımın uzerıne.. mirmirmirmir

canım benim mesela 1 ay önce baya ağır grip oldu 4 gün ateşi sürekli çıktı. halsizliği oldu emmesi azaldı. ama ona rağmen o zaman iğnede vermedi antibiyotikte.
ama bunda hiçbişeyimiz yok sadece baya hırıltılı öksürüyo hemen iğne verdi. solunum yolları açılsın rahatlasın diye muayenehanesinde buhar verdi 20 dk kadar. antibiyotikte verdi.
öksürük hırıltılı olursa mutlaka getirin diyo bize.
belki sizin doktor steteskopla dinlediğinde ciğerlerinde sorun görmüyordur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…