Doğum yapmış olan anneler buraya....

Doğum Sonrası Çatlaklar ıçin

Badem Yağı, Kakao Yağı, Kayısı yağı, Kantaron Yağı, Zeytin Yağ, Çörekotu Yağı .. Birebir ölçülerle karıştırın. Ve uygulayın.
Not: Doğum çatlakları daha çok ilk 1 yıl içinde tedavi edilmelidir.

Gebelik sırasında çatlak oluşumunu engellemek için özellikle yemek sonrası karnınıza sürün.

Cilt Çatlakları ıçin

Kakao yağı, Gliserin yağı, Keten yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…

Badem yağı, Saf Zeytin yağı, Çörekotu yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Kantaron yağı, Kayısı yağı, Melissa yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…

Gebelikte Yüz Maskesi

-Sabah akşam, hatmi suyuyla ya da bu bitkinin yaprak ve çiçeği demlemesiyle yıkayın (bir fincana üç tutam)
-Akhuş ağacı özsuyuyla emdirilecek pamuk ve benzeri şeylerle kompres yapın.
-Geceleri ezilmiş çilekle yerel kompresler de faydalıdır.

Doğum Lekeleri

Kullanılacak Malzemeler:
-Bir çay kaşığı tarçın
-Bir çay kaşığı zencefil
-1 yumurta akı
Yapılışı:
Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere hergün uygulanabilir.
Doğum Sonrası Lekeleri ıçin Maske

Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere her gün uygulanabilir.

Cilt Çatlakları ıçin

Kakao yağı, Gliserin yağı, Keten yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Badem yağı, Saf Zeytin yağı, Çörekotu yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…

Hamile Hanımların Karın Çatlamasını Önlemek ıçin

Elma Yağı Ve Badem yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe sürün.
Eşit miktarda badem yağı, havuç yağı, buğday özü yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine 1 limon kabuğunu rendeleyin. Karışımı vücudunuza uygulayın.
Çilek yağı ve susam yağını eşit miktarda karıştırıp her gün karın bölgesine uygulayın.

şimdi buldumm artıkk yarın bakarsınızz

Gunaaayyydddıııııııınnnnnn.... :sm_cool::sm_cool:

Kızlar cok mutluyuumm
1. si çarşamba dan berii 800 gr vermısımmm..... :sm_cool:
2. si yoğurdum süper tuttuuuuuuuu....
hihoyyyt

günaydııınnn...
oo betülcüm bugün seni kimseler tutamaz o zaman hekaydirigubbakcemile5

sorma canım ya kilo verdiğini görmek gibisi yok valla... gamyoncuiremsu
birde ilk denemede tutmamıstı yoğurt ikinciyi yaptım sabah baktım süper olmus.. hıc sulu degıl..
Çok sevindirik oldum bi anda.. :1rolleyes:

Gunaaayyydddıııııııınnnnnn.... :sm_cool::sm_cool:

Kızlar cok mutluyuumm
1. si çarşamba dan berii 800 gr vermısımmm..... :sm_cool:
2. si yoğurdum süper tuttuuuuuuuu....
hihoyyyt

hadi gözün aydın kilolar gidiyo yavaş yavaş çıtır olma yolunda ilerliyorsun ne güzel :hooray:
yoğurdunu da afiyetle yesin Aslan Emre cokacimcoook

günaydın kızlaaaar
tatlı anneler şeker bebişler

Hepinize Günaydın
Bu arada Serapcım kızın nasıl oldu hırıltısı inş daha iyidir?İyneler yapılırken ne yapıyor yavrum ben aşı olurken bile dayanamıyorum.Önce sağlık versin Allah hepsine,hepimize inş.
Bu arada Betül tebrikler...

Herkese Günaydın ben daha yeni kalktım birazdan kahvaltı yapıcamcokacimcoook
Betül hadi gözün aydın tamamı gelir inşallah..

Dün gece turplu suyu yaptım saçıma yumuşacık oldu saçlarım haftada 1 cm bazen 2 cm uzatıyormuş..Şimdi her banyoda yapıcam bakalım uzamasınıda geçtim saçlarım yumuşak olsun yeter..
Bugunde maya maskemi yapıcam kocama fenalık gelmesin diye ikisini birlikte yapmadım.:roflol:Bugünde gidip bir yağ varmış bel bölgesi için onu alıcam akşamları sürüp stretche sarcam:roflol:
Deliriyormuyum nedelikafadulden

herkese günaydın....

merve bu e vitamin kürü işe yarıyormu ?

dünkü yazdıklarınıda okudum :roflol::roflol:kocanı evden kaçırmada kendinle ilgilencen diye delikafadulden valla yinede azmine hayranım ne güzel kendine vakit ayırabiliyosun bu arada senin bebişe kim bakıyor

Merhaba arkadaşlar Cumamız mübarek olsun duaşarımız kabul olsun inşaallah..
Bizde doktora gittik boyumuz 67 cm kilomuz 7800gr olmuş Maşaallah barekallah...Gelişimiz ortalardaymış herşey yolundaymış çok şükür...

Sağol canım ya yok dün aldığı mayayla onada açma gibi birşey yapmaya karar verdim gönlü olsun diyekaydirigubbakcemile3kim için güzelleşiyoruz ama demikaydirigubbakcemile2Eşim şuan çalışmıyor canım ona bırakıyorum Egeyi:)Birgün o çıkıyor birgün ben:)Hafta sonu beraber:)Bugün ben çıkıcam iştekaydirigubbakcemile3
Tesekkur ederım duygu, senınde emeklerının karsılıgı gelır ınsallahh bunca ugras sonunda :)

ınşallah Betül valla azmin elinden hiç birşey kurtulmuyormuş gerçekten bunu anladım..Benim hamişlikten önceki pantolonlarım bol geliyor bugün terziye götürcem darısıkilo vermek isteyen bütün arkadaşlarımın basşınakaydirigubbakcemile2

kızlarr ya dün maske tariflerii verilmiş uy ben mayayı sulandırıp saclarımı yıkamıştım yaw:bbo:
daha önceleri dökülmeleri engelliyomuş..diye..-tatlicadiarzu-
maskesini hiç yapmadım bende deniim bariii..:lepi:

oo betüll hadi hayırlı olsun kıs 800 gram 800 gramdırr...naniknanik
yoğurdu ne kadar denedin bu bardaklarda pek tutmuyo..ben herhafta mayalarım evde kullanmayada
bebişe denemedim..hiç.. mini kavonoza denemek istiyorum tutarmı acep?

Hepinize Günaydın
Bu arada Betül tebrikler...
Tesekkur ederım canım suan 10 da bırıne yakın bır yol katedmıs bulunuyorum.. kaydirigubbakcemile3

Oh Oh masallahh kuzucuga hersey yolunda ne guzel annesii..

Duygu hadı bakalım darısı bızım basımıza.. :Saruboceq:
Yalnız senın hamılelık oncesınde kı pantolonların bol oluyorsa ve suanda 65 olmak ıstıyorsan o zaman hamılelık oncesı kıloluydun sanırım benım gıbı 6 kılo fazlam vardı hamıs kaldıgımda..
benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…