- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.321
günaydııınnn...
oo betülcüm bugün seni kimseler tutamaz o zaman hekaydirigubbakcemile5
Gunaaayyydddıııııııınnnnnn.... :sm_cool::sm_cool:
Kızlar cok mutluyuumm
1. si çarşamba dan berii 800 gr vermısımmm..... :sm_cool:
2. si yoğurdum süper tuttuuuuuuuu.... hihoyyyt
hadi gözün aydın kilolar gidiyo yavaş yavaş çıtır olma yolunda ilerliyorsun ne güzel :hooray:
yoğurdunu da afiyetle yesin Aslan Emre cokacimcoook
günaydın kızlaaaar
tatlı anneler şeker bebişler
Dün gece turplu suyu yaptım saçıma yumuşacık oldu saçlarım haftada 1 cm bazen 2 cm uzatıyormuş..Şimdi her banyoda yapıcam bakalım uzamasınıda geçtim saçlarım yumuşak olsun yeter..
Bugunde maya maskemi yapıcam kocama fenalık gelmesin diye ikisini birlikte yapmadım.:roflol:Bugünde gidip bir yağ varmış bel bölgesi için onu alıcam akşamları sürüp stretche sarcam:roflol:
Deliriyormuyum nedelikafadulden
herkese günaydın....
merve bu e vitamin kürü işe yarıyormu ?
dünkü yazdıklarınıda okudum :roflol::roflol:kocanı evden kaçırmada kendinle ilgilencen diye delikafadulden valla yinede azmine hayranım ne güzel kendine vakit ayırabiliyosun bu arada senin bebişe kim bakıyor
Tesekkur ederım duygu, senınde emeklerının karsılıgı gelır ınsallahh bunca ugras sonunda :)
Tesekkur ederım canım suan 10 da bırıne yakın bır yol katedmıs bulunuyorum.. kaydirigubbakcemile3Hepinize Günaydın
Bu arada Betül tebrikler...
Merhaba arkadaşlar Cumamız mübarek olsun duaşarımız kabul olsun inşaallah..
Bizde doktora gittik boyumuz 67 cm kilomuz 7800gr olmuş Maşaallah barekallah...Gelişimiz ortalardaymış herşey yolundaymış çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?