Doğum yapmış olan anneler buraya....

İpek köftesine maşallah
boyu ve kilosu çok iyii büyüdüler yaa yerim ben hepsinii
yaa bu arada fatmayla kardeş olmanıza şaşırdım :1shok: ne güzel abla kardeş birlikte büyüteceksiniz bebeklerinizi

saol canım benim
evet valla iyi oldu tecrübelerimizi paylaşıyoruz bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz güzel oluyor.

ipek köftesiiii pek güzel isim oldu artık ipeği herkes ipek köftesi diye seviyo he hee

kaydirigubbakcemile2 ŞenizŞeniz

Maşallah ipek köftesine hakkaten köfte olmuş yav inşallah hastalığıda bian önce düzelir tontiş ipeğin

saol canım benim
hepimizin gül yüzlü yavrularına maşallah
allahım onları korusun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım canım.. :1hug:

Canım gecmıs olsun ipoşa.. umarım daha ıyıdır sımdı... :teselli:
saolun kızlar
Şeniz

3 boya 4 röfle mi kaydirigubbakcemile naptınız siz öyle yaw fisfisfis
ben bir röfle yaptırdım... canıııım parlak güzel saçlarım gitti senağlama çalı gibi oldular resmen....
Allahtan yarıya kadar uzadılar hamileyken hiçbir işlem yaptırmadım, 9 ay sonunda üzerine boya yapılınca yine canlı parlak duruyolar çok şükür...kaydirigubbakcemile2

Sorma canım o yuzden yıne ıyı dayandı dıyorum ya... :bbo:

ciddi söyledim canım yaa kilo yakışmayabilir tabii ama sen yaş itibariyle zaten çıtırsın :lepi: bu gerçeği değiştiremez kilolu olman ..
tombiş çıtır olursun ancak :smiley-cool: Şeniz
resim yollamak istersen, yorumlarım ben dürüstçe.. :lepi:
kaydirigubbakcemile3

o neeeeeeeeeeeeeCADIARZU kız kocişin yatmaz senin yanında kaydirigubbakcemile3
Kendi biliiirrr:dilcikar: Evet o spray ama bana yaramadı artık çünkü mahfoldu benim saçlarım çalı gibi.Benim 2 boya 2 röfle 6 ayda gördüğü 11 senedekini söylemeyimkafamçokkarıştıSenin doğumdan sonra işlem görmedi demi baya toplanmıştır...
Oyy oyy ne diyon Mervecim ya benim 11 senedir saçım boyanıyor ve kızılken parlaklığı hemen akıp gıttıgı ıcın 15 günde bir boyanırdı:bbo:Yani senede 20 kerenin üstünde...Sen hesap et artık ama hala saçım var çok şükürkaydirigubbakcemile2

saol canım benım sen zaten cıtırsın sana yapacak ıltofat yok.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Resım mı :sm_confused: ne resmı fisfisfis :çok üzgünüm:

Evet doğumdan bır gun once boyamıstım en son.. o yuzden toparlanıyor cok sukur..
şu an boya yada röfle dusunemıyorum valla cok kotu olur artık..

Merve mayanı aldınmı kız kociş almış ben birazdan yapıcam saçımada turp suyu..Ben böyle işe ancak turp sıkarımm:roflol:

saol canım benım sen zaten cıtırsın sana yapacak ıltofat yok.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Resım mı :sm_confused: ne resmı fisfisfis :çok üzgünüm:

:asigim: bilmukabele canım a.s.

iltifaatt :roflol::roflol:

:roflol:
Merve mayanı aldınmı kız kociş almış ben birazdan yapıcam saçımada turp suyu..Ben böyle işe ancak turp sıkarımm:roflol:

aldım 2 li pakette yaş- pak maya vardı ondan aldım :sm_confused: 2 çorba kaşığı eder mi onun bir tanesi fisfisfis
ben yarına yaparım artık kociş korkmasın benden gece gece :roflol:

evet çok doğru demi.özelliklede bir çocuk doğduğunda bir anne doğarmış sözü çok güzel.bu yazıyı burda ben paylaşmıştım canım arkadaşım.Şeniz

Bende şimdi saç maskemi yaptım Aşk-ı Memnu'yu izliyorum bitince yıkıcamkaydirigubbakcemile2Sonrada maya maskemikaydirigubbakcemile5

Kızlar süper loto iki kişi bilmiş Bursa istanbul:bbo:Kişi başı 30 trilyon gibi bir rakam alcaklar yaa şaka gibi demi Allahım paraya bak valla ne şans yaa

selam kızlar...zayıflama konuları geçmiş..beni pek ilgilendirmiyor..hehe..delikafaduldenkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-o yüzden pek katılamadım size..-tatlicadiarzu- ayy kesin beni bulsanız 1 kaşık suda boğarsınız herhalde..öpüyorum sizleri.buğün evde temizlik vardı..giremedim internete..
yaa geceleri bizimki doğru dürüst uyumamaya başladı yine..saat başı yada yarım asaattebir bazen 10 dk. da bir uyanıyor yaa.geçe uykumun içine ediyor saolsun..niye anlamadım ya ..off allh sağlık versin de yetrkii..gün boyu salak gibi dolaşıyorum evin içinde sonra...
ya diş ya da gaz ..gazını da kakasını da yaptırıyom yatmadan..bence beni işe gidiyor diye yapıyor..aç olamaz çünkü iyice doyuruyom yaymadan..

Duygucum Mervecim Allah iyiliğinizi versin.Çok güldüm ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…