- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.301
İpek köftesine maşallah
boyu ve kilosu çok iyii büyüdüler yaa yerim ben hepsinii
yaa bu arada fatmayla kardeş olmanıza şaşırdım :1shok: ne güzel abla kardeş birlikte büyüteceksiniz bebeklerinizi
Geçmiş olsun ipoş'a iğnelerden sonra tamamen düzelir inşAllah..
maşaAllah koskocaman da olmuş köfte kaydirigubbakcemile3 nazar değmesin
ipek köftesiiii pek güzel isim oldu artık ipeği herkes ipek köftesi diye seviyo he hee
Maşallah ipek köftesine hakkaten köfte olmuş yav inşallah hastalığıda bian önce düzelir tontiş ipeğin
selam kızlar,
serapcım ipek köftesine maaşallahh ,inşallah hastalığı da geçer hemen .. yazık yawruma iğne mi olcak ...
Nestlébaby.com.tr'ye hoşgeldiniz ! buraya üye olun kızlar çok güzel mama tarifleri var .çok hoşuma gitti benimm.
ayten ben de çok sıkıldım çalışmaktaannnnnnnn
saolun kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım canım.. :1hug:
Canım gecmıs olsun ipoşa.. umarım daha ıyıdır sımdı... :teselli:
evet aynısı sanırım sprey ama bende cok ıse yaradı... CADIARZU
bu arada benım de 3 röfle 4 boya gördü :bbo: ne canıymısık yav saclara ettıgımıze bak kel kalınca rahatlıcaz heraldee Aman Allahıımm :1no2:
saclarım kendıne gelsın yıne yaptırıcam ama kendı sacımın uzerıne.. mirmirmirmir
3 boya 4 röfle mi kaydirigubbakcemile naptınız siz öyle yaw fisfisfis
ben bir röfle yaptırdım... canıııım parlak güzel saçlarım gitti senağlama çalı gibi oldular resmen....
Allahtan yarıya kadar uzadılar hamileyken hiçbir işlem yaptırmadım, 9 ay sonunda üzerine boya yapılınca yine canlı parlak duruyolar çok şükür...kaydirigubbakcemile2
öylemi dersin CADIARZU
sana bır resım gostereyım de teyze demezsen gorusuruz :roflol::roflol:
şaka tabı resım mesım yok, yok oyle bırsey nedır hıc bılmıyorum benım yok kafamçokkarıştı
yınede teskur ederım sekerım.. yerimseniben
Kendi biliiirrr:dilcikar:o neeeeeeeeeeeeeCADIARZU kız kocişin yatmaz senin yanında kaydirigubbakcemile3
Evet o spray ama bana yaramadı artık çünkü mahfoldu benim saçlarım çalı gibi.Benim 2 boya 2 röfle 6 ayda gördüğü 11 senedekini söylemeyimkafamçokkarıştıSenin doğumdan sonra işlem görmedi demi baya toplanmıştır...
evet aynısı sanırım sprey ama bende cok ıse yaradı... CADIARZU
bu arada benım de 3 röfle 4 boya gördü :bbo: ne canıymısık yav saclara ettıgımıze bak kel kalınca rahatlıcaz heraldee Aman Allahıımm :1no2:
saclarım kendıne gelsın yıne yaptırıcam ama kendı sacımın uzerıne.. mirmirmirmir
3 boya 4 röfle mi kaydirigubbakcemile naptınız siz öyle yaw fisfisfis
ben bir röfle yaptırdım... canıııım parlak güzel saçlarım gitti senağlama çalı gibi oldular resmen....
Allahtan yarıya kadar uzadılar hamileyken hiçbir işlem yaptırmadım, 9 ay sonunda üzerine boya yapılınca yine canlı parlak duruyolar çok şükür...kaydirigubbakcemile2
ciddi söyledim canım yaa kilo yakışmayabilir tabii ama sen yaş itibariyle zaten çıtırsın :lepi: bu gerçeği değiştiremez kilolu olman ..
tombiş çıtır olursun ancak :smiley-cool: Şeniz
resim yollamak istersen, yorumlarım ben dürüstçe.. :lepi: kaydirigubbakcemile3
saol canım benım sen zaten cıtırsın sana yapacak ıltofat yok.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Resım mı :sm_confused: ne resmı fisfisfis :çok üzgünüm:
iltifaatt :roflol::roflol:
Merve mayanı aldınmı kız kociş almış ben birazdan yapıcam saçımada turp suyu..Ben böyle işe ancak turp sıkarımm:roflol:
evet çok doğru demi.özelliklede bir çocuk doğduğunda bir anne doğarmış sözü çok güzel.bu yazıyı burda ben paylaşmıştım canım arkadaşım.ŞenizÇok Hoşuma Gitti Kim yazmissa ne de guzel yazmis!..bütün annelere...
Ben anne olmasaydım eğer..
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım
:asigim: bilmukabele canım a.s.
:roflol:
aldım 2 li pakette yaş- pak maya vardı ondan aldım :sm_confused: 2 çorba kaşığı eder mi onun bir tanesi fisfisfis
ben yarına yaparım artık kociş korkmasın benden gece gece :roflol:
:roflol: hay ALLAH iyiliğini versin canım, pc nin başında gülüyorum anam da bakıyo garip garip kendi kendine gülüyo delirdi galiba kızcağızım diye :roflol: poğaça mı yapıcaksın demiş ya çok alem :sm_cool:
ben de geçen mısır unu al dedim, maske yapıcağımı söylememiştim tabii.. mısır unu bulamamış 2 kg sinangil unu alıp gelmiş, msıır unu bulamadım diyo bi de :roflol: :roflol:
şu mayalı tarifi veriver ne işe yarıyormuş :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?