Doğum yapmış olan anneler buraya....

hee az bucuk deli edüyüm dedim:jeyyar:
yap yap yee ımm ımm kahvaltıya 5 cayına harika oluyo ha :)):sm_cool:
heee yemiş kadar oldun evet giden 800 grm olduu 900 gram:roflol::roflol:

yapmam istemez şekerim :dilcikar:
sen yap yapta kilo al sonra goreyım kilosundan memnun olmayanlar topiğinde.. kaydirigubbakcemile3

yapmam istemez şekerim :dilcikar:
sen yap yapta kilo al sonra goreyım kilosundan memnun olmayanlar topiğinde.. kaydirigubbakcemile3

hııh yapmazsan yapma :mymeka:
ben az bucuk cıtırcık oldgum için ne yesem yaramiii banalülülülülülüsositososito
nappiimm gelirsemde almiiceenn mi topiğe:çok üzgünüm:klava:

Aaa oda güzelmiş onuda alayım barikaydirigubbakcemile3 Tamam canım anladım şimdi yapayım bariii:) Yok canım aslında ilk hedefim 65 sonra 63 tü ama onu söylediğim zamanda 68 falandım..Ama 65 olunca 30 kilo vermiş olcağım için geri kalan 2 kiloyu spor yaparak vermeyi düşünüyorum..Yani daha düzenli yemek yicem artık..
Sarkma allaha şükür hiç olmadı aynaya bakınca doğumdan önceki halimi görüyorum çünkü ben çok yürüyüş yaptım vede evde kendime hep olmadık işler çıkardım halı silmek cam silmek gibi..Hep hareket ettim..Ama bir tek göbeğim eski haline gelmedi:çok üzgünüm:
:roflol::roflol:
oh oh süpersin yap bence
hepimiz kendimizle ilgilenmeliyiz
bir taraftan zayıflayalım bir taraftan güzelleşelim

Kesinlike canım yaza kadar süper olmalıyız..Çıtır minik annişler Merve gibkaydirigubbakcemile3
mayayı koliyle falan mı aldın... kaydirigubbakcemile3bir de sen rejim yapmıyo musun??? napacan açmayı falan...
Yok ya 4 lü paketlerden almış onun bir tanesiyle yapılmıyormu kolisimi gerek:uhm:
Şekerim önmeli olan açma yiyerek zayıflamak bak ispatı ortadayerimsenibenBen kahvaltıda allah ne verdiyse yiyorum öğlen akşam önemlisi kaydirigubbakcemile5

hııh yapmazsan yapma :mymeka:
ben az bucuk cıtırcık oldgum için ne yesem yaramiii banalülülülülülüsositososito
nappiimm gelirsemde almiiceenn mi topiğe:çok üzgünüm:klava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar naberrrrr ev temizliği ile uğraşıyordum öldüm valla zaten heryanım ağrıyorrrr ütü var daha ama dinlencem biraz ceylinde şimdi yattı mamasını suya koydum soğusun iye onuda yedirip ütüye başlicam artıkk

yok kız neden olmasın... sanki bol bulmuşsun gibi yazmışın ona güldüm...

hadi bakalım kolay gelsin... hepiniz yaza incecik çıtır gibi girin.. ben yine karnım burnumda olacağım.. :CüvCüv:bidahaki yaza da ben çıtır gibi olacağım...:dilcikar:

valla bende inanmıyorumda acaba kullanan ve azda olsa fayda gören varmıdır diye merak ettim benim çatlaklar çok fena ya şu yağı deneyeyim kız iyi gelür belki

ilaca gelince l carnitin diye bir ilaç kullanmıştım ben bir nevi viramin bitkisel ayrıca dr vermişti bana spor yapmadan önce 45 dk önce al ve en az 45 dk yürü spor yap terleticek seni demişti fazla deneyemedim ama zayıflatıcı değil sadece enerji hrcatmayı üst düzeye çıkarıyor diye sölemişti dr ama hamiş kalmaya çalışyorum diyede kullanamadım fazla gerçi aslında tekrar dr gidip denemek istiyorum açıkçası çünki gerçekte ter attırıyordu deneme dönemlerimde gördüğüm kadarı ile

canım ya ben termosas su koyuyorum.. o suyla yapıyorum mamayı... gceleri falan bi kalktı mı bekleyemiyo sıpa... beklemiş su iyi değil diyolar ama... sen her seferinde taze mi kaynatıyosun....

Selam bonbonlar gittim geldim kilo konuşuluyor hee
bugün akşam kuzenim geliyor tarın deli bir diyete başlıyorum.Anlatmıştım size hani.Zaten 3 gündür de akşam 7den sonra bişey yemiyordum spora da başladım bakalım benim bu koca dötüm eriyecek mi..Ben göbekten değil de basen ve kalçadan muzdaripim,söylemesi ayıp bek bereketlikaydirigubbakcemile3
Duygucum nasılsııın?Egoşum nasıl bakem?Aşıya götürdünmü Egeyi?
Biz çarşamba günü gittik iki bacaktan bir ağızdan 3 tane aşı oldu Ayçacık.

Güsüm sen nasılsın canım?
Oğluşun nasıl??Karnındaki minnoş nasıl?
Ben de su bekleyince iyi olur diye biliyorum hem dinlenmiş su daha iyidir derler ya.

Güsüm sen nasılsın canım?
Oğluşun nasıl??Karnındaki minnoş nasıl?
Ben de su bekleyince iyi olur diye biliyorum hem dinlenmiş su daha iyidir derler ya.

iyiyim Allaha şükür... bebişlerin biri içerden tekmeliyo, biri dışardan...kaydirigubbakcemile3 geçinip gidiyoruz işte... sen nasılsın..Ayça napıyo...
aslında öyle diye biliyodum ben ama bya bi bebek sitesinde herseferinde taze kaynatın beklemiş su kullanmayın diyo... :sm_confused:

schwarzkopf sıvı sac kremi :lepi:
(Nerdesın gız sen bugun gorusemeduk şakkıdı)

onu bende kullanıyorum onun sayesinde saçlarım taranır hale geliyor ve yumuşacık oluyor yoksa mahvolmuştumm valla bende benim saçlar kıvırcık malesef ve çok sık fön çektiriyordum röflelerde cabası tabii saçım resmen koyun yünü gibi olmuştu bir dönem allahtan düzeldi biraz fakat baya para döktüm saç bakımına vss

benim 3-4 değil 10-15 i bulmuştur röflelerim hatta bir ara 2 yıl boyunca kızıl kalmıştım düşün artık her ay yada 2 ayda bir boyatıyordumm:1no2: şimdi 2 ay oldu galiba kendi rengime boyadım kaldı öle galiba gene röfle yapıcam yaza girerken

Kızlar süper loto iki kişi bilmiş Bursa istanbul:bbo:Kişi başı 30 trilyon gibi bir rakam alcaklar yaa şaka gibi demi Allahım paraya bak valla ne şans yaa

sorma kızzz istanbul beylikdüzüne çımış hemde ay bir heyecanlandım sormaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 banamı çıktı yoksa dedim bilete bakamadım vallaaakaydirigubbakcemile3 ama malesef bana değilllll:1no2:

kız yoğurdu günlük sütlemi yaptın bende denedim tutmadı geçen gün sinir oldum yawww

ooohhhh canım istedi valla sıcak sıcak iyi giderdi şimdiiiikaydirigubbakcemile3 tabii kilolarada iyi gelirdiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…