- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.361
hee az bucuk deli edüyüm dedim:jeyyar:
yap yap yee ımm ımm kahvaltıya 5 cayına harika oluyo ha :)):sm_cool:
heee yemiş kadar oldun evet giden 800 grm olduu 900 gram:roflol::roflol:
mayayı koliyle falan mı aldın... kaydirigubbakcemile3bir de sen rejim yapmıyo musun??? napacan açmayı falan...
yapmam istemez şekerim :dilcikar:
sen yap yapta kilo al sonra goreyım kilosundan memnun olmayanlar topiğinde.. kaydirigubbakcemile3
hııh yapmazsan yapma :mymeka:
ben az bucuk cıtırcık oldgum için ne yesem yaramiii banalülülülülülüsositososito
nappiimm gelirsemde almiiceenn mi topiğe:çok üzgünüm:klava:
e vitamini kapsülleri satılıyo ya eczanede... onlardan çatlaklara sürüyorum günde bir tane...iyi geliyormuş, bakalım.. kaydirigubbakcemile5
yaz da, işime yarayacak birşeyse ben de uygularım kaydirigubbakcemile3 beraberce güzelleşelim :lepi:
Tamam canım anladım şimdi yapayım bariii:)
canım yanii hani çubuk seklinde elinde döndürüp uzatıyosun.. dedim ya onu
ortadan tutuyosun ya ikili sac örgüsü gibi oluyo onu birbirine doluycan sonra iki ucunu birleştircenn.. ha bide üzeinede susam müthiş oluyo valla tavsiye edrimm...
şimdi anlatabildimdir umarımCADIARZUfisfisfis
Yok canım aslında ilk hedefim 65 sonra 63 tü ama onu söylediğim zamanda 68 falandım..Ama 65 olunca 30 kilo vermiş olcağım için geri kalan 2 kiloyu spor yaparak vermeyi düşünüyorum..Yani daha düzenli yemek yicem artık..
5 kılo versem ıyı olacak demıstın ya gecen lerde buraya.. 65 olmak ıstıyorum da deyınce 70 sın fılan sandım suan.. fisfisfis
29 kılo yu hızlı vermek sarkmalara yol acmamıstır umarım benneyaptımki
66 demekk... bende ısterım..
:roflol::roflol:
Kız sen benı delimi edeceeenn :mymeka:
Duyguya anlatana kadar sayende ben anladım coktan gozumun onunde hayal ettım yemıs gıbı oldum acaba kılo da aldım mıı :roflol::roflol:
:bbo:
Gorursunuz sızzz.... Çok üzgünüm çoook
oh oh süpersin yap bence
hepimiz kendimizle ilgilenmeliyiz
bir taraftan zayıflayalım bir taraftan güzelleşelim
Yok ya 4 lü paketlerden almış onun bir tanesiyle yapılmıyormu kolisimi gerek:uhm:mayayı koliyle falan mı aldın... kaydirigubbakcemile3bir de sen rejim yapmıyo musun??? napacan açmayı falan...
hııh yapmazsan yapma :mymeka:
ben az bucuk cıtırcık oldgum için ne yesem yaramiii banalülülülülülüsositososito
nappiimm gelirsemde almiiceenn mi topiğe:çok üzgünüm:klava:
Alırım tabı hemde memnunıyetleee :teselli: :jeyyar:
Yok ya 4 lü paketlerden almış onun bir tanesiyle yapılmıyormu kolisimi gerek:uhm:
Şekerim önmeli olan açma yiyerek zayıflamak bak ispatı ortadaBen kahvaltıda allah ne verdiyse yiyorum öğlen akşam önemlisi
Valla canım yaaa nedeek kaydirigubbakcemile3 ama ben 6 ogun uyguluyom valla hatta bırazdan yazıcam dopiğimizee ne yeduumuu cokacimcoook
Gecmıs olsun canım kuzucuga ınsallah cıkmaz atesı fılan.. :teselli:
Yok be gulum bee hıc sanmıyorum etkısı olacagını... :1no2: ben tv de gordugum bırseye ınanmıyorum valal artık senı bıle gorsem ınanmam dermısım kaydirigubbakcemile3
Bak bugun ebru sallı catlaklar ıcın bır yag tarıfı verdı cok cok azaltıyormus ama yokeden bırsey henuz dunyada yok..
Aklımda kaldıgı kadarıyla badem yagı, cevız yagı, susam yagı, portakal yagı 4 unu karıstırıp suruyordun cok faydalıymıs haberın ola bugun ızledım dahaaa... yerimseniben
Delimusun gız.. haplan huplan olmaz bızım sıncıkk.. delikafadulden
Emzırıyok ya cork curk... :ecrin_bebek:
Duygu yenı sacın hayırlı olsun ben bır zayıflayım yapacaklarımı bılıyorum valla saclarıma... kaydirigubbakcemile3
Çıtır gıbı ana olacam valla kocam bır daha asık olsun banane özledim :çok üzgünüm:
selam kızlar naberrrrr ev temizliği ile uğraşıyordum öldüm valla zaten heryanım ağrıyorrrr ütü var daha ama dinlencem biraz ceylinde şimdi yattı mamasını suya koydum soğusun iye onuda yedirip ütüye başlicam artıkk
Güsüm sen nasılsın canım?
Oğluşun nasıl??Karnındaki minnoş nasıl?
Ben de su bekleyince iyi olur diye biliyorum hem dinlenmiş su daha iyidir derler ya.
schwarzkopf sıvı sac kremi :lepi:
(Nerdesın gız sen bugun gorusemeduk şakkıdı)
3 boya 4 röfle mi kaydirigubbakcemile naptınız siz öyle yaw fisfisfis
ben bir röfle yaptırdım... canıııım parlak güzel saçlarım gitti senağlama çalı gibi oldular resmen....
Allahtan yarıya kadar uzadılar hamileyken hiçbir işlem yaptırmadım, 9 ay sonunda üzerine boya yapılınca yine canlı parlak duruyolar çok şükür...kaydirigubbakcemile2
Kızlar süper loto iki kişi bilmiş Bursa istanbul:bbo:Kişi başı 30 trilyon gibi bir rakam alcaklar yaa şaka gibi demi Allahım paraya bak valla ne şans yaa
Gunaaayyydddıııııııınnnnnn.... :sm_cool::sm_cool:
Kızlar cok mutluyuumm
1. si çarşamba dan berii 800 gr vermısımmm..... :sm_cool:
2. si yoğurdum süper tuttuuuuuuuu.... hihoyyyt
sorma canım ya kilo verdiğini görmek gibisi yok valla... gamyoncuiremsu
birde ilk denemede tutmamıstı yoğurt ikinciyi yaptım sabah baktım süper olmus.. hıc sulu degıl..
Çok sevindirik oldum bi anda.. :1rolleyes:
Merhaba arkadaşlar Cumamız mübarek olsun duaşarımız kabul olsun inşaallah..
Bizde doktora gittik boyumuz 67 cm kilomuz 7800gr olmuş Maşaallah barekallah...Gelişimiz ortalardaymış herşey yolundaymış çok şükür...
ben veriimm şekerim:kaydirigubbakcemile2
adı paskalya acma gibi oluyo
1 paket maya
2 su bardağı ılık su
1 su bardağı sıvı yağ
1 cay kasığı seker
tuz
2 yumurta sarısının biri üzerine
aldığı kadar un...istege göre süt 1 cay bardağı (biraz daha yumuşak oluyo sütle)
mayayı ılık suyla suladır erit..diğer taraftan..yağyı yumurtayı karıştır sonra eriyen
mayayı karışıma aktar..tuzunu ilave et ununu aldığı kadar koy.. hamuru 20 dk. dinlendir..sonra sekil için bir parca hamuru elinde döndürerek orta uzun cubuk haline getir ve ortatan ikiye tut yaptığın cubuğu
sonra sac örgüsü gibi bibirine sarcaksın..iki ucu birleştirir yağlı tepsiye tek tek poğaca gibi
dizcen üzerinede yumurta sarısı fırında üzeri kızarana kadar pişir..
ben cok yaparım bunu ve severek yeriz misafirede yaparım güsel oluyo ama yapılışın anlatabildimmi bilmiyomfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?