- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.381
yoo senden 2 kilo fazla hamiş kalmıştım söylemiştim zaten sana hatırlarsan yani 68:)Şuandada ayıptır söylemesi senin olmak istediğin kiloda yani 66 yımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3.Ama göbek eski haline gelmeyip bacaklardan gittiği için kotlarım baya bol duruyor bacakları..Yani hedefime 1 kg var.Yani 29 kilo vermiş oluyorummmmyerimseniben
Salihacım bu tatlı ama demi ben tulzu istiyom bunu tuzla yapsam olurmu?Teşekkür ederim canım...
:roflol::roflol:Bende dışarı çıkıp gelcem yapcam maskemi inşallah.Özelden yazayım canım marka vermek yasak yayerimseniben
E vitamini kürü ne kız sende onu söylekaydirigubbakcemile3
saol canım benim
daha var canım hırıltısı 2 iğnesi var ilaç filan kullanıyoruz bakalım.
canım ya ben termosas su koyuyorum.. o suyla yapıyorum mamayı... gceleri falan bi kalktı mı bekleyemiyo sıpa... beklemiş su iyi değil diyolar ama... sen her seferinde taze mi kaynatıyosun....
Selam bonbonlar gittim geldim kilo konuşuluyor hee
bugün akşam kuzenim geliyor tarın deli bir diyete başlıyorum.Anlatmıştım size hani.Zaten 3 gündür de akşam 7den sonra bişey yemiyordum spora da başladım bakalım benim bu koca dötüm eriyecek mi..Ben göbekten değil de basen ve kalçadan muzdaripim,söylemesi ayıp bek bereketlikaydirigubbakcemile3
Duygucum nasılsııın?Egoşum nasıl bakem?Aşıya götürdünmü Egeyi?
Biz çarşamba günü gittik iki bacaktan bir ağızdan 3 tane aşı oldu Ayçacık.
sorma kızzz istanbul beylikdüzüne çımış hemde ay bir heyecanlandım sormaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 banamı çıktı yoksa dedim bilete bakamadım vallaaakaydirigubbakcemile3 ama malesef bana değilllll:1no2:
Selam bonbonlar gittim geldim kilo konuşuluyor hee
bugün akşam kuzenim geliyor tarın deli bir diyete başlıyorum.Anlatmıştım size hani.Zaten 3 gündür de akşam 7den sonra bişey yemiyordum spora da başladım bakalım benim bu koca dötüm eriyecek mi..Ben göbekten değil de basen ve kalçadan muzdaripim,söylemesi ayıp bek bereketlikaydirigubbakcemile3
Duygucum nasılsııın?Egoşum nasıl bakem?Aşıya götürdünmü Egeyi?
Biz çarşamba günü gittik iki bacaktan bir ağızdan 3 tane aşı oldu Ayçacık.
Canımcım hoşgeldin ben dışardaydım yeni gördüm daha iyiyim gezdim gezdim geldim bir spor salonuyla görüstüm haftada 3 gün pazartesi çarşamba cuma plates ve aerobik hoca eşliğinde..Kafama yattı bakalım gitmeyi planlıyorum eşime söylemeden size söyliyim dedimkaydirigubbakcemile3Egoş tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor bağırıyor aneyyy falan diyor öyle takılıyor iştekaydirigubbakcemile3Aşısı 20 sinde canım.Size geçmiş olsun Ayçada iyidir inşallah prensesimi öp benim için:)
:roflol:bizim gene hiç umudumuz yoktu izmire hiç çıkmadı yaakafamçokkarıştıValla açıklandığı an yıkıldığım andı..Şu facebooktaki soruma cevap ver bakam:uhm:
Saol canım benımmm Şenizhadi gözün aydınnnn ikisi içindeee:lepi:a.s.
kız yoğurdu günlük sütlemi yaptın bende denedim tutmadı geçen gün sinir oldum yawww
onu bende kullanıyorum onun sayesinde saçlarım taranır hale geliyor ve yumuşacık oluyor yoksa mahvolmuştumm valla bende benim saçlar kıvırcık malesef ve çok sık fön çektiriyordum röflelerde cabası tabii saçım resmen koyun yünü gibi olmuştu bir dönem allahtan düzeldi biraz fakat baya para döktüm saç bakımına vss
bu söölediğiniz krem gliss mi kızlar
bende de saç bol kalın telli ve kıvırcık benimde ihtiyacım var böyle bişeye
durulanmadan mı kullanılıyor ?
ya kızlar az önce kızıma elma püresi verdim 1 çay bardağı kadar yedi güzel güzel normalde sevmez zor yer biraz burun kıvırdı gerçi ama yedi veee sonra midesinde ne var ne yok çıkardı hepsini üst baş kalmadı valla yeni değiştim üzerini az sonra mama hazırlıcam kızcağız aç kaldı resmen
bu söölediğiniz krem gliss mi kızlar
bende de saç bol kalın telli ve kıvırcık benimde ihtiyacım var böyle bişeye
durulanmadan mı kullanılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?