Doğum yapmış olan anneler buraya....

nasıl yaaaa anlamadım ben 29 kiloyu hangi ara verdin sen beeeeeeee:1shok:

canım ya ben termosas su koyuyorum.. o suyla yapıyorum mamayı... gceleri falan bi kalktı mı bekleyemiyo sıpa... beklemiş su iyi değil diyolar ama... sen her seferinde taze mi kaynatıyosun....

evet canım taze kaynatıyorum bazende 1 lt kadar kaynatıp cam şişeye koyup ısıtıyorum mama yapınca belli olmuyor karışık yanii

kızlar iyi akşamlar herkese belki akşam gene gelirim öpüyorum herkesi yarın misafşrişm var kek felan yapıcam eve gidip öpüyorum herkesi bebişleride

Canımcım hoşgeldin ben dışardaydım yeni gördüm daha iyiyim gezdim gezdim geldim bir spor salonuyla görüstüm haftada 3 gün pazartesi çarşamba cuma plates ve aerobik hoca eşliğinde..Kafama yattı bakalım gitmeyi planlıyorum eşime söylemeden size söyliyim dedimkaydirigubbakcemile3Egoş tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor bağırıyor aneyyy falan diyor öyle takılıyor iştekaydirigubbakcemile3Aşısı 20 sinde canım.Size geçmiş olsun Ayçada iyidir inşallah prensesimi öp benim için:)
sorma kızzz istanbul beylikdüzüne çımış hemde ay bir heyecanlandım sormaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 banamı çıktı yoksa dedim bilete bakamadım vallaaakaydirigubbakcemile3 ama malesef bana değilllll:1no2:

:roflol:bizim gene hiç umudumuz yoktu izmire hiç çıkmadı yaakafamçokkarıştıValla açıklandığı an yıkıldığım andı..Şu facebooktaki soruma cevap ver bakam:uhm:

bizde salı gidicez kontrole ve aşılarımız var napıcam bilmem valla bacaklardan olunca fena oluyom ben sanki daha çok acıyor gibi geliyor yaparken ağlamıyor bizimki o şokla sanırımda sonrası çok ağlıyorr

hangi soruya kız du bakemmm biii

ceylini benim yatağın ortasına bırakmıştım güzel güzel oynuyordu kendi kendine bende pc başındayım tabiii penye bir battaniyesi vardı yanında duruyordu sen çek onu yüzünü örtt ağlamaya başladı bir gittimki debeleniyor elleri iki yanda güleyimmi korkayımmı şaşırdım valla yaramaz zilli nefessiz kalacaktı panikten dolayıı

neyse ben kaçtımmm işlerime bakem gene ben yeter bu kadar dinlenmekkk babası geldi kızına bakıyor zatennn bende mutfağa gidem bariii

facebooktan beni de ekleyinn
Gülfidan Sağlam

ordan resimlere bakarııız...kaydirigubbakcemile5

kızlar face booktan bir arkadaşım video paylaşmış

"dansa kendini fazla kaptıran türk erkeği" diye ayy koptum valla adam karısını fırıl fırıl döndüre döndüre dans ediyor döndürdükten sonra daha kadın dönerken iki de tokat etıyor kadına maa kadın nolduğunu anlamıyor bilee...:roflol:

hadi gözün aydınnnn ikisi içindeee:lepi:a.s.
Saol canım benımmm Şeniz
kız yoğurdu günlük sütlemi yaptın bende denedim tutmadı geçen gün sinir oldum yawww

Yok canım normal pastorize sutle yaptım.. Doktorumuz gunluk sutle yapın dıye uyarmadı..
Pastorize sutle yapabılırsınız dedı.. Musaıt oldugun da gel msn e ıkı dk tarıf edem canım bak olur bu sefer.. yerimseniben

bu söölediğiniz krem gliss mi kızlar
bende de saç bol kalın telli ve kıvırcık benimde ihtiyacım var böyle bişeye
durulanmadan mı kullanılıyor ?

evet ben onu kullanıyorum çok iyi geldi bana birde banyo sonrası bakım kremi var onuda kullanıyorum banyodan çıkınca havlu ile saçımın nemini alıp sıkıyorum sonra tarıyorum canım birde serum kullanıyorum saç uçlarıma kerastase inkini oda iyi geldi uçlarıma

ya kızlar az önce kızıma elma püresi verdim 1 çay bardağı kadar yedi güzel güzel normalde sevmez zor yer biraz burun kıvırdı gerçi ama yedi veee sonra midesinde ne var ne yok çıkardı hepsini üst baş kalmadı valla yeni değiştim üzerini az sonra mama hazırlıcam kızcağız aç kaldı resmen

kıyamam ben ona ya hepsi gitti demek yediklerininbenneyaptımkiYemek istemediği şeyleri zorla vermeyin diyorlar Hicrancım beğenmediği için olabilirmi?

Gözdecim benimde saçlarım hem çok hemde kalın telli.Bakımı çok zor oluyor fönde falan çok havalı duruyor ama normal zamanlarda çok yıprandığı belli oluyor..Gliss benimkide içinde ylang ylang mandalina falan varmış ama bana iy gelmedi bazı arkadaşlara burda çok iyi gelmiş..Dene istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…