- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.401
ben geldimmm...gül bende ekledim facebook a seniii
yok canım Aslanla ılgılı degıl cok sukur..Aslanla ilgili mi?
rahatlayacaksan anlat bakalım..Üzme kendiniii....:1hug:
bak bugün cumaaa,hafta sonu,moralini bozma.
betülcüm neyin var?sıkıldığın şeyi anlat derdine derman olalımm hele sen bize gel ilacını bulalım
canım uzun dönem miydi askerliği?peki annenin gelip seninle kalma gibi bi şansı yok mu?
çok geçmiş olsun canım yaa inşallah çabuk iyileşir bidaha da hasta olmazzz
Betülcüm millet her zaman ,her durumda bişey söylemeye müsaittir zaten.Bence hiç takma bunu.Annenlerin yanında çok daha huzurlu olacağına eminim.
yok canım Aslanla ılgılı degıl cok sukur..
Esımın askerlıgı ıle ılgılı.. gıdınce annemın yanında kalacaktım Amasya da ama rahat edemeyecegım sanırım orada..
Nasıl yapcaz bılmıyorum.. orası kucuk yer babam hacı herkes onu boyle bılıyor. ve beledıye baskan adayı suan tanımayan kalmadı..
ben acıgım pantolon vs dekolte olmasada gıyım tarzım bu.. millet bırseyler konusacak ve
sankı babamda rahatsız olacak benden bende bu durumdan
selam serenciikk:teytey:oyyy kuzuuummm sıkma canını sana hemen care bulalım bacım:lepi:
kızlar merhaba hepınıze buarada:teytey: gecmısı okuyamadım son ıkı sayfa okuyabıldım hepınıze ay lav yu a.s.
canıkom senın yerınde olsam anamın babamın yanına gıder orda kalırdım cunku anne babanın yanında rahat ettıgın kadar baska yerde rahat edemezsın bu biiiiiiiiiiiiiirrr
ikincisi baban beledıye baskan adayıymıs ki insallah kazanır ay bende burdan ona oy atim kıs:dance: egerki basın acık dıye babanı eliceklerse zaten orada kalacagın sayılı aylardır (tam bilmyorum ama) nasılsa evlendın colugun cocugun kocan var kime begendırecen kendını bekar olsan tmm derım kendı evıne gelene kadar kapa basını gıtsın nolacakki sanki seni orda tanıyan cok hem tanısalarda senınle emınımkı gurur duyarlar cunku bunu babanın itibarını sarsmamak ıcın ve gelecegı ıcın yaptıgını anlayacaklardır
BİLMEM ANLATABİLDİMMİİİİİ:enbuyukkk:
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?