- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.741
canım bende dedıgın gıbı beyaz lı takımda var sıyah beyaz takımda var mavı de var :)
oyle alt ust teferruatlı takım varda damatlık tıpı yada saten fılan bırsey yok
ama bende almayacagım ya ne yapayım guzelce takım gıydırırım oglusumu daha hıc gıymedıgı takımları var..
mevlut ıcınde bız et pilav ayran baklava ve sarma gıbı brısey dusunuyoruz klasık mevlut yemegı ıste..mevlut ıcın verıcegımız etı de kendı kesıcegımız akıka kurbanından yapıcaz ondan verıcez artanıda dagıtmayı dusunuyoruz.. dedıgın serbetı annem bılmıyor nasıl yapılır bende onu cevremde yapıldıgını gormedım ama buradan duydum eger gelenlerden bılen bırısı varsa onu da yaptırırız belkı yanı yengemler fılan bılıyorsa.. bakalım nasıl gecıcek daha yapmak gerekn bırsey var mıdır acaba sız neler ıkram ettınız yıyecek olarak ?? :uhm:
bacummm guzel annemm sanada gunaydın bak kıs oglusuma yakın resmını koydum anası gıbı artıstık puz virmiişşkaydirigubbakcemile3
buarada 1 aylık olduk kılomuzda 4.380 grm:)))dogdugunda 2.800du
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-foruma-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
Bak burda anlatılıyor
süslüsen kısımmm mevlutte bir bardakları da mı süsledin...
Aferinn valla sanaaaa...
kaydirigubbakcemile5:lepi:
benim oğlum ayda 1 kilo alıyor... dru gelişimi iyi dedi ama sizinkilerin yanında çok az alıyo...:çok üzgünüm: acaba dr u mu değiştirsem... bide benim derya gibi gelen sütüm dün bi anda kesildi... senağlamagünde 3-4 kere göğüs pedi değiştirirdim ama dün 1 damla bile gelmedi... oğlum boş boş çekti hep.. gece uyuyunca biraz olmuş ama onuda az önce emdiğinde bitirdi...
benim oğlum ayda 1 kilo alıyor... dru gelişimi iyi dedi ama sizinkilerin yanında çok az alıyo...:çok üzgünüm: acaba dr u mu değiştirsem... bide benim derya gibi gelen sütüm dün bi anda kesildi... senağlamagünde 3-4 kere göğüs pedi değiştirirdim ama dün 1 damla bile gelmedi... oğlum boş boş çekti hep.. gece uyuyunca biraz olmuş ama onuda az önce emdiğinde bitirdi...
Merhabalar herkese,
Betülcüm Allah kolaylık versin mevlüt işi zor bizimki 25 günlükken annemde yapmıştık,
bizim sülale kalabalık birine söyle birine söyleme olmuyo konu komşu derken bayağı bir kalabalık olmuştu bide çoluk çocuk en çok onlardan çektim bebeğin başından ayrılmıyolar, salonda kalabalıkta tutmak istemedim odaya koyunca çocuklar rahat bırakmıyo, bide yüzünü göremedik diye sitem ediyolar
siz çocuklarınıza sahip çıkmayınca ben ne yapayım deli oldum valla misafirlikte çocuklarıyla ilgilenmeyen annelere sinir oluyorum evsahibi hoşlanmayabilir hertarafının karıştırılmasından neyse atlattık çok şükür, bende kıyafet almamıştım halası almış mevlüt kıyafeti diye smokinli papyonlu bişeydi güzel oldu ama tabi sadece ogün giydirebiliyosun gerçi pantolonu giydirebilirim arada yani çok gerekli bişey değil bencede keşke yakın olsaydık verirdim diyecem ama hiç giyilmemiş yeni bişey giyilmesi gerekli deniyo :CüvCüv:
ben şerbet yapmadım pilav üstüne dana eti ve ayran tatlı olarak ta kendim şekerpare yaptım akşamdan 2 tepsi onları ikram ettik üzerinede çayyy bu kadarrr
bizde kurban kestik etli pilav yaptık yanına sarma ve baklava içecekte ayran verdik bu kadar üstünede şeker çikolata dağıttık bu kadar
kaydirigubbakcemile3hee susluyum kıs napiiimmm:))) bardakları bilem susledimmm ama herkes cok begendii:))))))))))))))))))
BETÜŞ cnm dedıklerımın dısında bizde tavuklu pilav yaptık ben pek et sevmemde:)))) tavuklu pılavın yanında baklava dagıttık bıde yaprak dolması zeytınyaglı,gelenlerden bırıde saolsun borek yapmıs onuda dagıttık bıde kutu ayran almıstık ellerını sılsınler dıyede emınonunden kıloyla kkaydirigubbakcemile3olonyalı mendıl aldık okadar bıde hazırladıgımız mevlut sekerleri artı mınık havlu okadaaarrr..
kıs HİCRANPAPATYA kac sefer koydum resmımı yawwwww gormedınmiiii. valla aklıma gelmedı kıs yoksa yemınle cagırırdım seniii ama dogumdan 15 gun sonra yaptım anamlar kaynanamlar gorumcem falan hepsi bendeydı ınan kımı cagıracagımı şaşırdım aklıma gelseydın valla cagırırdım istedıgın bıgun beklerım bacım senii . kızını ve bebişini sal kendını fox ctiy yokusundan aşaaaaaa ahanda benim eve gelirsinkaydirigubbakcemile3
valla burdan kım isterse buyursun bana alın bebişleri gelin bana hepsi bır agızdan agladıkca memişler foraaaaaa yapar emziririzkaydirigubbakcemile3 ay tam komedi olur valla beeeee:roflol::roflol:
İŞTE BUDA BENİM PAŞAM
ImageShack - Hosting :: sunp0007lm8.jpg
ImageShack - Hosting :: dsc01854ex2.jpg
ImageShack - Hosting :: dsc01865qo0.jpg
İŞTE BUDA BENİM PAŞAM
İŞTE BUDA BENİM PAŞAM
Hicrancım cici kızın nasıl? uyku problemi var herhalde resimlerini gördüm maaşalah çok şeker pembe şeker öptüm kocaman
İŞTE BUDA BENİM PAŞAM
Öncelikle şunu belirteyim ben hayatta emin olmadığım konular hakkında konuşmam...:1no2oktorum 43. gün gittiğimde rahmimin ilk haline döndüğünü ve şuan bile gebe kalabileceğimi söyledi, eğer sizin belirttiğiniz gibi rahim 6 ayda yada 1 senede anca küçülseydi o zaman doğumdan 2 ay sonra hamile kalan kadınlar olmazdı.Sizin bahsettiğiniz konu belki hormonlar olabilir, çünkü hormonlar kimi bayanlarda 6 ayda-1 senede anca normale dönebiliyor.
İnternette de araştırma yaptım ve şu rahim sorununa son noktayı koymak istedim;
"Doğumdan sonra gebelikte büyümüş olan rahim yavaş yavaş küçülmeye başlar. Bu amaçla da sık sık kasılır. Annenin kırkı çıktığında rahim tümüyle eski haline dönmüş olacaktır. Bebeği emzirmek bu sürecin hızlanmasına yardım eder.... "
Bir başka sağlık sitesinde ise şöyle diyor;
"Gebelik boyunca bebeği barındıran ve doğum sırasında da düzenli kasılmalarla onu dışarı iterek doğumu gerçekleştiren rahim, bebeğin doğumundan sonra yavaş yavaş küçülmeye başlar. Doğumdan sonraki gün göbek hizasında olan rahim, her gün 1 parmak küçülerek yavaş yavaş eski boyutlarına döner. Yavaş yavaş küçülmesini sürdürerek 10 gün sonra artık karından muayene ile' ele gelmez ve 1.5 ay kadar sonra da doğumdan önceki boyutlarına ve ağırlığına iner. Daha sonra ise anne her ay normal adetlerini görmeye devam eder. Fakat süt veren annelerin süt verdikleri süre boyunca adet görmemeleri mümkündür. Süt vermeleri sona erdiğinde ise normal adetlerini görmeye başlarlar. Diğer bir deyimle doğumdan yaklaşık 2 ay kadar sonra rahim yeni bir gebelik için hazırlığını tamamlamış olur. "
Profosörünüz yanlış bilmiyordur elbette ama belkide siz yalnış anlamışsındır...
Kendimi aka çıkarmak için, yalan yalnış bilgiler sunmadığımı ispatlamak için yazdım bu yazıyı kimsecikler üstüne alınmasın lütfeeennn...:1hug:
serencım cok seker pasamız masallah tam paşa..
resımlerde dıkkatımı cektı ama bebısı cok mu sıkıyorsun kız kıyafetlerınden rahat edemıyor gıbı bır halı var cok mu kat gıydırıyorsun ?
bırde her zaman eldıven takıyormusun ?
ay maşallah maşallah oğluşunaaa yerim onu bennnnnnnnnnnnnn hemen geliimde öpeyim onu annesiii bebişlerimizde arkadaş olur böyleceee vall ilk fırsatta geleceğim sana kızzz ver adresini cebini özelden ararım senii sende bana gelcen amaa valla burda pek arkadaşımda yok zatii 2-3 komşumla görüşebiliyorum ancak kk da olmasa laelaelaelaelae
zelıhacım tebrıkler bebısın sunnet olmus bıle darısı bızım basımıza artık..ama benım esım ıllede sunnet dugunu ıstedıgı ıcın bız malesef sımdılık yaptıramıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?