Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben şerbet yapmadım pilav üstüne dana eti ve ayran tatlı olarak ta kendim şekerpare yaptım akşamdan 2 tepsi onları ikram ettik üzerinede çayyy bu kadarrr

bacummm guzel annemm sanada gunaydın bak kıs oglusuma yakın resmını koydum anası gıbı artıstık puz virmiişşkaydirigubbakcemile3

buarada 1 aylık olduk kılomuzda 4.380 grm:))) dogdugunda 2.800du

benim oğlum ayda 1 kilo alıyor... dru gelişimi iyi dedi ama sizinkilerin yanında çok az alıyo...:çok üzgünüm: acaba dr u mu değiştirsem... bide benim derya gibi gelen sütüm dün bi anda kesildi... senağlamagünde 3-4 kere göğüs pedi değiştirirdim ama dün 1 damla bile gelmedi... oğlum boş boş çekti hep.. gece uyuyunca biraz olmuş ama onuda az önce emdiğinde bitirdi...

bizde kurban kestik etli pilav yaptık yanına sarma ve baklava içecekte ayran verdik bu kadar üstünede şeker çikolata dağıttık bu kadar

kaydirigubbakcemile3hee susluyum kıs napiiimmm:))) bardakları bilem susledimmm ama herkes cok begendii:))))))))))))))))))

BETÜŞ cnm dedıklerımın dısında bizde tavuklu pilav yaptık ben pek et sevmemde:)))) tavuklu pılavın yanında baklava dagıttık bıde yaprak dolması zeytınyaglı,gelenlerden bırıde saolsun borek yapmıs onuda dagıttık bıde kutu ayran almıstık ellerını sılsınler dıyede emınonunden kıloyla kkaydirigubbakcemile3olonyalı mendıl aldık okadar bıde hazırladıgımız mevlut sekerleri artı mınık havlu okadaaarrr..

kıs HİCRANPAPATYA kac sefer koydum resmımı yawwwww gormedınmiiii. valla aklıma gelmedı kıs yoksa yemınle cagırırdım seniii ama dogumdan 15 gun sonra yaptım anamlar kaynanamlar gorumcem falan hepsi bendeydı ınan kımı cagıracagımı şaşırdım aklıma gelseydın valla cagırırdım istedıgın bıgun beklerım bacım senii . kızını ve bebişini sal kendını fox ctiy yokusundan aşaaaaaa ahanda benim eve gelirsinkaydirigubbakcemile3
valla burdan kım isterse buyursun bana alın bebişleri gelin bana hepsi bır agızdan agladıkca memişler foraaaaaa yapar emziririzkaydirigubbakcemile3 ay tam komedi olur valla beeeee:roflol::roflol:

Hicrancım cici kızın nasıl? uyku problemi var herhalde resimlerini gördüm maaşalah çok şeker pembe şeker öptüm kocaman

CNM OLE DUSUNME LUTFEN,SUTUN YETMESE BEBEK AGLAMAKTAN DURMAZ. YETIYORKI EMIP UYUYODUR. SUREKLI VER VE SAKIN SUTUM YOK DIYEDE PSIKOLOJİKMAN KENDINI YONLENDIRME. DUSUNCEDEN BILE SÜT EKSIKLIGI OLABILIYORMUS. EH YETMIYORSA MAMA VERICEKSIN NAPICAN SAGLIKLI OLSUNLAR YETERKİ. BAZEN BANADA YETMIYOR AZMIS GIBI GELIYO AMA EMDIKCE COGALDIGINI GORDUM. O YUZDEN ISRARLA VER CNM

İŞTE BUDA BENİM PAŞAM

ImageShack - Hosting :: sunp0007lm8.jpg

ImageShack - Hosting :: dsc01854ex2.jpg

ImageShack - Hosting :: dsc01865qo0.jpg

canım seninkininde kilo alımı normal, benimkide ayda 900 gr alıyor, zaten 700-1000 gr arası alması normal sayılıyor...

Amın canım haklısın coluk cocuk kalabalık zor ama ne yapalım yapılması gereken seyler.. tesekur ederım dusunmen bıle yeter.. ben en ıyısı dedıgım gıbı hıc gıymedıgı yenı takımlarından bırını gıydıreyım.. fisfisfis

ben şerbet yapmadım pilav üstüne dana eti ve ayran tatlı olarak ta kendim şekerpare yaptım akşamdan 2 tepsi onları ikram ettik üzerinede çayyy bu kadarrr

bizde kurban kestik etli pilav yaptık yanına sarma ve baklava içecekte ayran verdik bu kadar üstünede şeker çikolata dağıttık bu kadar

herkes demekkı ıkram olarak dedııgm gıbı klasıkk mevlut yemegı vermıs.. bunun harıcınde brısey yoksa problem yok bızde oyle yapıcaz.. hayırlısıyla atlatalım ınsallah Allah kabul etsın hepınızın mevlutlerını arkadaslar..

İŞTE BUDA BENİM PAŞAM

serencım cok seker pasamız masallah tam paşa..

resımlerde dıkkatımı cektı ama bebısı cok mu sıkıyorsun kız kıyafetlerınden rahat edemıyor gıbı bır halı var cok mu kat gıydırıyorsun ?
bırde her zaman eldıven takıyormusun ?

Hicrancım cici kızın nasıl? uyku problemi var herhalde resimlerini gördüm maaşalah çok şeker pembe şeker öptüm kocaman

saol canım maşallah şeker şekerde acı şeker zilli 3 gündür gece uyumaya gündüz uyanık kalmaya başladı sabah 8 de kalkıyor akşam 12 den 1 den önce yatmıyorr gündüz arada 5 er dk lık şekerlemeler yapıyor unuda tüm gün toplasan 1 saat etmez nasıl dayanıyor uykusuzluğa bilemiyorum gözleri kızarıyor ağlıyor ama uyumuyorr kucağa alınca susuyorr bir yeri ağrısa ağlardı kucaktada valla kociş alıştırdı kucağa cefasını ben çekiyom yawwwlaelaelaelaelae

İŞTE BUDA BENİM PAŞAM

ay maşallah maşallah oğluşunaaa yerim onu bennnnnnnnnnnnnn hemen geliimde öpeyim onu annesiii bebişlerimizde arkadaş olur böyleceee vall ilk fırsatta geleceğim sana kızzz ver adresini cebini özelden ararım senii sende bana gelcen amaa valla burda pek arkadaşımda yok zatii 2-3 komşumla görüşebiliyorum ancak kk da olmasa laelaelaelaelae

merhaba seda.
tabii ki kimse birşey ispatlamak zorunda değil .. hiçbirimiz bu konunun uzmanı değiliz çünkü..
biz ayten ve hicran arkadaşımla birlikte, dikiş yerinin üzerinde beliren tümsek şeklindeki çıkıntıdan bahsediyorduk zaten.. ben de bunun büyüyen rahim ve hamilelikte oluşan ödem kaynaklı, vücutta oluşan deformasyon olduğunu ve vücudumuzun eski halini alabilmesinin ise 6 ayı bulabileceğini söyledi dr.um dedim.. rahimin küçülmesi konusunda ise ben 45. gün gittim ve yavaş yavaş toparlanmaya başlamış, dediğini belirttim.. yani bizim bahsettiğimiz zaten direkt rahimin kaç günde toparlandığı değil, orada oluşan tümseğin ne kadar sürede ineceğiydi.. sen ise bunun basbaya göbek olduğunu belirtmiştin hatırlarsan..
bu cevabı yazıyorum çünkü '' emin olmadığım konular hakkında konuşmam '' demene üzüldüm..
'' benim dr.um bilmiyor mu acaba '' derken, maksadım seni itham etmek değildi bunu bilmeni isterim.. dr.un dediklerini yanlış anlamadım ancak burada yazarken anlatmak istediklerimi eksik kelimelerle ifade etmişim..
sevgiler :1hug:

herkese merhabalar arkadaşlar..
serencim maşaAllah egemize çok tatlı.. Allah nazarlardan saklasın..
ayşecim yeniden geçmiş olsun diyeyim, inşAllah cemrecik iyidir, kontrolünüz iyi geçmiştir..
betül vaktin olduğunda bebeğimin burcunu ve yükselen burcunu söyler misin bana :) ben de astroloji konusunda gayet bilgisizim.. 16 eylül salı saat : 21.15
selin ben de geçen hafta gidip saçımı boyattım..ben de tereddüt ediyordum ancak Duygudan aldığım cesaretle gidip boyattım :)
duygu maşaAllah ege ye .. benim bebeğim de çok iştahlı maşaAllah her boşta kaldığında meme istiyor, geceleri uyuyor 3 bazen dört saat ama gündüz her an meme istiyor yaramaz..
nasıl 2- 2,5 saate çıkartacağım hiç bilemiyorum..
herkese sevgiler..

saol cnmm
yok herzaman eldıven gıydırmıyorum ozellıklede emzırırken tenıme dokunsun dıye ellerını cıplak bırakıyorum, uyurken takıyorumkı yuzu cızılmesınkaydirigubbakcemile2
bıde 3 kat gıydırıyorum kısakollu cıtcıtlı bady,ustune ınce tulbent gıbı kuruvaze zıbın onun ustunede kıyafetını gıydırıyorum cokmu acaba kısfisfisfis bıde benım evımın ısısı 20 ile 23 arası degısıyor nasıl szce

gel cnm gell

sen yaz adresle tlfnu cocuk durmuyo kocıste geldı yada yarın ben yazım cnm cıkmak zorundayım optum seniii
herkese ii aksamlaaarrrr:teytey:
pompişleri ve sızleri optummmmm:1hug::asigim:

zelıhacım tebrıkler bebısın sunnet olmus bıle darısı bızım basımıza artık..ama benım esım ıllede sunnet dugunu ıstedıgı ıcın bız malesef sımdılık yaptıramıyoruz.

saol canım bizde mecbur yaptırdık gib bişe oldu.dügününü ilerde güle oynaya yaparız artık diyorum.kesilecek stresi yapmadan.herseyin hayırlısı umarım eşinde sende gönlünüzce bi düğün yaparsınız ege pşamıza.
masallah kğ cok güzel benim kuzum doymuyor mu acaba geçen hafta saglık ocagında 5.200 gr geldi bi haftada kaç gr aldı acaba.bende bundan sonra dikkat edeyim ağladıkça veriyorum ben memeyi.valla ne yalan söyleyeyim gece de emerken uyuyorya pıttırı verip yatıyorum hemen aç mı bırakıyorum yavrumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…