Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam serenciikk:teytey:
betülcüm serene bire bir katılıyorum canım
zaten gecicii ya nabza göre serbet vercen yadaa
acık tanıycaklar seni..çok sorun olcanıda sanmam ya....benneyaptımki

SERRENN YANLIŞ BİŞİ SÜLEMESKİİİİlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ÖPTÜM ŞEKER:içelim:a.s.:1hug:

sülemes tabi şekerim...:jeyyar:
nerlerdesin kıs girmiyosun göremiyorum buralarda seni..fisfisfis
biizde öptük şekerŞeniz

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamaKIS ASLINDA MORELİM SIFIR:çok üzgünüm:
EVDEN TASINIYORUM EVI TOPARLIYORUM, EV ARIYORUM OFFFFFFFFFFFFFF COK KOTUYUM COOOKKKK
COCUGU HASTA EDECEM DIYEDE KORKUYORUM HAYIRLISIYLA GONLUME GORE EV BULSAM RAHATLIYACAM
EV SAHIBI BATMIŞ BANKA EL KOYMUS EVE O YUZDEN CIKARTIYORLAR ANLICAN:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun Serencim Allah yardımcın olsun:Saruboceq:Mekan değişikliği iyidir boşver herşeyde bir hayır vardır..

serencim ALLAH yardımcınız olsun.taşınmak nasıl zordur iyi bilirim ben.inşallah dediğin gibi gönlüne göre bi ev bulursun...betülcüm hadi sende sıkma canını bulunur bi çare

Betül;babanın olduğu yerde yani kalacağınız yer o kadar tutucumu?Yani senin başın açık olursa buna tepki vercek insanlarmı var?Bilmiyorum ama ben sorun olcağını düşünmüyorum ya.Tabi sen daha iyi bilirsin ama arkadaşlarında dediği gibi orda sende dışarı çıkarken başına bir eşarp bağlarsın evde yine istediğin gibi gezersin.Zaten kısa dönemse zorda olsa sayılı gün çabuk geçer...Ama ben olsam herhalde evimde kalırdım..Sanırım abinlerde yakın sana akşamları onlarla birlikte olabilirsin mesela..ara sıra kayınvalidene gidebilirsin oda bir yol ama tabiki en doğru kararı kendin verceksin..Hakkınızda hayırlısı inşallah:teselli:

Duygucum deryacım cok saolun gercı dedıgınız gıbı mekan degısıklıgı ıı gelecek bana ama evı taŞımak gozumde buyuyor offf topla topla bıtmıyo ne Çok ıncık boncugum varmıs of sıkıntı bastı valla

canıımm sıkma canını ya inşallah bişiycik olmas bebişe
hayırlısı böyleymiş..
inşallah iyi bi yer denk gelir cicim
allah kolaylık versin canımcım..:1hug:

canıımm sıkma canını ya inşallah bişiycik olmas bebişe
hayırlısı böyleymiş..
inşallah iyi bi yer denk gelir cicim
allah kolaylık versin canımcım..:1hug:

AMİN CNM İNSALLAH
HADİ İYİ GECELERİ KIZLAR EGE UYUDU AZCIK KOCİŞLE VAKIT GECİRİM:asigim:
MUCUKSSSSSSSSa.s.:enbuyukkk:

AMİN CNM İNSALLAH
HADİ İYİ GECELERİ KIZLAR EGE UYUDU AZCIK KOCİŞLE VAKIT GECİRİM:asigim:
MUCUKSSSSSSSSa.s.:enbuyukkk:

sanada canıımm herkese huzurlu gecelermirmirmirmir
allah rahatlık versin hepimize...:Saruboceq:
bide benim tostos uyusa bitirdi beni yaw...:bbo:bize vakit makit kalmiii:asigim:

ay ben bebişimi uyuttum kocişi de uyuttum kekimi de yaptım geldim ama herkes gitmiş galibabenneyaptımkiiyi geceler o zaman...
bu arada az önce tunahan uykusunda ağlar gibi oldu gene bazen oluyor böle sizinkiler de yapıyor mu ağlıyolar mı uykularında?ay içim parçalanıyo valla öyle yaptığında:çok üzgünüm:

Kızlar şu saat itibariyle maya maskesini denemiş bulunuyorum:)Süper birşey ya valla cildim kadife gibi oldu ve ışıl ışıl parlıyorhihoyyytTavsiye ederim..Herkese iyi geceler:1hug:

Selam kızlar;
Bir haftadan beri giremedim notebook evde değildi, değiştirdik.Ayy çok özledim sizi ya...
İnşallah hepiniz ve bebeişlerimiz iyidir.
Bu arada dün kızımı doktora götürdük . Hani bizim kızın idrar yolu enfeksiyonu var diyodum ya. Bi ilaç vermişti , kullandık ve yine sonuç aynı idi değerler. Sonra idrar kültürü istedi doktor. Ve bu testlerin hepsini özel bi klinikte yaptırdık .İdrar kültüründe de kızım tüm ilaçlara dirençli çıktı. Çokkk acaip bi sonçtu. Yani doktorun bize kullandırdığı ilaca bile direnci vardı. Doktor bu çevredeki bu kliniği ve bi tane de özel hastane var, onların idrar sonuçlarının hep böyle anlamsız çıktığını beğenmediğini söyledi ve istanbul tarafında yaptırabilirmiyiz diy sordu bende o akşam annemlere gidiyodum K.çekmeceye. Tamam dedik ve cumartesi günü sabahtan akşama kadar idrar almak için uğraştım, 3 kere kaka yaptığı ve kaydığı için en sonunda akşam üzeri alabildim tabii bu yüzdende acaip pişik oldu kızım. Sonuçlarda ise hiçbişey yoktu..... Doktor buranın sonuçları böyle çıkıyo işte dedi. Yani bişeyimiz yok. Çok garip ya....İşe bak boşuna çocuğa ilaç verdik çiş almak için uğraştık....
Bi haftada da 200 gr almış çok sevindim. Şimdiki kilosu 7350 gr. 69 cm boyumuz. İnşallah çarçabuk kilomuzu toparlarız. Biraz az aldık çünkü 2 aydan beri. Şimdiden sonrada 400-600 gr alacaklarmış.
Çok yoruldum bugün yarın görüşüüz kısmet olursa. Herkese iyi geceler...

valla duygucum bravo sana bu ne azim gıııı....sana da iyi geceler benimde uykum geldi zaten sabah gene işe gidicem öğleye kadar sonra da arkadaşlarım gelecek..en iyisi uyumak....ışıl ışıl parla hep emiii:))

canım beni,m çok çok geçmiş olsun bebişin iyi olsun da kilo alır merak etme sağlıklı olsun Allahın izniyle maşallah kuzucuğa öpüyoruz sizi de iyi geceler yeniden

Canım ya kıyamam boşu boşuna ilaç kullanmış kuzumbenneyaptımkiNeyseki birşeyi yokmuş onada şükür ne güzel kiloda almış maşallahSanada iyi geceler canıma.s.

Son düzenleme:

teşekkür ederim napıyım yaza hazırlık yapıyorum işte:1hug:Yazın plajlarda ışıl ışıl parlamak lazım demikaydirigubbakcemile3Sanada şimdiden hayırlı iler kolay gelsin canım sevgiler...

kıyamam ben ona ya hepsi gitti demek yediklerininbenneyaptımkiYemek istemediği şeyleri zorla vermeyin diyorlar Hicrancım beğenmediği için olabilirmi?

canım zorlamadım valla normalde meyve yerken ilk 2-3 kaşıkta yüzünü ekşitir ama devam eder sonra normal şekilde yemeye elmayı zorla 2-3 kaşık ancak yer devamı gelmez bende bırakırım hep o kadarı kar yanımıza kalsın diye ama budefa yedi bende vermeye devam ettim amanın üzerine 2-3 yudum su içti ve ardından vitaminini verdim kucağıma aldım gazını çıkarayım diye sanki genzine tükrük kaçtı öksürmeye başladı dik tuttum bende kucağımda ama nolduuu ne benim üzerim ne onun üzeri ayy sanki yedirdiğimin 3 katı çıkardı valla neydi o hala inanamıyorum valla :1shok:

ay hicrancım yaa olsun ya bunların hepsi kusuyo zatenn sıkma canınıı

canım benim kızda reflü varya bir dönem her yediğini çıkarıyordu hemde hepsini yani midede bir damla mama kalmıyordu fışkırarak kusuyordu ilaç tedavisine ve mamayı reflü maması vermeye başladığımızdan beri kusması kesilmişti nerdeyse arada nadiren kusuyordu oda fışkırarak deildi ama bu defa öğürerek öle bir fışkırttı ki korktum resmen

valla bilemiyorum elmayı da bu defa bayaa rendeledikten sonra kaşıklada ezdim sulandı resmen ama belkide ondan olmuştur

ceylin CENNETE AÇILAN KAPI DEMEK CANIM ONDAN KOYDUM BENİM BÜYÜK KIZIN ADI DA TUBA ODA CENNETTEKİ BİR AĞAÇ ADI CENNETTEN GİDİYOZ YANEEEkaydirigubbakcemile3 aslında tuğce koyacaktık ilk isim düşünürken oda cennetteki tuba ağacının dalları demek ama aileden pek rabet görmedi tuğçe ismi vazgeçtik bizde ceylin koydukk azra yı da kociş çok istedi bende 2 isim istediğimden hep ceylin azra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…