- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.441
yok canım Aslanla ılgılı degıl cok sukur..
Esımın askerlıgı ıle ılgılı.. gıdınce annemın yanında kalacaktım Amasya da ama rahat edemeyecegım sanırım orada..
Nasıl yapcaz bılmıyorum.. orası kucuk yer babam hacı herkes onu boyle bılıyor. ve beledıye baskan adayı suan tanımayan kalmadı..
ben acıgım pantolon vs dekolte olmasada gıyım tarzım bu.. millet bırseyler konusacak ve
sankı babamda rahatsız olacak benden bende bu durumdan
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamaKIS ASLINDA MORELİM SIFIR:çok üzgünüm:
EVDEN TASINIYORUM EVI TOPARLIYORUM, EV ARIYORUM OFFFFFFFFFFFFFF COK KOTUYUM COOOKKKK
COCUGU HASTA EDECEM DIYEDE KORKUYORUM HAYIRLISIYLA GONLUME GORE EV BULSAM RAHATLIYACAM
EV SAHIBI BATMIŞ BANKA EL KOYMUS EVE O YUZDEN CIKARTIYORLAR ANLICAN:çok üzgünüm:
Kızlar şu saat itibariyle maya maskesini denemiş bulunuyorum:)Süper birşey ya valla cildim kadife gibi oldu ve ışıl ışıl parlıyorhihoyyytTavsiye ederim..Herkese iyi geceler:1hug:
Selam kızlar;
Bir haftadan beri giremedim notebook evde değildi, değiştirdik.Ayy çok özledim sizi ya...
ınşallah hepiniz ve bebeişlerimiz iyidir.
Bu arada dün kızımı doktora götürdük . Hani bizim kızın idrar yolu enfeksiyonu var diyodum ya. Bi ilaç vermişti , kullandık ve yine sonuç aynı idi değerler. Sonra idrar kültürü istedi doktor. Ve bu testlerin hepsini özel bi klinikte yaptırdık .ıdrar kültüründe de kızım tüm ilaçlara dirençli çıktı. Çokkk acaip bi sonçtu. Yani doktorun bize kullandırdığı ilaca bile direnci vardı. Doktor bu çevredeki bu kliniği ve bi tane de özel hastane var, onların idrar sonuçlarının hep böyle anlamsız çıktığını beğenmediğini söyledi ve istanbul tarafında yaptırabilirmiyiz diy sordu bende o akşam annemlere gidiyodum K.çekmeceye. Tamam dedik ve cumartesi günü sabahtan akşama kadar idrar almak için uğraştım, 3 kere kaka yaptığı ve kaydığı için en sonunda akşam üzeri alabildim tabii bu yüzdende acaip pişik oldu kızım. Sonuçlarda ise hiçbişey yoktu..... Doktor buranın sonuçları böyle çıkıyo işte dedi. Yani bişeyimiz yok. Çok garip ya....ışe bak boşuna çocuğa ilaç verdik çiş almak için uğraştık....
Bi haftada da 200 gr almış çok sevindim. Şimdiki kilosu 7350 gr. 69 cm boyumuz. ınşallah çarçabuk kilomuzu toparlarız. Biraz az aldık çünkü 2 aydan beri. Şimdiden sonrada 400-600 gr alacaklarmış.
Çok yoruldum bugün yarın görüşüüz kısmet olursa. Herkese iyi geceler...
herkeslere günaydın dün doktortaydık önce tıpta ultrasonunu çektirdik sonra doktoruna gitttik, çok şükür ilerleme yok gene sabit, böbreğin biri 61 siğeri 71 inşallah düzelir yavrumun böbreği. antibiyotiği kullanmayalım artık dedi, dişleri için hap verdi haftada 2 gün kullanacakmışız dişlerinin daha sağlam olması içinmiş. boyu 68 cm miş sizce iyimi boyu. ben kısayım 1:60 babası da 1:70 acaba bize mi çekecek merak ettim.
Aytencim geçmiş olsun ilerleme olmamasına çok sevindim maşallah.. Gayet iyi boyu Egenin boyu şuan 71 ama düşün babası 1.98kaydirigubbakcemile3O şimdiden belli olmaz..Ama genetiklede alakalı olduğu bir gerçek..Hatta anne ile babanın ortalamasını alıyor diyorlar..Ama ben şimdiki gençlerde hiç kısa boy görmüorum hepsi dalyan gibi valla hormonlu çocuklarkaydirigubbakcemile3
Gunaaayyydddıııııııınnnnnn.... :sm_cool::sm_cool:
Kızlar cok mutluyuumm
1. si çarşamba dan berii 800 gr vermısımmm..... :sm_cool:
2. si yoğurdum süper tuttuuuuuuuu.... hihoyyyt
herkeslere günaydın dün doktortaydık önce tıpta ultrasonunu çektirdik sonra doktoruna gitttik, çok şükür ilerleme yok gene sabit, böbreğin biri 61 siğeri 71 inşallah düzelir yavrumun böbreği. antibiyotiği kullanmayalım artık dedi, dişleri için hap verdi haftada 2 gün kullanacakmışız dişlerinin daha sağlam olması içinmiş. boyu 68 cm miş sizce iyimi boyu. ben kısayım 1:60 babası da 1:70 acaba bize mi çekecek merak ettim.
günaydınlar
aytencim çok geçmiş olsun oh sevindim herşeyin yolunda olmasına...bizimkinin de boyu 68 cm felandı kendim ölçtüm geçen gün mezuraylakaydirigubbakcemile3
ya ben anlamadım şimdi kızda bişii vardamı testte çıkmıyor yoksa dr olması lazım diyorda testmi yanlış çıkıyorr :sm_confused: test iki yerde temiz çıkmış maşallah işte allaha şükür düzelmiş enfeksiyon demekki
maşallah boyuna uzun olucak manken gibi desene kilosuda fena değilll benim kızda 7.400 ama boy 64 cmsenağlama anasına çekti sanırımmm baba uzun ama o sima olarak babaya boy oolarak anaya çekti iyimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?