Doğum yapmış olan anneler buraya....

gitmesen olmazmı peki yapamazmısın tek başına yada bir tanıdık arkadaş senle kalsa bu süre çinde yatıya kalsa o tarz bişii yanii kuzen vss yokmu bekar arkadaşlar falan olmayacak şey değil hanii

hadi yaa hay allah neyse canım herşeyde bir hayır vardır kız gel bizim binaya oturr valla ne güzel gider gelirik birbirimize hem sen nekadarlık bir yer arıyonnn pekii

ya ben anlamadım şimdi kızda bişii vardamı testte çıkmıyor yoksa dr olması lazım diyorda testmi yanlış çıkıyorr :sm_confused: test iki yerde temiz çıkmış maşallah işte allaha şükür düzelmiş enfeksiyon demekki
maşallah boyuna uzun olucak manken gibi desene kilosuda fena değilll benim kızda 7.400 ama boy 64 cmsenağlama anasına çekti sanırımmm baba uzun ama o sima olarak babaya boy oolarak anaya çekti iyimii

Son düzenleme:
oooohhh uyuyun uyuyun maşallah bebişler uyuyor demekki benimki şimdi kocişin kucağında yatağına doğru gidiyor kucakta uyudu zilli nihayet bu saatte işte
neyse hepinize iyi geceler iyi uykular kızalrrr hee bu arada ben yarın kızkardeşime geçicem yeni evli olan hamiş olan var ya hanii misafirleri geliyormuş benide çağırdı bişiiler yapıcam sabahtan kalkıp ona gidicem 11-12 gibi falan akşama dönerim artık görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet olun emi canlarımmm

Hepsi karıştığı için olabilir belkide boşver bu kadar takma nadiren oluyorsa sorun değil ara sıra yine bizdede oluyor fişkırarak kusma ama nedenini hala bilmiyoruz..Doktorlara göre oburluğundan çok emiyor.kaydirigubbakcemile3Ama çok şükürki baya baya azaldıSağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil..

Gece saat 3 te yattım 8.30 ta kalktım Ege Bey sayesinde..Şimdi eşimle ikisi uyuyor ben sabah bakımı yapıyorum:roflol:3 kayısı,bir avuç üzüm yarım litre kadarda suyumu içtim şimdi iki satır size yazayım dedim,kahvaltı hazırlıcam..Bugün ben çarşıya çıkıcam arkadaşımla buluşçam bir kaç saat Egeyide eşim babannesine götürcek.Ordanda arkadaşlara gidicez..Herkese güzel günler...

herkeslere günaydın dün doktortaydık önce tıpta ultrasonunu çektirdik sonra doktoruna gitttik, çok şükür ilerleme yok gene sabit, böbreğin biri 61 siğeri 71 inşallah düzelir yavrumun böbreği. antibiyotiği kullanmayalım artık dedi, dişleri için hap verdi haftada 2 gün kullanacakmışız dişlerinin daha sağlam olması içinmiş. boyu 68 cm miş sizce iyimi boyu. ben kısayım 1:60 babası da 1:70 acaba bize mi çekecek merak ettim.

Aytencim geçmiş olsun ilerleme olmamasına çok sevindim maşallah.. Gayet iyi boyu Egenin boyu şuan 71 ama düşün babası 1.98kaydirigubbakcemile3O şimdiden belli olmaz..Ama genetiklede alakalı olduğu bir gerçek..Hatta anne ile babanın ortalamasını alıyor diyorlar..Ama ben şimdiki gençlerde hiç kısa boy görmüorum hepsi dalyan gibi valla hormonlu çocuklarkaydirigubbakcemile3

haaa iyi ozamann bizimkinin boyuda fena değil, ben kısa boylu olmanın dezavantajlarını çok yaşadım, mesela okulda en son sıralarda olmak hep sinirimi bozardıııı:bbo:

günaydınlar

aytencim çok geçmiş olsun oh sevindim herşeyin yolunda olmasına...bizimkinin de boyu 68 cm felandı kendim ölçtüm geçen gün mezuraylakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3ay aytencim al benden de o kadar ben ama hep ilk sıralarda otururdum hatta bazen öğretmenim beni 2,sınıfa çıkarırdı çünkü okumayı felan herşeyi bilirdim sölemesi ayıp herkesten önce de atlardım bu bu diye eh haliyle diğer öğrenci arkadaşlarım bişi öğrenemezdiiikaydirigubbakcemile3öğretmenim de çareyi beni arada ikinci sınıflara göndermekte bulmuştu ama okula erken almadılar sırf boyum kısa ezilirim diyeee

Gunaydın herkese..
sımdı kahvaltımı yaptım bırazdan kayınvalıdem gelıcek hazırlanma vs cıkıcam..
herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum.. a.s.
öpüldünüz.. :1rolleyes:

oh cok sukur canım hadı gecmıs olsun..daha hıc ılerlemez ınsallah..
boy konusunda ıse sımdıden bellı olmaz uzun yada kısa olucagı.. gayet normal boyu masallah paşama..
muckk.. Şeniz

günaydınlar

aytencim çok geçmiş olsun oh sevindim herşeyin yolunda olmasına...bizimkinin de boyu 68 cm felandı kendim ölçtüm geçen gün mezuraylakaydirigubbakcemile3

çok teşekür edrim canım merak edip aradığın içinde sağol betülcüm sananda sağol, inşallah uzun olurlar yaa allah sağlık versin tabiki başta, ama inşallah bize çekmezler, ee senin eşinin boyu kaç şeker.

Herkese teşekkürler kızlar, sağolun.
Hicrancım, valla biraz iltihap vardı galiba ama artık yok .. İlkinide ikincisinide aynı yerde yaptırdık beğenmedi doktor . hiç mi sonuç değişmez ki.. 3. ye daha iyi bi özel hastanede yaptırdık, bu arada iştahı da iyileşmişti biraz. O zamanda bişey çıkmadı işte.
Valla nereye güveneceğini şaşırıyo insan..

aytencim geçmiş olsun sizede canım.
Maaşallah boyuda iyi bayağı . bizimde 69 çıktı. Kilo ise 7350 idi. Daha ne çok değişecek onlar ....

selam herkese aytencim çok sevindim inşallah böyle devam eder bebeklerin hasta olmasına dayanamıyorum ben çok üzülüyorum
betül tebrik derim ya siz kilo verdikçe ben de diyet yamak istiyorum ama kendme hakim olamıyorum ben açlığa hiç dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…