Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese iyi haftasonları.

ayten ve nuray hadi gözünüz aydın.iyi çıkmış sonuçlarınız sevindim.kuzucuklar iyi olsunda.

benim kuzuda uyuyor şimdi.kalkayımda iş yapayım biraz.sonra yine gelirim.size iyi muhabbetler.

aytoş sevindim sonuçların iyi çıkmasına.
istisnalar kaideyi bozmaz genelde kızlar annenin boyunu erkeklerde babanın boyunu geçiyor canım. bi siteden tahmini olarak senin kuzunun boyunu hesapladım 179 çıkıyo gayet iyi.
zaten boyu %75 genetik %25 ide iyi beslenme ve çevre etkiliyor.

bu arada link vermek yasak değilse link vereyim sizde hesaplayın tahmini boyunu bebişlerin
ipoşun 173 çıkıyo

Herkese günaydııın...
Kızlar eşimle konuştum o konuyu hallettim...
Aytencim bak çok şükür böbrek büyümemiş, çok sevindim...
kızlar ben şimdi de başka bişeyi takıyorum kafama, nazlının alt dudağı hafif mor gibi, arada çoğalıyor ısırdığı içinmi oluyor bilmiyorum ama üst dudakda yok..evham yaptım kendi doktoruna söyledim kalp olsa tüm dudağı morarır dedi.Sanki arada mor oluyor, birde bu ay kafası hiç büyümemiş, 41,5 da kalmış...COLOR]
[/B]

Son düzenleme:
aaaa.kimsecikler yok bugün.bende evimi temizledim,yemeğimi yaptım.oğluşumda uyuyorken bi bakayım dedim ama kimse yokmuş.

hepinize teşekkür ederim eylül anneleri inşallah oğluşum dualarımızla iyi olacak , bugün kimsecikler uğramamış buraya nadasamı bıraktınız kendinizi yaaaaa huuuuuuuuuuu..................................... mirmirmirmir

nuraycım sanada geçmiş olsun bak görüyomusun nasıl uğraştırmışlar sizi neyseki iyiymiş artık. a.s.

Aytencim geçmiş olsun egeye inşallah düzelecek Allahın izniyle sen yüreğini ferah tut canım:Saruboceq:

herkese iyi akşamlar

ayten ve nuray çok çoookkk geçmiş olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

hicran bazen bizimkide kusuyor sürekli değil ama bi rahatsızlığıda fışkırtarak benim üstüde kendi üstünüde batırıyor sanırım bende sanırım üşütüyorum diye düşünüyorum dr ise çok yediğindendir diyor bunlar geçecek inşallah.

seren Allah kolaylık versin bacım taşınmak zor.

duygu tebrik ediyorum seni valla ne azim helal olsun süslü senikaydirigubbakcemile3

halimecik bi ikimizmi varız burda :)) sanırım herkes c.tesi gecesini değerlendiriyor

yok canım burdaydımda zayıflayan varmı diye bakıyım dedim :)))) ama kocacık pc oturmak istiyormuş birazdan kalkacağım bu arada sanada iyi hafta sonları kuzunu ve seni öpüyorum

Canım çok teşekkür ederim napalım işte güzelleşmek lazım yaza az kaldıkaydirigubbakcemile3

Ben hala burdayım çünkü kafama birşey takıldı...Ben Egeye hiç su vermıyorum yaa.6 ayıda doldu hala yok su...Tamam sadece emiyor ama bır kac kere yogurt verdiğim zamanda su vermedım..O zaman vermemmi gerekiyordu?Canım sıkıldı şimdi..Sizler başladınızmı vermeye?Bu saatte kafama taktım şimdi uyku tutmaz beni:çok üzgünüm:

HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLARhihoyyythihoyyyt

Duygucum ben doğduğu andan itibaren veriyordum suyu illaki yediği bişeyin üstüne değil ama gün içinde içibildiği kadar veriyorum

HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLARhihoyyythihoyyyt

Duygucum ben doğduğu andan itibaren veriyordum suyu illaki yediği bişeyin üstüne değil ama gün içinde içibildiği kadar veriyorum

Canım sadece anne sütümü veriyorsun?6.aya kadar doktorlar zaten sadece anne sütü diyor onunla ılgılı süphem yokta son bir kaç kez yoğurt verdim ondan sonrasında vermediğim için onu düşünüyorumfisfisfisYoksa zaten daha önce doktor vermemi istemedi şimdi merak edıyorum artık 6 aylık Ege..

günaydın kızlar iyi pazarlar
duygucum üzülmene gerek yok ben de emzirdiğim sürece su vermedim ek gıdaya geçtikten sonra başladım ama onur suyu sevmiyor verdiğimde çıkarıyordu şimdi şimdi biraz alıştı bazen çocuklar su ihtiyacını süt ile de giderebiliyormuş merak etme sen ege seni emiyor su ihtiyacını karşılamıştır bundan sonra verirsin artık

Duygucum bende veriyorum artık, ama çok zor alıştı tadına, bende 6 aydır anne sütü veriyordum 15 gündür falan muhallebi meyve suyu vs verince su vermek gerekiyormuş.Ne kadar geç verirsen o kadar zr alışıyor suya, benim 15 gündür göbeğim çatladı, birde kesinlikle biberonla almıyor kaşıkla oda bikaç kaşık döke döke.cokacimcoook

benim birde merak ettiğim konu suyu yada meyve suyunu ılıkmı veriyorsunuz? oda sıcaklığında su versek olur mu? ben azıcık ılıtıyorum sıcak suya oturtup, oda sıcaklığında versem acaba midesini üşütürmü? şuana kadar yediği herşey ılıktı çünkü...:uhm:

Son düzenleme:
sedacım bir de bardakla dene istersen çoğu dökülyor ama içtiği de çok oluyor bardaktan içmeye bayılıyor onur sen de dene bence...
ben oda sıcaklığında su veriyorum birşey olmadı canım

Sedacım ben içme suyunu kaynatıyorum ılımaya bırakıyorum verdım bır kac kere...Dediğin gibi ama suratı değişti sonrada bir daha vermedim..Ama 2 3 kere yoğurt ve armut elma suyu verdiğimde normal oda sıcaklığındaydı cam rendeden geçirip vermiştim..Şimdi yine 10 gündür falan hiçbirşey vermıyorum ama yarın yine yoğurt vermeyi düşünüyorum..Ben babymix yoğurt alıyorum evde yapmıyorum doktorum onu tavsiye etti evde yaptığınızdan daha hijyenik ve sağlıklı dedi..Yine alıcam ondan vericem bu sefer içine armut yada elma karıştırmayı düşünüyorum..

Fatmacım içimi rahatlattın teşekkürler.a.s.

herkeze selam...geçmişi nispeten okuyabıldım..şükürbi arıza yok..bızım henuz baglanmadı internet ama ıkıgune bağlanıcak telefondan eşim bağladı,dışarı cıktı hemen kaptım pcyı...şükür ismetin egzama yüzlü halleri geçti....bugun ama ılkkez bebe bıskuı erdım ulkerheronun ama bı baktım sonradan kürdünaklı sonradan gelır mısalı soya lesıtını,susam içerebılırmiş miş..şimdi yarına kadar yıne bana paranoyak trıplerı düştü..etininkini alsaydım keşke..gerçi belkı ondada vardır bılemıyorum..baktım sıtesınde sadece vıtamınleri vermiş..neyse iki tane yogurda katıp vemiştim..bişi olursa napalım vermem..doktorumuzda ver dedi..boyleboyle anlıcaz..ama tane tane ver karıştırma yenı bşiylede neyden suphelendıgımızı bılelım demişti....NURAY,AYTEN gözlerınız aydın olsun..şükürler olsun..bi hastalıktan sıhhate kavuşmanın ne nımet oldugunu bıldik..SERAP sanırım ipekkuzun iğneler olmuş...rabbimkorusun..buarada gülden,arzu,duygu,gül,serap,halime,betul,canan tekrar teşekkürler...buarada BETUL memelektın heryerı bızım deılmı,şimdi ben rizenin dağ köyüne gitsem bi eşarp bağlayıp etek gıysem incilerimdökülmez heralde..üstelık bız iran deiliz şükür..oraların şartlarını bılemıyorum ama eger çok vesvese edıyosam alırım bıkaç etek,eşarp karışırım genel çogunluga..takma bunları...hem yüzün çok güzel senin..eminim eşarp çok yakışır.......kilo meselelerıne hıç gırmıycem,benımkı az bı kılo alsa ya ıshal olduk ya alerji..bi ileri iki geri gittik hep..işallah bundan sonra toparlıcaz..amaen son muaynede ıcerde başka bı yaşıt bebeği göstererek doktoruna sordum bızımkı neden bunun yarısı kadar dıye oda gülerek sen şimdi 1.55 adamın anası ona iyi bakmadımı diye düşünüyosun dedi:)babasıyla benım o konuda cıns bı yapımız var hakketen..benım 1.55 kızarkadaşımdan daha ufaktır elim,kulağım..babasıda 1.75 felan olmasına ragmen 40 numara ayakkabı gıyer..kısa deılız ama baya mınyonuz....buarada duygucum kızılkahve bir inci olma yolunda azimle ilerliyomuşsun..harikasın valla..maşallah..aslan burcu kadını deilmi işte..tambi yaşam kadını.....bende dogum öncesı kılomadönmüşüm ismetın bu alerjı olayından sonra..ama toparlanmak lazım eniyi spor..bendenız salona falan gıdememde bakalım bi fırsat bulursam havuza gıdıcem.....bugun bızde 6aylık olduk...mevlam nice 6aylar,yıllar göstersin cümlemize..biznefes aldıkça yavrularımızı sağlıkla varetsin........yenidoğmuş kuzularla zor bir kışı devirmek üzereyiz,artık önümüz bahar...inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…