- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.461
herkeslere günaydın dün doktortaydık önce tıpta ultrasonunu çektirdik sonra doktoruna gitttik, çok şükür ilerleme yok gene sabit, böbreğin biri 61 siğeri 71 inşallah düzelir yavrumun böbreği. antibiyotiği kullanmayalım artık dedi, dişleri için hap verdi haftada 2 gün kullanacakmışız dişlerinin daha sağlam olması içinmiş. boyu 68 cm miş sizce iyimi boyu. ben kısayım 1:60 babası da 1:70 acaba bize mi çekecek merak ettim.
hepinize teşekkür ederim eylül anneleri inşallah oğluşum dualarımızla iyi olacak , bugün kimsecikler uğramamış buraya nadasamı bıraktınız kendinizi yaaaaa huuuuuuuuuuu..................................... mirmirmirmir
nuraycım sanada geçmiş olsun bak görüyomusun nasıl uğraştırmışlar sizi neyseki iyiymiş artık. a.s.
herkese iyi akşamlar
ayten ve nuray çok çoookkk geçmiş olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
hicran bazen bizimkide kusuyor sürekli değil ama bi rahatsızlığıda fışkırtarak benim üstüde kendi üstünüde batırıyor sanırım bende sanırım üşütüyorum diye düşünüyorum dr ise çok yediğindendir diyor bunlar geçecek inşallah.
seren Allah kolaylık versin bacım taşınmak zor.
duygu tebrik ediyorum seni valla ne azim helal olsun süslü senikaydirigubbakcemile3
halimecik bi ikimizmi varız burda :)) sanırım herkes c.tesi gecesini değerlendiriyor
Ben hala burdayım çünkü kafama birşey takıldı...Ben Egeye hiç su vermıyorum yaa.6 ayıda doldu hala yok su...Tamam sadece emiyor ama bır kac kere yogurt verdiğim zamanda su vermedım..O zaman vermemmi gerekiyordu?Canım sıkıldı şimdi..Sizler başladınızmı vermeye?Bu saatte kafama taktım şimdi uyku tutmaz beni:çok üzgünüm:
HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLARhihoyyythihoyyyt
Duygucum ben doğduğu andan itibaren veriyordum suyu illaki yediği bişeyin üstüne değil ama gün içinde içibildiği kadar veriyorum
Canım sadece anne sütümü veriyorsun?6.aya kadar doktorlar zaten sadece anne sütü diyor onunla ılgılı süphem yokta son bir kaç kez yoğurt verdim ondan sonrasında vermediğim için onu düşünüyorumfisfisfisYoksa zaten daha önce doktor vermemi istemedi şimdi merak edıyorum artık 6 aylık Ege..
Duygucum bende veriyorum artık, ama çok zor alıştı tadına, bende 6 aydır anne sütü veriyordum 15 gündür falan muhallebi meyve suyu vs verince su vermek gerekiyormuş.Ne kadar geç verirsen o kadar zr alışıyor suya, benim 15 gündür göbeğim çatladı, birde kesinlikle biberonla almıyor kaşıkla oda bikaç kaşık döke döke.cokacimcoook
benim birde merak ettiğim konu suyu yada meyve suyunu ılıkmı veriyorsunuz? oda sıcaklığında su versek olur mu? ben azıcık ılıtıyorum sıcak suya oturtup, oda sıcaklığında versem acaba midesini üşütürmü? şuana kadar yediği herşey ılıktı çünkü...:uhm:
günaydın kızlar iyi pazarlar
duygucum üzülmene gerek yok ben de emzirdiğim sürece su vermedim ek gıdaya geçtikten sonra başladım ama onur suyu sevmiyor verdiğimde çıkarıyordu şimdi şimdi biraz alıştı bazen çocuklar su ihtiyacını süt ile de giderebiliyormuş merak etme sen ege seni emiyor su ihtiyacını karşılamıştır bundan sonra verirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?