Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoşgeldin umutcum özlettin kendini yarı yaşınız kutlu olsun nice yaşlara inşallah

slm kızlar nasılsınız internetımız olmadı daha alp ıyı aşılarıyla ugrasıyıruz bazıları burda yok türkıyeden getırtcez zamanım çok az tekrar görüşmek üzere öpüyorum hepımızı by

hoşgeldin özlettin
allahim hepimizin yavrusunu korusun esirgesin canım dediğin gibi.
internet işini çabuk halletde dön artık
ismete nice sağlıklı mutlu günler aylar yıllar nasip etsin allah inşallah.

Kızlar selam;
gerçekten de bu haftasonu herkes gezmekte yada işi var. Burası bayağı tenha olmuş.
Nasılsınız , nasıl gidiyo hayat?

Umutçum hoşgeldin canımcım özledik valla seni şükür kavuşturanahihoyyytİsmet kuzusunun iyileşmesine çok sevindim maşallah Allah bir daha yaşatmasın inşallah..Dediğin gibi deneme yanılma yöntemiyle öğrencez herşeyi:)
Sende doğum öncesi kilona düşmüşsün maşallah arkadaşım ama sen zaten fotoğraflardada bomba gibi görünüyordunyerimsenibenHavuz güzel bir seçim bende isterdim ama bize yakın malesef yok İzmir bu konuda biraz kısır kalıyor..Gidilcek 2 3 tane yer var geri kalanıda zaten 5 yıldızlı otellerin havuzları inanılmaz pahalı..Para pul yetişmez yani...Güzel iltifatların için teşekkür ederim canım evet nede olsa aslan burcuyuz dünya bir yana güzelliğimiz kokoşluğumuz bir yanakaydirigubbakcemile3

vefalı kardeşler:)fatmacım,serapcım çok teşekkür ederim..hepberaber inşallah..eksik olmayın,dönücem çarşambaya kadar nasipse..valla anca yatırdım 9 gibi..o arada 10 dkka mama,15 dkka alttemızlıgı derken bı ıkı sıgara gazoz içip anca yatıcam kafayı vurup..babası saolsun sabah 6 ıla 9 arası ılgılenıyo bende uyuyorum ama ne altını alır ne bişi...koyar salıncagına acar tvyı okadar:)bu ishallerden sonra ılkkez pişik oldu...vah bana vah.....bazen ensemden kafama sıcak sular cıkıyo,gözüm,başım ağırlaşıyo..allah korusun o esnada kucağımda olsa başım dönücek..sanırım tansıyonum ya ınıyo ya cıkıyo..ahanda şincik eşimde herzamanki gibi çoraplarıyla koltukta uyudu..şükür maç yorumu ızlemekten böğ gelmişti..ben daha yorgunum ama bu adam hep benden once uyur:)sabahtan beri topladediğim evrakları salonun ortasına yıgılmış..saolsun ben topladedım ya kesın toplamaz:)evlılık böyle bişiymiş sanırım...guya dün akşam heveslendimbi iki bira alda gelde bi karşılıklı içelim dedim,almicana emindim ama beni yanılttı aldı geldi..ama tabiki bi iki dediim ya iki tane:)ben bitanesini yarı gözüm kapanır halde uykulu anca içtim..bekarken mi tatlıydı bu biralar:)yanında çerezle hele yaz akşamları muhabbette ne güzel giderdi..yaşlandımmı ne :))dieri dolapta duruyo ama eşim uyudu bendede hal kalmadı..yarına allah kerim:)cümleten hayırlı geceler....

canım duygucum,allah daim etsin senin kokoşluğunu:)allah razı olsun,işallah bidaha yaşamayız...valla eşin hem şanslı hem akıllıymış...haremım olsa hakketen kadınefendi sen olurdun:)kadınefendi padışah hanımlarının başı,en gözdesi imiş..canımbenim latife ediyorum tabiki...çook öpüyorum bonbonunla seni...tatlı uykular.....

Offff offf tutmayın beni ben bu gazla gider güzellik yarışmasına katılırım valla:roflol::roflol:Umutum sen hep benim yüzümü güldürüyorsun ya valla Allahta senin yüzünü hep güldürsün inşallah:Saruboceq:

uyuttum canım bennn
h.sonu biraz hareketliydi pek açamadım bilgisayarı şimdi biraz foto falan indirdim makinadan onlarla uğraşıyodum..hatta hazır elim değmişken bikaç foto atayımmm
köftecik napıyooo

Günaydın herkese...epeydir vakit bulup giremiyordum..Beni özlediniz mi bakalım?Umarım herkes iyidir,bebişler sağlıklıdır..Hepinizi öpüyorum çook....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…