- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.501
Günaydın herkese...epeydir vakit bulup giremiyordum..Beni özlediniz mi bakalım?Umarım herkes iyidir,bebişler sağlıklıdır..Hepinizi öpüyorum çook....
Tesekkur ederım canım.. valal bende yemegı cok sevıyorum yanı aslında yemek yemekten sonra abur cubur yemegı ama mecburum artık cok sıkıldım yanı zayıf olamyı ozledım.. :ecrin_bebek:selam herkese aytencim çok sevindim inşallah böyle devam eder bebeklerin hasta olmasına dayanamıyorum ben çok üzülüyorum
betül tebrik derim ya siz kilo verdikçe ben de diyet yamak istiyorum ama kendme hakim olamıyorum ben açlığa hiç dayanamıyorum
800 GR mı verdin sanada pravooooooooooooooooooooookaydirigubbakcemile5
vefalı kardeşler:)fatmacım,serapcım çok teşekkür ederim..hepberaber inşallah..eksik olmayın,dönücem çarşambaya kadar nasipse..valla anca yatırdım 9 gibi..o arada 10 dkka mama,15 dkka alttemızlıgı derken bı ıkı sıgara gazoz içip anca yatıcam kafayı vurup..babası saolsun sabah 6 ıla 9 arası ılgılenıyo bende uyuyorum ama ne altını alır ne bişi...koyar salıncagına acar tvyı okadar:)bu ishallerden sonra ılkkez pişik oldu...vah bana vah.....bazen ensemden kafama sıcak sular cıkıyo,gözüm,başım ağırlaşıyo..allah korusun o esnada kucağımda olsa başım dönücek..sanırım tansıyonum ya ınıyo ya cıkıyo..ahanda şincik eşimde herzamanki gibi çoraplarıyla koltukta uyudu..şükür maç yorumu ızlemekten böğ gelmişti..ben daha yorgunum ama bu adam hep benden once uyur:)sabahtan beri topladediğim evrakları salonun ortasına yıgılmış..saolsun ben topladedım ya kesın toplamaz:)evlılık böyle bişiymiş sanırım...guya dün akşam heveslendimbi iki bira alda gelde bi karşılıklı içelim dedim,almicana emindim ama beni yanılttı aldı geldi..ama tabiki bi iki dediim ya iki tane:)ben bitanesini yarı gözüm kapanır halde uykulu anca içtim..bekarken mi tatlıydı bu biralar:)yanında çerezle hele yaz akşamları muhabbette ne güzel giderdi..yaşlandımmı ne :))dieri dolapta duruyo ama eşim uyudu bendede hal kalmadı..yarına allah kerim:)cümleten hayırlı geceler....
Kızlar dun Annemle bulustuk yalovada... ozlem gıderdık.. benneyaptımki
Aynı zamanda mezarlık zıyaretıydı halamlar annemler bır geldı amasyadan bızde abımler esım fılan gıttık.. guzeldı baya..
Aslancıgını koklaya koklaya doyamadı ananesii... :1rolleyes:
Günaydıııınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
Umutcum gelip gitmişsin hayatım...ısmet daha iyiceymiş sevindim.&. ayınız yarı yılınız sağlıklı mutlu olsun...
Duygucum suyla ilgili ne sormuştun anlamadım ama Ayça suyu çok seviyor veya ihtiyac duyuyor deyim.Günde belki 1 koca bardak içiyordur.3 delikli suluk al onla rahat içer belki.
Ben bugün diyetimin 3. günündeyim sadece meyve ve sebze yiyecem bütün gün.Bir de lahana çorbası.1 kilo gitmiş bile bakalım 7 günün sonunda gerçekten fark olacak mı..kaydirigubbakcemile2
Az önce ayçaya bebelac ballı irmikli kahvaltı verdim bugün yumurta koymayayım dedim ve içine beyaz peynir,ceviz,ve bal koymuştum.Cevizleri iyice öğüttüm..Tadı harika olmuştu,kasenin dibine geldik sen bir kussss hepsini çıkarttı,çok üzüldüm yaaa,doping mama olmuştu.Birazdan tekrar hazırlayacağım...Ahhh ahhh....
Allah iyiliğini versin emiii delüüüü:))))patik umut rüyamda seni gördüm allah hayır etsin, dudakların küçülmüş ben sana soruyorum hani silikon değildi yalan söylemişsin bana diyorum sende yok yaa kilo aldım ondan küçük duruyor diyosun:roflol:
Canan 10 kilomuuu maşallahhhhhhh tosuna
Ayça 8 kilo ama çok hareketli,yuvarlana yuvarlana istediği yere gidiyor:roflol:
bir de geri geri sürünmeye başladı bu aralar.Ama ben mutfaktayken bir geliyorum içeriye kapının önüne kadar gelmiş yuvarlana yuvarlana sıpaa...
Günaydın herkese...epeydir vakit bulup giremiyordum..Beni özlediniz mi bakalım?Umarım herkes iyidir,bebişler sağlıklıdır..Hepinizi öpüyorum çook....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?