Doğum yapmış olan anneler buraya....

Tesekkur ederım canım.. valal bende yemegı cok sevıyorum yanı aslında yemek yemekten sonra abur cubur yemegı ama mecburum artık cok sıkıldım yanı zayıf olamyı ozledım.. :ecrin_bebek:
800 GR mı verdin sanada pravooooooooooooooooooooookaydirigubbakcemile5

1,5 oldu 1,5... 4. gun tartıldım yanı dun 1,5 tuuu... :teytey::teytey:

Kızlar dun Annemle bulustuk yalovada... ozlem gıderdık.. benneyaptımki
Aynı zamanda mezarlık zıyaretıydı halamlar annemler bır geldı amasyadan bızde abımler esım fılan gıttık.. guzeldı baya..
Aslancıgını koklaya koklaya doyamadı ananesii... :1rolleyes:

günaydın kızlar..nasılsınızzzz?özlüyorum ya sizlerle konuşmayı..ama işte okuldu, evdi,kıvanç beydi,haftasou gezmeleri derkene griemiyom öle fazla..şimdi okuldayım da boş derste bakayım ddim..
dün gece kıvanç 10 da yatı ve sabaha kadar uydu.aralarda uyanır gibi yaptı.emzirmeye çalıştım..doğru dürüst de emmedi..ben de uykumu aldım allahtan ilk defa..ama alışmışım ya gece 20 kere kalkmaya .uyanıyorum ara ara..herhalde daha önceki uykusuzluklarının acısını çıkardı kerata.
dr. dedii dişleri çok belirginleşmiş hem alt hem üst hepsi bir çıkabilir dedi..onun için geceleri sık sık uyanır dedi.bir de burnu tıkalı uyuynca da uyuyamıyor oğluşum.burun damlalarıyla aınca daha rahat uyuor.ben de su veriyorum hem de doğduğundan ber..ama benimki biberon veya suluklarlar içmiyor.onları diş kaşımak için kullanıyor.ben de kaşıkla veriyom. o zamn alıyor..ben bayağı bayağı çorbalar , meyve püreler, gece tahılları vermeye başladım.benim obur beni de çok emiyor.ama maşllh koca mideli artık yoğun gıdalar da istiyor.kaşık mamaları istiyor.ağzını oyynatıp duruyor.vermezsem de mızmızlanıyor.maşşl oğluşum 10 kilo olmuş oyüzden koca kıcını kalırp öle yuvarlanamıyor yerlerde fazla.1 kere falan dönüyor.yüz üztü pek durmak istemiyor.ağlıyor hemen.sizinkiler nasıl dönüp oturabiliyorlarmı desteksiz...?
hepinizi çok öptüm kızlar...görüşürüz.yine 1 saatim boş bir dersten sonra..girebilirsem girerim

Son düzenleme:
Deryacım gelip gitmişsin hemen..gerçi biz sürekli konuşuyoruz seninle ama yinede burdada görmek istiyoruz:1hug:

Günaydıııınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

Umutcum gelip gitmişsin hayatım...ısmet daha iyiceymiş sevindim.&. ayınız yarı yılınız sağlıklı mutlu olsun...
Duygucum suyla ilgili ne sormuştun anlamadım ama Ayça suyu çok seviyor veya ihtiyac duyuyor deyim.Günde belki 1 koca bardak içiyordur.3 delikli suluk al onla rahat içer belki.

Ben bugün diyetimin 3. günündeyim sadece meyve ve sebze yiyecem bütün gün.Bir de lahana çorbası.1 kilo gitmiş bile bakalım 7 günün sonunda gerçekten fark olacak mı..kaydirigubbakcemile2

Az önce ayçaya bebelac ballı irmikli kahvaltı verdim bugün yumurta koymayayım dedim ve içine beyaz peynir,ceviz,ve bal koymuştum.Cevizleri iyice öğüttüm..Tadı harika olmuştu,kasenin dibine geldik sen bir kussss hepsini çıkarttı,çok üzüldüm yaaa,doping mama olmuştu.Birazdan tekrar hazırlayacağım...Ahhh ahhh....

patik umut rüyamda seni gördüm allah hayır etsin, dudakların küçülmüş ben sana soruyorum hani silikon değildi yalan söylemişsin bana diyorum sende yok yaa kilo aldım ondan küçük duruyor diyosun:roflol:

Allah nazardan saklasın Selocanımızı yaa..Benimkide poposunu kaldıramıyor Canancım yüzüstüde yatmak istemiyor sanırım göbek büyük ondan:roflol:kız çocuğa nazar değdircen söyleme kilosunu yaaa tövbeee tövbeee:mymeka:

Canan 10 kilomuuu maşallahhhhhhh tosuna
Ayça 8 kilo ama çok hareketli,yuvarlana yuvarlana istediği yere gidiyor:roflol:
bir de geri geri sürünmeye başladı bu aralar.Ama ben mutfaktayken bir geliyorum içeriye kapının önüne kadar gelmiş yuvarlana yuvarlana sıpaa...

gözün aydın canım, bak annen giderken, nasıl üzülmüiştün dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş.

Canımcım Ayça kuşumun içmesi çok normal çünkü çocuk herşeyi yiyor çorbalar,mamalar,meyvelerkaydirigubbakcemile3Ben daha 3 4 kere yoğurt vermekten başka bir şey vermedım yani en az 10 gundurde yıne hiçbirşey vermıyorum..Ama bugun yoğurt alcam o zaman bende verırım.Doktor bu ay meyve ve yogurt ıstersen ver ama gerek yok demişti bende onun için üşeniyorumhihoyyyt
Kızma çocuğaa kuscak tabii:mymeka:Bizimki 6 aydır kusuyo yaa bağırıyommu ben

Allah iyiliğini versin emiii delüüüü:))))

Betül seninde gözünaydın....Allah kavuştursun..

Son düzenleme:

maşallah tosuncuklarımıza bu durumda rekor kıvanç beyde sanırım. ayça gelinimizede maşşaalllaahhh benimkide 8.200 boyu 68 cm. bak boyu boyuna huyu huyunaaaaaaaaaa:lepi:

günaydınlar...hoşbulduk betülcüm...canan maşallah tosununa..allahım korusun..yav ben onu kucağıma aldgımda kendımden geçmiştim..tam bi kuzu aldıgını anlıyo insan...bi yazında demiştin,benım lafıma karşılık,sen belkı yağlarından yesin daha neolsun dersın ama annelerhep yesin istiyo diye..hiç olurmu canancım ya..yesin tabiki..hangı anne kuzusunun tombikliğinden,iştahından şikayet ederki..yeterkı sağlıklı olsun....biz anca 7 kılo sınırlarındayız..ishaller,alerjı rejımlerı,yaa bidebu halımızle rejım yaptık bız şaka gibi...ama bunada şükür ...mertede kıvanc deyıp durmuşum kafa gitmiş tabi...emelden haber yok sanıyorum bu arada....?..deryacım hoşgeldin..özledik tabiki....hemen herkesın eksıklıgı bellı oluyo valla...ama ben cansu ile selini ayrıca merak edıyorum.......nerelerdeler..bi iletişim bilgileri varmı acep..iyi olsunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…