Doğum yapmış olan anneler buraya....

saol gülüm benim..ama sen bi dr a danışsaydın be annesi...gerçi sen bilirsin en doğrusunuda..bal ve cevizağır gelmesin..hem boitoulomus mudur nedır bi rahatsızlık oluyomuş ballarda..allah korusunda ben korktum yani..dokunmicanı bılsem bende neler tıkıcamda...ayça tam jimnastıkçi..taa ozaman bile karın hareketlerı yapıyodu:)AYTEN allah iyiliğini versin..kısım vallah silikon deil..anamında aynısı..bide o garıbımın porselenlerı eskı model..beraber gülünce küheylan gibi oluyoruz..valapçıss ağız denıyo bu modellere..iştahlı insanların genelde ağzı büyük oluyo..silikonda hemen bellı oluyo yakından ben gördüm bikaç modelde..azcık şişirmişler ama et et şişkin bi kötü yakından..zaten yaradan burna göre yüze göre verıyo herşeyi..burun falan cok sorunlu olmadıkça yüzle oynaşmamak en iyisi..ama bak sana bi sır vereyim ben botoks yaptrıyorum daha dogrusu enson bıbucuk sene onceye kadar düzenlı her yıl bikere..gözkenarlarımı şakaklarımı hafıf kalkık tutmak ve yüzümün sarkmasını gecıktırmek için..zaten botoksu zırt pırt yaptrmayıp uzun sureye yayarsan aslında botoks tedavı edıcı..yapan yer ve el cok onemlı tabi..

bugün 6 ayımız doldu çok şükür. benim kızımı felaket şekilde araba tutuyor. başka böyle olan varmı?

Nice aylar yıllar olsun canım..
ben kendim arabas tutmasını 15 16 yaşına kadar bizzat yaşadım çocukluktan itibarensenağlamaBir arabaya otobüse bineyim artık gidene kadar safra çıkana kadar istifra ederdim...Bebeklikten başlamış bu..Ama ilerde bir ilacu var onu içiyorsun mideyşi tutuyor..Geçmiş olsun canım..

Umutcum sizinde 6 ayınız dolmuş kaçırmışım..nice mutlu yıllar olsun..Allah hepsine sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin:Saruboceq:

:l::roflol::roflol:Küheylan gibimi:roflol:Tövbe yarabbim ya..
Kız botoxtamı yaptırdın:1shok:kaydirigubbakcemile3Birgün yaptırcak olursam direk seni bulcam zaten Umut beni tornaya sok diye :roflol:

günaydın kızlarr
aytencim çok sevindim egeye böbrekleri ilerlememiş inşallah daha da ilerlemez böylece geçmiş olur.

umutcum hoşgeldin

canancım maaşallah kıvanca yaa 10 kilo koca adam olmuşş sarı kuzu

deniz şebeleğinin fotolarına yorum yapan herkese de çok teşekkür ederizzzz.

bizimde bugün babamız evde anneme erkenden gelme dedim aradım 9 gibi napıyolar die kocam denizin kahvaltısını hazırlıyodu bugüne kadar biberonla süt vermenin ötesine geçememiş kocam denize kaşıkla mama yedirdi .tebrik ettim takdir ettim iyi becermiş :))

duygu buarada seni esefle kınıyorum tabiki..boyle bi yavruya helebide boyle kırmızıları giydirip helehele bide o haşin bakışını falan çekip koyuyosunya ...dişlerimizi kaşındırttın yani...amaolmazki...kırmızı bukadar yakışşşmmazkiiii kardeşim...milyonkere maşallah suphanallah..bu fotolarını biriktirip biriktirip kartpostal falan yapmalı..buarada aytencim sen az deilsin,ayça resımlerınden binkere güzel vallaşaka gibi bişi..koy vitrine bak....yada bi hamlede mideye indiriver:)öylebişi..

teşekkür ederim gözdecim,duygucum..valla olur duygu ben zaten ne tornalardan geçe geçe bu hale anca geldim..iyi bilirim tornatesviye işlerini:roflol:

Bende sımdı bebelac ballı ırmıklı yedırdım.. ama ıcıne hıcbırsey katmıyorum..
Ek gıdaya adam akıllı gececegız nısan 2 sınden sonra o zaman yurmuta peynır fılan bende katacagım... cokacimcoook
Yarasın aycacıgaa..

gözün aydın canım, bak annen giderken, nasıl üzülmüiştün dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş.
Evet canım dogru valla.. :1rolleyes:

Duygu sanada tesekkur ederım amın..

bugün 6 ayımız doldu çok şükür. benim kızımı felaket şekilde araba tutuyor. başka böyle olan varmı?
Allah nıce 6 yıllar 6 lı yaslar nasıp etsın mutlu ve saglıklı...

Son düzenleme:

teşekkür ederim gözdecim,duygucum..valla olur duygu ben zaten ne tornalardan geçe geçe bu hale anca geldim..iyi bilirim tornatesviye işlerini:roflol:

Teşekkür ederiz Umut TeyzesiŞeniz
Demek torna tasviye işlerini iyi biliyorsun:roflol::roflol:
Tamam o zaman ben 1 lipo,1 botox,1 karın germe,1 ayak bilek inceltme,1 lazer operasyonu almak istiyorumda bana yardımcı olursun demi:roflol:

maşallah tosuncuklarımıza bu durumda rekor kıvanç beyde sanırım. ayça gelinimizede maşşaalllaahhh benimkide 8.200 boyu 68 cm. bak boyu boyuna huyu huyunaaaaaaaaaa:lepi:

:teytey::roflol:Bak Umut teyzesi essahlı gördü kızımı,resimlerinden de güzel diyor ona göre..a.s

Ayak bileği mi ayy benimkilerde odun gibi...Ben de göğüs kaldırma yaptırmak istiyorum,Afrikalı kadınlarınki gibi sarktı benimkiler...benneyaptımki

silindi resimler.............................................................................................................

Son düzenleme:
canancım maşallah oğluşuna benimki de yüzüstü yatmayı pek sevmiyor..biz yemek yerken bana da verin der gibi saldırıyor..krem peyniri çok seviyor bende herşeyi veriyorum zaten kaynanamdan ötürü vermemek imkansız olsunn diyom artık yesin de yiyen çocuktan korkma derler yarın bizimde kontrolümüz var valla işe gelmicem yarın kaytarıcam bikere de oğluşumun yanında olayım...bugün çok keyfim yok kızlar başım ağrıyo biraz meme uçlarım gene yara oldu tunahan çekiştire çekiştire halletti hep yara etti aşındı resmen derisi yok nerdeyse...ama napayım öle böle canım yana yana emziriyorum yine de

herkese günaydın güzeller

maşallah selocana nazar değmesin canancım

derya gelmiş hemencik geri gitmiş

betül maşallah azmin elinden bişey kurtulmuyor desene en erken sen zayıflıycan sanırsam bu arada anenle karşılaşmışsın gözün aydın tekrarında Allah kavuştursun

Emel kız ankaraya geldinmi...

duygu 7doldurmaya az kaldı halen emiyor ben halen anne sütü veriyorum oğluşuma ama suda verdim her zaman ama bi çok arkadaşımız 6,ayına kadar vermemiş ama ek gıdaya başladıysan artık veririsin canım endişelenek bişey yok

gözde çok tatlı kuzun maşallah nazar değmesin

umut hoş geldin yine döktürüyosun maşallah:içelim:

aytencim maşallah ne güselmişin zayıf zayıf ebnde öyleydim iştee hatta benim boyum brazd daha kısa sendn sen biraz daha zayıfmışın benden bu durumda

geçmiş olsun canım hayırdır dişlerimi çıkıyor tunahan bebeğin

kızlar
deniz yeni bi adet çıkardı emerken mememi damaklarının arasına öyle bi sıkıştırması varki anlatamam
resmen sinirli gibi damaklarını iyice sıkıp bide kafasını sallıyor ... hani hırsla bişeyi ısırdığımızda yaparız ya aynen öyle
çocuk sinir sahibi oldu :))
bunun dişleri çıkınca noolur düşünmek bile istemiyorum .

Ayten bu ne kızzz taş gibiymişinnn
Şu kuzular ne hale getirdi bizi yaaa,açıııımmmm açıııım....Diyetteyim bakalım.Aç kalmadan eskiye dönüş olmicak anladıım..

3 sepette ütüm var kızlar yaaa,biri el atsın.Üşeniyorum.

Gözde aynen ıssırma huyu Ayçada da başladı,
dişleri çıkınca koparacak heralde köpüüüşşş-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…