- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.521
Gözde Akbaba's Photos | Facebook
deniz yaza hazırrrr :)))
oturmak çok zevkliymişşşş :))
annem bana zorla yemek yedirdiği için çok sinirliyimmmm :)))
bugün 6 ayımız doldu çok şükür. benim kızımı felaket şekilde araba tutuyor. başka böyle olan varmı?
saol gülüm benim..ama sen bi dr a danışsaydın be annesi...gerçi sen bilirsin en doğrusunuda..bal ve cevizağır gelmesin..hem boitoulomus mudur nedır bi rahatsızlık oluyomuş ballarda..allah korusunda ben korktum yani..dokunmicanı bılsem bende neler tıkıcamda...ayça tam jimnastıkçi..taa ozaman bile karın hareketlerı yapıyodu:)AYTEN allah iyiliğini versin..kısım vallah silikon deil..anamında aynısı..bide o garıbımın porselenlerı eskı model..beraber gülünce küheylan gibi oluyoruz..valapçıss ağız denıyo bu modellere..iştahlı insanların genelde ağzı büyük oluyo..silikonda hemen bellı oluyo yakından ben gördüm bikaç modelde..azcık şişirmişler ama et et şişkin bi kötü yakından..zaten yaradan burna göre yüze göre verıyo herşeyi..burun falan cok sorunlu olmadıkça yüzle oynaşmamak en iyisi..ama bak sana bi sır vereyim ben botoks yaptrıyorum daha dogrusu enson bıbucuk sene onceye kadar düzenlı her yıl bikere..gözkenarlarımı şakaklarımı hafıf kalkık tutmak ve yüzümün sarkmasını gecıktırmek için..zaten botoksu zırt pırt yaptrmayıp uzun sureye yayarsan aslında botoks tedavı edıcı..yapan yer ve el cok onemlı tabi..
Bende sımdı bebelac ballı ırmıklı yedırdım.. ama ıcıne hıcbırsey katmıyorum..Günaydıııınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
Umutcum gelip gitmişsin hayatım...ısmet daha iyiceymiş sevindim.&. ayınız yarı yılınız sağlıklı mutlu olsun...
Duygucum suyla ilgili ne sormuştun anlamadım ama Ayça suyu çok seviyor veya ihtiyac duyuyor deyim.Günde belki 1 koca bardak içiyordur.3 delikli suluk al onla rahat içer belki.
Ben bugün diyetimin 3. günündeyim sadece meyve ve sebze yiyecem bütün gün.Bir de lahana çorbası.1 kilo gitmiş bile bakalım 7 günün sonunda gerçekten fark olacak mı..kaydirigubbakcemile2
Az önce ayçaya bebelac ballı irmikli kahvaltı verdim bugün yumurta koymayayım dedim ve içine beyaz peynir,ceviz,ve bal koymuştum.Cevizleri iyice öğüttüm..Tadı harika olmuştu,kasenin dibine geldik sen bir kussss hepsini çıkarttı,çok üzüldüm yaaa,doping mama olmuştu.Birazdan tekrar hazırlayacağım...Ahhh ahhh....
Evet canım dogru valla.. :1rolleyes:gözün aydın canım, bak annen giderken, nasıl üzülmüiştün dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş.
Allah nıce 6 yıllar 6 lı yaslar nasıp etsın mutlu ve saglıklı...bugün 6 ayımız doldu çok şükür. benim kızımı felaket şekilde araba tutuyor. başka böyle olan varmı?
duygu buarada seni esefle kınıyorum tabiki..boyle bi yavruya helebide boyle kırmızıları giydirip helehele bide o haşin bakışını falan çekip koyuyosunya ...dişlerimizi kaşındırttın yani...amaolmazki...kırmızı bukadar yakışşşmmazkiiii kardeşim...milyonkere maşallah suphanallah..bu fotolarını biriktirip biriktirip kartpostal falan yapmalı..buarada aytencim sen az deilsin,ayça resımlerınden binkere güzel vallaşaka gibi bişi..koy vitrine bak....yada bi hamlede mideye indiriver:)öylebişi..
teşekkür ederim gözdecim,duygucum..valla olur duygu ben zaten ne tornalardan geçe geçe bu hale anca geldim..iyi bilirim tornatesviye işlerini:roflol:
maşallah tosuncuklarımıza bu durumda rekor kıvanç beyde sanırım. ayça gelinimizede maşşaalllaahhh benimkide 8.200 boyu 68 cm. bak boyu boyuna huyu huyunaaaaaaaaaa:lepi:
Teşekkür ederiz Umut TeyzesiŞeniz
Demek torna tasviye işlerini iyi biliyorsun:roflol::roflol:
Tamam o zaman ben 1 lipo,1 botox,1 karın germe,1 ayak bilek inceltme,1 lazer operasyonu almak istiyorumda bana yardımcı olursun demi:roflol:
canancım maşallah oğluşuna benimki de yüzüstü yatmayı pek sevmiyor..biz yemek yerken bana da verin der gibi saldırıyor..krem peyniri çok seviyor bende herşeyi veriyorum zaten kaynanamdan ötürü vermemek imkansız olsunn diyom artık yesin de yiyen çocuktan korkma derler yarın bizimde kontrolümüz var valla işe gelmicem yarın kaytarıcam bikere de oğluşumun yanında olayım...bugün çok keyfim yok kızlar başım ağrıyo biraz meme uçlarım gene yara oldu tunahan çekiştire çekiştire halletti hep yara etti aşındı resmen derisi yok nerdeyse...ama napayım öle böle canım yana yana emziriyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?