- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.541
betül maşallah azmin elinden bişey kurtulmuyor desene en erken sen zayıflıycan sanırsam bu arada anenle karşılaşmışsın gözün aydın tekrarında Allah kavuştursun
kızlar
deniz yeni bi adet çıkardı emerken mememi damaklarının arasına öyle bi sıkıştırması varki anlatamam
resmen sinirli gibi damaklarını iyice sıkıp bide kafasını sallıyor ... hani hırsla bişeyi ısırdığımızda yaparız ya aynen öyle
çocuk sinir sahibi oldu :))
bunun dişleri çıkınca noolur düşünmek bile istemiyorum .
Başladım canım Açıııııımmmmmmmmgül senin şu öülüm diyetine başladınmı yoksa
Lan sen diyet yapma zaten,bi de utanmadan ben yapmıyom diyoon.:mymeka:teşekkürler kzlar tombişim için söylediklerinize..
kızzzzzzzz ayten dal gibiymişin..merak etme biraz diyet biraz da egecik emeklemeye başlayınca zayıflarsın..wııııııııııııışşşşşşşşşş sana diyeyim..
umutcum hoşgeldin.en kısa zamnda internetiniz bağlansın da konuşalım.....
emel de dün gece biraz görünmüş..buğün gelir de in. iyi olduğunu yazar..bekliyoruz emelim..
ben de öğle arasında ordu evine gidecem yemeğe..biz öğretmenleri öğle tatilerinde alıyorlar.güzel yemekler yiyeyim şöleeee..kızlar valla diyet miyet yapmayın sütten kesene kadar.bakın ben hiçç yapmıyom..bebişleriniz kaliteli süt alsın.haa gereksiz yağlı hamurişlerinden kaçınn sadece..cokacimcoook:içelim:
Kaç yoksam dayağı yiyecen biz şikolardannnn:mymeka:ben şimdilik kaçarımmm... öptüm sizi.inş.eve gidince birara bakarım uğrarım ...
teşekkürler kzlar tombişim için söylediklerinize..
kızzzzzzzz ayten dal gibiymişin..merak etme biraz diyet biraz da egecik emeklemeye başlayınca zayıflarsın..wııııııııııııışşşşşşşşşş sana diyeyim..
umutcum hoşgeldin.en kısa zamnda internetiniz bağlansın da konuşalım.....
emel de dün gece biraz görünmüş..buğün gelir de in. iyi olduğunu yazar..bekliyoruz emelim..
ben de öğle arasında ordu evine gidecem yemeğe..biz öğretmenleri öğle tatilerinde alıyorlar.güzel yemekler yiyeyim şöleeee..kızlar valla diyet miyet yapmayın sütten kesene kadar.bakın ben hiçç yapmıyom..bebişleriniz kaliteli süt alsın.haa gereksiz yağlı hamurişlerinden kaçınn sadece..cokacimcoook:içelim:
Ben de sana suphesiz katiliyorum.Hic bir saglik uzmani diyet tavsiye etmiyor eger emziriyorsaniz. Varsin biraz kilolarimiz olsun. Onemli olan bebeklerin iyi beslenmesi degil mi?
canım bizim yaptığımız diyettee ekmek ve abur cubur yok bence bunların süte bir katkısı yok daha çok kilolara katkısı var. mesela benim hamileliğimde şeker çıktı bende ben ekmek abur cubur ne bileyim pilav falan yemedim son 3 ay hiçte kilo almadım ama bebek beslendi onun gibi bişey buda abur cubur süt yapmıyor kilo yapıyor. mesela çok şükür benim sütüm hala aynı.
Demekki yeterli protein aliyorsun ki sute de olumlu etkisi olan bu zaten.
baba-oğul uyurlarken ne kadar benziyolar dimii ben ilk kez evet dedim gerçekten de babasına benziyor bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?