Doğum yapmış olan anneler buraya....

teşekkürler kzlar tombişim için söylediklerinize..
kızzzzzzzz ayten dal gibiymişin..merak etme biraz diyet biraz da egecik emeklemeye başlayınca zayıflarsın..wııııııııııııışşşşşşşşşş sana diyeyim..

umutcum hoşgeldin.en kısa zamnda internetiniz bağlansın da konuşalım.....
emel de dün gece biraz görünmüş..buğün gelir de in. iyi olduğunu yazar..bekliyoruz emelim..
ben de öğle arasında ordu evine gidecem yemeğe..biz öğretmenleri öğle tatilerinde alıyorlar.güzel yemekler yiyeyim şöleeee..kızlar valla diyet miyet yapmayın sütten kesene kadar.bakın ben hiçç yapmıyom..bebişleriniz kaliteli süt alsın.haa gereksiz yağlı hamurişlerinden kaçınn sadece..cokacimcoook:içelim:

betül maşallah azmin elinden bişey kurtulmuyor desene en erken sen zayıflıycan sanırsam bu arada anenle karşılaşmışsın gözün aydın tekrarında Allah kavuştursun

tesekkur ederım canım sızde moral oluyorsunuz ıste bana böyle.. :1hug:
Yalnız ayten benden once baslamıstı onun 3 kılo cıvarı oldu kaybı.. Çok üzgünüm çoook
Bakallım once o bıtırecek herhal.. -tatlicadiarzu-

Aynısını yapıyor tamamen bırde kızmıs gıbı ses cıkarıyor. gozleri pörtletip yanakları sısırıyor ısırurken ıyıce sıkıyor damaklarıyla dişi olsaydı yanmıstım.. :bbo:

gül senin şu öülüm diyetine başladınmı yoksa
Başladım canım Açıııııımmmmmmmm
günde 10 bardak su içiyorum,ama sütüme etki etti eskiye nazaran azalma var ama 1 hafta,dayanabilirm.Kızımda artık doymak için emmiyor zaten.Yine de sıfır değil sütüm ama.
Lan sen diyet yapma zaten,bi de utanmadan ben yapmıyom diyoon.:mymeka:
yapsan kimbilir nasıl olacan bizi mi çatlatıyon burdaaaaaakötükedihüso
ben şimdilik kaçarımmm... öptüm sizi.inş.eve gidince birara bakarım uğrarım ...
Kaç yoksam dayağı yiyecen biz şikolardannnn:mymeka:

canancım sen yapma dıyet sen ye zaten:)senin yesende pek almadığın belli..ben iki adım atana kadar sen ortadan yokoluyosun:)bünye işte...tadını çıkar ne güzel..ben senin yerinde olsam şinci bi kuyu kebabı(kuzudan)bi çoban bi sürahi ayran,tereyağlı pilav,üstüne eh hafif bişi olsun kemalpaşatatlısı ama kaymaklı:)ben araplar gibi yemek yemeyi çok sevıyorum..buyuzden balık falan yemek cok keyıflı oluyo..kuzum büyüsün,evin ortasına yayıcam bi örtü üstüne sevdiği yiyeceklerden el ayak bata çıka yicez beraber:).................gülden,derya teşekkür ederim...derya negüzel ver tabi yesin..bende kaynanama versem emınım oda alıştrmıştı coktan orası burası kabara kabara:)peynır ben labne versemmı dıyorum hem daha tuzsuz hem yumuşak ve kremamsı?...ayten ideal kılon 50 52 evet belli..amazon kadınları gibi olmuşun taşş misali..yanık ten tabi antalya klasiği..ben bide bu yaz hiç güneşecıkmicam..güneş cilt yaşlanmasında 1nci suçluymyş..denıze gırıpde soyle hafıf bı bronzlaşmak hoş oluyo ama valla güneşlenmemek lasım aslında..

Ben de sana suphesiz katiliyorum.Hic bir saglik uzmani diyet tavsiye etmiyor eger emziriyorsaniz. Varsin biraz kilolarimiz olsun. Onemli olan bebeklerin iyi beslenmesi degil mi?

Ben de sana suphesiz katiliyorum.Hic bir saglik uzmani diyet tavsiye etmiyor eger emziriyorsaniz. Varsin biraz kilolarimiz olsun. Onemli olan bebeklerin iyi beslenmesi degil mi?

canım bizim yaptığımız diyettee ekmek ve abur cubur yok bence bunların süte bir katkısı yok daha çok kilolara katkısı var. mesela benim hamileliğimde şeker çıktı bende ben ekmek abur cubur ne bileyim pilav falan yemedim son 3 ay hiçte kilo almadım ama bebek beslendi onun gibi bişey buda abur cubur süt yapmıyor kilo yapıyor. mesela çok şükür benim sütüm hala aynı.

Demekki yeterli protein aliyorsun ki sute de olumlu etkisi olan bu zaten.

ayteen çok yaşa emiiii
derya bu görüntüler bizde de sık sık yaşanıyor..
oyala diye veriğim çocuğu kociş sağolsun kendiyle beraber uyutuyor
veya kendi bilgisayar başında ayça yerlerde sürünürken buluyorum onlarıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…