Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ben de sana suphesiz katiliyorum.Hic bir saglik uzmani diyet tavsiye etmiyor eger emziriyorsaniz. Varsin biraz kilolarimiz olsun. Onemli olan bebeklerin iyi beslenmesi degil mi?

Yalnız soyle bırsey var arkadaslar..
Bız kesınlıkle olum dıyetı yok şok dıyet vs yapmııyoruz zaten..
Aslında bu dıyette degıl DENGELI BESLENME yanı normalde ınsan hayatında olması gerekn beslenme planını uygulamaya calısıyoruz..
3 ana 3 ara ogun sebze meyve ve süt urunlerı ıle tam tersıne emzıren annenın sutu daha kalıtelı olur..
ve gunde en az 2 lıtre su ıcersen sutun artar bıle.. aclık dıyetı degıl bu yanlıs anlama olmus sanırım..
Aslında olması gereken dedıgım gıbı.. ama bız her buldugumuzu agzımıza atmaya alıstıgımız ıcın hamur ıslerını tatlıları goturdugumuz ıcın gece yarısı bıle kalkıp bırseyler yemege alıstıgımız ıcın dengelı beslenme sankı dıyet gıbı gelıyor mantık olarak :) abur cubur tatlı hamur ısı hayatımızdan cıkınca da fazlalıklarımız boyle gıdıyor yavas yavas.. sahsen ben abur cubur dan kılo alan bır ınsanım..
hayatımdan cıkarınca dırek farkedıyor hersey..
Sımdı bır beslenme uzmanına gıtsek emzırıyoruz desek bıze bızım yaptıgımızdan baska bır beslenme planı olusturmaz emın olun.. eger kı sutumun azaldıgını hıssetsem zaten kesınlıkle bırakırım.. bebegımden onemlı degılım tabıkı... Bunu belırtmek ıstedım..
Şok dıyetler zaten hıcbır zaman tercıhım olamaz cunku o tıp dıyetlerde gıdenın kılo olmadıgını olsa bıle kısa surede gerı geldıgını artık ezberledım her yerden bangır bangır soylenıyor..

Son düzenleme:
aynen betülcüm ya baabasına benziyor zaten herkes sölüyordu da ben inanmıyordum bu pozda gerçekten de benzediklerini farkettim hişç mi annesine benzemez ya bari rengi esmer olaydı bana benziyor derdimÇok üzgünüm çoook

Betül ben yapıyorum şok diyett
7 gün sürecek bugün 3. günüm.sonra yine abur cubursuz normal beslenmeme devam edecem inşalla
arkadaş bana demiş sanırsam.Sütüm azaldı ama sıfır değil.zaten 4 gün kaldı.5 kilo verdiriyor
kuzenim denedi,verdi valla...

.................................................................................................................. silindi

Son düzenleme:

olsun canım ya huyları benzesın ... kaydirigubbakcemile3

betülcüm bu arada annen gelmiş sonra gittiler mi?keşke birkaç gün kalsalardı yaa

malesef canım annemle babam cok yoğun calısıyorlar bu secımler ıcın.. babam gelemedı bıle hatta... baska zaman rehın alırız ıns bakalım.. kaydirigubbakcemile3

ya yapma canım ya şok a ne gerek varkı bak 6 ogun yap bızım gıbı kılo verılıyor zaten bu sekılde.. benneyaptımki

bı fıstık gordum sankım.. :jeyyar:

derya arkadaşlara katılıyorum valla aynı babasıda üzülmene gerek yok bencede sonuçda sevdiğin insana benziyor demi

ayten süpersiniz...

off oooooofffff bu diyet mevzusu çok canım sıkıyor ben niye veremiyorum yaawww benim sanıırm acilen trois tahlili vermem gerek yine (

Aslinda kimseye ozel olarak soylemedim. Sadece bildigimi paylasmak istedim hepsi o.

maşallah canım kuzuya nazar değmesin.
inşallah artık hep rahat uyur

bugün 6 ayımız doldu çok şükür. benim kızımı felaket şekilde araba tutuyor. başka böyle olan varmı?

nice sağlıklı mutlu aylara yıllara inşallah

kızlar bu benim zayıf halim burda 50 lioyum hedefim

vışşşşş
ayrıca çok da tatlı gelin olmuşsun
ama fotolar çok küçük doyamadık :)))

ay yanlış olmuş
maşallah çok zayıfmışsın gerçekten

benimde bakalım 2 hafta oldu akupunktura başlayalı
1 haftada 1.7 verdim
bu haftada sanırım 1 veya 1.5 verdim kendi tartıma göre
yarın görücez artık
toplamda 3 kilo gibi gitti

çıtırık aytennnn
göremiyorum fotonu ama eminim çok güzel gelin olmuşsundur :))
işe başladık ne foto koyabiliyorum gündüz ne görebiliyorum
facebook bile kapalı sadece öğlen arasında açıyolar blokeyi ... yakında kk yi de farkedip yasaklarlarsa hiç şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…