- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.561
Ben de sana suphesiz katiliyorum.Hic bir saglik uzmani diyet tavsiye etmiyor eger emziriyorsaniz. Varsin biraz kilolarimiz olsun. Onemli olan bebeklerin iyi beslenmesi degil mi?
aynen betülcüm ya baabasına benziyor zaten herkes sölüyordu da ben inanmıyordum bu pozda gerçekten de benzediklerini farkettim hişç mi annesine benzemez ya bari rengi esmer olaydı bana benziyor derdimÇok üzgünüm çoook
betülcüm bu arada annen gelmiş sonra gittiler mi?keşke birkaç gün kalsalardı yaa
ya yapma canım ya şok a ne gerek varkı bak 6 ogun yap bızım gıbı kılo verılıyor zaten bu sekılde.. benneyaptımkiBetül ben yapıyorum şok diyett
7 gün sürecek bugün 3. günüm.sonra yine abur cubursuz normal beslenmeme devam edecem inşalla
arkadaş bana demiş sanırsam.Sütüm azaldı ama sıfır değil.zaten 4 gün kaldı.5 kilo verdiriyor
kuzenim denedi,verdi valla...
------------
Betül ben yapıyorum şok diyett
7 gün sürecek bugün 3. günüm.sonra yine abur cubursuz normal beslenmeme devam edecem inşalla
arkadaş bana demiş sanırsam.Sütüm azaldı ama sıfır değil.zaten 4 gün kaldı.5 kilo verdiriyor
kuzenim denedi,verdi valla...
ama ben bu resmi daha yakından görmek istiyorum gelinliğin harikaaaa
Aslinda kimseye ozel olarak soylemedim. Sadece bildigimi paylasmak istedim hepsi o.
günaydın kızlar..nasılsınızzzz?özlüyorum ya sizlerle konuşmayı..ama işte okuldu, evdi,kıvanç beydi,haftasou gezmeleri derkene griemiyom öle fazla..şimdi okuldayım da boş derste bakayım ddim..
dün gece kıvanç 10 da yatı ve sabaha kadar uydu.aralarda uyanır gibi yaptı.emzirmeye çalıştım..doğru dürüst de emmedi..ben de uykumu aldım allahtan ilk defa..ama alışmışım ya gece 20 kere kalkmaya .uyanıyorum ara ara..herhalde daha önceki uykusuzluklarının acısını çıkardı kerata.
dr. dedii dişleri çok belirginleşmiş hem alt hem üst hepsi bir çıkabilir dedi..onun için geceleri sık sık uyanır dedi.bir de burnu tıkalı uyuynca da uyuyamıyor oğluşum.burun damlalarıyla aınca daha rahat uyuor.ben de su veriyorum hem de doğduğundan ber..ama benimki biberon veya suluklarlar içmiyor.onları diş kaşımak için kullanıyor.ben de kaşıkla veriyom. o zamn alıyor..ben bayağı bayağı çorbalar , meyve püreler, gece tahılları vermeye başladım.benim obur beni de çok emiyor.ama maşllh koca mideli artık yoğun gıdalar da istiyor.kaşık mamaları istiyor.ağzını oyynatıp duruyor.vermezsem de mızmızlanıyor.maşşl oğluşum 10 kilo olmuşoyüzden koca kıcını kalırp öle yuvarlanamıyor yerlerde fazla.1 kere falan dönüyor.yüz üztü pek durmak istemiyor.ağlıyor hemen.sizinkiler nasıl dönüp oturabiliyorlarmı desteksiz...?
hepinizi çok öptüm kızlar...görüşürüz.yine 1 saatim boş bir dersten sonra..girebilirsem girerim
bugün 6 ayımız doldu çok şükür. benim kızımı felaket şekilde araba tutuyor. başka böyle olan varmı?
kızlar bu benim zayıf halim burda 50 lioyum hedefim
maşallah çok zayıfmışsın gerçektenay yanlış olmuş
hatırlattığın için sağol arkadaşım,bişey demedim ki ben de..
ama senin bildiğini ben de biliyorum yine de sağol.a.s.
benimde bakalım 2 hafta oldu akupunktura başlayalı
1 haftada 1.7 verdim
bu haftada sanırım 1 veya 1.5 verdim kendi tartıma göre
yarın görücez artık
toplamda 3 kilo gibi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?