- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.581
belki benim bildigimden daha fazlasini biliyorsundur. Cunku ben yeni anneyim ve herseyi yeni yeni ogreniyorum.
gerçekten tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5
herkeslere günaydın dün doktortaydık önce tıpta ultrasonunu çektirdik sonra doktoruna gitttik, çok şükür ilerleme yok gene sabit, böbreğin biri 61 siğeri 71 inşallah düzelir yavrumun böbreği. antibiyotiği kullanmayalım artık dedi, dişleri için hap verdi haftada 2 gün kullanacakmışız dişlerinin daha sağlam olması içinmiş. boyu 68 cm miş sizce iyimi boyu. ben kısayım 1:60 babası da 1:70 acaba bize mi çekecek merak ettim.
selam kızlarrr ben geldim 2 gündür giremedim cumartesi kızkardeşime gidecektim misafirleri vardı demiştim ya akşama kadar ordaydık geç geldik ve pazar günüde maa aile herkes bendeydi kardeşlerim eşleri annem babam derkenn akşam oldu işte ve gece gene 3:30 a kadar ayaktaydım kız geç uyudu ben biberonlardı mama saatiydi derken birde tubanın okul kıyafetlerini ütülememiştim unutmuşum onlarla uğraşırken sabaha karşı saat 3:30 da ancak yatabildim bu saabhta geç kalktım tabii arad kızı doyurdum altını değiştim sonrasında babası baktı bende 11:30 a kadar uyudum biraz işte toplarsak 6-7 saat gibi falan uyumuşumdur belkide kız sabah durmadı pek 8:30 da uyandı 10 a kadar ağladı yatakta kalmak istemedi huysuzdu biraz onedenle ben onu ihtiyaçlarını karşılayıp gene babaya bırakıp yattım 10 da neyse sizler nasılsınız bakiim
selam kızlarrr ben geldim 2 gündür giremedim cumartesi kızkardeşime gidecektim misafirleri vardı demiştim ya akşama kadar ordaydık geç geldik ve pazar günüde maa aile herkes bendeydi kardeşlerim eşleri annem babam derkenn akşam oldu işte ve gece gene 3:30 a kadar ayaktaydım kız geç uyudu ben biberonlardı mama saatiydi derken birde tubanın okul kıyafetlerini ütülememiştim unutmuşum onlarla uğraşırken sabaha karşı saat 3:30 da ancak yatabildim bu saabhta geç kalktım tabii arad kızı doyurdum altını değiştim sonrasında babası baktı bende 11:30 a kadar uyudum biraz işte toplarsak 6-7 saat gibi falan uyumuşumdur belkide kız sabah durmadı pek 8:30 da uyandı 10 a kadar ağladı yatakta kalmak istemedi huysuzdu biraz onedenle ben onu ihtiyaçlarını karşılayıp gene babaya bırakıp yattım 10 da neyse sizler nasılsınız bakiim
Sedacım ben içme suyunu kaynatıyorum ılımaya bırakıyorum verdım bır kac kere...Dediğin gibi ama suratı değişti sonrada bir daha vermedim..Ama 2 3 kere yoğurt ve armut elma suyu verdiğimde normal oda sıcaklığındaydı cam rendeden geçirip vermiştim..Şimdi yine 10 gündür falan hiçbirşey vermıyorum ama yarın yine yoğurt vermeyi düşünüyorum..Ben babymix yoğurt alıyorum evde yapmıyorum doktorum onu tavsiye etti evde yaptığınızdan daha hijyenik ve sağlıklı dedi..Yine alıcam ondan vericem bu sefer içine armut yada elma karıştırmayı düşünüyorum..
canancım sen yapma dıyet sen ye zaten:)senin yesende pek almadığın belli..ben iki adım atana kadar sen ortadan yokoluyosun:)bünye işte...tadını çıkar ne güzel..ben senin yerinde olsam şinci bi kuyu kebabı(kuzudan)bi çoban bi sürahi ayran,tereyağlı pilav,üstüne eh hafif bişi olsun kemalpaşatatlısı ama kaymaklı:)ben araplar gibi yemek yemeyi çok sevıyorum..buyuzden balık falan yemek cok keyıflı oluyo..kuzum büyüsün,evin ortasına yayıcam bi örtü üstüne sevdiği yiyeceklerden el ayak bata çıka yicez beraber:).................gülden,derya teşekkür ederim...derya negüzel ver tabi yesin..bende kaynanama versem emınım oda alıştrmıştı coktan orası burası kabara kabara:)peynır ben labne versemmı dıyorum hem daha tuzsuz hem yumuşak ve kremamsı?...ayten ideal kılon 50 52 evet belli..amazon kadınları gibi olmuşun taşş misali..yanık ten tabi antalya klasiği..ben bide bu yaz hiç güneşecıkmicam..güneş cilt yaşlanmasında 1nci suçluymyş..denıze gırıpde soyle hafıf bı bronzlaşmak hoş oluyo ama valla güneşlenmemek lasım aslında..
benim tosbişim pazar sabahı 6,30 gibi ağlayarak bir uyandı anlatamam nasıl ağlıyordu içim parçalandı yavrum karnı ağrımış sanırım ishal gibi ondan ağrıdı k.k.sını yapınca rahatladı. tamda ishal olmuş değil ama muz mu yedireyim acaba iyi gelir mi
:roflol::roflol:Benimde ayak bileklerim odun gibi :roflol::teytey::roflol:Bak Umut teyzesi essahlı gördü kızımı,resimlerinden de güzel diyor ona göre..a.s
Ayak bileği mi ayy benimkilerde odun gibi...Ben de göğüs kaldırma yaptırmak istiyorum,Afrikalı kadınlarınki gibi sarktı benimkiler...benneyaptımki
canancım maşallah oğluşuna benimki de yüzüstü yatmayı pek sevmiyor..biz yemek yerken bana da verin der gibi saldırıyor..krem peyniri çok seviyor bende herşeyi veriyorum zaten kaynanamdan ötürü vermemek imkansız olsunn diyom artık yesin de yiyen çocuktan korkma derler yarın bizimde kontrolümüz var valla işe gelmicem yarın kaytarıcam bikere de oğluşumun yanında olayım...bugün çok keyfim yok kızlar başım ağrıyo biraz meme uçlarım gene yara oldu tunahan çekiştire çekiştire halletti hep yara etti aşındı resmen derisi yok nerdeyse...ama napayım öle böle canım yana yana emziriyorum yine de
Bizimkide yaklaşık 1 aydır damaklarının arasına sıkıştırıp çekiyor ve pis pis sırıtıyor canımı nasıl acıtıyor:ecrin_bebek:kızlar
deniz yeni bi adet çıkardı emerken mememi damaklarının arasına öyle bi sıkıştırması varki anlatamam
resmen sinirli gibi damaklarını iyice sıkıp bide kafasını sallıyor ... hani hırsla bişeyi ısırdığımızda yaparız ya aynen öyle
çocuk sinir sahibi oldu :))
bunun dişleri çıkınca noolur düşünmek bile istemiyorum .
babymix bende verdim ama içim rahat etmedi bir kez aldım 4 lü paketinden ama bidaha almadım valla ne farkı varmış diğer normal yoğurtlardanki sanki bana öle geliyor yanii onedenle evde mayalamaya devam ediyorum ben gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?