Doğum yapmış olan anneler buraya....

pisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss şeyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu-

Ya kızlar bu arada sız hala nasıl sutyen kullanıyorsunuz... ?
Ben 2 aydan sonra emzırme sutyenını bıraktım ama suan demirli ama süngeri olmayan penye sutyenlerden takıyorum...
Hamılelıkten oncede takardım ara ara ozellıkle yazın hıc bunaltmıyor guzel ama..
kalıplı sutyenlerde daha ıyı gosterıyor... :bbo: ama onlarla emzırmek te zor.. ne yapıyosunuz sız? CADIARZU

Oyyyyy oyyyyy ne denirki şimdi bilmem yanık ten manken gibi fizik
valla bayıldım bayıldım kız ben sanasırnaşık şeya.s.

:CüvCüv:
canım ben hala emzirme sütyenimi kullanıyorum çok rahat.

iyi akşamlar kıslar:1hug:
oooh gez bakalım ankarada gezcek hava yok lapa lapa kar yağıyo :bbo:
sabahtan bu yana..buz gibi hava var..aa bende büyük beden almayı düşünyordum..fisfisfis
yaw ne kadar kilo verirsem veriyim.. gögüslerim hiç küçülmedi-tatlicadiarzu-
dahada büyüdü yaw.kaydirigubbakcemile3.iyi ya sen bayağı zayıflamışsın
bendede bi 4 kilocuk var o gitse bana yetecek..hihoyyyt
aynen valla bende dün bi kahvaltı yaptım sanki 3dür gün ac gibikaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar hanımlar.bebişleriniz cok tatlı maşşallah ALLAH size bagışlasın meleklerinizi.ben 7 aylık hamileyim hastane çantası hazırlamam gerekiyo bu konu hakkında bi cok şey yazmışlar okudum ama bana gereksiz gelen bi sürü şey geldi siz tecrübelisiniz ne koysam bana yardım edinfisfisfis

havlu
hasta bezi yatağa serilenlerden
1 pijama altlı üstlü
1 gecelik boydan
2 adet yenidoğan seti
kırmızı kurdela
rahat altı kaygan olmayan terlik
uzun sabahlık(kolidorda gezmek için)
bebek bezi
pişik kremi
bardak+kaşık+rezene +ısırgan çayı
benim aklıma gelenler canım
.

Ben de cok cektim baslangicta gogus uclarindan. Her bebegini emzirdikten sonra mutlaka kurula, sutunden bir iki damla sag ve acik olarak kurumasini sagla, ardindan da lansinoh sur. Eger bulabilirsen goguslere takilan (sutyenin icine plastikten bir kap) Turkcesini tam bilmiyorum ama breast shell deniliyor. Gogus ucunun sutyene temasini engelliyor. Eger bulundugun yerde Mother Care varsa oradan bulabilirsin. Umarim kisa zamanda iyilesir.

İzmirin havası malum canım hemen ısınır bugün günlük güneşlikti yani ben uzun kollu penye bodyüstüne yağmurluk tarzı birşeyle çıktım hiç üşümedim gerçi tempo yürüdüm baya ne az 3 km kadar bahaneyle sporda yapmış oldumkaydirigubbakcemile2
Benim baya küçüldü ama zaten eskidende benim hiç üstüm yoktu yani 36 beden alırdım gömlekleri bodyleri sutyende 80.Sonra hamileyken 85 90 diye gitti..Sırtım inceldiği için büyük geldi sanırım..Ben anormal kilo aldığım için belkide o kadar farketti..
Bizde hafta sonu arkadaşlardaydık onlarda boğazlı bizde..4 müz birleşince resmen zıvanadan çıkıyoruz..Yani biz bir arada herhalde 6 ay kalsak evden hepimizi vinçle taşırlar:roflol::roflol:Zaten ne zaman onlara gitsek gelince en az 1 kg fazla geliyorum ama bu sefer 200 gr alıp geldim yırttım yani:sm_cool:

duygu burdayıım ama spora gidicem şimdi kociş bekliyor.ayça mememe yapıştı bir bıraksın da kacacam artık....kaydirigubbakcemile2
Hatiyıl canım ben de taze anneyim.yani6 aydır anneyiim.Ben seni kırmak istemedim.Onu iğnelemek için de söylemedimç
Kusura bakma canım benim...

Canım bir yanlışlık oldu galiba benim göğüs uçlarımda maşallah hiçbirsorun olmadı Derya arkadaşımızın olmuş:a015:

Ohh ne güzel yap sporunu sıkılaş canımcım darısı başıma hadi kolay gelsin:1hug:

Onemli degil. hadi sana iyi sporlar.

iyi canım ne güzel...biz daha kazakları atamatık üzerimizden.. ya bi kar havası da ben alsam barii..amaa buz kesiyo hava..
hıım benimm gögsüm hamile kalmadan önce de vardıı..hele ki emzirdikten sonra
iyice büyüdü..amann napiim oda allah vergisii öyle cokta abartı durmuyo memnunum..:1closedeyes:
evet ya arkadaşlarım gelince konuşa konuşa yiyoruz bide bakıyoruz..hoopsüprizzzzzgelmiş kilolarcokacimcoook
he yaw vinçle taşırlar:)oyy cok yaşa emikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…