- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.601
Herkese iyi akşamlar yeni geldim eve...Gezdim gezdim geldim..Hava süperdi bugün İzmirde..Oğluşuma yoğurt aldım,kendime nemlendirici aldım birde sutyenlerim bollaştı iyice kilo verince 2 tanede sutyen aldım..İlk doğumda 90 gibiydi şimdi 85 olmuş gene..Sırtım baya incelmiş çok şükür yaa..Birde bugün beni uzun zamandır görmeyen bir ablam sen hamile kalmadan önceki halinden bile zayıfsın deyince dört köşe olup eve gelip kendime ayıptır söylemesi salamlı,kaşarlı bir tost yapıp yedimkaydirigubbakcemile3Onun için artık kilosundan memnun olmayanlar bölümüne yazmayım çünkü hafta sonu yediklerimi duyarsanız beni vurursunuz kesinkaydirigubbakcemile3
pisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss şeyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu-
Ya kızlar bu arada sız hala nasıl sutyen kullanıyorsunuz... ?
Ben 2 aydan sonra emzırme sutyenını bıraktım ama suan demirli ama süngeri olmayan penye sutyenlerden takıyorum...
Hamılelıkten oncede takardım ara ara ozellıkle yazın hıc bunaltmıyor guzel ama..
kalıplı sutyenlerde daha ıyı gosterıyor... :bbo: ama onlarla emzırmek te zor.. ne yapıyosunuz sız? CADIARZU
Herkese iyi akşamlar yeni geldim eve...Gezdim gezdim geldim..Hava süperdi bugün İzmirde..Oğluşuma yoğurt aldım,kendime nemlendirici aldım birde sutyenlerim bollaştı iyice kilo verince 2 tanede sutyen aldım..İlk doğumda 90 gibiydi şimdi 85 olmuş gene..Sırtım baya incelmiş çok şükür yaa..Birde bugün beni uzun zamandır görmeyen bir ablam sen hamile kalmadan önceki halinden bile zayıfsın deyince dört köşe olup eve gelip kendime ayıptır söylemesi salamlı,kaşarlı bir tost yapıp yedimkaydirigubbakcemile3Onun için artık kilosundan memnun olmayanlar bölümüne yazmayım çünkü hafta sonu yediklerimi duyarsanız beni vurursunuz kesinkaydirigubbakcemile3
Oyyyyy oyyyyy ne denirki şimdi bilmem yanık ten manken gibi fizik
valla bayıldım bayıldım kız ben sanasırnaşık şeya.s.
:roflol::roflol:Benimde ayak bileklerim odun gibi :roflol:
Geçmiş olsun canım lansinoh çok iyi geliyor göğüs ucuna kullanıyormusun?
Bizimkide yaklaşık 1 aydır damaklarının arasına sıkıştırıp çekiyor ve pis pis sırıtıyor canımı nasıl acıtıyor:ecrin_bebek:
[Ben güveniyorum canım..Ne farkı var demişsin bence çok farkı var..
İstersen bir oku...
Altıncı aydan sonra bebeklere mutlaka verilmesi önerilen gıdaların başında yoğurt gelir. Babymix, Türkiye’nin ilk ve tek bebek yoğurdudur. Hatta, yoğurttan öte bir bebek besinidir, çünkü...
Sinbiyotiktir:
Babymix, yoğurtta bulunan 2 yoğurt kültürüne ilave olarak 3 probiyotik aktif kültür (Bifidobacterium Longum BB536, Bifidobacterium Bifidum Bb12, Lactobacillus Rhamnosus HN001) ve bu kültürleri besleyen prebiyotik lif içerir. Babymix’in içeriğindeki probiyotikler ve prebiyotik lifin bebeğinizin sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olduğu ve bağışıklık sistemini desteklediği biliniyor. Babymix, hem probiyotik hem de prebiyotik özellik gösterdiğinden sinbiyotik bir yoğurttur. (probiyotik ve prebiyotik özellikleri aynı anda sunan ürünler sinbiyotik özellikte ürünlerdir). Babymix, sinbiyotik özelliği sayesinde bebeğinizin sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışlık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.
Yüksek kalsiyum içerir:
Kalsiyum, kemik ve dişlerin güçlenmesine, kemik sağlığının korunmasına yardımcı olur. Sade Babymix’in bir küpünün içindeki kalsiyum, 3 yaşın altındaki bebeklerin günlük ihtiyacının % 44’ünü karşılamaya yeter.
B2 ve B12 vitaminleri bakımından zengindir:
B12 vitamini bebek ve küçük çocukların sağlıklı bedensel ve zihinsel gelimi için gereklidir. B2 vitamini ise sağlıklı bir cilt, antikor, kırmızı kan hücresi oluşumu ve doku onarımı için vücuda alınması gereken bir vitamindir. Sade Babymix, bir küpü ile bebeklerin günlük B12 ihtiyacının tamamını ve B2 ihtiyacının % 41’ini karşılar.
Hiçbir koruyucu katkı maddesi, sofra şekeri, nişasta ve gluten içermez:
Babymix, hiçbir koruyucu katkı maddesi, renklendirici ve yapay tatlandırıcı içermez. İçeriğinde sadece meyveden elde edilen fruktoz vardır.
Ev yoğurdundan da öte
Yoğurdun istenilen faydayı sağlayabilmesi için yeterli sayıda ve canlı yoğurt kültürü içermesi gerekir. Evde yapılan yoğurt, kültürlerin çalışması için gereken hassas ortamın her zaman oluşamaması ve mayadan mayaya aktarım dolayısıyla beklenen faydayı veremeyebilir.
Babymix, hassas ve modern üretim koşulları, normal yoğurtta bulunan 2 yoğurt kültürüne ilaveten içerdiği 3 aktif probiyotik kültür ve prebiyotik lif, dengelenmiş protein içeriği ile ev yoğurdundan daha faydalı, sağlıklı ve hijyeniktir
iyi akşamlar kıslar:1hug:
oooh gez bakalım ankarada gezcek hava yok lapa lapa kar yağıyo :bbo:
sabahtan bu yana..buz gibi hava var..aa bende büyük beden almayı düşünyordum..fisfisfis
yaw ne kadar kilo verirsem veriyim.. gögüslerim hiç küçülmedi-tatlicadiarzu-
dahada büyüdü yaw.kaydirigubbakcemile3.iyi ya sen bayağı zayıflamışsın
bendede bi 4 kilocuk var o gitse bana yetecek..hihoyyyt
aynen valla bende dün bi kahvaltı yaptım sanki 3dür gün ac gibikaydirigubbakcemile3
Ben de cok cektim baslangicta gogus uclarindan. Her bebegini emzirdikten sonra mutlaka kurula, sutunden bir iki damla sag ve acik olarak kurumasini sagla, ardindan da lansinoh sur. Eger bulabilirsen goguslere takilan (sutyenin icine plastikten bir kap) Turkcesini tam bilmiyorum ama breast shell deniliyor. Gogus ucunun sutyene temasini engelliyor. Eger bulundugun yerde Mother Care varsa oradan bulabilirsin. Umarim kisa zamanda iyilesir.
duygu burdayıım ama spora gidicem şimdi kociş bekliyor.ayça mememe yapıştı bir bıraksın da kacacam artık....kaydirigubbakcemile2
Hatiyıl canım ben de taze anneyim.yani6 aydır anneyiim.Ben seni kırmak istemedim.Onu iğnelemek için de söylemedimç
Kusura bakma canım benim...
duygu burdayıım ama spora gidicem şimdi kociş bekliyor.ayça mememe yapıştı bir bıraksın da kacacam artık....kaydirigubbakcemile2
Hatiyıl canım ben de taze anneyim.yani6 aydır anneyiim.Ben seni kırmak istemedim.Onu iğnelemek için de söylemedimç
Kusura bakma canım benim...
:CüvCüv:
canım ben hala emzirme sütyenimi kullanıyorum çok rahat.
İzmirin havası malum canım hemen ısınır bugün günlük güneşlikti yani ben uzun kollu penye bodyüstüne yağmurluk tarzı birşeyle çıktım hiç üşümedim gerçi tempo yürüdüm baya ne az 3 km kadar bahaneyle sporda yapmış oldumkaydirigubbakcemile2
Benim baya küçüldü ama zaten eskidende benim hiç üstüm yoktu yani 36 beden alırdım gömlekleri bodyleri sutyende 80.Sonra hamileyken 85 90 diye gitti..Sırtım inceldiği için büyük geldi sanırım..Ben anormal kilo aldığım için belkide o kadar farketti..
Bizde hafta sonu arkadaşlardaydık onlarda boğazlı bizde..4 müz birleşince resmen zıvanadan çıkıyoruz..Yani biz bir arada herhalde 6 ay kalsak evden hepimizi vinçle taşırlar:roflol::roflol:Zaten ne zaman onlara gitsek gelince en az 1 kg fazla geliyorum ama bu sefer 200 gr alıp geldim yırttım yani:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?