- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.761
saol canım bizde mecbur yaptırdık gib bişe oldu.dügününü ilerde güle oynaya yaparız artık diyorum.kesilecek stresi yapmadan.herseyin hayırlısı umarım eşinde sende gönlünüzce bi düğün yaparsınız ege pşamıza.
masallah kğ cok güzel benim kuzum doymuyor mu acaba geçen hafta saglık ocagında 5.200 gr geldi bi haftada kaç gr aldı acaba.bende bundan sonra dikkat edeyim ağladıkça veriyorum ben memeyi.valla ne yalan söyleyeyim gece de emerken uyuyorya pıttırı verip yatıyorum hemen aç mı bırakıyorum yavrumu acaba
herkese merhabalar arkadaşlar..
serencim maşaAllah egemize çok tatlı.. Allah nazarlardan saklasın..
ayşecim yeniden geçmiş olsun diyeyim, inşAllah cemrecik iyidir, kontrolünüz iyi geçmiştir..
betül vaktin olduğunda bebeğimin burcunu ve yükselen burcunu söyler misin bana :) ben de astroloji konusunda gayet bilgisizim.. 16 eylül salı saat : 21.15
selin ben de geçen hafta gidip saçımı boyattım..ben de tereddüt ediyordum ancak Duygudan aldığım cesaretle gidip boyattım :)
duygu maşaAllah ege ye .. benim bebeğim de çok iştahlı maşaAllah her boşta kaldığında meme istiyor, geceleri uyuyor 3 bazen dört saat ama gündüz her an meme istiyor yaramaz..
nasıl 2- 2,5 saate çıkartacağım hiç bilemiyorum..
herkese sevgiler..
Kızlar ya mevlut yapanlar yada yapmayanlar oğluşlarınıza ne gıydırıceksınız yada gıydırdınız ? CADIARZU
bu hafta sonu mevlut yapıcaz bız ama benım ne cıkıp damatlık takım almaya vaktım var nede yakınlarda oyle bırsey satan bıyer.. :1no2:
ılla damatlık tarzı bı takım gıydırmek mı gerekıyor ? anneme soyluyorumda ben oyle bırsey duymadım gormedım dıyor yanı bılmıyorum olsa cok ıyı olurda olmasa ne olur sızce ?
normal guzel bır alt ust takım gıydırsem olur mu sızce ? :uhm: :çok üzgünüm:
herkese iyi akşamlarrr hatunlar a.s.
seren bebişin pek şeker maşallah bebişinee.... ist. olsam bende gelirdim kıs ay ne iyi olurdu yaa .. çoğunuzda hep ist. zannedersem...mervecimm sen nasılsın cnm....:1hug:
ya kıslarrr burda olanların listesi vardı alt kısımda artık görünmüyooo niye kkiiii:sm_confused:kafamçokkarıştı
bende bu haftasonu bende mevlüt yapacagım ama benim işim biraz karışık kızlar
1.bebegim
2.dogdukendi evime tasındım
3.dün oğlumu sünnet ettirdim
hepsi üst üste geldi acaba hepsine niyet etsem mi yoksa birine mi niyet edilir acaba.
betülcüğüm bende papyonlu bi takım giydirecegim oğluma bana hediye gelmişti bi arkadasımdan eger içinde kalacaksa al gitsin derim.
Canım bebegının burcu zaten ayına baglı olarak basak...
yukselenı ıse saatıne baglı olarak ıkızler, benım oğlumunda yukselenı ıkızler :)
basak ve ıkızler yan yana gelmıs senın bebıs zehır gıbı olucak vallahı cok zekı olucaktır..
herseyı cabuk kavrayacak calıskan olacak muhtemelen..ve hareketlı :)
ve ıkı degısken burc yanyana gelmıs degıskenlıgı hat safhada olabılır.. az once soyledıgı bırseyın bıraz sonra tam tersını savunabılır.. herseyden cabuk sıkılır bırseyle ılgılenırken kısa sure de onda bıkıp baska bırseye yonelebılır.. aynı anda bır kac ıs ıle ılgılenebılecek kapasıtede olur.. temızlıgını tıtızlıgını zaten bılırız basak burcunun ıkızlerde tıtız bır burctur ıkısı yıne yanyana gelmıs oluyor.. ıkızler cok sosyal bır burctur. yerınde duramayan cok hareketlı bır kısılıktır. yaratıcı bır ozellıgı vardır pratık fıkırlıdır.. basak ayrıntıya duskundur sureklı bır ısle ugrasmaya yada uretmeye odaklıdır.. ıkızler ıcın ıse ozgurluk cok onemlıdır kısıtlanmayı sevmez. okumaya ve yazmaya duskundur.
boyle canım aklıma gelenlerı yazdım.. :) vallahı astrolog olcam bu gıdısle he kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
ben de çok merak ediyordum ve minicik olmasına rağmen çoğu şeyi uyuyor ya acayip hareketli mesela .. uyandığında bi bakıyorum batteniyenin üzerine çıkartmış bacaklarını ya da battaniyeyi kafasına geçirmiş, kurtulmak için çırpınıyo miniğim
zeki olsunlar inşAllah akıllı olsunlar..
bak herşeyden kısa sürede sıkılması da doğru..dönencesine bakıyor gülüyor konuşuyo kendi kendine mesela, aradan iki dakika geçmiyo ağlamaya başlıyor..pek sıkılgan cidden kaydirigubbakcemile3
işimiz var yanii bu küçük kızla anlaşılan :CüvCüv:
merhaba bayanlarr. serencimm maşallah Ege paşamıza. benim minnoşun dün çektigim resmini eylül bebiş resimlerine ekledim şekerler ordan bakarsınız teyzeleri.
betülcüm bizde mevlütte tavuk pilav yanına eltim kendisi ev baklavası yaptı ve kutu ayran almıştık. bizde adet olarakta şeker yerine gül lokumu dagıtılırmış gül lokumu dagıtmıştık.sanada Allah hayırlısı ile okutup atlatmak nasip etsin.
Ayşecim çok geçmiş olsun inşllah yakın zamanda iyileşirsiniz.
birde arkadaşlar bebişlere 1 aylık olduktan sonra eldiven giydirmemek gerekiyormuş ellerini tanıması açısından şapkayı veya bereyide 6 aylık olana kadar takmak gerekirmiş saglık ocagındaki dr hanım söylemişti.
birşey daha paylaşayım ben denedim bende etki etti tahin helvası seviyorsanız eger sütü baya bir arttırıyor bilginize.
betülcümm bende birşey rica etsem senden eger tabi müsaitsen güzelim benim Egeninde yükselenine ve burç özelliklerine bakıp yazabilirmisin.
başak burcu kendileride saat 08.50 de dogdu.
sagol salihacım iyiyim çok şükür sen nasılsın ? :1rolleyes:
bugün temizlik vardı evde, biiz de bebişimle bi o odaya bi bu odaya dolaştık durduk..benim kızım gündüzleri hiç uyumuyor..en uzun uykusu 1 saattir..senin bebiş uyuyor mu gündüzleri ? ikinci ayınızı da doldurmuşsunuz maşaAllah canım aşılarınızı oldunuz mu? biz pazartesi gidicez aşı olmaya :CüvCüv:
sen de istanbula yakınsın canım yaa .. hem benim eşim işi gereği sık sık ankaraya geliyoo, bebişleri biraz büyütelim ben de gelirim onunla, seninle buluşuruz inşAllah salihacım :1hug:
onemlı degıl canım..
baksana resmınden bıle bellı ne kadar akıllı olucagı gozler masallah zehır gıbı :smiley-cool:
akıllı olsunlar calıskan olsunlar ıdeallerı olsunda annelerıne babalarına baksınlar yarın obur gun degıl mı :1rolleyes:
yerım ben onları.. Şeniz
bende iyiyim cnm şükürler olsun..:dance: bende eşim varken ancak yapıyorum temizliğimi... aynen cnm 1 saat uyudu kalktı şimdide mızıklıyor :çok üzgünüm:ayağımda uyutmaya çalışıyorm..mirmirmirmir ayakta sallanmayada fena alıştı... gece uykuları şükür düzenli ama gündüz huysuz özellikle akşam 9-10 gibi bi başlıyo kolik ağlamaları taa ki gece 1,5 a kadar cnm 2. ayımız kısmetse 14ünde dolcak şaka maka derken büyüyolar valla bizde cumaya gidcez aşıya inş..a.ssositososito
yakın sayılır ama çokda değil... bende 4.5 kez geldim ist..eşimin çoğu akrabalarıda orda. istanbul güzel şehir ama kalabalık ben bi eyüpe falan geldimm..inşş.. cnm gönüller bir olunca elbet görüşürüz neden olmasıınn??bebeşini ve seni öptüm
yok canım evet :)
dedıgın gıbı genetık olabılır :))
benımkının de gozlerı fena hele ellerı hıc durmaz herseyın ıcınde ellerınden agzına ulasıp emzıremıyorum ılla herseyın ıcıne sokuyor
bır hareket bır heyecan sankı ucacak kacacak yaa..kaydirigubbakcemile3
aynen beniimki hem obur:tomato: hemde çok hareketli başak bebeğinin özelliği sanırsam..uyy yerim ben o ellerii ŞenizŞeniz:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?