Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese iyi akşamlarrr hatunlar a.s.
seren bebişin pek şeker maşallah bebişinee.... ist. olsam bende gelirdim kıs ay ne iyi olurdu yaa .. çoğunuzda hep ist. zannedersem...mervecimm sen nasılsın cnm....:1hug:
ya kıslarrr burda olanların listesi vardı alt kısımda artık görünmüyooo niye kkiiii:sm_confused:kafamçokkarıştı

her çocuğun gelişimi farklıdır arkadaşımmerak etme... gece bende emzirirken uyuduğunda yatırıyorum ama gündüzleri daha düzenli 2-3 saatte bir emiyor...

zeliha geçmiş olsun.. sünnetinizi de yapmışsınız maşaAllah .. Allah damat olduğu günleri de göstersin inşAllah..
bebeğin doymamış olsa ağlar bence canım, benim tombişim de duygununki gibi saat başı emiyor hatta aralarda da elini emiyor, aranıyor..bu kadar iştahlı olmaları da iyi değil ..fazla emdiğini de kusuyor çünkü.. sürekli üst baş değiştiriyoruz :ecrin_bebek:

Canım bebegının burcu zaten ayına baglı olarak basak...
yukselenı ıse saatıne baglı olarak ıkızler, benım oğlumunda yukselenı ıkızler :)

basak ve ıkızler yan yana gelmıs senın bebıs zehır gıbı olucak vallahı cok zekı olucaktır..
herseyı cabuk kavrayacak calıskan olacak muhtemelen..ve hareketlı :)
ve ıkı degısken burc yanyana gelmıs degıskenlıgı hat safhada olabılır.. az once soyledıgı bırseyın bıraz sonra tam tersını savunabılır.. herseyden cabuk sıkılır bırseyle ılgılenırken kısa sure de onda bıkıp baska bırseye yonelebılır.. aynı anda bır kac ıs ıle ılgılenebılecek kapasıtede olur.. temızlıgını tıtızlıgını zaten bılırız basak burcunun ıkızlerde tıtız bır burctur ıkısı yıne yanyana gelmıs oluyor.. ıkızler cok sosyal bır burctur. yerınde duramayan cok hareketlı bır kısılıktır. yaratıcı bır ozellıgı vardır pratık fıkırlıdır.. basak ayrıntıya duskundur sureklı bır ısle ugrasmaya yada uretmeye odaklıdır.. ıkızler ıcın ıse ozgurluk cok onemlıdır kısıtlanmayı sevmez. okumaya ve yazmaya duskundur.

boyle canım aklıma gelenlerı yazdım.. :) vallahı astrolog olcam bu gıdısle he kaydirigubbakcemile3

bende bu haftasonu bende mevlüt yapacagım ama benim işim biraz karışık kızlar
1.bebegim
2.dogdukendi evime tasındım
3.dün oğlumu sünnet ettirdim
hepsi üst üste geldi acaba hepsine niyet etsem mi yoksa birine mi niyet edilir acaba.
betülcüğüm bende papyonlu bi takım giydirecegim oğluma bana hediye gelmişti bi arkadasımdan eger içinde kalacaksa al gitsin derim.

sagol salihacım iyiyim çok şükür sen nasılsın ? :1rolleyes:
bugün temizlik vardı evde, biiz de bebişimle bi o odaya bi bu odaya dolaştık durduk..benim kızım gündüzleri hiç uyumuyor..en uzun uykusu 1 saattir..senin bebiş uyuyor mu gündüzleri ? ikinci ayınızı da doldurmuşsunuz maşaAllah canım aşılarınızı oldunuz mu? biz pazartesi gidicez aşı olmaya :CüvCüv:
sen de istanbula yakınsın canım yaa .. hem benim eşim işi gereği sık sık ankaraya geliyoo, bebişleri biraz büyütelim ben de gelirim onunla, seninle buluşuruz inşAllah salihacım :1hug:

ya canım ıcımde kalması degıl de ben genellemeye uyma acısından dedım.. yoksa ne kımsenın nıye damatlık gıydırmedı dıyecegını sanıyorum nede yıllar sonra ogluma mevludunde damatlık gıydırmedım dıyecegımı :)
ama usulu neyse o nu sordum hanı bunun usulu bumudur normal kıyafetle olmaz mı dıye.. ama oluyor mus.. bakalım hafta sonuna da bırsey kalmadı ne zaman cıkıp arıyacagım sonucta elımın altında bır bıldıgım yerde olsa hıc dusunmem gıder alırım ama cıkıp gezmesı var araması var o bakmdan sıkıntılıyım.. bakalım ne yapacagım.. CADIARZU

ayrıca bence bebısle ılgılı hepsıne nıyet edebılırsın neden olmasın ama kendı evınde tasındıgın ıcın de mevlude gerek varmı bılmıyorum oyle bır nıyetın olduysa bılmem ama eger olduysa bence hepsı bır de olabılır neden olmasın maksat dua okumak degıl mı o dua da bu evde okunacak sa bılmıyorm ben olsam hepsını bır yaparım tabıkı ucunude ayrı ayrı yapmak mantıklı gelmıyor.. fisfisfis

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
ben de çok merak ediyordum ve minicik olmasına rağmen çoğu şeyi uyuyor ya acayip hareketli mesela .. uyandığında bi bakıyorum batteniyenin üzerine çıkartmış bacaklarını ya da battaniyeyi kafasına geçirmiş, kurtulmak için çırpınıyo miniğim
zeki olsunlar inşAllah akıllı olsunlar..
bak herşeyden kısa sürede sıkılması da doğru..dönencesine bakıyor gülüyor konuşuyo kendi kendine mesela, aradan iki dakika geçmiyo ağlamaya başlıyor..pek sıkılgan cidden kaydirigubbakcemile3
işimiz var yanii bu küçük kızla anlaşılan :CüvCüv:

merhaba bayanlarr. serencimm maşallah Ege paşamıza. benim minnoşun dün çektigim resmini eylül bebiş resimlerine ekledim şekerler ordan bakarsınız teyzeleri.
betülcüm bizde mevlütte tavuk pilav yanına eltim kendisi ev baklavası yaptı ve kutu ayran almıştık. bizde adet olarakta şeker yerine gül lokumu dagıtılırmış gül lokumu dagıtmıştık.sanada Allah hayırlısı ile okutup atlatmak nasip etsin.
Ayşecim çok geçmiş olsun inşllah yakın zamanda iyileşirsiniz.
birde arkadaşlar bebişlere 1 aylık olduktan sonra eldiven giydirmemek gerekiyormuş ellerini tanıması açısından şapkayı veya bereyide 6 aylık olana kadar takmak gerekirmiş saglık ocagındaki dr hanım söylemişti.
birşey daha paylaşayım ben denedim bende etki etti tahin helvası seviyorsanız eger sütü baya bir arttırıyor bilginize.

onemlı degıl canım..
baksana resmınden bıle bellı ne kadar akıllı olucagı gozler masallah zehır gıbı :smiley-cool:
akıllı olsunlar calıskan olsunlar ıdeallerı olsunda annelerıne babalarına baksınlar yarın obur gun degıl mı :1rolleyes:
yerım ben onları.. Şeniz

betülcümm bende birşey rica etsem senden eger tabi müsaitsen güzelim benim Egeninde yükselenine ve burç özelliklerine bakıp yazabilirmisin.
başak burcu kendileride saat 08.50 de dogdu.

tesekur ederım caınım ınsallah.. pekı sız ne yaptın damatlık mı gıydırdın oğluşa ?

bende iyiyim cnm şükürler olsun..:dance: bende eşim varken ancak yapıyorum temizliğimi... aynen cnm 1 saat uyudu kalktı şimdide mızıklıyor :çok üzgünüm:ayağımda uyutmaya çalışıyorm..mirmirmirmir ayakta sallanmayada fena alıştı... gece uykuları şükür düzenli ama gündüz huysuz özellikle akşam 9-10 gibi bi başlıyo kolik ağlamaları taa ki gece 1,5 a kadar cnm 2. ayımız kısmetse 14ünde dolcak şaka maka derken büyüyolar valla bizde cumaya gidcez aşıya inş..a.ssositososito
yakın sayılır ama çokda değil... bende 4.5 kez geldim ist..eşimin çoğu akrabalarıda orda. istanbul güzel şehir ama kalabalık ben bi eyüpe falan geldimm..inşş.. cnm gönüller bir olunca elbet görüşürüz neden olmasıınn?? bebeşini ve seni öptüm

amin tabii ilk önce hayırlı evlat olsunlar ailelerine.. vatana millete hayırlı insan olsunlar..

gözleri hiç sorma betül, bi açıyor ki etrafı incelerken :1shok: acaba bu kadar ilgisini çeken ne diye merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
oburluk yok ama bu burçların özelliği arasında.. demek ki o özelliiği burç kaynaklı değil de babasına ve dayısına çekmiş :ecrin_bebek:

yok canım evet :)
dedıgın gıbı genetık olabılır :))
benımkının de gozlerı fena hele ellerı hıc durmaz herseyın ıcınde ellerınden agzına ulasıp emzıremıyorum ılla herseyın ıcıne sokuyor
bır hareket bır heyecan sankı ucacak kacacak yaa..kaydirigubbakcemile3

kız betüll iyce kaptınn he bu astoroloji işini aferin benim kide 22.25 yükseleni ikizler:lepi: ayyy kız merve aynıı valla kıpır kıpır o hareketleri bi sıkılgan pek çabuk sıkılıyo koyuyorm yatağına dönencesine 2 bakıyo sonra dediğin gibi bıkıyo..kafamçokkarıştı yoksa bu yaramazların hepsimi böyle yaww işimiz var desene.. :bbo:ama iyikide başak burcu olmş başak çoçukları cidden çok akıllı oluyosüprizzzzz eltimin kızıda başak valla zehir gibii özellikle okumaya yazmaya çok düşkün..inş.da öyle olurlar mesala geleneklerine aileya düşkün bi burç bildiğim kadarıyla..sositososito

aynı valla benim bebiş de geceleri iyi uyuyor 2 veya 3 kez uyanıyoruz ama, sabah 7 - 8 gibi bi açıyor gözleri akşam 11- 12 ye kadar.. artık uykusuzluktan benim gözlerim kızarıyor ama küçük hanım maşaAllah bana mısın demiyor..
akşamları artık yorgunluktan baygın gibi oluyor ama hala uyumamakta direniyorsa ayakta sallıyorum, bazen onu da istemiyor ..
ayakta sallamak yine iyi bi de gezdirmemi istiyo :ecrin_bebek:
şimdi de uyandı koltuğa yanıma yatırdım kendi kendine oyalanıyo, birazdan başlar yaygaraya ...
inşAllah canım görüşmek nasip olur :lepi:
biz de sizi öptük büşra ile Şeniz

aynen beniimki hem obur:tomato: hemde çok hareketli başak bebeğinin özelliği sanırsam..uyy yerim ben o ellerii ŞenizŞeniz:jeyyar:

aynen beniimki hem obur:tomato: hemde çok hareketli başak bebeğinin özelliği sanırsam..uyy yerim ben o ellerii ŞenizŞeniz:jeyyar:

benımkı basak degıl ama canım terazı tam sınır gunde dogdu 23 unde :) ama yukselenı ıkızler ve ıkızler cok hareketlı bır burctur ondan etkı alıyor olabılır aslında daha cko mınıkler buyuyunce daha cok meydana cıkacak ama sımdıden de durumu cakıyorum sagolsun eller kollar ayaklar durmuyor..
sımdı bır de ellerını kesfettı ıkı elını kavusturup duruyor parmaklarını tutuyor agzına goturuyor cok sekerler yaaa kurban olunur bunlara... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…