Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım geldim geleceğim tekrar...eczande fırsat olmuyor evdede babam alıyor bilgisayarı :))

Yok Deryacım sen beni yanlıs anladın doktorumun kastettiği şişman çocuk sağlıklı zayıf çocuk sağlıksız deği..Biliyorsunkı doktora gıttıgınde ılk bakılan boyu ve kilosu..Az kilo alıncada mamaya başlıyorsun yada vs vs..Bizim doktorumuzun söylediği bu aynı şeyi nettede okumuştum..Öyle olmasa zaten 4.aydan sonra doğum kilosunun 2 katına ulaşması gerekir denmezdi diye düşünüyorum..Ege 6 aylık çok şükürki bir kere bile hasta olmadıBende bağlantılı olduguna inanıyorum..Bende sizi öpüyorumm...a.s.

still tea....fotoğraf makinası,kamera...bebek battaniyesi..saç tokası...pijama içini göstermiyorsa sabahlık almasa de olur ben almamıştım...
ev için de orkid ben d eyoktu da....

aventte de var...

canım yanlış anlamazsan affına sığınarak br düzltme daha yapayım..6 aylık olduğunda doğu kilosunun 2 katı olması gerekiyorhihoyyytkaydirigubbakcemile

3 kişi kaldık galiba..ben de bugünün geçmişini okudum...ama dah eskiyi okuyamayacağım...hepinize iy,i geceler...çok öpüyorum sizleri ve bebişleri..

canım yanlış anlamazsan affına sığınarak br düzltme daha yapayım..6 aylık olduğunda doğu kilosunun 2 katı olması gerekiyorhihoyyytkaydirigubbakcemile

Bende tam bilmediğim için 4.aydan sonra deyip önünü açık bırakmıştım zatenkaydirigubbakcemile3Bizimki 3 ayda ulaştığı için bilemedim:roflol::roflol:

Bugünde banyoda saçıma ısırgan otunu denedimkaydirigubbakcemile3Yumuşacık oldu inşallah iyileştirirde sağlıklı uzar saçlarım yaza kadar..Başka maske bilen varsa denemeye hazırım:)))
Herkese ıyi geceler...

günaydın kızlar
deryacım hoşgeldin bişey soracağım sana bebekler için burun ferahatıcı Cold mix adında bitkisel bir damla var bunun hakkında bilgin var mı ?

Gunaydınlaar herkesee....

iyiyim canı çok sağol işlerden fırsat bulamıyorum pek...iyiyim duru ile uğraşıyorum valla..iştahsız ,huysuz,diş çıkarıyor bir de...
oh masallah canım ıncıler gorundumu pekı :) ınsallah guzelce atlatır canım agrısı az olsun kuzunun.. :teselli:
günaydın kızlar
deryacım hoşgeldin bişey soracağım sana bebekler için burun ferahatıcı Cold mix adında bitkisel bir damla var bunun hakkında bilgin var mı ?

Canım onu bılmıyorum ama steriamar dıye bır burun spreyi var doğumdan ıtıbaren kullanılan...
Bıldıgımız saf denız suyu.. damladan daha kolay kullanılması bırde o damlanın ucu burnunu cok acıtıyor bebeklerın ya kacmasın dıye sıkıcam dıye ugrasıyorsun ya.. aglıyordu kuzum bu daha ıyı oldu..tabı sen bıtkısel arıyorsan bılmıyorum ama canım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…