- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.641
herkese günaydın güzeller
maşallah selocana nazar değmesin canancım
derya gelmiş hemencik geri gitmiş
betül maşallah azmin elinden bişey kurtulmuyor desene en erken sen zayıflıycan sanırsam bu arada anenle karşılaşmışsın gözün aydın tekrarında Allah kavuştursun
Emel kız ankaraya geldinmi...
duygu 7doldurmaya az kaldı halen emiyor ben halen anne sütü veriyorum oğluşuma ama suda verdim her zaman ama bi çok arkadaşımız 6,ayına kadar vermemiş ama ek gıdaya başladıysan artık veririsin canım endişelenek bişey yok
gözde çok tatlı kuzun maşallah nazar değmesin
umut hoş geldin yine döktürüyosun maşallah:içelim:
duygucum haklısın valla yemeyen çouk çok zormu be yaşıyorum...ama bir şyi düzeltmek isterim canım sağlık kilo ile orantlı değil canım ondan beklenen gelişimleri göstermesi ile orantılı :) benimki minno ya benim dr da öy dedi...kilosu önemli değil yeterki sağlıklı olsun dedi.....egemi çok öpüyorum tombik yanakalrından canım...
havlu
hasta bezi yatağa serilenlerden
1 pijama altlı üstlü
1 gecelik boydan
2 adet yenidoğan seti
kırmızı kurdela
rahat altı kaygan olmayan terlik
uzun sabahlık(kolidorda gezmek için)
bebek bezi
pişik kremi
bardak+kaşık+rezene +ısırgan çayı
benim aklıma gelenler canım.
Ben de cok cektim baslangicta gogus uclarindan. Her bebegini emzirdikten sonra mutlaka kurula, sutunden bir iki damla sag ve acik olarak kurumasini sagla, ardindan da lansinoh sur. Eger bulabilirsen goguslere takilan (sutyenin icine plastikten bir kap) Turkcesini tam bilmiyorum ama breast shell deniliyor. Gogus ucunun sutyene temasini engelliyor. Eger bulundugun yerde Mother Care varsa oradan bulabilirsin. Umarim kisa zamanda iyilesir.
Yok Deryacım sen beni yanlıs anladın doktorumun kastettiği şişman çocuk sağlıklı zayıf çocuk sağlıksız deği..Biliyorsunkı doktora gıttıgınde ılk bakılan boyu ve kilosu..Az kilo alıncada mamaya başlıyorsun yada vs vs..Bizim doktorumuzun söylediği bu aynı şeyi nettede okumuştum..Öyle olmasa zaten 4.aydan sonra doğum kilosunun 2 katına ulaşması gerekir denmezdi diye düşünüyorum..Ege 6 aylık çok şükürki bir kere bile hasta olmadıBende bağlantılı olduguna inanıyorum..Bende sizi öpüyorumm...a.s.
canım yanlış anlamazsan affına sığınarak br düzltme daha yapayım..6 aylık olduğunda doğu kilosunun 2 katı olması gerekiyorhihoyyytkaydirigubbakcemile
öpüyorum ..ve kaçıyorum..anca bi iki çay ..bıraz iş..mama..ve uyku..bu sefer eşimden önce uyicam,yoksa homurtusu beni uyuss edıverıyo:)huzurlu geceler...
oh masallah canım ıncıler gorundumu pekı :) ınsallah guzelce atlatır canım agrısı az olsun kuzunun.. :teselli:iyiyim canı çok sağol işlerden fırsat bulamıyorum pek...iyiyim duru ile uğraşıyorum valla..iştahsız ,huysuz,diş çıkarıyor bir de...
günaydın kızlar
deryacım hoşgeldin bişey soracağım sana bebekler için burun ferahatıcı Cold mix adında bitkisel bir damla var bunun hakkında bilgin var mı ?
aytennn
naber canım napıyosun
egecim napıyoo
iyiyim canım napsın artık beni tanımaya başladı akşamları eve gidince kikir kikir oynuyoruz bizimkilerin bir resmini koydum denizle egenin çok komikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?