Doğum yapmış olan anneler buraya....

teşekkür ederim betülcüm bu dediğim damla bebeğin yakasına veya yastığına damatılıyor ve gece boyunca burnu açık oluyor rahat uyuyor onurun burnu hep tıkalı ve çok uyanıyor internetten sipariş verdik inşallah faydası olur

]kızlar tiplere bakın[/B][/COLOR]

havuç suyu içmiş ege

ayten çok tatlu kız bunlar maşallah ikisi de ellerini yiyo sıpalar

günaydın arkadaşlar..Biz bu geceyi uykusuz geçirdik galiba ferro sanolden bi deneyeyim sonra ferruma geçeyim dedim ama yavrum bütün gece ıkınıp ıkınıp ağladı uyuyamadı şimdi yaptı ve uyuyor...

slm kızlarr ben geldım nasılsınız bebişler nasıl ? valla ailemı özledığım kadar özledım sizleride alp uyandı şımdı tekrar döneceğim birazdangörüşürüz

Ayten;
maşallah kuzulara yaa çok tatlı çıkmışlar denizpaşamla,ege paşamı öpün benim için..Bu arada eller ağızda klasik yaniikaydirigubbakcemile3

yerlestm canım geldiğimizde sadece yatak ve elbise dolabı vardı.eşim hemen çıkıp acil lazım olan seylerı aldı ogun valızlerı actık ertesı gunde esyalarımızı aldık. çok esya almadım şimdilik ıhtıyacım olanlar zaten zamanla gereken alınıyo alp e mama sandalyesı alamadık burda persembe cuma haftasonu cuma heryer kapalı persembede esım çalışıyo gidemedık kucuk biyer burası kucuk bakkallar buyuk marketlr yok sehir merkezını arabayla 5-10 dk gidiliyo bizim oldugumuz yer kucuk biyer alp için dr ayarladık şimdi aşılarıyla ugrasıyoruz aşı yok şu anda 2 hafta oldu gelmedı yaaaa

A evet haklısın ya duymustum daha onceden sımdı anlatınca anladım ısmınden degılde.. gercekten süper bır cozum olur bu..
Yalnız acaba bır zararı varmıdır sureklı onu nefesıne cekıyor olmasının onu da bılmek lazım ya.. sonucta nefes aldıkca onu cekıcek.. CADIARZU

slm kızlarr ben geldım nasılsınız bebişler nasıl ? valla ailemı özledığım kadar özledım sizleride alp uyandı şımdı tekrar döneceğim birazdangörüşürüz

Hoşgeldıın canımm nasılsın bızler ıyıyız cok sukur, yenı yerınde rahat ettın mı yerlesebıldınız mı nasıl cezayır ?

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım,bizler iyiyiz Allaha şükür esas sen nasılsın?Kolayladınmı işlerini,yerleştinmi?Senin kuzun nasıl?

kızlar saolun yerleştım evet kuzucum ıyı emziğe alıştı dişler iyice belirginlesti. iyi buralar burası sehir merkezıne yakın kuçuk biyer gunduz çıkıp gezıyoruz alp berk le ama öle park falan yok, ama iyiyim ya eşimle evimizdeyız mutluyuz türkıyedeyken yok ailene para verdın yok benım annemlerde olmuyo derken yıyoduk birbırımızı şimdi kafamız rahat bebeğimizi buyutuyoruz.insanın huzuru olduktan sonra hersey oluyo ya burda bi butık açmaya karar verdık harıl harıl bebek yelegı kemer vs örüyorum bi turk hanımla tanıştım butiği var takı yapıyo bakalım bir ay geçsın bende bira bişeyler toparlıyım hayırlısıysa olacak burda yogurt aktıvya ve danıne var biyerde sade buyuyorum onlarda kuçuk aktıvya gibi hergun gidip yeni tarıhlı olanından almaya çalışıyorum bi kutusunu tam yemıyo alp ben kendım mayalayamadım türkıyeden getırdığım yogurt bitene kadar denedım olmuyo böle idare etcez aranızda bebeişine yumurta peynır veren varmı nasıl yapıyosunuz bendaha tuz ve yağ koymuyorum yemegıne peynırede geçmedım bu gun yumurta vermeyı düşünuyorum ama bakalım

bu arada doktordan yeni geldik kontrolümü vardı birde karma ve rota virisü aşımız yapıldı kız uyuyor şimdi bende kahvaltı ediyorum ancak şimdi vakit bulabildim çok açımmm dr herşey normal dedi maşallah ve yeni menüler verdi kahvaltı menüsü hafta hafta eklenip arttırılan yumurta peynir reçel bisküvi var içinde ayrıca köfte tavuk çorbası vermeye başlayacağız artık listeler verdi doktor ne şekilde vereceğimizi gösteren menüler ceylinim şuanda uyuyor inşallah ateşlenmez siz nasılsınızz kızlarrr
hee birde bişi sorcam sadece bir bacaktan yapıldı karma aşı sanki iki bacaktan aşı yapıldı diye yazmıştınız birileriniz yanlışmı hatırlıyorum acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…