- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.661
teşekkür ederim betülcüm bu dediğim damla bebeğin yakasına veya yastığına damatılıyor ve gece boyunca burnu açık oluyor rahat uyuyor onurun burnu hep tıkalı ve çok uyanıyor internetten sipariş verdik inşallah faydası olurGunaydınlaar herkesee....
Canım onu bılmıyorum ama steriamar dıye bır burun spreyi var doğumdan ıtıbaren kullanılan...
Bıldıgımız saf denız suyu.. damladan daha kolay kullanılması bırde o damlanın ucu burnunu cok acıtıyor bebeklerın ya kacmasın dıye sıkıcam dıye ugrasıyorsun ya.. aglıyordu kuzum bu daha ıyı oldu..tabı sen bıtkısel arıyorsan bılmıyorum ama canım :)
]kızlar tiplere bakın[/B][/COLOR]
havuç suyu içmiş ege
namecim geçmiş olsun, katı bişeyler yedirebilirsin , hazır bebek muhallebi si falan mesela ben dün ege paşama yaptım armut suyuyla pek güzel oldu kakasıda daha koyu kıvamlıydı.
slm kızlarr ben geldım nasılsınız bebişler nasıl ? valla ailemı özledığım kadar özledım sizleride alp uyandı şımdı tekrar döneceğim birazdangörüşürüz
hoşgeldin nasılsın
alışabildin mi biraz olsuna.s.[/QUOTE
iyiyim canım alıştım.evıme yerlestım hayırlısı olsun bakalım.
slm kızlarr ben geldım nasılsınız bebişler nasıl ? valla ailemı özledığım kadar özledım sizleride alp uyandı şımdı tekrar döneceğim birazdangörüşürüz
teşekkür ederim betülcüm bu dediğim damla bebeğin yakasına veya yastığına damatılıyor ve gece boyunca burnu açık oluyor rahat uyuyor onurun burnu hep tıkalı ve çok uyanıyor internetten sipariş verdik inşallah faydası olur
ayten çok tatlu kız bunlar maşallah ikisi de ellerini yiyo sıpalar
naime sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?