- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.681
bu arada doktordan yeni geldik kontrolümü vardı birde karma ve rota virisü aşımız yapıldı kız uyuyor şimdi bende kahvaltı ediyorum ancak şimdi vakit bulabildim çok açımmm dr herşey normal dedi maşallah ve yeni menüler verdi kahvaltı menüsü hafta hafta eklenip arttırılan yumurta peynir reçel bisküvi var içinde ayrıca köfte tavuk çorbası vermeye başlayacağız artık listeler verdi doktor ne şekilde vereceğimizi gösteren menüler ceylinim şuanda uyuyor inşallah ateşlenmez siz nasılsınızz kızlarrr
hee birde bişi sorcam sadece bir bacaktan yapıldı karma aşı sanki iki bacaktan aşı yapıldı diye yazmıştınız birileriniz yanlışmı hatırlıyorum acepp
kızlar saolun yerleştım evet kuzucum ıyı emziğe alıştı dişler iyice belirginlesti. iyi buralar burası sehir merkezıne yakın kuçuk biyer gunduz çıkıp gezıyoruz alp berk le ama öle park falan yok, ama iyiyim ya eşimle evimizdeyız mutluyuz türkıyedeyken yok ailene para verdın yok benım annemlerde olmuyo derken yıyoduk birbırımızı şimdi kafamız rahat bebeğimizi buyutuyoruz.insanın huzuru olduktan sonra hersey oluyo ya burda bi butık açmaya karar verdık harıl harıl bebek yelegı kemer vs örüyorum bi turk hanımla tanıştım butiği var takı yapıyo bakalım bir ay geçsın bende bira bişeyler toparlıyım hayırlısıysa olacak burda yogurt aktıvya ve danıne var biyerde sade buyuyorum onlarda kuçuk aktıvya gibi hergun gidip yeni tarıhlı olanından almaya çalışıyorum bi kutusunu tam yemıyo alp ben kendım mayalayamadım türkıyeden getırdığım yogurt bitene kadar denedım olmuyo böle idare etcez aranızda bebeişine yumurta peynır veren varmı nasıl yapıyosunuz bendaha tuz ve yağ koymuyorum yemegıne peynırede geçmedım bu gun yumurta vermeyı düşünuyorum ama bakalım
ceylinin yarı yaşı kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin
maşallh ceylin hn gelişimi güzelmiş
aşı bugün bizde olduk hepatit ve zatüre iki bacaktan yapıldı. belki sizin aşınızı karıştırıp tek bacaktan yapmışlardır. inşlh aşılarımız ateş yapmaz geçmiş olsun ceyline
hicancım bizim 6. ayda 4 tane aşı vardı biri ağızdan 3 ü bacaktan odu,
Hicran 6. ayınız dolmus canım bugun, tebrık ederım :) nıce 6 lı yaslar saglıkla huzurla sevdıklerıyle ınsallahh....
3 tane aşı ayrı ayrı oldu canım sağlık ocağında yaptırıyoruz biz karma pnömokok bi tane daha vardı adı aklım gelmiyor şimdi
herkese hayırlı günler...:hooray:
hicran 6. ayı dolmuş ceylinciğin daha nice 6 aylara inşallah
mevlüde sende hoşgeldin canım..a.s.
fatmacım ben o burun damlasını ilk defa duydum bende sinomarin kullanıyordum..
sprey oda cok kuvvetli bizimkinin de cok sık tıkanır ve gece uykusundan uyandırır
sadece nette mi satılıyo hımm bide ben deneyem barii..saol canım bilgin için:1hug:
kızlar saolun yerleştım evet kuzucum ıyı emziğe alıştı dişler iyice belirginlesti. iyi buralar burası sehir merkezıne yakın kuçuk biyer gunduz çıkıp gezıyoruz alp berk le ama öle park falan yok, ama iyiyim ya eşimle evimizdeyız mutluyuz türkıyedeyken yok ailene para verdın yok benım annemlerde olmuyo derken yıyoduk birbırımızı şimdi kafamız rahat bebeğimizi buyutuyoruz.insanın huzuru olduktan sonra hersey oluyo ya burda bi butık açmaya karar verdık harıl harıl bebek yelegı kemer vs örüyorum bi turk hanımla tanıştım butiği var takı yapıyo bakalım bir ay geçsın bende bira bişeyler toparlıyım hayırlısıysa olacak burda yogurt aktıvya ve danıne var biyerde sade buyuyorum onlarda kuçuk aktıvya gibi hergun gidip yeni tarıhlı olanından almaya çalışıyorum bi kutusunu tam yemıyo alp ben kendım mayalayamadım türkıyeden getırdığım yogurt bitene kadar denedım olmuyo böle idare etcez aranızda bebeişine yumurta peynır veren varmı nasıl yapıyosunuz bendaha tuz ve yağ koymuyorum yemegıne peynırede geçmedım bu gun yumurta vermeyı düşünuyorum ama bakalım
teşkür ettim toktor hanum:dance: dediklerini harfiyen uygulıcam ama benim tosuna seni ver seni bile yer valla:roflol::roflol: buarada eylül anası olamadık benim paşanın yeri rahat oldugundan ekimde gelebildi anca:lepi:
saol canımm çok şükür bu günleride gördükkk geçmişte yaşadıklarımı düşününce içim bi tuhaf oluyorr valla neler yaşadım neler ama şimdi kızım kucağımda çok şükür ve maşallah herşey yolunda şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?