Doğum yapmış olan anneler buraya....

ceylinin yarı yaşı kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin
maşallh ceylin hn gelişimi güzelmiş
aşı bugün bizde olduk hepatit ve zatüre iki bacaktan yapıldı. belki sizin aşınızı karıştırıp tek bacaktan yapmışlardır. inşlh aşılarımız ateş yapmaz geçmiş olsun ceyline

Oh valla canım en ıysını yaptınız bence, Allah huzurunuzu eksık etmesın..
İnsanın özgür olması gıbısı yok, anne babanın yerı cok baska ama ev ev ıcınde de olmuyor be canım degıl mı..
Ben henuz vermeye baslamadım onlardan.. doktorumuz acelesı yok dedı anne sutu yetıyormus cok sukur.. yavas yavas gecerız dedı.. 2 nısan da bır lıste verecek bıze anlatır o zaman da daha konusmadık ek gıdayı ayrıntılı olarak..

saol canımmm bende şaşırdım iki bacak bekliyordum çünki dr 6 aşı bir seferde vuruluyor bunun içinde dedi ve rota zaten ağızdan veriliyorr amannn dedim dr şaşırır faşlan neme lazım unutmasın diyee:roflol: sizede geçmiş olsun canımcım

3 tane aşı ayrı ayrı oldu canım sağlık ocağında yaptırıyoruz biz karma pnömokok bi tane daha vardı adı aklım gelmiyor şimdi

herkese hayırlı günler...:hooray:
hicran 6. ayı dolmuş ceylinciğin daha nice 6 aylara inşallah
mevlüde sende hoşgeldin canım..a.s.
fatmacım ben o burun damlasını ilk defa duydum bende sinomarin kullanıyordum..
sprey oda cok kuvvetli bizimkinin de cok sık tıkanır ve gece uykusundan uyandırır
sadece nette mi satılıyo hımm bide ben deneyem barii..saol canım bilgin için:1hug:

saol canımm çok şükür bu günleride gördükkk geçmişte yaşadıklarımı düşününce içim bi tuhaf oluyorr valla neler yaşadım neler ama şimdi kızım kucağımda çok şükür ve maşallah herşey yolunda şuan

tekrar aramıza hoşgeldinnn çok sevindim iyi olduğunuzza değişik bir mekan değişik insanlar eşinle birbirinize daha da bağlanırsınız mutluluğunuz kat kat artar bebişinizle beraber inşallahh rabbim hayırlı işler bol kazançlar versin hepimize inşallah:Saruboceq:

DOKTORUMUZUN VERDıĞı LıSTELER KIZLAR BıRı YANı ÇORBA LıSTESı 1 AY ÖNCE VERıLMıŞTı BıZE DıĞER ıKıSıNı BUGÜN ALDIK

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
kızlar ben bu hikayeden cok etkilendim ve sizlerle paylaşmk istedimsenağlamasenağlama

'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.

Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi

'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun' :çok üzgünüm:

EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN

teşkür ettim toktor hanum:dance: dediklerini harfiyen uygulıcam ama benim tosuna seni ver seni bile yer valla:roflol::roflol: buarada eylül anası olamadık benim paşanın yeri rahat oldugundan ekimde gelebildi anca:lepi:

:roflol::roflol:laelaelaelaelae ekim annesi heee ....
Allahım yaa valla Allahda sizi güldürsün seren bu kadar ek gıda için erken daha biz 7ayımızı dolduruyoruz çorbalarada 6 ayını doldururken başladık oda özel sebze çorbaları

bu arada herkese hayırlı günler

salihacaığım süper bi yazıymış etkilenmedim desen yalan olur

evet hicrancım şükür rabbime bu günlerinide gördük..
daha yürümesini konuşmasını..okul zamanını göstersin mevlam nice yıllara erdirsin
hepimizin evladını inşallah..:Saruboceq:

yarı yaşını dolduran bebişlerimizi kutluyorum hepimiz sağlıklı nice yaşlarını aylarını görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…