Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar ben yaptırmadım ama alp bu ay 5 li karma 3. dozu, hepatıt b 3 dozu, pnomokok 2. dozu olcak bide oral bolıoyu yanı gızdan olanı alıcak sonra 12 aya kadar ası yok benm bıldiğim böle ası takvımı eğişmedıyse tabı.....

fatmacım içinde okaliptus ve ladin yağı var...onlardan dolayı rahatlatıyor...kullanımı çok kolay tabi..yaka yastık ya da bir kabla yakınına koyabilirisn..ama dikkat et yüzüne falan süremeyeceği yere damlat canım..betülün söylediği ise okyanus suyu...damlalardansa spreyler tabiki daha rahat kullanılıyor o tarz ürünlerde...seninki farklı zaten ama dikkatli kullanın canım....

çok duygulandım yaaa
senağlamasenağlamasenağlama

Yok canım değişmedi...Yalnız biz pnömökoku 3-5-7. aylar diye başladık o yüzden bu ay olmadı gelecek aya var.Ondan sonra 1 yaşına kadar ben de başka aşı yok diye biliyorum.
Nasılsın? yeni yerin rahat mı?Fas nasıl?Havalar?
Evine geçtin mi şimdi?yerimseniben

Derya soğuk algınlığı için değil mi bu söylediğin şey yağ gibi bişeymiş yastığının kenarına sürülüyormuş.Faydası var mı?Biz de kullanalım.
çok duygulandım yaaa
senağlamasenağlamasenağlama
Kız ne güzel,komik bir hikaye neye duygulandıın...hihoyyyt

Ay cok guzelmıs.. kaydirigubbakcemile3

güllllllll kızının resmini koysana son resimlerinden

Amanın Aytene yakalandık kız son resimlerimden yokki dur bakayım,şöyle havalı da pozum yokki hiiççç,ancak 2 ay önce en yenişsi bu...Yaa biz bi yere gidince hep ben eşimi çekerim o fotoğraf çekmeyi de çektirmeyi de sevmez,o yüzden hep onun Ayçayla pozları vardır benim yoktur pek...Çok üzgünüm çoook
[bu da en son küçük Ayça ve babiş

[

Son düzenleme:
Betül avatar daki sen misin kııızzz?Sana benzettimmm
artiz gibi poz vermişin...Yaa benim hiç böyle pozlarım yoktur
zaten pek fotojenik de değilimdir,kim çekti bu fotoğrafı?

[/COLOgül senin kızın bi burun kısmı hariç daha cok babaya mı benzio ne?:sm_confused:
ayy gözlerine bittim tam boncuk ne dadlı cıkmış ya Şeniz tam kartpostal he...maşallah allah korusn
kem gözlerden inş..:Saruboceq:
[/I][/B]

Son düzenleme:

bence betül değil kız o nerde kendine benziyen fotolar var arayıp buluyo he
nerden de bulur anlamıyombenneyaptımkikaydirigubbakcemile3

Salihacım evet babaya benziyor bence de ama bana da benzetenler var...

Teşekkür ederiz teyzesiiiii....
:ecrin_bebek:

gül maaaşşaalllaahhh çok tatlı kızın valla sana benziyor simayen ama mavi gözlü orası kime çekmiş bilemedim.

bence betül değil kız o nerde kendine benziyen fotolar var arayıp buluyo he
nerden de bulur anlamıyombenneyaptımkikaydirigubbakcemile3

Allah ıyılıgınızı versın emı ya kaydirigubbakcemile3
Yok ben degılım ama ozellıkle de aramıyorum cıdden.. bu resmını koydugum kızlar hep aynı kız zaten cok begendıgım yabancı bır manken..
Yuzu yuvarlak fılan ya o yuzden benzetmısınızdır belkı... CADIARZU Ama foto cekmeyı de bakmayı da cektırmeyı de severım yanii.. kaydirigubbakcemile3

Kaynananma çekmiişşş:jeyyar:
benim baba tarafım da hep renkli gözlüdür almış işte birinden...
Çook güzel gözleri vardır boncuğumun ama maşallahhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…