- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.721
Betül benziyormuş sana cidden çok hoşşşş
Benim desen inanırdım valla.
Allah ıyılıgınızı versın emı ya kaydirigubbakcemile3
Yok ben degılım ama ozellıkle de aramıyorum cıdden.. bu resmını koydugum kızlar hep aynı kız zaten cok begendıgım yabancı bır manken..
Yuzu yuvarlak fılan ya o yuzden benzetmısınızdır belkı... CADIARZU Ama foto cekmeyı de bakmayı da cektırmeyı de severım yanii.. kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bu hikayeden cok etkilendim ve sizlerle paylaşmk istedimsenağlamasenağlama
'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.
Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi
'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun' :çok üzgünüm:
EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN
Slm.kızlar merveyle ilgili bi haber vermek istedim mervenin kızı büşra ameliyat olmuş cmt.si günü çok fazla kustuğu için acile götürmüşler ertesi günde kasığı şiştiği için dün acil ameliyata alınmış şükürler olsun iyiymiş bende çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızla sınamasın bizleri:çok üzgünüm:
Slm.kızlar merveyle ilgili bi haber vermek istedim mervenin kızı büşra ameliyat olmuş cmt.si günü çok fazla kustuğu için acile götürmüşler ertesi günde kasığı şiştiği için dün acil ameliyata alınmış şükürler olsun iyiymiş bende çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızla sınamasın bizleri:çok üzgünüm:
ama hakkat yaw cok benzii sana ama onun gözler renkli seninde mi renkliii:sm_confused:
ha canım birazdan senin verdiğin tarifi yapıcam ama sıcak mı yencek bu.. bide bu sosu makarnayamı katıcaz:bbo: onu bi anlatıversen bana cnm bi zahmetcokacimcoook
Ay cok gecmıs olsun uzuldum ya... neymıs acaba sebep..Slm.kızlar merveyle ilgili bi haber vermek istedim mervenin kızı büşra ameliyat olmuş cmt.si günü çok fazla kustuğu için acile götürmüşler ertesi günde kasığı şiştiği için dün acil ameliyata alınmış şükürler olsun iyiymiş bende çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızla sınamasın bizleri:çok üzgünüm:
Evet canım onun gozler mavı, benımkıler acık ela...
Tarıftekı sos ıse tabıkı sıcak yenıcek, makarnayla karıstırma tencere de.. ıkısı ayrı daha ıyı oluyor karısınca bırseye benzemez :)
tabaga konduktan sonra ya ustune ya yanına koyarsın hafıf tırıtlı olucagı ıcın yanına koymak daha uygun bence... herseyını aynı yaparsan cok sevecegıne ınanıyorum.. cokacimcoook
Afiyet olsun hayatım.. a.s.
aaaaaaa çok üzüldüm inşallah tez zamnada iyi olurlar kuzumaa benim güzelliğine nazarmı deydi yaaa.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?