Doğum yapmış olan anneler buraya....

ama hakkat yaw cok benzii sana ama onun gözler renkli seninde mi renkliii:sm_confused:
ha canım birazdan senin verdiğin tarifi yapıcam ama sıcak mı yencek bu.. bide bu sosu makarnayamı katıcaz:bbo: onu bi anlatıversen bana cnm bi zahmetcokacimcoook

Slm.kızlar merveyle ilgili bi haber vermek istedim mervenin kızı büşra ameliyat olmuş cmt.si günü çok fazla kustuğu için acile götürmüşler ertesi günde kasığı şiştiği için dün acil ameliyata alınmış şükürler olsun iyiymiş bende çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızla sınamasın bizleri:çok üzgünüm:

gözlerim doldu valla..........

canım ya kaç gündür yoktu. bende merak etmiştim.
büşbüşümüze geçmiş olsun. allahım sağlık sıhat versin.

bende merak ediyordum kaç gündür yazmıyordu merve
canım konuşursan slm söyle çok geçmiş olsun daha iyilerdir inşlh.

evet canım bende arayıp öğrendim ve çok üzülüm bende yazmak istemiştim ama...fisfisfis
burdan cookk acil şifalar diliyorum kuzuma fıtık boğulması olmuş oda cok şaşırmış birden kasığında şişme olmuş...çok üzgünüm:
rabbim yar ve yardımcısı olsun dua edin kızlar merveye ve büşra kızımıza:Saruboceq:

Son düzenleme:

Evet canım onun gozler mavı, benımkıler acık ela...

Tarıftekı sos ıse tabıkı sıcak yenıcek, makarnayla karıstırma tencere de.. ıkısı ayrı daha ıyı oluyor karısınca bırseye benzemez :)
tabaga konduktan sonra ya ustune ya yanına koyarsın hafıf tırıtlı olucagı ıcın yanına koymak daha uygun bence... herseyını aynı yaparsan cok sevecegıne ınanıyorum.. cokacimcoook
Afiyet olsun hayatım.. a.s.

Ay cok gecmıs olsun uzuldum ya... neymıs acaba sebep..
Bende gırıyormu yoksa ben mı gormuyorum dıyordum.. hay Allah ya ınsallah ıyıdır sımdı kuzum..

Çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun.Bir anda nasıl oldu ki?İnş şimdi iyidir Büşra da Merve de.

aaaaaaa çok üzüldüm inşallah tez zamnada iyi olurlar kuzumaa benim güzelliğine nazarmı deydi yaaa.

Son düzenleme:

teşekkürler cicim az sonra başlicem mucuukŞeniz

çok üzüldüm geçmiş olsun büşraya neysekı iyiymiş mommy canım ben cezairdeyım fas eskıde kaldı malesef şimdi çok özlüyorum orayı meger fas çok çok güzelmiş ordayken hep şikayetçiydim türkıye ye göre kötü diyodum gri kalmışlar dıyodum ama cezair türkıyenın 10 sene öncekı hali malesef paraları var ama kullanmayı bilmiyo bunlar yaaa...

aaaaaaa çok üzüldüm inşallah tez zamnada iyi olurlar kuzumaa benim güzelliğine nazarmı deydi yaaa.senağlama

evet canım mervede öyle diyo bende öyle düşünmüştüm nazar değdi ak pak büşrama..Şeniz
rabbim beterinden korusun şimdi iyi allaha şükür diyo..acil şifa versin allah:Saruboceq:

ALlah acil şifalar versin Büşracığımıza Merve ye ve ailesinede çok geçmiş olsun ALlah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…