- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.741
Tanger doğru canım yaa,Cezayirdeydin karıştırdım ikisini..
benim kaynım da Annaba'da mühendis.O da orayı çok beğenmiş.Fransızca öğreniyor şimdilerde.
Evine yerleştin mi?
Nice 6 yıllar sağlıkla sıhatle mutlukla olsun canım benimSelam kizlar biz bugùn 6 aylik olduk masallah:sm_cool:
Birde 5 li karma canım...3 tane aşı ayrı ayrı oldu canım sağlık ocağında yaptırıyoruz biz karma pnömokok bi tane daha vardı adı aklım gelmiyor şimdi
Mail olarak gelmişti ben çok etkilenmiştim Salihacım bizim evlatlarımız inşallah bize böyle demez:a015:kızlar ben bu hikayeden cok etkilendim ve sizlerle paylaşmk istedimsenağlamasenağlama
'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.
Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi
'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun' :çok üzgünüm:
EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN
Popolinden evime kadar bir kız gelmişti okoliptüslü onlarda bir yağ çıkarmış sadece bitkiselmiş..Buhar makinesinin içine yada bir tasın içine koyun gece yatarken burnu tıkanmaz hiç demişti..Yeni ürünlerinin testerlarını getirdiler hepsi çok güzeldi..fatmacım içinde okaliptus ve ladin yağı var...onlardan dolayı rahatlatıyor...kullanımı çok kolay tabi..yaka yastık ya da bir kabla yakınına koyabilirisn..ama dikkat et yüzüne falan süremeyeceği yere damlat canım..betülün söylediği ise okyanus suyu...damlalardansa spreyler tabiki daha rahat kullanılıyor o tarz ürünlerde...seninki farklı zaten ama dikkatli kullanın canım....
Slm.kızlar merveyle ilgili bi haber vermek istedim mervenin kızı büşra ameliyat olmuş cmt.si günü çok fazla kustuğu için acile götürmüşler ertesi günde kasığı şiştiği için dün acil ameliyata alınmış şükürler olsun iyiymiş bende çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızla sınamasın bizleri:çok üzgünüm:
cumartesiden beri 2 kilo vermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile2
bakalım cuma günü son gün totalde kaç kilo gidecek..
bugün spora gitmeye üşeniyorum
Duygu ne güzel yürümüşsünn
Benimki iki gündür huysuz 1 dk bile yatmak oturmak ıstemıyor.. Hep gezmek ayakta durmak ıstıyo..
Yurutecı alırsak bıraz rahat edıcem sanırım.. :bbo:
he yaw benim sıpada gezdir kucanda sesi çıkmıyo:bbo:
ama bi bırak cırlıyo yadışarı çıktımda kangurunun içine koyuyorum tık yok
temis havada uyuyakalıyo kucamda...laelaelaelaelae
bende var yürütec 10 dk sonra sıkıyoo..bide zararlı diye cok az koyuyorumşutarafagitti
ya Aslan boyle yapmazdı kucagımda bıle durmuyor suan.. uyuyor uyanıyor hep aglamaklı hep mızmız nolduysa 2 gundur anlamadım.. kucaga bayılırdı o bıle paklamıyor.. :1no2:
[QUOTE=duyguege;5767828]
Bir bahane bulup hergün yürümeye çalışıyorum valla canım napıyım artık sıkılaşmak şart..
Şimdi planım düzene sokup saati kurup kalkıp sahile çıkmak..Evden 5 dakikada sahile çıkabiliyorum ve bütün kokoşlar sahilde yürüyor oluyor..Hepsi 50 kilo ama hergün sahildeler:bbo:Ama 66 kiloluk Duygu hergün evde 12 ye kadar yatıyor:mymeka:
Bu arada bende aradım Merveyi çok şükür iyilermiş...Hatta büşramızın sesinide duydum çok sevindim..Allah bir daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:[/[/COLOR]yaw
bacım sen bebişi koyup nsı çıkıyon hergün bende istiyorm ama çözüm yok anca
hafta sonları..kaydirigubbakcemile2
ohh yakındaa sahilee ne güzell yaa mis gibi denizz havası e bide ılıman iklim
bende orda olsaydım keşke
he valla bende öyle yat babam yat nasıl eriycez bilimiyomnaniknanikkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ay aradın demek sevindim bende akşam 8 gibi ararım tekrar..
bide ben duyam büşramızın sesini bakalımŞeniz[/COLOR][/COLOR][/B]
Salihacım benim eşim evde şuan ona bırakıp çıkıyorumhihoyyytee beraber yaptık demi ama sırayla bakıcaz onun içinkaydirigubbakcemile3
Dediğin gibi İzmir ılımandır onun için sahilde gezmek Mart ayında bile mümkün olabiliyorkaydirigubbakcemile5
Benım oglam bı tepti laptop corba oldu hemde tavuk corbası Allahımyarısını soktumtusların daha onları takıcammınnacık ıkı kasık corba ıcıyk zaten :bbo::bbo:
Slm.kızlar merveyle ilgili bi haber vermek istedim mervenin kızı büşra ameliyat olmuş cmt.si günü çok fazla kustuğu için acile götürmüşler ertesi günde kasığı şiştiği için dün acil ameliyata alınmış şükürler olsun iyiymiş bende çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızla sınamasın bizleri:çok üzgünüm:
çok geçmişolsun büşraya.....6 aylık olan herkese nice yıllara....ceylinimide öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?