Doğum yapmış olan anneler buraya....

Büşbüüüşşş güzel gözlü kuzuuu geçmiş olsuunnn
ayy birden ortaya çıkmış haaa,Merve şok olmuştur....Çok üzüldüüm.

Tanger doğru canım yaa,Cezayirdeydin karıştırdım ikisini..
benim kaynım da Annaba'da mühendis.O da orayı çok beğenmiş.Fransızca öğreniyor şimdilerde.
Evine yerleştin mi?

Tanger doğru canım yaa,Cezayirdeydin karıştırdım ikisini..
benim kaynım da Annaba'da mühendis.O da orayı çok beğenmiş.Fransızca öğreniyor şimdilerde.
Evine yerleştin mi?

evime yerleştim canım evet ama ben burayı sevmedım pek ama böle yaparakta burda yasayamam burda amacımız belli oğlumuza iyi bir gelecek sağlamak...
doğru duzgun bi bakkal yok bezler acık satılıyo burası çok kuçuk biyer sehir merkezı güzelmis zeralda diye biyere gittik orasıda fena değildi... ben daha tam çıkamadım doğru duzgun taksı yok brda bide guvenemıyo ınsan taksı isaretı bile yok ben fransızca biliyodum az burda daha iyi oluyo çunku burda arapca fasdakıyle aynı değil eşımde herzaman yanımda olamıyo malesef....
bu arada ben burda canbebe alıyorum denedıklerımde en iyi o kapalı alıyorum tabı 10 lu paket pampers var ama ağ kısmı çok genış bide naylon genelde buyuk paketler yenı modellerden oluyo bizim evın burda molfix 4 numara var 3 yok canbebenınde 2 turu var hangisi orjınal yada yanı bilmiyorum ama biri çok guzel yumusak kokuda yapmıyo pişikde yapmadı bu arada canbebeye ken bebe diyolar yok dıyorum bu turk malı canbebe yok ken bebedıyo kız bisaat anlattım ama anlamadı maleseffff...........
:roflol:

hadi yaaakaydirigubbakcemile3
benim kuzenim de canpare bisküvi varya onu
kenpeyır diye okuyordu
salak o türkçe bişey canpare dedimmm:roflol:

ahh ah Türkçe bişey kalmadı ki o da haklı ama

Selam kizlar biz bugùn 6 aylik olduk masallah:sm_cool:
Nice 6 yıllar sağlıkla sıhatle mutlukla olsun canım benim
3 tane aşı ayrı ayrı oldu canım sağlık ocağında yaptırıyoruz biz karma pnömokok bi tane daha vardı adı aklım gelmiyor şimdi
Birde 5 li karma canım...
Mail olarak gelmişti ben çok etkilenmiştim Salihacım bizim evlatlarımız inşallah bize böyle demez:a015: Popolinden evime kadar bir kız gelmişti okoliptüslü onlarda bir yağ çıkarmış sadece bitkiselmiş..Buhar makinesinin içine yada bir tasın içine koyun gece yatarken burnu tıkanmaz hiç demişti..Yeni ürünlerinin testerlarını getirdiler hepsi çok güzeldi..
Çok ama çok üzüldüm ya Allahım sen koru minik Büşramızı benim nasıl haberim olmadı yaasenağlama..
Salihacım Özeline acil bakabilirmisin??

Bende yeni geldim eve sağlam bir yürüyüş yaptım...Hava boğucu tam bunalım havası bugün..Kapkaranlık..Merveye canım çok sıkıldı şimdi yaa offf valla:çok üzgünüm:

Benimki iki gündür huysuz 1 dk bile yatmak oturmak ıstemıyor.. Hep gezmek ayakta durmak ıstıyo..
Yurutecı alırsak bıraz rahat edıcem sanırım.. :bbo:

cumartesiden beri 2 kilo vermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile2

bakalım cuma günü son gün totalde kaç kilo gidecek..
bugün spora gitmeye üşeniyorum
Duygu ne güzel yürümüşsünn

Ben para verip almadım Dayımın oğlundan Ayçaya kaldı ama yürüteç rahat oluyor yaa hem Ayça bayılıyor nun içinde ayakta durmaya
biz mutfakta yemek yerken özelliklede,onun üstünde takılıyor hiç kucak istemiyor.Ben fazla tutmuyorum yürüteçte,günde yarım saat ancak kalıyordur içinde.

cumartesiden beri 2 kilo vermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile2

bakalım cuma günü son gün totalde kaç kilo gidecek..
bugün spora gitmeye üşeniyorum
Duygu ne güzel yürümüşsünn

Bir bahane bulup hergün yürümeye çalışıyorum valla canım napıyım artık sıkılaşmak şart..
Şimdi planım düzene sokup saati kurup kalkıp sahile çıkmak..Evden 5 dakikada sahile çıkabiliyorum ve bütün kokoşlar sahilde yürüyor oluyor..Hepsi 50 kilo ama hergün sahildeler:bbo:Ama 66 kiloluk Duygu hergün evde 12 ye kadar yatıyor:mymeka:
Bu arada bende aradım Merveyi çok şükür iyilermiş...Hatta büşramızın sesinide duydum çok sevindim..Allah bir daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:

Benimki iki gündür huysuz 1 dk bile yatmak oturmak ıstemıyor.. Hep gezmek ayakta durmak ıstıyo..
Yurutecı alırsak bıraz rahat edıcem sanırım.. :bbo:

he yaw benim sıpada gezdir kucanda sesi çıkmıyo:bbo:
ama bi bırak cırlıyo yadışarı çıktımda kangurunun içine koyuyorum tık yok
temis havada uyuyakalıyo kucamda...laelaelaelaelae
bende var yürütec 10 dk sonra sıkıyoo..bide zararlı diye cok az koyuyorumşutarafagitti

[QUOTE=duyguege;5767828]
Bir bahane bulup hergün yürümeye çalışıyorum valla canım napıyım artık sıkılaşmak şart..
Şimdi planım düzene sokup saati kurup kalkıp sahile çıkmak..Evden 5 dakikada sahile çıkabiliyorum ve bütün kokoşlar sahilde yürüyor oluyor..Hepsi 50 kilo ama hergün sahildeler:bbo:Ama 66 kiloluk Duygu hergün evde 12 ye kadar yatıyor:mymeka:
Bu arada bende aradım Merveyi çok şükür iyilermiş...Hatta büşramızın sesinide duydum çok sevindim..Allah bir daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:[/
[/COLOR]yaw

bacım sen bebişi koyup nsı çıkıyon hergün bende istiyorm ama çözüm yok anca
hafta sonları..kaydirigubbakcemile2
ohh yakındaa sahilee ne güzell yaa mis gibi denizz havası e bide ılıman iklim
bende orda olsaydım keşke
he valla bende öyle yat babam yat nasıl eriycez bilimiyomnaniknanikkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ay aradın demek sevindim bende akşam 8 gibi ararım tekrar..
bide ben duyam büşramızın sesini bakalımŞeniz
[/COLOR]
[/COLOR][/B]

Son düzenleme:

ya Aslan boyle yapmazdı kucagımda bıle durmuyor suan.. uyuyor uyanıyor hep aglamaklı hep mızmız nolduysa 2 gundur anlamadım.. kucaga bayılırdı o bıle paklamıyor.. :1no2:

ya Aslan boyle yapmazdı kucagımda bıle durmuyor suan.. uyuyor uyanıyor hep aglamaklı hep mızmız nolduysa 2 gundur anlamadım.. kucaga bayılırdı o bıle paklamıyor.. :1no2:

betül bi sıkıntısı vardır canım yazık söyleyemıyolarda benımkıde aglaya ağlaya uyudu eskıden arabasında uyuyodu ede itiyodum şimdi ayagımda sallasam bile uyumuyo ancak esımle battanıyede saalyınca onuda2 gun denedım alısacak ıyıce sıpaayagımda sallıyorum yok uykudan gözlerı kapanıyo genede uyumuyo anlamadım gitti.
bide alpe yuruteçle mama sandalyesı almak ıstıyorum persembe burda tatıl ama sandelyesı için geçmi kaldım yoksa zamanımı acaba yurutecıde pıpısınde sorun oldugu için annem alma dedı anlamdım nasıl olcak....

Salihacım benim eşim evde şuan ona bırakıp çıkıyorumhihoyyytee beraber yaptık demi ama sırayla bakıcaz onun içinkaydirigubbakcemile3
Dediğin gibi İzmir ılımandır onun için sahilde gezmek Mart ayında bile mümkün olabiliyorkaydirigubbakcemile5

Benım oglam bı tepti laptop corba oldu hemde tavuk corbası Allahımyarısını soktumtusların daha onları takıcammınnacık ıkı kasık corba ıcıyk zaten :bbo::bbo:

hımm ondaann anladımm bende cıkabilsem keşke amaa nerde..
annemde yakın değil ki püfff
gez bakalım çıkar tadını..:dance:

bende aradım seslerini duydum az önce mervenin ve büşracımın..çok dirayetliydi mervea.s.
valla cok tebrik ettim..büşracık iyi şükürler olsun dedi..bizim başımıza gelse isyan üstüne isyan edebiliyoruz..:bbo:
hersey allahtan işte yaşanılcak şeyin önüne gecemeyiz..yasakkelime

Benım oglam bı tepti laptop corba oldu hemde tavuk corbası Allahımyarısını soktumtusların daha onları takıcammınnacık ıkı kasık corba ıcıyk zaten :bbo::bbo:

ay allah emiii:roflol::roflol:yerim o döken ayakcıklarını onun...kaydirigubbakcemile3

canımm yaptım tarifini yedik ohh mis gibi oldu...cokacimcoookben bunu etli de yapmıştımm
ımm ımm bide kekikli bayılırım saol cnm afiyetle yedik emeğine sağlık
paylaşın içina.s.

hadi yaaa allahım acil şifalar versin inşallah canım yaa minicik şeyler zaten birde ameliyat nedemek yaa ama ne ameliyatıymışki öle kasığı neden şişmişşş aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…