Doğum yapmış olan anneler buraya....

cok sevındım canımafıyet seker olsu, süt olsun.. tabı sadece sana esıne degıl :roflol::roflol:
töbe yarabbım yaa...:bbo: begendıgıne sevındım rıca ederım canım.. a.s.

Hicran maşallah Ceylin'e çok tatlı.ıkisine de oy verdim.
Bu arada Merve ye de hakkaten üzüldüm küçücük bebek Allah ım önce sağlık versin.Daha az kusuyor demişti Büşra ben de sevinmiştim demek herkesin dediği doğru büyüdükçe kusmalar azalıyor diye düşünmüştüm ayrıca.
Benim kızımda eskiye nazaran daha az kusuyor.Ama bugün o kadar çok kustu ki öğüre öğüre çok korktum.Bi de üstüne Mervenin yaşadıklarını duyunca. Yarın doktora getircez kızımı.Allahım sağlık gerçekten herşeyden önemli.

Semacım bende çok şaşırdım ve üzüldüm..Dediğin gibi kusmalarımız baya azaldı diye seviniyorduk..Allah şifa versin meleğimize kıyamam ben ona yaa..Umarım sizinde birşeyiniz çıkmaz:Saruboceq:

Kızlar bazen yok yere sınırlenıyorum yay gıbı gerılıyorum ama nedenını bılmıyorum ya..
Sızde boyle oluyormusunuz.. daha adette olmadım ondan olabılır mı..

Egeye biraz önce milupanın muhallebisinden verdim bir kaç kaşık çok beğendi bayıla bayıla yedi maşallah..Minik 40 gramlık poşetlerden almıştım denemek için..yarısını yaptım bundan sonra günde 1 kere vereyim bari tatlı niyetinekaydirigubbakcemile3

Gülşahçım şuan burda yoksun ama çok özür dilerim arkadaşım senin yazdığın mesajlara cevap yazmadığım için ben sana hiç kırılırmıyım küsermiyim senin gibi tatlı dilli temiz kalpli bir insana esas sen benim kusuruma bakma..Umarım bu mesajımı en kısa zamanda okursun((

Semacım bende çok şaşırdım ve üzüldüm..Dediğin gibi kusmalarımız baya azaldı diye seviniyorduk..Allah şifa versin meleğimize kıyamam ben ona yaa..Umarım sizinde birşeyiniz çıkmaz:Saruboceq:
Canım çok sağol.Gideyim de en azından içim rahat olsun.
Bu arada Betülcüm o sinirlilik hali inan ben de de var.Hatta yakın bi zaman da annemlere gitmeyi düşünüyorum bu yüzden.Bi gidip ortam değiştireyim diyorum.Durup durup eşime çatıyorum.
Tüm gün rutin aynı şeyler belki bilmiyorum.Tabi ki Allaha binlerce kez şükür bi derdimiz yok başka.
Yaz gelse de hayırlısıyla dışarda turlasak bebişlerle.

bende akupunkturdan geldim 2. haftam doldu. 1.5 kilo daha gitti toplamda 3.2 kilo gitti.sengözlerimebaksanab
yeni listemi aldım
tam gaz devam.

Evet canım bana da ara ara gelıyor sebepsiz cok sık olmasada...
Bazen yok yere gergın oldugumu hıssedıyorum malesef, yanı boyle catmak bagırmak ıstıyorum durup dururken.. :)

Sema geçende aynen ayça da anlattığın gibi kustu saat 11 de hemde emziriyordum sen bir kus ama fışkırtarak memem üstüm başım her yanımız battı,defa defa kustu,valla şaştım kaldım midesinde o kadar şey mi varmış,o kadar büyükmüymüş diye.Hemen giyindik acile gidiyorduk annemi aradım annem midesini üşütmüştür boşuna gitmeyin dedi.Ilık bir bitki çayı ver yatır dedi ,çayı verdim bu defa onu da kustu,elim ayağım boşaldı yaw..Bir de Ayça hasta olsun biz eşimle birbirimize giriyoruz,o akşamda allaahhhh kumandalar havalarda uçtu:roflol:
Yani belki senin kız da midesini üşütmüştür yarın da devam ederse götür doktora.Bir bez ısıtıp ütüyle,midesinin üstüne koy sonra badisini bağla.Isınsın midesi.Ben öyle yaptım.:1hug:

Kızlar bazen yok yere sınırlenıyorum yay gıbı gerılıyorum ama nedenını bılmıyorum ya..
Sızde boyle oluyormusunuz.. daha adette olmadım ondan olabılır mı..
Canıım daha adet olmadın mı sen:1shok:
E gerginlik yapıyrdur tabiki,ben oldum ama bazen bana da geliyor terelellilerlaelaelaelaelae
Hele Ayçaya bazen çok sinirleniyorum,ama kuzu o yaa sonra pişman oluyorum.
gülcümmmmmm
tebrik ederim canım
inşallah dahada çok verirsin zorlanmadan.
Mersi canım,darısı başına beşer beşer işallahhhhh:içelim:

bende akupunkturdan geldim 2. haftam doldu. 1.5 kilo daha gitti toplamda 3.2 kilo gitti.sengözlerimebaksanab
yeni listemi aldım
tam gaz devam.
Haydaaaa:sm_cool::teytey: tey tey teeeyyyyy 13,5 ları da müjdele inşallahhh

ıyi akşamlar Arkadaşlar :içelim:
Uzun süredir giremedim ama arada sizleri okumaya çalıştım..

Şimdi gördüm büşraya çok geçmiş olsun,mervenin iyi olduğunu yazmışsınız çok sevindim Allah beterinden saklasın biran önce toparlanır ınşallah acaba şu ana kadar kusmaları bundan mı kaynaklanıyordu yavrunun...eğer öyleyse çok kötü nasıl anlamaz bu dr.lar yaa!!!
Bizde bugün aylık kontrolümüzü yaptırdık...
bir ayda 450 gr almış bana az almış gibi geldi..

canım az değil6. aydan sonra 500 gr falan almaları gerekiyorartık çok çok almayacak zaten..düünsene sürekli 1 kg alsa her ay durmasa :roflol::roflol::roflol:benimki 5 aylık kontrolde 100 gr,6 aylık da 200 graldı...cuma 7 aylık olacak 100 bile almadı sanıır bu sfer....sağlıklı olsunlarda kilo boş...üzme sakın kendini...a.s.

canım sen bence dr a sor verirken...muhallebiler kio aldırıyor canım....verme der belki...ya da sulu yap biberonla ver suyu daha çok olsun..tabi y,ne de sen bilirsin canım....

slm kızlaralp ı uyutamadım hergun 9 da pijamasını giydırıp yatırıyodum bu gun uyumadı ayagımda saalmayıda kabul etmıyo uykudan da gözu kızarmış görsenız kıp kırmızı anlamdım ne iş yaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…