- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.761
cumartesiden beri 2 kilo vermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile2
bakalım cuma günü son gün totalde kaç kilo gidecek..
bugün spora gitmeye üşeniyorum
Duygu ne güzel yürümüşsünn
ay allah emiii:roflol::roflol:yerim o döken ayakcıklarını onun...kaydirigubbakcemile3
canımm yaptım tarifini yedik ohh mis gibi oldu...cokacimcoookben bunu etli de yapmıştımm
ımm ımm bide kekikli bayılırım saol cnm afiyetle yedik emeğine sağlık
paylaşın içina.s.
Hicran maşallah Ceylin'e çok tatlı.İkisine de oy verdim.
Bu arada Merve ye de hakkaten üzüldüm küçücük bebek Allah ım önce sağlık versin.Daha az kusuyor demişti Büşra ben de sevinmiştim demek herkesin dediği doğru büyüdükçe kusmalar azalıyor diye düşünmüştüm ayrıca.
Benim kızımda eskiye nazaran daha az kusuyor.Ama bugün o kadar çok kustu ki öğüre öğüre çok korktum.Bi de üstüne Mervenin yaşadıklarını duyunca. Yarın doktora getircez kızımı.Allahım sağlık gerçekten herşeyden önemli.
Canım çok sağol.Gideyim de en azından içim rahat olsun.Semacım bende çok şaşırdım ve üzüldüm..Dediğin gibi kusmalarımız baya azaldı diye seviniyorduk..Allah şifa versin meleğimize kıyamam ben ona yaa..Umarım sizinde birşeyiniz çıkmaz:Saruboceq:
Canım çok sağol.Gideyim de en azından içim rahat olsun.
Bu arada Betülcüm o sinirlilik hali inan ben de de var.Hatta yakın bi zaman da annemlere gitmeyi düşünüyorum bu yüzden.Bi gidip ortam değiştireyim diyorum.Durup durup eşime çatıyorum.
Tüm gün rutin aynı şeyler belki bilmiyorum.Tabi ki Allaha binlerce kez şükür bi derdimiz yok başka.
Yaz gelse de hayırlısıyla dışarda turlasak bebişlerle.
bende akupunkturdan geldim 2. haftam doldu. 1.5 kilo daha gitti toplamda 3.2 kilo gitti.sengözlerimebaksanab
yeni listemi aldım
tam gaz devam.
Sema geçende aynen ayça da anlattığın gibi kustu saat 11 de hemde emziriyordum sen bir kus ama fışkırtarak memem üstüm başım her yanımız battı,defa defa kustu,valla şaştım kaldım midesinde o kadar şey mi varmış,o kadar büyükmüymüş diye.Hemen giyindik acile gidiyorduk annemi aradım annem midesini üşütmüştür boşuna gitmeyin dedi.Ilık bir bitki çayı ver yatır dedi ,çayı verdim bu defa onu da kustu,elim ayağım boşaldı yaw..Bir de Ayça hasta olsun biz eşimle birbirimize giriyoruz,o akşamda allaahhhh kumandalar havalarda uçtu:roflol:Hicran maşallah Ceylin'e çok tatlı.İkisine de oy verdim.
Bu arada Merve ye de hakkaten üzüldüm küçücük bebek Allah ım önce sağlık versin.Daha az kusuyor demişti Büşra ben de sevinmiştim demek herkesin dediği doğru büyüdükçe kusmalar azalıyor diye düşünmüştüm ayrıca.
Benim kızımda eskiye nazaran daha az kusuyor.Ama bugün o kadar çok kustu ki öğüre öğüre çok korktum.Bi de üstüne Mervenin yaşadıklarını duyunca. Yarın doktora getircez kızımı.Allahım sağlık gerçekten herşeyden önemli.
Canıım daha adet olmadın mı sen:1shok:Kızlar bazen yok yere sınırlenıyorum yay gıbı gerılıyorum ama nedenını bılmıyorum ya..
Sızde boyle oluyormusunuz.. daha adette olmadım ondan olabılır mı..
Mersi canım,darısı başına beşer beşer işallahhhhh:içelim:gülcümmmmmm
tebrik ederim canım
inşallah dahada çok verirsin zorlanmadan.
Haydaaaa:sm_cool::teytey: tey tey teeeyyyyy 13,5 ları da müjdele inşallahhhbende akupunkturdan geldim 2. haftam doldu. 1.5 kilo daha gitti toplamda 3.2 kilo gitti.sengözlerimebaksanab
yeni listemi aldım
tam gaz devam.
Serapçım maşallah sana.Ne güzel oturtmuşsun sen gerisi gelir eminim.İnsan bi de verdikçe mutlu oluyor daha da vermek istiyor.
Haydaaaa:sm_cool::teytey: tey tey teeeyyyyy 13,5 ları da müjdele inşallahhh
İyi akşamlar Arkadaşlar :içelim:
Uzun süredir giremedim ama arada sizleri okumaya çalıştım..
Şimdi gördüm büşraya çok geçmiş olsun,mervenin iyi olduğunu yazmışsınız çok sevindim Allah beterinden saklasın biran önce toparlanır İnşallah acaba şu ana kadar kusmaları bundan mı kaynaklanıyordu yavrunun...eğer öyleyse çok kötü nasıl anlamaz bu dr.lar yaa!!!
Bizde bugün aylık kontrolümüzü yaptırdık...
bir ayda 450 gr almış bana az almış gibi geldi..
Egeye biraz önce milupanın muhallebisinden verdim bir kaç kaşık çok beğendi bayıla bayıla yedi maşallah..Minik 40 gramlık poşetlerden almıştım denemek için..yarısını yaptım bundan sonra günde 1 kere vereyim bari tatlı niyetinekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?