- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.781
ıyi akşamlar Arkadaşlar :içelim:
Uzun süredir giremedim ama arada sizleri okumaya çalıştım..
Şimdi gördüm büşraya çok geçmiş olsun,mervenin iyi olduğunu yazmışsınız çok sevindim Allah beterinden saklasın biran önce toparlanır ınşallah acaba şu ana kadar kusmaları bundan mı kaynaklanıyordu yavrunun...eğer öyleyse çok kötü nasıl anlamaz bu dr.lar yaa!!!
Bizde bugün aylık kontrolümüzü yaptırdık...
bir ayda 450 gr almış bana az almış gibi geldi..
canım sen bence dr a sor verirken...muhallebiler kio aldırıyor canım....verme der belki...ya da sulu yap biberonla ver suyu daha çok olsun..tabi y,ne de sen bilirsin canım....
Kızlar bazen yok yere sınırlenıyorum yay gıbı gerılıyorum ama nedenını bılmıyorum ya..
Sızde boyle oluyormusunuz.. daha adette olmadım ondan olabılır mı..
canım az değil6. aydan sonra 500 gr falan almaları gerekiyorartık çok çok almayacak zaten..düünsene sürekli 1 kg alsa her ay durmasa :roflol::roflol::roflol:benimki 5 aylık kontrolde 100 gr,6 aylık da 200 graldı...cuma 7 aylık olacak 100 bile almadı sanıır bu sfer....sağlıklı olsunlarda kilo boş...üzme sakın kendini...a.s.
Canım bence normal almış..Maşallah kuzuya..Bize doktor bu aydan sonra 500 gram bızım ıcın normal olan dedı..Çok sukur Egede o kadar oluyor..450 de iyi bence...
]
evt haklısın canım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil..Nedense biz anneler kilo meraklısıyız....
seninkide mi iştahsız yoksa sağlık problemleriyle mi ilgili?
Allah dermansız dert vermesin..
Egedeo kadar alıyorsa normaldir o zamankaydirigubbakcemile3
Gülşahçım şuan burda yoksun ama çok özür dilerim arkadaşım senin yazdığın mesajlara cevap yazmadığım için ben sana hiç kırılırmıyım küsermiyim senin gibi tatlı dilli temiz kalpli bir insana esas sen benim kusuruma bakma..Umarım bu mesajımı en kısa zamanda okursun((
Evet canım bana da ara ara gelıyor sebepsiz cok sık olmasada...
Bazen yok yere gergın oldugumu hıssedıyorum malesef, yanı boyle catmak bagırmak ıstıyorum durup dururken.. :)
Canım yavrum kıyamam ben ona bi sıkıntısı vardır mutlaka benimkide öyle betülcüm inan sürekli kucakta ama ondan bile sıkılıyo ne yapacağımı şaşırdım bendedelikafadulden
ya Aslan boyle yapmazdı kucagımda bıle durmuyor suan.. uyuyor uyanıyor hep aglamaklı hep mızmız nolduysa 2 gundur anlamadım.. kucaga bayılırdı o bıle paklamıyor.. :1no2:
Ah canım bizdede aynı dert oğlum anne sütünü sürekli çıkartıyor bi türlü geçmedi ne kadar içse o kadar çıkartıyor hepsini reflüsü var malesef geçmedi gitti bende korkuyorum bazen hele büşrayı duyunca çok ama çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızı korusun:Saruboceq:Hicran maşallah Ceylin'e çok tatlı.ıkisine de oy verdim.
Bu arada Merve ye de hakkaten üzüldüm küçücük bebek Allah ım önce sağlık versin.Daha az kusuyor demişti Büşra ben de sevinmiştim demek herkesin dediği doğru büyüdükçe kusmalar azalıyor diye düşünmüştüm ayrıca.
Benim kızımda eskiye nazaran daha az kusuyor.Ama bugün o kadar çok kustu ki öğüre öğüre çok korktum.Bi de üstüne Mervenin yaşadıklarını duyunca. Yarın doktora getircez kızımı.Allahım sağlık gerçekten herşeyden önemli.
ıyi akşamlar Arkadaşlar :içelim:
Uzun süredir giremedim ama arada sizleri okumaya çalıştım..
Şimdi gördüm büşraya çok geçmiş olsun,mervenin iyi olduğunu yazmışsınız çok sevindim Allah beterinden saklasın biran önce toparlanır ınşallah acaba şu ana kadar kusmaları bundan mı kaynaklanıyordu yavrunun...eğer öyleyse çok kötü nasıl anlamaz bu dr.lar yaa!!!
Bizde bugün aylık kontrolümüzü yaptırdık...
bir ayda 450 gr almış bana az almış gibi geldi..
bende akupunkturdan geldim 2. haftam doldu. 1.5 kilo daha gitti toplamda 3.2 kilo gitti.sengözlerimebaksanab
yeni listemi aldım
tam gaz devam.
herkese günaydınnnnn
6 ayı dolmuş bebişlerimizi kutlarımmmmm nice 6 aylara zaman nasıl da geçiyor
serap,gül , ayten , betül ,duygu süper kilo veriyosunuzzzz .... hız kesmek yok yola devammm hahhahah :)
darısı başıma . soğan suyu işi beni sarmadı bisürü metabolizma çalıştırıcı çay tarifi buldum kullananlar çok güzel kilolar vermişler malzemeleri aldım üşenmeyip yapıp içmek kaldı :) size de atarım isterseniz tarifleri ....
büşbüş e çok üzüldüm kuzum benim fıtığı mı varmış da boğulma yapmış ...doktorlar nası anlamamış bu güne kadar hayret bişey
hicrancım ceylinciğe 10 puanda bendennnn
tanger hoşgeldin canım tekrar inşallah kısa zamanda düzenini oturtursun
Canıım daha adet olmadın mı sen:1shok:
E gerginlik yapıyrdur tabiki,ben oldum ama bazen bana da geliyor terelellilerlaelaelaelaelae
Hele Ayçaya bazen çok sinirleniyorum,ama kuzu o yaa sonra pişman oluyorum.
serap,gül , ayten , betül ,duygu süper kilo veriyosunuzzzz .... hız kesmek yok yola devammm hahhahah :)
darısı başıma . soğan suyu işi beni sarmadı bisürü metabolizma çalıştırıcı çay tarifi buldum kullananlar çok güzel kilolar vermişler malzemeleri aldım üşenmeyip yapıp içmek kaldı :) size de atarım isterseniz tarifleri ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?