Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım bence normal almış..Maşallah kuzuya..Bize doktor bu aydan sonra 500 gram bızım ıcın normal olan dedı..Çok sukur Egede o kadar oluyor..450 de iyi bence...
canım sen bence dr a sor verirken...muhallebiler kio aldırıyor canım....verme der belki...ya da sulu yap biberonla ver suyu daha çok olsun..tabi y,ne de sen bilirsin canım....

Doktorumuz verebılırsın dedı canım ben zaten sadece emzırıyorum zevk olsun dıye ara sıra verıcem..kilo yapsın biz severiz kaydirigubbakcemile3Yinede teşekkürlera.s.

Kızlar bazen yok yere sınırlenıyorum yay gıbı gerılıyorum ama nedenını bılmıyorum ya..
Sızde boyle oluyormusunuz.. daha adette olmadım ondan olabılır mı..

olabilir canım henüz hormonlarımız yerli yerine gelmedi sanırsam uyku bozukluğu stres vss hep mahvediyor zaten hepimizi bende aynı durumdayım inan bana

evt haklısın canım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil..Nedense biz anneler kilo meraklısıyız....
seninkide mi iştahsız yoksa sağlık problemleriyle mi ilgili?
Allah dermansız dert vermesin..

Canım bence normal almış..Maşallah kuzuya..Bize doktor bu aydan sonra 500 gram bızım ıcın normal olan dedı..Çok sukur Egede o kadar oluyor..450 de iyi bence...
]

Egede o kadar alıyorsa normaldir o zamankaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ege 600 almış ama 500 normalmiş:roflol::roflol:
450de çok çok iyi canım maşallah tosuna

Bizim dr da üzme kendini böyle 500 gr civarlarında alacak azalacak öle öle dediii her ay 1 kg alsa obez olur bu çocuk sonra dediiii:roflol:

Duygu,hicran gördüm kızlar nasılsınız gece gece,bende kuzuşumu uyuttum bi bakayım dedim bizden başka kimseler yok galiba

Canım benim şimdi gördüm sende benim için öylesin inan bian bişeymi yaptım sandım istemedende olsa,önemli değil tatlı arkadaşım ben zaten arada uğruyorum görmemişsindir olsunhihoyyyt

Evet canım bana da ara ara gelıyor sebepsiz cok sık olmasada...
Bazen yok yere gergın oldugumu hıssedıyorum malesef, yanı boyle catmak bagırmak ıstıyorum durup dururken.. :)

Sorma betülcüm bende aynen öyleyim bazen kuzuşuma bile bağırıyorum sonrada pişman oluyorum malesef,ara sıra eşime valla gelip gidiyo keçiler benim şu aralar ben sürekli evde olduğum için çok sıkılıyorum ve stresimi atamıyorum sanırım ondan olsa gerek:içelim:

ya Aslan boyle yapmazdı kucagımda bıle durmuyor suan.. uyuyor uyanıyor hep aglamaklı hep mızmız nolduysa 2 gundur anlamadım.. kucaga bayılırdı o bıle paklamıyor.. :1no2:
Canım yavrum kıyamam ben ona bi sıkıntısı vardır mutlaka benimkide öyle betülcüm inan sürekli kucakta ama ondan bile sıkılıyo ne yapacağımı şaşırdım bendedelikafadulden
Ceyline maşallah 10 puan 10 puan 10 puan,yerim onu ben :ecrin_bebek:
Ah canım bizdede aynı dert oğlum anne sütünü sürekli çıkartıyor bi türlü geçmedi ne kadar içse o kadar çıkartıyor hepsini reflüsü var malesef geçmedi gitti bende korkuyorum bazen hele büşrayı duyunca çok ama çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızı korusun:Saruboceq:

Edacım maşallah kuzuna iyi bence 450 gr.geçen ay benimki 380 gr.almıştı o yüzden eklere başlamıştım eğer sende sadece emziriyorsan eklere geçince daha toparlar ama yinede 450 gayet iyi hiç kafana bile takmaa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydınlar:sm_cool::sm_cool:

gülşah teşekkür ederim bilgini paylaştığın için mervenin kuzusuna çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim...

herkese günaydınnnnn

6 ayı dolmuş bebişlerimizi kutlarımmmmm nice 6 aylara zaman nasıl da geçiyor

serap,gül , ayten , betül ,duygu süper kilo veriyosunuzzzz .... hız kesmek yok yola devammm hahhahah :)
darısı başıma . soğan suyu işi beni sarmadı bisürü metabolizma çalıştırıcı çay tarifi buldum kullananlar çok güzel kilolar vermişler malzemeleri aldım üşenmeyip yapıp içmek kaldı :) size de atarım isterseniz tarifleri ....

büşbüş e çok üzüldüm kuzum benim fıtığı mı varmış da boğulma yapmış ...doktorlar nası anlamamış bu güne kadar hayret bişey

hicrancım ceylinciğe 10 puanda bendennnn

tanger hoşgeldin canım tekrar inşallah kısa zamanda düzenini oturtursun

gözdecim hemen alalım tarifi

Gunaydınlarr...

Gulsah , Hicran tesekkur ederım arkadaslar hepımıze zaman zaman oluyor demekkı..
Aslında regl olsam cok rahatlıcam sanırım, bırde havalar duzelse ıstedıgım zaman oğlumu alıp cıkabılsem dısarı.. zayıflasam, bebegımı arabasına koyup alısverıs yapmaya cıksam.. oohhh mıs gıbı.. kaydirigubbakcemile3

Canıım daha adet olmadın mı sen:1shok:
E gerginlik yapıyrdur tabiki,ben oldum ama bazen bana da geliyor terelellilerlaelaelaelaelae
Hele Ayçaya bazen çok sinirleniyorum,ama kuzu o yaa sonra pişman oluyorum.

yok valla olmadım 1 seneyı dolduracam heralde bu gıdısle.. :1no2:

tesekkurler canım valla atsan super olur faydalanalım.. ben 1 haftadır ara vermıstım sogan a bugun basladım yıne..

kızlar bu jennifer lopezin doğumdan sonra 1 ay içinde 11 kilo verdiği çay ...

ılk adım olarak taze ve küçük boylu bir zencefili soyuyorsunuz. soyduğunuz bu zencefili 2 fincan suda kaynatıyorsunuz.(6 dakika boyunca) daha sonra bu karışımın içerisine 2 diş dövülmüş sarımsak , 2 çay kaşığı bal ve en son olarak 2 çay kaşığı limon çayı koyuyorsunuz. Bu karışımı iyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakıyorsunuz.
(taze zencefil büyük marketlerde var.kök şeklinde yer elmasına benziyo )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…