- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.801
günaydın klızlar...benim bebişim grip oldu ya:çok üzgünüm:
:
Ah canım bizdede aynı dert oğlum anne sütünü sürekli çıkartıyor bi türlü geçmedi ne kadar içse o kadar çıkartıyor hepsini reflüsü var malesef geçmedi gitti bende korkuyorum bazen hele büşrayı duyunca çok ama çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızı korusun:Saruboceq:
Amin canım amin.
Ben de Büşrayı duyunça çok üzüldüm inan ve korktum da.
Bu arada hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
Doktora gittik bugün.Aynı söylediğin gibi canım reflüsü var dedi.Ama bu sefer farklı bi doktora gittik doktordan çoooook memnun kaldım.Sonunda doktorumuzu bulduk dedim.O kadar ilgili ve sevecen bi adam ..
Neyse gaviscon diye bir şurup verdş ne yerse yesin bundan 1 çay kaşığı ver dedi.ıyi geleceğini söyledi.ınş Allahım inş:Saruboceq::Saruboceq:
Allah hepimizim yavrularına önce sağlık versin.
Duygucum maşallah ya bravo vallahi sana.
Önemli değil canım sizler burda benim için arkadaştan ötesiniz merve bikaç gündür girmeyince endişelenmiştim boşunada değilmiş ama büşranın iyi olmasına çok sevindim hasta olan bütün yavrularımıza acil şifalar dilerim bende:Saruboceq:herkese günaydınlar:sm_cool::sm_cool:
gülşah teşekkür ederim bilgini paylaştığın için mervenin kuzusuna çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim...
Canım benim onun stresi zaten ben oldumda ne oldu yine gerginim yine,seninki katmerli gerginlik umarım en kısa zamanda olur rahatlarsın,olmazsanda napalım sütün koruyo demekki benim ablam doğumdan sonra 1 sene adet görmemiş olabiliyo yani sen sakin ol sıkma olamıyorum diye takma kafana mutlaka er yada geç gelir canımcımnaniknanikGunaydınlarr...
Gulsah , Hicran tesekkur ederım arkadaslar hepımıze zaman zaman oluyor demekkı..
Aslında regl olsam cok rahatlıcam sanırım, bırde havalar duzelse ıstedıgım zaman oğlumu alıp cıkabılsem dısarı.. zayıflasam, bebegımı arabasına koyup alısverıs yapmaya cıksam.. oohhh mıs gıbı.. kaydirigubbakcemile3
yok valla olmadım 1 seneyı dolduracam heralde bu gıdısle.. :1no2:
Geçmiş olsun deryacım bebeğine inşallah en kısa zamanda iyileşir:1hug:günaydın klızlar...benim bebişim grip oldu ya:çok üzgünüm:
Canım sağol verdiğin tarifler için ben zaten bunu uyguluyorum tadı iğrenç ama yapıyorum yani sanki işe yarıyor ama bende toz zencefil var oda olurmuş sanırım tv.de duymuştum 2 çay kaşığı koyuyorum zencefilden:bbo:kızlar bu jennifer lopezin doğumdan sonra 1 ay içinde 11 kilo verdiği çay ...
İlk adım olarak taze ve küçük boylu bir zencefili soyuyorsunuz. soyduğunuz bu zencefili 2 fincan suda kaynatıyorsunuz.(6 dakika boyunca) daha sonra bu karışımın içerisine 2 diş dövülmüş sarımsak , 2 çay kaşığı bal ve en son olarak 2 çay kaşığı limon çayı koyuyorsunuz. Bu karışımı iyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakıyorsunuz.
(taze zencefil büyük marketlerde var.kök şeklinde yer elmasına benziyo )
Günaydınlar arkadaşlar..Ben bu sabah erken kalkıp Egeyi emzirdikten sonra sahile çıkıp yürüdümhihoyyytŞükürler olsun sabahları yürümeye başladım ya arkası gelir artık..4 mlik yürüyüş parkuru 1 km de evden yürüme 5 km yürümüş oldum:)65 li kilolarıda gördümmm yani anlıcağınız bugün çok mutluyum..Yalnız unutulmuş sanırım..Bugün 18 mart arkadaşlar Çanakkale şehitlerini anma günü..Hepsini rahmetle anıyorum...
Günaydın herkese...
Büşra uyuyor bakayım dedim...
çok iyi çok şükür... eski neşesine kavuştu bile..
Allaha çok şükür..
Sema ve gülşah; son sayfada yazdıklarınızı okudum ..
Büşra'nın normal kusması ile alakası yok bu olayın..
fıtık doğuştan oluyormuş ancak, şiddetli kusma, ağlama veya öksürme gibi olaylarla patlak veriyormuş..
ctesi günü öğürerek çıkarttı büşra ama sapsarı safra çıkardı... iştahsızlaştı... hemen acile götürdük.. serum takıldı o esnada da ağladı tabii, zorlandı vücut..
bu olayların akabinde, kasığında şişlik belirdi..
sarı safra kusması, iştahsızlığının nedeni fıtıkmış ancak dışarıdan belirgin hal alması bir gün sonra oldu..
korkmayın , ama her bebekte olabilirmiş, en ufak bir şişlikte hemen götürün dr.a..
umarım kimse yaşamaz böyle bir olay..
bize de bundan beterini yaşatmasın Allah ...
Günaydın arkadaşlar..:içelim:
Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin,ailelerinede sabır versin...
Bu arada dr.browns marka biberon kullanan varmıydı? içinde gaz önleyici bir kamış var onu kullanıyormusunuz?
Günaydın herkese...
Büşra uyuyor bakayım dedim...
çok iyi çok şükür... eski neşesine kavuştu bile..
Allaha çok şükür..
Sema ve gülşah; son sayfada yazdıklarınızı okudum ..
Büşra'nın normal kusması ile alakası yok bu olayın..
fıtık doğuştan oluyormuş ancak, şiddetli kusma, ağlama veya öksürme gibi olaylarla patlak veriyormuş..
ctesi günü öğürerek çıkarttı büşra ama sapsarı safra çıkardı... iştahsızlaştı... hemen acile götürdük.. serum takıldı o esnada da ağladı tabii, zorlandı vücut..
bu olayların akabinde, kasığında şişlik belirdi..
sarı safra kusması, iştahsızlığının nedeni fıtıkmış ancak dışarıdan belirgin hal alması bir gün sonra oldu..
korkmayın , ama her bebekte olabilirmiş, en ufak bir şişlikte hemen götürün dr.a..
umarım kimse yaşamaz böyle bir olay..
bize de bundan beterini yaşatmasın Allah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?