Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet yavv hepsi aynı demek ki bu yaramazların :ecrin_bebek:
başak iyi güzel de ikizler dengesiz miydi ? yoksa dengesiz olan terazi miydi mirmirmirmir çok kötüyüm bu konuda cidden..
hadi sizinkiler erkek de iştahlı , ben diyorum kızım bak bu kadar yeme sonra çok şişman olursun evde kalırsın seni kimse beğenmez diye kaydirigubbakcemile3

tesekur ederım caınım ınsallah.. pekı sız ne yaptın damatlık mı gıydırdın oğluşa ?
güzelim benim eltim vermişti o vermeseydi bizim denizci takımımız vardı onu giydirecektim.

tarıhını de soylermısn canım .. :)
canım kusura bakma minnoş durmadı yeni cvp yazabildim 28.08.2008 tarihinde 08.50 de dogdu.

teşekür ederim mervecigim.bazen benimki de agzından burnundan kusuyo bende kusmasın diye yarıda kesiyorum emmesini..acaba doymuyo mu ki. kğ alımlarına baktım biraz sanki benim bebiş cok zayıf geldi acaba tam doyursam kusarsa da kussun fazlasını.

canım ben de öyle yapıyorum, kussa da istediğinde veriyorum çünkü biliyorum ki acıkmış da istiyor,,tokken zorla ağzına sokmaya çalışsam bile açmıyor ağzını çünkü.. oyalanıyor , ağlıyorsa susuyor ama,
aç olduğunda oyalamaya çalışsam da durmuyor, anlıyorum ki aç..ille de meme istiyo ben de veriyorum napiyim :ecrin_bebek:
sen de aç kaldığını düşünüyorsan yarıda kesme tabii canım, bırak doyasıya emsin kusarsa da kussunlar artık annesi napalım :CüvCüv: :CüvCüv:

güzelim benim eltim vermişti o vermeseydi bizim denizci takımımız vardı onu giydirecektim.

canım kusura bakma minnoş durmadı yeni cvp yazabildim 28.08.2008 tarihinde 08.50 de dogdu.

onemlı degıl canım bu arada sanırım sen soylemıstın sordugumda ıkıncıyı baskıyı yaptım sımdı kaydirigubbakcemile3

bebısının yukselenı terazii..
benımm oğlumun burcu kaydirigubbakcemile3 terazi adalete cok duskun olur yalandan korkar hep durustlukten ve dogruluktan yanadır etrafındakılerın de oyle olmasını ıster bunun ıcın cabalar.. sanat a duskundur gorsel zevklerı cok gelısmıstır herseyın muntazam uyum ıcınde olmasını ıster.. mukemmelıyetcı bır yapısı vardır.. ayrıntıya duskundur cogu zaman ınce eleyıp sık dokuyan bır yapısı vardır.. olumsuz yonlerınden bırısı kararsız olmasıdır.. comerttır ama parayı nasıl kazanacagını bılır. yasam kalıtesının hep yuksek olmasını ıster ve bunu oyle tutmaya calısır.. edebıyata ve muzıge cok duskundur. guzel olan herseye cok zaafı vardır ( yandık butun guzel kızların pesınde olacaklar demekkı kaydirigubbakcemile3)
felsefeyle ılgıldır. genelde sakın ve uyumlu bır yapısı var dır ancak sınırlendıgınde ıse sakınlestırmek cok uzun surer. sabırlıdır.. populer bır yapısı vardır.. guldurmeyı gulmeyı sever.. terazı erkeklerı romantık olur gonul almayı ıyı bılır.

terazı ıcınde aklıma gelenler bunlar yakınım da cok terazı var basta annem sonra arkadaslarım o bakımdan yasamsal tecrubelerıme de dayanarak yazdım :))
astrolog betull :roflol:

merve dengesız dedıklerı terazı :) ama terazının hayat felsefesıne bakılırsa yasam boyu adaletı ve dengeyı kurmaya calısır dıyor.. nasıl oluyor anlamadım demekkı hayat boyunca bunu yapmaya calısıyor kımısı basarılı oluyor kımısı olamıyorr . :))
ıkızler ise dengesız degıl maymun ıstahlı ve degısken olarak nıtelendırıyor gercı bu da bıraz dengesızlıge hıtab edıyor .. :)

yok cnm ikizlere hep çocuk ruhlu derler..:asigim:çift karakterli derler terazi burcunada hep dengesiz burç derler ama bi yerde okumuştum aslında en dengeli idareci bi burçttur diye... ben demiştim zaten kendi kendime başak olsun yada terazi diyefisfisfis
benim oğluşda öyle ya habire emiyim diyo önceleri saat tutuyodum valla şimdi saldım gitti ağlayınca emziriyorm zaten gaz yaptığı için doyduklarını anlamıyo ki bebikler gazı çıkınca yine ağlıo doğal olarak emmek istiyoo :ecrin_bebek:artık bende emziriyorum napiim:1closedeyes: fazlasınıda kusuyo zatii

a.sa.sa.s hıhı ewet cnm benimm okuldaki kepli halim ama tabi krpim görün miikaydirigubbakcemile3

maşaAllah salihacım bu resimdeki gülümsemeyi görünce çok samimi ve sıcak bir insan olduğun anlaşılıyor :1hug:
emme konusunu aynen ben de bıraktım keyfi istediğinde emsin napiyim öyle de böyle de gazı oluyor ve kusuyor ne de olsa.. bazen vermiyim daha acıkmamıştır diyorum yazık ağlıyo ağlıyo yine kıyamayıp veriyorum iki çekiyo, biraz kokluyo uyuyakalıyo yavrum..demek ki ara sıra da annelerinin kokularına acıkıyor bu minişler..napalım onlar bizim en değerlilerimiz, bu kadarcık da lüksleri oluversin :ecrin_bebek: :CüvCüv: :asigim:

ama artık öylesine arandığında , ellerini emmeye başladığında da kızıyorum tabii azıcık :jeyyar:

betülcüm çok teşekkür ederim canımcımm yandık desene. hem çapkın,mükemmelliyetçi ve kararsız yandık ne yandık. müzik ruhunu benden edebiyatçı ruhunuda babasından alır tamamdır işte. kaydirigubbakcemile2 :1hug:

zelıhacım en guzelı yapmısınız bende cok ıstedım sunnet ılerde acı cekmesın dıye ama esım kendı cektı ya onada cektırcek ılleklava:

canım senın bebısınde kılosu cok ıyı masallah bırazda genetık her bebek farklı kımı zayıf kımı sısman mervenınde dedıgı gıbı bızımkılerde doymak bılmıyor hep kusuyor benımkı gunde en az 3 4 kere ustunu degıstırıyorum oda onlukler sayesınde onluk olmasa 20 kere falan degısırız herhalde..sen dogrusunu yapıyorsun doktor bana gece uyuyan cocugu uyandırıp meme verme dedı.5 saat bıle uyusa bırak dedı.zaten artık buyuduler bebıslerımız..bır gece once mesela 2 de yattı 7 de kalktı ege yanı 5 saat ac uyudu.ben saat 1 de emzırmıstım yanı anlıcagın 6 saat ac kaldı..artık bu surecler normalmıs doktor oyle soyledı canım.endıslenme sen..

Son düzenleme:

aslıcım ben hıc eldıven gıydırmıyorum canım... bu ayda bebeklerımız zamanının cogunu ellerıne bakarak ve onlarla oynayarak gecırmeye baslıyormus hatta artık yumruklarını actıgı ıcın 10 tane mınık oyuncak olucakmıs parmacıkları..ellerını her buldugunda sasıracak hatta kaybedıp yenıden buldugunda mutlu olucakmıs:roflol:

iyi akşamlar arkadaşlar
dün aşımızı olduk verem aşımız bayağı kötüydü,deri aLtından yapıldığı için bayağı acı verdi ve akşamımız biraz huzursuz geçti..
Verem aşısı yaptıracak arkadaşlar; aşı olduğu günün gecesinde ateşi çıkarsa dikkat edin dr.unuza danışın fitil verebiliyor biz ihtiyaç duymadık gerçi ama evde her ihtimale karşı bulundurduk.muayenimizide olduk boyumuz 60cm ve kilomuz 6 kilo olmuş gelişimi iyiymiş..
evi 26-27 derecede tuttuğumuz için biraz kızdı bu arada ben dr.umu değiştirdim ve bi önceki dr.umuz sünnet derisini geri çekmememiz için uyarmıştı bu dr.umuz ise her banyo yaptığında geri çekerek temizlememizi söyledi.Bu dr.ların ikilemlerine uyuz oluyorumm ben yinede dokunmayacağımm..
Dün sonunda bende kontrolüme gitmiş oldum:lepi: benim kanamam devam ediyor gecen hafta kesilmişti tekrar başladı Dr. bu kanamamın regl olabileceğini söyledi ve 2-3 gün içerisinde geçmezse ilaç kullanacağım ayrıca rahim içerisinde iltihap gördü ve bunun için antibiyotik verdimirmirmirmir..

Son düzenleme:
benim burcum koç, yükselenim de aslan hihoyyyt
resmim profilimde var canım bebişimle birlikte bir pozumuzu koymuştum

hıımm ondan iyi anlaştık demekk.. benim aslan burcm yükselenm akrep
iltifatın için saol bitanam sende samimisin... bakmştım ama yandan oldğundan fazla anlaşılmıyo tatlımm:1hug:

buda benim oğluşumm teyzeleri;
'Karga yavrusunu benim ak pak evladım diye severmiş' o yüzden yanlış anlamayın ama
bakarken maşallah derseniz sevinirimm.........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…