E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.781
kız betüll iyce kaptınn he bu astoroloji işini aferin benim kide 22.25 yükseleni ikizler:lepi: ayyy kız merve aynıı valla kıpır kıpır o hareketleri bi sıkılgan pek çabuk sıkılıyo koyuyorm yatağına dönencesine 2 bakıyo sonra dediğin gibi bıkıyo..kafamçokkarıştı yoksa bu yaramazların hepsimi böyle yaww işimiz var desene.. :bbo:ama iyikide başak burcu olmş başak çoçukları cidden çok akıllı oluyosüprizzzzz eltimin kızıda başak valla zehir gibii özellikle okumaya yazmaya çok düşkün..inş.da öyle olurlar mesala geleneklerine aileya düşkün bi burç bildiğim kadarıyla..sositososito
güzelim benim eltim vermişti o vermeseydi bizim denizci takımımız vardı onu giydirecektim.
tesekur ederım caınım ınsallah.. pekı sız ne yaptın damatlık mı gıydırdın oğluşa ?
canım kusura bakma minnoş durmadı yeni cvp yazabildim 28.08.2008 tarihinde 08.50 de dogdu.
tarıhını de soylermısn canım .. :)
zeliha geçmiş olsun.. sünnetinizi de yapmışsınız maşaAllah .. Allah damat olduğu günleri de göstersin inşAllah..
bebeğin doymamış olsa ağlar bence canım, benim tombişim de duygununki gibi saat başı emiyor hatta aralarda da elini emiyor, aranıyor..bu kadar iştahlı olmaları da iyi değil ..fazla emdiğini de kusuyor çünkü.. sürekli üst baş değiştiriyoruz :ecrin_bebek:
teşekür ederim mervecigim.bazen benimki de agzından burnundan kusuyo bende kusmasın diye yarıda kesiyorum emmesini..acaba doymuyo mu ki. kğ alımlarına baktım biraz sanki benim bebiş cok zayıf geldi acaba tam doyursam kusarsa da kussun fazlasını.
güzelim benim eltim vermişti o vermeseydi bizim denizci takımımız vardı onu giydirecektim.
canım kusura bakma minnoş durmadı yeni cvp yazabildim 28.08.2008 tarihinde 08.50 de dogdu.
evet yavv hepsi aynı demek ki bu yaramazların :ecrin_bebek:
başak iyi güzel de ikizler dengesiz miydi ? yoksa dengesiz olan terazi miydi mirmirmirmir çok kötüyüm bu konuda cidden..
hadi sizinkiler erkek de iştahlı , ben diyorum kızım bak bu kadar yeme sonra çok şişman olursun evde kalırsın seni kimse beğenmez diye kaydirigubbakcemile3
salihacım yaa hep sorucam unutuyorum, resimdeki sensin değil mi ?
a.sa.sa.s hıhı ewet cnm benimm okuldaki kepli halim ama tabi krpim görün miikaydirigubbakcemile3
mervecim senin burcun nee bak ben de seni merak ettim resmin yokmu cnm
saol canım bizde mecbur yaptırdık gib bişe oldu.dügününü ilerde güle oynaya yaparız artık diyorum.kesilecek stresi yapmadan.herseyin hayırlısı umarım eşinde sende gönlünüzce bi düğün yaparsınız ege pşamıza.
masallah kğ cok güzel benim kuzum doymuyor mu acaba geçen hafta saglık ocagında 5.200 gr geldi bi haftada kaç gr aldı acaba.bende bundan sonra dikkat edeyim ağladıkça veriyorum ben memeyi.valla ne yalan söyleyeyim gece de emerken uyuyorya pıttırı verip yatıyorum hemen aç mı bırakıyorum yavrumu acaba
merhaba bayanlarr. serencimm maşallah Ege paşamıza. benim minnoşun dün çektigim resmini eylül bebiş resimlerine ekledim şekerler ordan bakarsınız teyzeleri.
betülcüm bizde mevlütte tavuk pilav yanına eltim kendisi ev baklavası yaptı ve kutu ayran almıştık. bizde adet olarakta şeker yerine gül lokumu dagıtılırmış gül lokumu dagıtmıştık.sanada Allah hayırlısı ile okutup atlatmak nasip etsin.
Ayşecim çok geçmiş olsun inşllah yakın zamanda iyileşirsiniz.
birde arkadaşlar bebişlere 1 aylık olduktan sonra eldiven giydirmemek gerekiyormuş ellerini tanıması açısından şapkayı veya bereyide 6 aylık olana kadar takmak gerekirmiş saglık ocagındaki dr hanım söylemişti.
birşey daha paylaşayım ben denedim bende etki etti tahin helvası seviyorsanız eger sütü baya bir arttırıyor bilginize.
benim burcum koç, yükselenim de aslan hihoyyyt
resmim profilimde var canım bebişimle birlikte bir pozumuzu koymuştum
kızlar bizim oğlanın yüzünde milia denen küçük beyaz sivilce gibi şeyler var
sizlerde devar mı ne zaman geçecek bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?