Doğum yapmış olan anneler buraya....

hangı aptamıl canım o ?
bende dısarı cıktıgımda avm lerde fılan aptamıl yapıp verıyorum tadı cok guzel vanılyalı kokusu var ?
Conformıl o cok acı olan karıstırmayasın... CADIARZU

hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar..
Büşra'ya minicik mavi amliyat önlüğünü giydirip, koskocaman sedyeye bebeğimi yatırdıklarında düşündüm de; ne kadar ufak şeylere üzülüyormuşum...yok gece uyumadı, yok kusuyo, gündüz uyumuyo vs... hepsi çok boş şeylermiş gerçekten..
yavrum iki günde iki kilo zayıfladı, süzüldü... ama şimdi :ecrin_bebek: emmeye kaldığı yerden devam ediyor.. umarım toparlar en kısa zamanda...

Hoşgeldin mervecim öncelikle çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın,canım benim senle ayrıntılı konuşamadığımız ve kusmadan dolayı dediğin için ben öyle sandım yanlış aksettirdiysem özür dilerim canım ama büşra için çok üzüldüm gerçektende şükürler olsunki iyiymiş ya önemli olanda o,mert efede daha önce bikaç kez sarı safra çıkarmıştı ama az miktarda ben önemsememiştim böyle bi durumda yapılacak en iyi şeyi yapmışsın zaten dr.a götürmekle iyi olmasına çok sevindim benim için doya doya öp annesi Allah beterinden korusuna.s.

Gülşahcım aslında cok abartı bır stresım yok yanı suan gayet sakınım.. kaydirigubbakcemile3
Ama boyle bazen sebepsız oluyor onu anlamıyorum demıstım dun aksam da onlardan bırıydı.. :bbo:
Bu arada benım kayınvalıdem de dogumdan 1,5 sene sonra olmus her cocugunda.. :1shok: herkeste farklı oluyor demek sut koruyor dıye ona dıyorlar heralde.. a.s
Gercı sut mut korur dıye guven olmaz o ayrı.. kaydirigubbakcemile3 ama belkıde ek gıdaya adam akıllı gecınce olurum emzırmede bır dusecegı ıcın bılmen kı.. fisfisfis

Evet canım ben kullanıyorum... içind gaz onleyıcı aparatları var..
Ama mutlaka her zaman onu kullanmıyorum aventın kılerı de kullanıyorum..
ilk zamanlar ıcın cok ıdeal o gaz onleyıcı bence...

Saol canım,şu anda kullanmama gerek yok o zaman...çünkü ne kadar yıkasanda arasına elin girmediği için sanki tam hijyenik olmayacakmış gibi....

Bu arada biberon kullanırken her defasında kaynatıyormusunuz?

Ve yıkarken içme suyumu kullanıyormusunuz? ben şu ana kadar içme suyu kullanıyordum ama artık musluk suyuna geçeyim diyorum ama kullanacağım suyun tamamınıda kaynatmam mı gerekiyor?
çünkü ben içme suyu olduğu için iki sürahisini kaynatıyordum soğuk suylada karşıtırıyordum....

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..Daha büyük çaresiz hastalıklardan tünm ailemizi korusun.ıyi haberlerini aldık mutlu olduk...

olur mu canım est.. yanlış aksettirmeden değil, siz de bebekleriniz için endişelenmişsiniz ya, o yüzden detaylı olarak yazma gereği duydum..sana mesajda çok detaylı yazamamıştım zaten aklım da tam başımda değil... kusuruma bakma sen de canım a.s.

evet canım o ınce boru gıbı yerı benım de ıcıme sınmıyor ancak kaynatınca bıraz guvenılır oluyor..
Yalnız her seferınde kaynatmıyorum ben... once cesme suyunda guzelce calkalıyorum yıkıyorum sonra ıcme suyunu kaynatıp onunla calkalıyorum emzıgını bır kase ye koyup ustune kaynar su ıle tutuyorum sonra kullanıyorum..
3- 4 kullanma da kaynatıyorum.. her seferınde kaynatmak cok buyuk zahmet...
kaynar su kırar mıkrobunu.. yalnız strelizator de bakıcaz bu aksam o cok daha pratık sanırım.. seda ve hıcran soyluyordu..

betülcüm aptamil nıte gece maması bi tuhaf geldi bana tdı ya...sağol canım bu arada inşallah bebişlerimiz hiç hasta olmazlar...bende aventin biberonlarını kullandım hep hala da kullnıyorum ve hiç gaz şikayetimiz olmadı bizim çok şükür...ben biberonları hergün kaynatmıyorum ama mutlaka içme suyu ile yıkıyorum kaynatırken de ,içme suyu ile kaynatıyorum

Ya yıkarken derken biberonu değil bebişlerimizin yıkama suyunu kastetmiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lafın ortasından başlarsam böyle olur:mymeka:

Deryacım bız once conformıl almıstık sutum azaldı dıye bır donem olmustu ya hanı o zaman agzına surmedı conformılı mumkun degıl yanı..
Arastırdım sonra aptamıl aldık once ben baktım tadına :) guzeldı gercekten cok benzıyr anne sutunun tadına verdık seve seve ıctı hıc yabancılamadı ondan sen kotu degınce acaba hangıs dedım ama bızımkı normal aptamıl canım nite degıl bozuk bı urun olmasın mazallah nite bılmıyorum dedıgım gıbı ama ..

günaydın kızler biberonlardan bahsedilmiş bende önce musluk suyunda yıkıyorum sonra kaynamış suda bekletiyorum benım kı cam biberon aksamları yapıyorum gun içinde sadece biberon fırçasıyla yıkıyorum biberon alırken ordakı firma tanıtıcıları gun içinde fazla kaynatmak zararlı demişlerdi... genelde kaşık kullanıyorum evde biberonu sabah aksam ve dısarı çıkarken kullanıyorum.........

Ya yıkarken derken biberonu değil bebişlerimizin yıkama suyunu kastetmiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lafın ortasından başlarsam böyle olur:mymeka:

kaydirigubbakcemile3
Yıkarken ben hıc bı zaman ıcme suyunu kaynatmadım canım hep musluktan kaynattık dogdugundan berı..
Ama 2 aylıktan sonra fılan kaynatmıyoruz normal sıcak sudan ayarlayıp oyle yıkıyoruz..

Bu arada betül bende sterilazatör alacaktım bir ara...Bora 3-4 aylıkken ama dr.umuz gerek yok dedi..Bende vazgeçtim....Zaten 6 aylık oldular 2-3 ay sonra emziğide bıraktırmayı düşünüyorum...
Ama 2. çocuğa kalır dersen o başkakaydirigubbakcemile3

Tüm şehitlerimizden Allah razı olsun döktükleri kanlar az buz değil..
Bugunu nasıl gozden kacırmısız.. Tesekkur ederiz Duygu, Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz..

merve çok geçmiş olsun canım. Allahım dermansız dert vermesin :Saruboceq:

derya senin kuzunada çok geçmiş olsun canım

arkadaşlar ben bu arpacık olayından bişey anlamadım gözümün biri iniyor biri şişiyoor offf offf en son bu şekilde annemle babmın ayrıldığı zaman olmuştu 10 yaşında şimdi tekrar başladı çok şişti gözüm sıcak sular çaylar ve hatta sarımsak bile tesir etmedi...kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:

benimki iştahsız canım..yemek istemiyor..oynasın tüm gün dönsün yuvarlansın yerde....top gibi oldu kuzum ya döne döne...kilo mu tutra o kadar hareket...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…