- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.821
kıxlar bu arada ben tunahana mama da veriyorum ya ek olarak aptamil ay tadına baktım da çok kötü ya nasıl yiyolar bunu ay bozuk mu felan diye düşündüm kalkıp tarihine felan baktım bide anne sütüne yakın diyolar alakası bile yok anne sütü şekerli oh mis gibi bişi...
Günaydın herkese...
Büşra uyuyor bakayım dedim...
çok iyi çok şükür... eski neşesine kavuştu bile..
Allaha çok şükür..
Sema ve gülşah; son sayfada yazdıklarınızı okudum ..
Büşra'nın normal kusması ile alakası yok bu olayın..
fıtık doğuştan oluyormuş ancak, şiddetli kusma, ağlama veya öksürme gibi olaylarla patlak veriyormuş..
ctesi günü öğürerek çıkarttı büşra ama sapsarı safra çıkardı... iştahsızlaştı... hemen acile götürdük.. serum takıldı o esnada da ağladı tabii, zorlandı vücut..
bu olayların akabinde, kasığında şişlik belirdi..
sarı safra kusması, iştahsızlığının nedeni fıtıkmış ancak dışarıdan belirgin hal alması bir gün sonra oldu..
korkmayın , ama her bebekte olabilirmiş, en ufak bir şişlikte hemen götürün dr.a..
umarım kimse yaşamaz böyle bir olay..
bize de bundan beterini yaşatmasın Allah ...
Evet canım ben kullanıyorum... içind gaz onleyıcı aparatları var..
Ama mutlaka her zaman onu kullanmıyorum aventın kılerı de kullanıyorum..
ilk zamanlar ıcın cok ıdeal o gaz onleyıcı bence...
günaydın klızlar...benim bebişim grip oldu ya:çok üzgünüm:
Günaydın herkese...
Büşra uyuyor bakayım dedim...
çok iyi çok şükür... eski neşesine kavuştu bile..
Allaha çok şükür..
Sema ve gülşah; son sayfada yazdıklarınızı okudum ..
Büşra'nın normal kusması ile alakası yok bu olayın..
fıtık doğuştan oluyormuş ancak, şiddetli kusma, ağlama veya öksürme gibi olaylarla patlak veriyormuş..
ctesi günü öğürerek çıkarttı büşra ama sapsarı safra çıkardı... iştahsızlaştı... hemen acile götürdük.. serum takıldı o esnada da ağladı tabii, zorlandı vücut..
bu olayların akabinde, kasığında şişlik belirdi..
sarı safra kusması, iştahsızlığının nedeni fıtıkmış ancak dışarıdan belirgin hal alması bir gün sonra oldu..
korkmayın , ama her bebekte olabilirmiş, en ufak bir şişlikte hemen götürün dr.a..
umarım kimse yaşamaz böyle bir olay..
bize de bundan beterini yaşatmasın Allah ...
Hoşgeldin mervecim öncelikle çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın,canım benim senle ayrıntılı konuşamadığımız ve kusmadan dolayı dediğin için ben öyle sandım yanlış aksettirdiysem özür dilerim canım ama büşra için çok üzüldüm gerçektende şükürler olsunki iyiymiş ya önemli olanda o,mert efede daha önce bikaç kez sarı safra çıkarmıştı ama az miktarda ben önemsememiştim böyle bi durumda yapılacak en iyi şeyi yapmışsın zaten dr.a götürmekle iyi olmasına çok sevindim benim için doya doya öp annesi Allah beterinden korusuna.s.
Saol canım,şu anda kullanmama gerek yok o zaman...çünkü ne kadar yıkasanda arasına elin girmediği için sanki tam hijyenik olmayacakmış gibi....
Bu arada biberon kullanırken her defasında kaynatıyormusunuz?
Ve yıkarken içme suyumu kullanıyormusunuz? ben şu ana kadar içme suyu kullanıyordum ama artık musluk suyuna geçeyim diyorum ama kullanacağım suyun tamamınıda kaynatmam mı gerekiyor?
çünkü ben içme suyu olduğu için iki sürahisini kaynatıyordum soğuk suylada karşıtırıyordum....
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..Daha büyük çaresiz hastalıklardan tünm ailemizi korusun.İyi haberlerini aldık mutlu olduk...
Ve yıkarken içme suyumu kullanıyormusunuz? ben şu ana kadar içme suyu kullanıyordum ama artık musluk suyuna geçeyim diyorum ama kullanacağım suyun tamamınıda kaynatmam mı gerekiyor?
çünkü ben içme suyu olduğu için iki sürahisini kaynatıyordum soğuk suylada karşıtırıyordum....
Ya yıkarken derken biberonu değil bebişlerimizin yıkama suyunu kastetmiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lafın ortasından başlarsam böyle olur:mymeka:
evt haklısın canım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil..Nedense biz anneler kilo meraklısıyız....
seninkide mi iştahsız yoksa sağlık problemleriyle mi ilgili?
Allah dermansız dert vermesin..
Egedeo kadar alıyorsa normaldir o zamankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?