- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.841
Önemli değil canım sizler burda benim için arkadaştan ötesiniz merve bikaç gündür girmeyince endişelenmiştim boşunada değilmiş ama büşranın iyi olmasına çok sevindim hasta olan bütün yavrularımıza acil şifalar dilerim bende:Saruboceq:
Canım benim onun stresi zaten ben oldumda ne oldu yine gerginim yine,seninki katmerli gerginlik umarım en kısa zamanda olur rahatlarsın,olmazsanda napalım sütün koruyo demekki benim ablam doğumdan sonra 1 sene adet görmemiş olabiliyo yani sen sakin ol sıkma olamıyorum diye takma kafana mutlaka er yada geç gelir canımcımnaniknanik
Geçmiş olsun deryacım bebeğine inşallah en kısa zamanda iyileşir:1hug:
Canım sağol verdiğin tarifler için ben zaten bunu uyguluyorum tadı iğrenç ama yapıyorum yani sanki işe yarıyor ama bende toz zencefil var oda olurmuş sanırım tv.de duymuştum 2 çay kaşığı koyuyorum zencefilden:bbo:
Canım süpersin valla keşke bende çıkıp yürüyebilsem ama bugün yapıcam eşim evde bırakıp çıkıcam oğlanı çok ihtiyacım var yürümeye,azmine hayranım vallaa.s.
Bu arada şehitlerimizi Rahmetle anıyorum...şu dünya ne kadar boş üst komşumun eşi vefat etmiş daha adamla 1 ay önce filan konuşmuştum üzüldüm sabah sabah Allah rahmet eylesinsenağlama
[FOa.s.NT="Century Gothic"]bu arada, telefonla arayarak geçmiş olsun dileyen arkadaşlarım Duygu, Gülşah ve Saliha çok çok teşekkür ederim.. a.s. [/FONT]
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamaÇok kötü oldum yaa ne kadar haklısın Merve herşey ne kadar boş demi..Saçma şeylere üzülüyoruz takıyoruz kafamıza...hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar..
Büşra'ya minicik mavi amliyat önlüğünü giydirip, koskocaman sedyeye bebeğimi yatırdıklarında düşündüm de; ne kadar ufak şeylere üzülüyormuşum...yok gece uyumadı, yok kusuyo, gündüz uyumuyo vs... hepsi çok boş şeylermiş gerçekten..
yavrum iki günde iki kilo zayıfladı, süzüldü... ama şimdi :ecrin_bebek: emmeye kaldığı yerden devam ediyor.. umarım toparlar en kısa zamanda...
merve çok geçmiş olsun canım. Allahım dermansız dert vermesin :Saruboceq:
derya senin kuzunada çok geçmiş olsun canım
arkadaşlar ben bu arpacık olayından bişey anlamadım gözümün biri iniyor biri şişiyoor offf offf en son bu şekilde annemle babmın ayrıldığı zaman olmuştu 10 yaşında şimdi tekrar başladı çok şişti gözüm sıcak sular çaylar ve hatta sarımsak bile tesir etmedi...kafamçokkarıştı
,:roflol::roflol::roflol:
benimki iştahsız canım..yemek istemiyor..oynasın tüm gün dönsün yuvarlansın yerde....top gibi oldu kuzum ya döne döne...kilo mu tutra o kadar hareket...
:
Ah canım bizdede aynı dert oğlum anne sütünü sürekli çıkartıyor bi türlü geçmedi ne kadar içse o kadar çıkartıyor hepsini reflüsü var malesef geçmedi gitti bende korkuyorum bazen hele büşrayı duyunca çok ama çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızı korusun:Saruboceq:
Amin canım amin.
Ben de Büşrayı duyunça çok üzüldüm inan ve korktum da.
Bu arada hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
Doktora gittik bugün.Aynı söylediğin gibi canım reflüsü var dedi.Ama bu sefer farklı bi doktora gittik doktordan çoooook memnun kaldım.Sonunda doktorumuzu bulduk dedim.O kadar ilgili ve sevecen bi adam ki.
Neyse gaviscon diye bir şurup verdş ne yerse yesin bundan 1 çay kaşığı ver dedi.İyi geleceğini söyledi.İnş Allahım inş:Saruboceq::Saruboceq:
Allah hepimizim yavrularına önce sağlık versin.
Duygucum maşallah ya bravo vallahi sana.
hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar..
Büşra'ya minicik mavi amliyat önlüğünü giydirip, koskocaman sedyeye bebeğimi yatırdıklarında düşündüm de; ne kadar ufak şeylere üzülüyormuşum...yok gece uyumadı, yok kusuyo, gündüz uyumuyo vs... hepsi çok boş şeylermiş gerçekten..
yavrum iki günde iki kilo zayıfladı, süzüldü... ama şimdi :ecrin_bebek: emmeye kaldığı yerden devam ediyor.. umarım toparlar en kısa zamanda...
yeni listeni yazasana serap bize her hafta aldığın listeyi bende istiyorum yaaaaaaaa
biz biberon hiç kullanamadık dogru dürüst şimdide herşeye kaşık kullanıyoruz.
deryacım ne güzel bebişine maşallah her yere yuvarlanıyor demek bizimkide öle ama bogazıda maşallah hep yiyor hem geziyor yürüteç kullanıyoruz 1 aydır gayette güzel her tarafı geziyor biraz rahatlattı bu yürüteç beni bi zararınıda görmedim.
saol fatmacım da dr nasıl gitcem atayla bide gata bize uzak başka yerler bakmıyor illa askeri hastane olcakmış hava hastanesi var oda randevulu başka türlü almıyor oğluşum hastalandığındada hastaneye gidebilmek için çok çabalamıştım eşim nöbetçiydi ki şimdide öle sanırım dr gidemem şimdilik :tomato:
kıxlar bu arada ben tunahana mama da veriyorum ya ek olarak aptamil ay tadına baktım da çok kötü ya nasıl yiyolar bunu ay bozuk mu felan diye düşündüm kalkıp tarihine felan baktım bide anne sütüne yakın diyolar alakası bile yok anne sütü şekerli oh mis gibi bişi...
kızlar sanırım herkes yavaş yavaş eg gıdaya geçiyo bende bebişime ek gıdaya başladım sabahları duzenlı olarak pekmez veriyorum dunde yumurta sarısı verdım türkıyeden gelmeden önce dr bana yagsız tuzsuz sebze çorbası snra yogurt,muhallbi ve yumurta 1 er haftaarayla verdemişti ben sebze çorbasını pure halıne getirerk az tanelı veriyorum yogurtan sonra dun yumurtaya geçtim listelerde tavuk çorbası köfte ciğer görüyorum erken değilmi onlar için yaaa diğer sitelerdede herkes vermeye başlamış ben geçmi kaldım anlamadım yağ tuz seker veren varmı dr 6 ayından sonra yemeklerıne koyabilirsın dedi ama ben daha koymuyorum suanda
betul sen ekgıda veriyomusun bebişine ? birde emziren anneler gundüz bebişiniz ne sıklıkla emıyo benımkı 3-4 defa emiyo.....
hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar..
Saol canım,şu anda kullanmama gerek yok o zaman...çünkü ne kadar yıkasanda arasına elin girmediği için sanki tam hijyenik olmayacakmış gibi....
Bu arada biberon kullanırken her defasında kaynatıyormusunuz?
Ve yıkarken içme suyumu kullanıyormusunuz? ben şu ana kadar içme suyu kullanıyordum ama artık musluk suyuna geçeyim diyorum ama kullanacağım suyun tamamınıda kaynatmam mı gerekiyor?
çünkü ben içme suyu olduğu için iki sürahisini kaynatıyordum soğuk suylada karşıtırıyordum....
Günaydın herkese...
Büşra uyuyor bakayım dedim...
çok iyi çok şükür... eski neşesine kavuştu bile..
Allaha çok şükür..
Sema ve gülşah; son sayfada yazdıklarınızı okudum ..
Büşra'nın normal kusması ile alakası yok bu olayın..
fıtık doğuştan oluyormuş ancak, şiddetli kusma, ağlama veya öksürme gibi olaylarla patlak veriyormuş..
ctesi günü öğürerek çıkarttı büşra ama sapsarı safra çıkardı... iştahsızlaştı... hemen acile götürdük.. serum takıldı o esnada da ağladı tabii, zorlandı vücut..
bu olayların akabinde, kasığında şişlik belirdi..
sarı safra kusması, iştahsızlığının nedeni fıtıkmış ancak dışarıdan belirgin hal alması bir gün sonra oldu..
korkmayın , ama her bebekte olabilirmiş, en ufak bir şişlikte hemen götürün dr.a..
umarım kimse yaşamaz böyle bir olay..
bize de bundan beterini yaşatmasın Allah ...
Ya yıkarken derken biberonu değil bebişlerimizin yıkama suyunu kastetmiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lafın ortasından başlarsam böyle olur:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?