Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sağol Gülşahcım sende süpersina.s.Ben yürüyüşe çıkarken birde karnımı bebe yağı ile yağladım birde streçle sardım baya terletmişkaydirigubbakcemile3
Zencefil çayı neymiş bende bakayım bi:uhm:
[FOa.s.NT="Century Gothic"]bu arada, telefonla arayarak geçmiş olsun dileyen arkadaşlarım Duygu, Gülşah ve Saliha çok çok teşekkür ederim.. a.s. [/FONT]

Hoşgeldim Mervecim iyi olmanıza çok sevindim öğlen olsun bende arayım diyordum tekrar ama burda yazdığını görünce baya rahatladım..Çok şükür bin şükür Rabbim bir daha yaşatmasın..:Saruboceq: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamaÇok kötü oldum yaa ne kadar haklısın Merve herşey ne kadar boş demi..Saçma şeylere üzülüyoruz takıyoruz kafamıza...

Edacım ben hiç yıkama suyunu kaynatmadım ilk doğduğu günden beri..Normal çeşmeden akan sıcak suyu kullandım..Kovaya doldurdum dereceyle ölçüp yıkadım hep..
Biberonlarıda her seferinde kaynatıyorum ama normal çeşme suyunda...

Merve canım Allah yaşatmasın bir daha
iinşallah büşrada bir an önce toparlanacaktır...Nazar değmiştir güzelime...Bol bol okuyun

Canım bende de çok çıkardı ama küçükken bünyem çok zayıftı
arpaçık vs. .. çıktığı zaman bünyenin zayıfladığı direncinin düştüğünü gösterir yani ben öyle biliyorum ama tabii gözünde de bir sorun olabilir mikrop kapma durumu vs.. geçmiş olsun...
Dr.a göster en azından bir merhem,göz damlası verir..

:roflol::roflol::roflol:
benimki iştahsız canım..yemek istemiyor..oynasın tüm gün dönsün yuvarlansın yerde....top gibi oldu kuzum ya döne döne...kilo mu tutra o kadar hareket...
,

Ne güzel bizimkisi sağa sola dönüyor ama yuvarlanamıyor.Maşallah..

günaydın güzel anneler mervecim çok geçmiş olsun Allah başk dertler vermesn inşallah

kızlar ben onurun yıkanma suyunu hiç kaynatmadım bugüne kadar biberonları da fazla kaynatmam bi şikayetmiz olmadı bugüne kadar

güldencim geçmi olsun hiçbirşey fayda etmez canım dr a git bir göz damlası yazdır o zaman geçer fazla bişey sürme bence enfeksiyon kapmasın göz bu mazallah çok önemli bişey

geçmiş olsun canım...buradan ilaç önermek çok doğru değil ama laktazym diye bir damla çıktı süt ve yoğrt alabilsinbebekle diye...mide rahatsızlığına iyi geliyor...emzirmeden önce ağzına damlatılıyor..istersen doktoruna sor canım..

kızlar sanırım herkes yavaş yavaş eg gıdaya geçiyo bende bebişime ek gıdaya başladım sabahları duzenlı olarak pekmez veriyorum dunde yumurta sarısı verdım türkıyeden gelmeden önce dr bana yagsız tuzsuz sebze çorbası snra yogurt,muhallbi ve yumurta 1 er haftaarayla verdemişti ben sebze çorbasını pure halıne getirerk az tanelı veriyorum yogurtan sonra dun yumurtaya geçtim listelerde tavuk çorbası köfte ciğer görüyorum erken değilmi onlar için yaaa diğer sitelerdede herkes vermeye başlamış ben geçmi kaldım anlamadım yağ tuz seker veren varmı dr 6 ayından sonra yemeklerıne koyabilirsın dedi ama ben daha koymuyorum suanda
betul sen ekgıda veriyomusun bebişine ? birde emziren anneler gundüz bebişiniz ne sıklıkla emıyo benımkı 3-4 defa emiyo.....

biz biberon hiç kullanamadık dogru dürüst şimdide herşeye kaşık kullanıyoruz.

deryacım ne güzel bebişine maşallah her yere yuvarlanıyor demek bizimkide öle ama bogazıda maşallah hep yiyor hem geziyor yürüteç kullanıyoruz 1 aydır gayette güzel her tarafı geziyor biraz rahatlattı bu yürüteç beni bi zararınıda görmedim.

saol fatmacım da dr nasıl gitcem atayla bide gata bize uzak başka yerler bakmıyor illa askeri hastane olcakmış hava hastanesi var oda randevulu başka türlü almıyor oğluşum hastalandığındada hastaneye gidebilmek için çok çabalamıştım eşim nöbetçiydi ki şimdide öle sanırım dr gidemem şimdilik :tomato:

cok buyuk gecmis olsun. Umarim kisa zamanda toplar kendini.

anladım canım durumunu bilmiyordum ben o zaman bi eczaneye danış bakalım belki bir tavsiyeleri olabilir çok zor oluyor arpacık batıyor bide bende de çıkmıştı

herkese tünaydın
merve tekrar çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin hiç kimseye yaşatmasın
derya sanada geçmiş olsun vitamin falan al ıhlamur kaynat canım sanada oğlunada iyi gelir

deryacım size de geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır tunahan...
aptamil i onur da severek içiyor ama ben tadını hiç beğenmedim

canım 2 en fazla 3 saat birde emiyor ek gıdaların hepsinide yiyor

gözde saol canım tarifler için inşallah faydasını görürsün tatlııımmm
deryacım geçmiş olsun canım kuzuya tez zamanda iyileşir inşallah güzel yavru
duygucum oh oh maaşallah tebrik ederim çok iyi gidiyosun yürüyüşe devammm

canım tekrar çok geçmiş olsun..çok zor kuzularımız o hallerde görmek..insan bitiyor resmen...allah acil şifa verdin...toparlar hemen korkma sen canım...seni çok iyi anlıyorum ben...öp kuzunu..

duygucum bu günü bize hatırlattığın için teşekkürler ne kadar da duyarlısın canım a.s.

ben çeşmeden su kaynatıyorum
biberon ve emzikleri bir kaba koyuyorum suyu kaynayınca üzerine döküp bekeltiyorum....arada bazen tencerede kaynatıyorum ama çok sık değil....

hoşgeldin canım
tekrar geçmiş olsun büşbüşümüze

kızlar hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...garip yavrum hasta olunca pek neşesi olmuyor Allahım kimseye hiçbirmize bebklerimizin acısını göstermesin Yarabbim...hep hep dua ediyorum bütün bebekler sağlıklı olsun diye...

Ya yıkarken derken biberonu değil bebişlerimizin yıkama suyunu kastetmiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lafın ortasından başlarsam böyle olur:mymeka:

izmirli rkadaşlar genelde içme suyu ile yıkıyorlarmış ben ne gölcükte ne de zmirde kullanmadım..çeşmes uyu ile yıkadım hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…