Doğum yapmış olan anneler buraya....

canı o da yuvarlanır benimki büyük ya biraz ondan...altını bile değiştiremiyorum artık hemen dönüyor...

canım benimki 7 aylık ben tuz şeker vermiyorum..

:roflol::roflol::roflol:

benimki iştahsız canım..yemek istemiyor..oynasın tüm gün dönsün yuvarlansın yerde....top gibi oldu kuzum ya döne döne...kilo mu tutra o kadar hareket...

canı o da yuvarlanır benimki büyük ya biraz ondan...altını bile değiştiremiyorum artık hemen dönüyor...

oyy yavrum maşallah

Çok sağol canım.Sorucam en kısa zamanda inş.

Canım sana da çok geçmiş olsun.Üste üste olunca bazen kaçırıyorum yazılanları ya da unutuyorum.Ama hakkaten çocuğunun yaşadığı şey iyi ya da kötü hiç bişeye benzemiyormuş.Rabbim korusun onları

canım benimki minnoş ya boyu yürütece kısa geliyor:roflol::roflol:

ayakalrının ucu değiyor :roflol:

ben denizi hiç içme suyuyla yıkamadım , çeşme suyunu da kaynatmadım , normal sıcak çeşme suyuyla yıkanıyo hep hiçde bişey olmadı ... bağışıklık kazanmaları için biraz mikrop almaları lazım diye düşünüyorum ... mesela evde yere düşen oyuncaklarını da yıkamam sadece emziği düşünce yıkarım....
kaynatma olayıda benim gibi tembele zor . sterilazatör aldım ,ben işe başladığım için pompa , biberonlar ,kaşıklar falan çok kullanılıyor...her akşam sterilize ediyorum . chicconun mikro dalga sterilazörünü aldım çok memnunum hem kullanışlı,pratik ve içi geniş herşeyi dolduruyorum .

kaydirigubbakcemile3
Canım ben zaten emzık kullanmıyorum suan.. pek tutmuyor artık..
Bıberonun emzıgını kastetmıstım.. ayrıca asıl sımdı baslayacak bence bıberon vs yıkama durumları..
Cunku mama tabakları kasıkları bıberonları gece mamalrı cart curt heralde daha cok ıhtıyacmız olacak bılmıyorum yanılıyormuyum ama.. fisfisfis

Canım gecmıs olsun arpacık zordur ya muhakkak bır dr a danıssan damla fılan verse arkadasların dedıgı gıbı..
Canım ek gıda derken ara da bır bebelac ın mamalarından verıyorum meyvelı ırmıklı olanlarından vs ama duzenlı vermııyorum kafama estıkce..
adam akıllı gecmedık anlayacagın..
2 nısanda doktorumuz lıste verecek o zaman baslayacagız..
Bu arada canım ben 3 saatte bır emzıryorum duzenımız boyle.. gunde 8 kereye denk gelıyor sanırım bazen 6 ya yada 7 ye dustugude oluyor kendı ıstegıyle...

yaa merak ettım bakayım hemen bu aksam almayı dusunuyorduk acaba nelere dıkkat etsem kı bır de bunlara plastıkler atılmıyor mu acaba mama tabagı kasıgı gıbı.. CADIARZU

tembel teneke seniiii burcun ney gözdecim senin. sormuştum ama gene sorayım terazimiydin

canım benimki 7 aylık ben tuz şeker vermiyorum..

canım ben yeni üyeyim.bende oğluma tuz vermiyorum.doktorumuz verme demişti.ama zeytinyağı kullanıyorum corbasıan bır tatlı kasıgı pıstıkten sonra koyuyorum.muhallebi yaptıgımda genelde pekmez koyuyorum ama bazen bır tatlı kasıgı seker de koyabılıyorum.

güldencim arpacık çıkış sanırım çok geçmişolsun...eczaneden fucithalmic damla alabilirsin....krem gibi ama damla var içinde çok yiy geliyor....istersen yine de danış doktora....

deryacım size de çok geçmiş olsun...

tembel teneke seniiii burcun ney gözdecim senin. sormuştum ama gene sorayım terazimiydin

hee teraziyim bebemmm senin kocanın burcundan :)
tam bir teraziyim diyebilirim bu arada...

betül mikrodalga fırın kullanıyorsan benimkini tavsiye ederim
allah ve verdiyse atıyorum içine valla ...

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sormak istiyorum hepinize bebişleriniz dönebiliyomu? benımkınde henuz tık yok:)sadece bazen saga doğru döner gıbı yapıyo

benim oğlum hnüz bunları yapamıyo.bu aralar ayaklarına takmış durumda.ayaklarıyla oynamaya bayılıyo.özellikle sırtustu yatınca ayak parmaklarını emmeye calısıyo

döner canım merak etme ,
antreman yaptır ona ben bizim yatağın üzerine koyup hafifçe elinden tutup yuvarlıyorum sürekli
oyun gibi oluyo hem çok eğleniyo hemde yavaş yavaş kendi kendine dönmeyi öğreniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…