- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.861
Merve canım Allah yaşatmasın bir daha
iinşallah büşrada bir an önce toparlanacaktır...Nazar değmiştir güzelime...Bol bol okuyun
Canım bende de çok çıkardı ama küçükken bünyem çok zayıftı
arpaçık vs. .. çıktığı zaman bünyenin zayıfladığı direncinin düştüğünü gösterir yani ben öyle biliyorum ama tabii gözünde de bir sorun olabilir mikrop kapma durumu vs.. geçmiş olsun...
Dr.a göster en azından bir merhem,göz damlası verir..
,
Ne güzel bizimkisi sağa sola dönüyor ama yuvarlanamıyor.Maşallah..
kızlar sanırım herkes yavaş yavaş eg gıdaya geçiyo bende bebişime ek gıdaya başladım sabahları duzenlı olarak pekmez veriyorum dunde yumurta sarısı verdım türkıyeden gelmeden önce dr bana yagsız tuzsuz sebze çorbası snra yogurt,muhallbi ve yumurta 1 er haftaarayla verdemişti ben sebze çorbasını pure halıne getirerk az tanelı veriyorum yogurtan sonra dun yumurtaya geçtim listelerde tavuk çorbası köfte ciğer görüyorum erken değilmi onlar için yaaa diğer sitelerdede herkes vermeye başlamış ben geçmi kaldım anlamadım yağ tuz seker veren varmı dr 6 ayından sonra yemeklerıne koyabilirsın dedi ama ben daha koymuyorum suanda
betul sen ekgıda veriyomusun bebişine ? birde emziren anneler gundüz bebişiniz ne sıklıkla emıyo benımkı 3-4 defa emiyo.....
:roflol::roflol::roflol:
benimki iştahsız canım..yemek istemiyor..oynasın tüm gün dönsün yuvarlansın yerde....top gibi oldu kuzum ya döne döne...kilo mu tutra o kadar hareket...
canı o da yuvarlanır benimki büyük ya biraz ondan...altını bile değiştiremiyorum artık hemen dönüyor...
geçmiş olsun canım...buradan ilaç önermek çok doğru değil ama laktazym diye bir damla çıktı süt ve yoğrt alabilsinbebekle diye...mide rahatsızlığına iyi geliyor...emzirmeden önce ağzına damlatılıyor..istersen doktoruna sor canım..
Canım sana da çok geçmiş olsun.Üste üste olunca bazen kaçırıyorum yazılanları ya da unutuyorum.Ama hakkaten çocuğunun yaşadığı şey iyi ya da kötü hiç bişeye benzemiyormuş.Rabbim korusun onlarıkızlar hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...garip yavrum hasta olunca pek neşesi olmuyor Allahım kimseye hiçbirmize bebklerimizin acısını göstermesin Yarabbim...hep hep dua ediyorum bütün bebekler sağlıklı olsun diye...
biz biberon hiç kullanamadık dogru dürüst şimdide herşeye kaşık kullanıyoruz.
deryacım ne güzel bebişine maşallah her yere yuvarlanıyor demek bizimkide öle ama bogazıda maşallah hep yiyor hem geziyor yürüteç kullanıyoruz 1 aydır gayette güzel her tarafı geziyor biraz rahatlattı bu yürüteç beni bi zararınıda görmedim.
saol fatmacım da dr nasıl gitcem atayla bide gata bize uzak başka yerler bakmıyor illa askeri hastane olcakmış hava hastanesi var oda randevulu başka türlü almıyor oğluşum hastalandığındada hastaneye gidebilmek için çok çabalamıştım eşim nöbetçiydi ki şimdide öle sanırım dr gidemem şimdilik :tomato:
Bu arada betül bende sterilazatör alacaktım bir ara...Bora 3-4 aylıkken ama dr.umuz gerek yok dedi..Bende vazgeçtim....Zaten 6 aylık oldular 2-3 ay sonra emziğide bıraktırmayı düşünüyorum...
Ama 2. çocuğa kalır dersen o başkakaydirigubbakcemile3
Canım gecmıs olsun arpacık zordur ya muhakkak bır dr a danıssan damla fılan verse arkadasların dedıgı gıbı..arkadaşlar ben bu arpacık olayından bişey anlamadım gözümün biri iniyor biri şişiyoor offf offf en son bu şekilde annemle babmın ayrıldığı zaman olmuştu 10 yaşında şimdi tekrar başladı çok şişti gözüm sıcak sular çaylar ve hatta sarımsak bile tesir etmedi...kafamçokkarıştı
Canım ek gıda derken ara da bır bebelac ın mamalarından verıyorum meyvelı ırmıklı olanlarından vs ama duzenlı vermııyorum kafama estıkce..kızlar sanırım herkes yavaş yavaş eg gıdaya geçiyo bende bebişime ek gıdaya başladım sabahları duzenlı olarak pekmez veriyorum dunde yumurta sarısı verdım türkıyeden gelmeden önce dr bana yagsız tuzsuz sebze çorbası snra yogurt,muhallbi ve yumurta 1 er haftaarayla verdemişti ben sebze çorbasını pure halıne getirerk az tanelı veriyorum yogurtan sonra dun yumurtaya geçtim listelerde tavuk çorbası köfte ciğer görüyorum erken değilmi onlar için yaaa diğer sitelerdede herkes vermeye başlamış ben geçmi kaldım anlamadım yağ tuz seker veren varmı dr 6 ayından sonra yemeklerıne koyabilirsın dedi ama ben daha koymuyorum suanda
betul sen ekgıda veriyomusun bebişine ? birde emziren anneler gundüz bebişiniz ne sıklıkla emıyo benımkı 3-4 defa emiyo.....
ben denizi hiç içme suyuyla yıkamadım , çeşme suyunu da kaynatmadım , normal sıcak çeşme suyuyla yıkanıyo hep hiçde bişey olmadı ... bağışıklık kazanmaları için biraz mikrop almaları lazım diye düşünüyorum ... mesela evde yere düşen oyuncaklarını da yıkamam sadece emziği düşünce yıkarım....
kaynatma olayıda benim gibi tembele zor . sterilazatör aldım ,ben işe başladığım için pompa , biberonlar ,kaşıklar falan çok kullanılıyor...her akşam sterilize ediyorum . chicconun mikro dalga sterilazörünü aldım çok memnunum hem kullanışlı,pratik ve içi geniş herşeyi dolduruyorum .
ben denizi hiç içme suyuyla yıkamadım , çeşme suyunu da kaynatmadım , normal sıcak çeşme suyuyla yıkanıyo hep hiçde bişey olmadı ... bağışıklık kazanmaları için biraz mikrop almaları lazım diye düşünüyorum ... mesela evde yere düşen oyuncaklarını da yıkamam sadece emziği düşünce yıkarım....
kaynatma olayıda benim gibi tembele zor . sterilazatör aldım ,ben işe başladığım için pompa , biberonlar ,kaşıklar falan çok kullanılıyor...her akşam sterilize ediyorum . chicconun mikro dalga sterilazörünü aldım çok memnunum hem kullanışlı,pratik ve içi geniş herşeyi dolduruyorum .
canım benimki 7 aylık ben tuz şeker vermiyorum..
tembel teneke seniiii burcun ney gözdecim senin. sormuştum ama gene sorayım terazimiydin
arkadaşlar bişey sormak istiyorum hepinize bebişleriniz dönebiliyomu? benımkınde henuz tık yok:)sadece bazen saga doğru döner gıbı yapıyo
merhaba,
yüzüstünden sırtüstüne dönebiliyo
sırtüstünden yüzüstüne dönemiyo sağdece sağa sola dönebiliyo :)
benim oğlum hnüz bunları yapamıyo.bu aralar ayaklarına takmış durumda.ayaklarıyla oynamaya bayılıyo.özellikle sırtustu yatınca ayak parmaklarını emmeye calısıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?