Doğum yapmış olan anneler buraya....

bir taraftan da düşünüyorum dönmeye başladılarmı zapdetmek daha zor oluyordur değilmi. daha fazla dikkat etmek gerekir.

hee teraziyim bebemmm senin kocanın burcundan :)
tam bir teraziyim diyebilirim bu arada...

betül mikrodalga fırın kullanıyorsan benimkini tavsiye ederim
allah ve verdiyse atıyorum içine valla ...

ayy evet benim eşimde terazi sağolsun çekmeceyi kapatmaz açtığı dolapları kapatmaz diş macununun kapağını açık bırakırrr isyanlardayımmmmmmmmmmmmm

İnanılmaz karnım ağrıyor ya geçen ay 19unda regli olmuştum ama acaba onun ağrısımı diyorum inşallah ondandır:çok üzgünüm:
duygucum bu günü bize hatırlattığın için teşekkürler ne kadar da duyarlısın canım a.s.
Teşekkür ederim Fatmacım sende herzaman öylesina.s.
izmirli rkadaşlar genelde içme suyu ile yıkıyorlarmış ben ne gölcükte ne de zmirde kullanmadım..çeşmes uyu ile yıkadım hep..
Evet canım bende İzmirde bir kaç arkadaştan aynı şeyi duydum..Bir damacana duyla çocuğu yıkıyorlarmış:bbo:Bende hep çeşme suyu kullanıyorum valla..
Biberonlarınıda bulkaşık makinesinde deterjansız hepsini kısa programda yıkıyorum..Hem leke kalmıyor hemde kaynar suyla yıkanmış oluyor...
canım benimki minnoş ya boyu yürütece kısa geliyor:roflol::roflol:

ayakalrının ucu değiyor :roflol:
:roflol::roflol:
hee teraziyim bebemmm senin kocanın burcundan :)
tam bir teraziyim diyebilirim bu arada...

betül mikrodalga fırın kullanıyorsan benimkini tavsiye ederim
allah ve verdiyse atıyorum içine valla ...
Mikrodalga bendede var ama sen napıyorsun onda canım ben bir tek buz çözme ve ısıtmada kullanıyorum:a015:
ben kaçıyorum şimdilik akşam gelince durunun esmini koyacağım...merakla bekleyin bizi :)))

Merakla bekliyoruz canıma.s.

benim oğlum hnüz bunları yapamıyo.bu aralar ayaklarına takmış durumda.ayaklarıyla oynamaya bayılıyo.özellikle sırtustu yatınca ayak parmaklarını emmeye calısıyo

arkadaşım ismin neydi pardon unuttum, takvim koyabilrimisin seninki şu anda kaç aylık kaç günlük.

Ya terazi burçları inanılmaz titizdir yaaa özellikle kadını yani hadi erkeğini bilmiyorumda..
Benim annem rahmetli teraziydi ve bir dakika oturtmazdı benikaydirigubbakcemile2Onuda öğren bunuda öğren yok evde kalcan temizlik yap onu yap bunu yap kendide yapardı banada yaptırırdı yani zorla:)))
Eski müdürüm ona keza kadın tam bir temizlik hastasıydı..Daha bir sürü arkadaşım var terazi hepsi öyle..Gözde sen nasıl çıkmışın onların içlerinden:)))

arkadaşlar bişey sormak istiyorum hepinize bebişleriniz dönebiliyomu? benımkınde henuz tık yok:)sadece bazen saga doğru döner gıbı yapıyo

Selam kızlar;
juniorprof selam canım.Aramıza hoşgeldin. BEnim kızımda 6.5 aylık . Ve sırrtüstünden yüzüstü dönüyo o şekilde de durup tv ye bakmayı oyun oynamayı çok seviyo. Hatta yüzüstü dururken ayaklarını biraz destekleyince kendini öne doğru atıyor. ama ellerini çok fazla kullanamıyor. bi kullansa zaten tamam artık emekleyecek..
Bu arada ana kucağında otururken de iki kere attı kendini öne doğru ve emniyeti bağlı değildi, yanımıza takla atarak geldi. Şimdi gerçekten işimiz zor, altını açarken bile zor alıyom, ben beze uzanırken bi bakıyom yüzüstü dönmüş. Keratalar ya.. eşeklerdiler iyicesırnaşık şey

arkadaşlar bişey sormak istiyorum hepinize bebişleriniz dönebiliyomu? benımkınde henuz tık yok:)sadece bazen saga doğru döner gıbı yapıyo

merve çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
benim kız her yöne dönüyo fırıldak gibi 1 dk. durmuyo sanırım birazda o yüzden zayıf

ya kızlar onur uyurken rüyasında bişey gçrüyo sanırım iç çekiyo sürekli bir süre sonra da ağlayarak uyanıyor bebekler rüya görüyor mu acaba çok merak ettim

hadi yaa tanıdığın teraziler titizdi demek hep :))))
ya aslında özümde temiz ,titiz bir insanım da fena bir üşengeçlik var :) çok aceleciyimdir , uzun süren işlere gelemem daralırım hemen .üşengeçlik dediğim bu yani ...
bide doğumdan sonra ömrümde ilk defa 5 ay evde oturunca iyice tembel oldum çıktım
şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum :))

ya kızlar onur uyurken rüyasında bişey gçrüyo sanırım iç çekiyo sürekli bir süre sonra da ağlayarak uyanıyor bebekler rüya görüyor mu acaba çok merak ettim

benimkide yapıyor canım hattaa ilk doğduğu zamanlar daha çok yapıyodu bence bişeyler görüyolar.

Duygucum selam ;
oğlun maşallah çok tatlı olmuş .Allah nazarlardan saklasın. Sen saçları yine değiştirdin sanırım. Bu da çok heş olmuş canım. Gülegüle kullan. Bende dün saçlarımı kestirdim, fönlettim. İnsan kendine geliyor ya. Mutlu oluyorsun.
Bu arada duygu nasıl eski kilona döndün , ben 70 kilo oldum daha yeni. doğumda 84tüm tabii ondan bu yana iyi gitti de... Ne bileyim ya çok rahatsız hissediyom kendimi. bide sağ omzum ,sırtım çok ağrıyo, kireçleme midir nedir... Sabah sanki kollarım tutmuyo ... Çok çabuk youluyorum, hamile iken de böyleydi. O kadar koşturuyoz ama yinede kofum . Yaz gelsin de biraz yürüyüş falan yapalım.

Ben onu bilmiyorum canım bende normal mikrdalga zannettimkaydirigubbakcemile3

şööle diyim yanlış anlamamış olabilirsin
bu sterilazatör aslında bir kap ve mikrodalga fırının içine konuluyor :roflol::roflol::roflol:
komplike bir alet diil yani
ben bunu internetten almıştım geldi neyse bi kaç gün sonra .kocam inceliyo şimdi ...e bunu nereye takıyoruz düğmesi nerde bakınıp duruyo .. ben de dedim yok düğme falan mikrodalgaya koyuyoruz işte içini doldurup dedim
o da dedi ki 1 milyoncularda böyle kaplar dolu buna mı para verdin sen :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…