- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.881
döner canım merak etme ,
antreman yaptır ona ben bizim yatağın üzerine koyup hafifçe elinden tutup yuvarlıyorum sürekli
oyun gibi oluyo hem çok eğleniyo hemde yavaş yavaş kendi kendine dönmeyi öğreniyor.
hee teraziyim bebemmm senin kocanın burcundan :)
tam bir teraziyim diyebilirim bu arada...
betül mikrodalga fırın kullanıyorsan benimkini tavsiye ederim
allah ve verdiyse atıyorum içine valla ...
Teşekkür ederim Fatmacım sende herzaman öylesina.s.duygucum bu günü bize hatırlattığın için teşekkürler ne kadar da duyarlısın canım a.s.
Evet canım bende İzmirde bir kaç arkadaştan aynı şeyi duydum..Bir damacana duyla çocuğu yıkıyorlarmış:bbo:Bende hep çeşme suyu kullanıyorum valla..izmirli rkadaşlar genelde içme suyu ile yıkıyorlarmış ben ne gölcükte ne de zmirde kullanmadım..çeşmes uyu ile yıkadım hep..
:roflol::roflol:canım benimki minnoş ya boyu yürütece kısa geliyor:roflol::roflol:
ayakalrının ucu değiyor :roflol:
Mikrodalga bendede var ama sen napıyorsun onda canım ben bir tek buz çözme ve ısıtmada kullanıyorum:a015:hee teraziyim bebemmm senin kocanın burcundan :)
tam bir teraziyim diyebilirim bu arada...
betül mikrodalga fırın kullanıyorsan benimkini tavsiye ederim
allah ve verdiyse atıyorum içine valla ...
ben kaçıyorum şimdilik akşam gelince durunun esmini koyacağım...merakla bekleyin bizi :)))
benim oğlum hnüz bunları yapamıyo.bu aralar ayaklarına takmış durumda.ayaklarıyla oynamaya bayılıyo.özellikle sırtustu yatınca ayak parmaklarını emmeye calısıyo
ayten takviini değiştirmişsin yeni gördüm güle güle kullan
arkadaşlar bişey sormak istiyorum hepinize bebişleriniz dönebiliyomu? benımkınde henuz tık yok:)sadece bazen saga doğru döner gıbı yapıyo
İ
Mikrodalga bendede var ama sen napıyorsun onda canım ben bir tek buz çözme ve ısıtmada kullanıyorum:a015:
arkadaşlar bişey sormak istiyorum hepinize bebişleriniz dönebiliyomu? benımkınde henuz tık yok:)sadece bazen saga doğru döner gıbı yapıyo
canım chicconun mikrodalga sterilizatörü var bende , ben çalıştığım için çok lazım oluyo çok da memnunum ...
Ben onu bilmiyorum canım bende normal mikrdalga zannettimkaydirigubbakcemile3
Ya terazi burçları inanılmaz titizdir yaaa özellikle kadını yani hadi erkeğini bilmiyorumda..
Benim annem rahmetli teraziydi ve bir dakika oturtmazdı benikaydirigubbakcemile2Onuda öğren bunuda öğren yok evde kalcan temizlik yap onu yap bunu yap kendide yapardı banada yaptırırdı yani zorla:)))
Eski müdürüm ona keza kadın tam bir temizlik hastasıydı..Daha bir sürü arkadaşım var terazi hepsi öyle..Gözde sen nasıl çıkmışın onların içlerinden:)))
ya kızlar onur uyurken rüyasında bişey gçrüyo sanırım iç çekiyo sürekli bir süre sonra da ağlayarak uyanıyor bebekler rüya görüyor mu acaba çok merak ettim
Ya terazi burçları inanılmaz titizdir yaaa özellikle kadını yani hadi erkeğini bilmiyorumda..
Benim annem rahmetli teraziydi ve bir dakika oturtmazdı benikaydirigubbakcemile2Onuda öğren bunuda öğren yok evde kalcan temizlik yap onu yap bunu yap kendide yapardı banada yaptırırdı yani zorla:)))
Eski müdürüm ona keza kadın tam bir temizlik hastasıydı..Daha bir sürü arkadaşım var terazi hepsi öyle..Gözde sen nasıl çıkmışın onların içlerinden:)))
Ben onu bilmiyorum canım bende normal mikrdalga zannettimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?