- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.901
merve çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
benim kız her yöne dönüyo fırıldak gibi 1 dk. durmuyo sanırım birazda o yüzden zayıf
Selam kızlar;
juniorprof selam canım.Aramıza hoşgeldin. BEnim kızımda 6.5 aylık . Ve sırrtüstünden yüzüstü dönüyo o şekilde de durup tv ye bakmayı oyun oynamayı çok seviyo. Hatta yüzüstü dururken ayaklarını biraz destekleyince kendini öne doğru atıyor. ama ellerini çok fazla kullanamıyor. bi kullansa zaten tamam artık emekleyecek..
Bu arada ana kucağında otururken de iki kere attı kendini öne doğru ve emniyeti bağlı değildi, yanımıza takla atarak geldi. Şimdi gerçekten işimiz zor, altını açarken bile zor alıyom, ben beze uzanırken bi bakıyom yüzüstü dönmüş. Keratalar ya.. eşeklerdiler iyicesırnaşık şey
kızlar bu jennifer lopezin doğumdan sonra 1 ay içinde 11 kilo verdiği çay ...
Ilk adım olarak taze ve küçük boylu bir zencefili soyuyorsunuz. Soyduğunuz bu zencefili 2 fincan suda kaynatıyorsunuz.(6 dakika boyunca) daha sonra bu karışımın içerisine 2 diş dövülmüş sarımsak , 2 çay kaşığı bal ve en son olarak 2 çay kaşığı limon çayı koyuyorsunuz. Bu karışımı iyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakıyorsunuz.
(taze zencefil büyük marketlerde var.kök şeklinde yer elmasına benziyo )
bende deneyeyim şunu zencefilim evde hep vardır zaten kışın içerim ayrıca yağ yakıcı özelliği var diye biliyordum bir ara limonlu zencefil çayı içmiştim zaten hep ama karanfil ve sarımsaklada deneyeyim bakalım inşallah zayıflarık yaww
Zencefilli Sihirli İçecek:
Malzemeler:
Taze zencefil (3-5 parça)
2 litre su
Bal (5-6 yemek kaşığı)
Dal veya rulo tarçın
Hazırlanışı:
Taze zencefiller soyulup küçük parçalara ayrılır, bir tarafta su kaynatılır ve kaynamış suya zencefiller eklenir. Yaklaşık 10 dakika demlenmeye bırakılır. Su ılımaya yakın içine bal veya 3-4 dal rulo tarçın eklenir. Karışım 5-10 dakika daha demlenmeye bırakılır. Daha sonra süzülüp, isteğe göre tüketiliyor.
kızlar buda süper kilo verdiriyomuş .... zencefil zaten başlı başına yağ yakıcı özelliğe sahipmiş ...
merve çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
benim kız her yöne dönüyo fırıldak gibi 1 dk. durmuyo sanırım birazda o yüzden zayıf
bu da metabolizma hızlandırıcıymış kk da okudum bunu kadının biri 1,5 ayda 10 kilo falan vermiş bununla
3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil . Düdüklüde 7 dakika pişiriyorsunuz.
günde 3-4 bardak içiyorsunuz
günaydın klızlar...benim bebişim grip oldu ya:çok üzgünüm:
hee teraziyim bebemmm senin kocanın burcundan :)
tam bir teraziyim diyebilirim bu arada...
betül mikrodalga fırın kullanıyorsan benimkini tavsiye ederim
allah ve verdiyse atıyorum içine valla ...
Hakkaten yaa ben hıc boyle terazı gormedım... kaydirigubbakcemile3Ya terazi burçları inanılmaz titizdir yaaa özellikle kadını yani hadi erkeğini bilmiyorumda..
Benim annem rahmetli teraziydi ve bir dakika oturtmazdı benikaydirigubbakcemile2Onuda öğren bunuda öğren yok evde kalcan temizlik yap onu yap bunu yap kendide yapardı banada yaptırırdı yani zorla:)))
Eski müdürüm ona keza kadın tam bir temizlik hastasıydı..Daha bir sürü arkadaşım var terazi hepsi öyle..Gözde sen nasıl çıkmışın onların içlerinden:)))
betül ben arzumda görmüştum begenmiştimde bi bak ıstersen sanırım o buharlı pişiricide oluyodu
Gündogdus selam;
bizim kız da çok hareketli, maşallah hepsine.
Bu arada zayıf demişsin , senin ki kaç kilo ?
şööle diyim yanlış anlamamış olabilirsin
bu sterilazatör aslında bir kap ve mikrodalga fırının içine konuluyor :roflol::roflol::roflol:
komplike bir alet diil yani
ben bunu internetten almıştım geldi neyse bi kaç gün sonra .kocam inceliyo şimdi ...e bunu nereye takıyoruz düğmesi nerde bakınıp duruyo .. ben de dedim yok düğme falan mikrodalgaya koyuyoruz işte içini doldurup dedim
o da dedi ki 1 milyoncularda böyle kaplar dolu buna mı para verdin sen :)))
:
Ah canım bizdede aynı dert oğlum anne sütünü sürekli çıkartıyor bi türlü geçmedi ne kadar içse o kadar çıkartıyor hepsini reflüsü var malesef geçmedi gitti bende korkuyorum bazen hele büşrayı duyunca çok ama çok üzüldüm Allah ım evlatlarımızı korusun:Saruboceq:
Amin canım amin.
Ben de Büşrayı duyunça çok üzüldüm inan ve korktum da.
Bu arada hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
Doktora gittik bugün.Aynı söylediğin gibi canım reflüsü var dedi.Ama bu sefer farklı bi doktora gittik doktordan çoooook memnun kaldım.Sonunda doktorumuzu bulduk dedim.O kadar ilgili ve sevecen bi adam ki.
Neyse gaviscon diye bir şurup verdş ne yerse yesin bundan 1 çay kaşığı ver dedi.İyi geleceğini söyledi.İnş Allahım inş:Saruboceq::Saruboceq:
Allah hepimizim yavrularına önce sağlık versin.
Duygucum maşallah ya bravo vallahi sana.
canım, kızın kaç kilo?benım oğlum 8.200gr, boyu 69 cm. 6 ay 3 günlük
ya kızlar onur uyurken rüyasında bişey gçrüyo sanırım iç çekiyo sürekli bir süre sonra da ağlayarak uyanıyor bebekler rüya görüyor mu acaba çok merak ettim
günaydın arkadaşlar..:içelim:
Tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin,ailelerinede sabır versin...
Bu arada dr.browns marka biberon kullanan varmıydı? Içinde gaz önleyici bir kamış var onu kullanıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?