Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar kız huysuz gene durmuyor ancak geldim ama kalamicam yatağında oyuncakları ile dönencesi ile oyalanıyor ama fazla sürmüyor oyalanması malumm hemen kaçarım belki kalabildiğim kadarı ile artıkk

eee bi yaramazlık yok inşallah herkes nerelerde yaa bu ara burası fazla dolu değil sankii başka topikleremi kaydınız kızlarrr

benim oğlumda yüzüstü yatarken ayklarından destekleyince kendini ileri atıyo hatta cırpınarak olduğu yerde 90 derece felan donebılıyo.ellerını de kullanabılseler surunecekler yakında:) anakucagındayken artık dıkkat etmek gerekıyor haklısın.bende korkuyorum o yuzden fazla dık tutmuyorum anakucagını

bende deneyeyim şunu zencefilim evde hep vardır zaten kışın içerim ayrıca yağ yakıcı özelliği var diye biliyordum bir ara limonlu zencefil çayı içmiştim zaten hep ama karanfil ve sarımsaklada deneyeyim bakalım inşallah zayıflarık yaww

taze olacak ama canım , kuru ıhlamıra falan katıp içtiğimizden diil..

hah işte bunu biliyordum ben içmiştim bir ara başta insan alışamıyor tatlarına ama sonra normal geliyor tadı

ohhh ohhh tek yapmamız gereken bunları alıp yapmak zaten bende zencefil limon çayı ve limonlu yeşilçay içiyorum bu ara yemeğime hiç dikkat etmedim bu hafta açıkçası ama 500 gr vermişim tabii bu ilaçlar çaylar vsss bünyeye de bağlı benim kızkardeşim iri yapılıdır kemikleri çok kalındır birde o zayıflamak istediğinde inanın haftada 5 kilo veriyor ama almaya kalktığındada haftada 5 kilo yu alabilir netrdeyse abartmıyorum öle bir bünye var kızda :roflol: ama hep tetikte oda saldım çayıra yapınca hemen kilo alıyor maleseff

günaydın klızlar...benim bebişim grip oldu ya:çok üzgünüm:

geçmiş lsun canımm zancefil çayı içir günde 1 çay kaşığı zararı yok bence ben verdim kızıma bir ara gripken merak etme iyi gelir bak tam konusunu açmışken zencefil gerçekten çok faydalı kızlar anne sütü verenler kendileri içsinler tabii

hee teraziyim bebemmm senin kocanın burcundan :)
tam bir teraziyim diyebilirim bu arada...

betül mikrodalga fırın kullanıyorsan benimkini tavsiye ederim
allah ve verdiyse atıyorum içine valla ...

Mıkrodalga fırın ıle mıkrodalga sterilizatörun nasıl baglantısı var onu anlamadım yalnız..
bende bıldıgımız mıkrodalga fırınlardan yok.. ama senın dedıgın sterilizatoru almayı dusunuyorum.. sımdı ona baktım netten..
pekde ıhtıyacımız kalmaz dıyor bazı arkadaslar hem uygun da bu 39 tl dıyo e-bebek te... CADIARZU

Hakkaten yaa ben hıc boyle terazı gormedım... kaydirigubbakcemile3
Benım annemde terazı, terazı arkadaslarımda var hepsı tıtız yanı derlı toplulugu cok sever hareketlıdır vs dedıgın gıbı..
Tabı ben gozdeyı tanımıyorum ama kendı soyledıklerını terazıyle bagdastıramadım bı anda o kadar... kaydirigubbakcemile3

betül ben arzumda görmüştum begenmiştimde bi bak ıstersen sanırım o buharlı pişiricide oluyodu

Canım ya arkadaslar pek ıhtıyacımız kalmaz artk dıyo bu yuzden de cok pahalı brısey almasam dıyorum bu yuzden cok teferruatlı bırsey bakmadım ama... CADIARZU

Hadııııı yaaaaaaaaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Kız bastan desene bende alacaktım bbak az dahaaa bu yazını gormesemmm :roflol::roflol:
E ne anladım bu ısten o zaman benım baska bı alet bakmam lazım sımdı bende uyguun ıyı dıyodum.. -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun canım reflüde fena bebeklerde çıkıyor artıkk bu ne yaaa yeni doğan bebeklerde bu çıktı şimdide alasını ben yaşıyorum üstelik benim kız 4. derecedeymiş 5 te ameliyat ediliyormuş dedi dr muz allahtan 2 aydır ilgili ilaçları kullanıyoruz bize ama 6 ay devam edicez ilacın birini bu ay sonu bırakıcaz hemde ne ilaç zehir gibi ve gece yatarken vermek zorundayız yemekten sonra ve kız resmen ağlayıp kızıyor verirken tükürmeye çalışıyor fenayım yanii allah hepimizin bebeklerine acil şifalar versin

ya kızlar onur uyurken rüyasında bişey gçrüyo sanırım iç çekiyo sürekli bir süre sonra da ağlayarak uyanıyor bebekler rüya görüyor mu acaba çok merak ettim

Benımkı de boyle canım aynen, bazen dudagı buze buze aglayarak uyanıyor gozler kırmızı kırmızı ay yerım yaaaa... Şeniz :çok üzgünüm:

SEHıTLERıMıZı SAYGIYLA ANIYORUZ
BENDE BıR ÇANAKKALE ŞEHıDıNıN TORUNUYUM VE SIK SIK GıTMEYE ÇALIŞIRIM GERÇEKTEN ORDA OLMAK BAŞKA BıR DUYGU

-----

Son düzenleme:
leenn kıllandırdınızz benii
teraziliğimden şüphe etmeye başlamıştım ki internet imdadıma yetişti... sizin tanıdığınız terazilerde varmış bi terslik :roflol:
Terazilerin üstün bir yargı yetenekleri vardır. Tembeldirler. Zor karar verirler. Ama aldıkları kararları uygulamaya koymak için vakit kaybetmezler. Adaletin gerçekleşmesi için ellerinden geleni yaparlar. Hayalci ve fantastiktirler. Kadınları değişmez bir şekilde güzel, erkekleri de genellikle yakışıklıdır.
Kendilerini yoracak fiziksel hareketlerden pek hoşlanmazlar. Bu onları tembelliğe itebilir. rahatlığa düşkünlükleri vardır.

günaydın arkadaşlar..:içelim:
Tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin,ailelerinede sabır versin...
Bu arada dr.browns marka biberon kullanan varmıydı? Içinde gaz önleyici bir kamış var onu kullanıyormusunuz?

ben kullanıyordum ama ağız kısmındaki kauçuk bir çemberi varya biberonun o kaynattıkça deforme oldu kokuyordu sanki bende onu attım onsuzda kullanamıyorum tabii yenisini de almadım ama çubuğu kullanman lazım görevini yapabilmesi için gaz önleyici ya o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…