- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.921
Canım sana takvım yapalım mı ne dersın ?
Herkes bırbırının bebıslerının ne kadarlık oldugunu gormus olur.. :1rolleyes:
günaydın herkese...
Büşra uyuyor bakayım dedim...
çok iyi çok şükür... Eski neşesine kavuştu bile..
Allaha çok şükür..
sema ve gülşah; son sayfada yazdıklarınızı okudum ..
Büşra'nın normal kusması ile alakası yok bu olayın..
Fıtık doğuştan oluyormuş ancak, şiddetli kusma, ağlama veya öksürme gibi olaylarla patlak veriyormuş..
Ctesi günü öğürerek çıkarttı büşra ama sapsarı safra çıkardı... Iştahsızlaştı... Hemen acile götürdük.. Serum takıldı o esnada da ağladı tabii, zorlandı vücut..
Bu olayların akabinde, kasığında şişlik belirdi..
Sarı safra kusması, iştahsızlığının nedeni fıtıkmış ancak dışarıdan belirgin hal alması bir gün sonra oldu..
Korkmayın , ama her bebekte olabilirmiş, en ufak bir şişlikte hemen götürün dr.a..
Umarım kimse yaşamaz böyle bir olay..
Bize de bundan beterini yaşatmasın allah ...
kıxlar bu arada ben tunahana mama da veriyorum ya ek olarak aptamil ay tadına baktım da çok kötü ya nasıl yiyolar bunu ay bozuk mu felan diye düşündüm kalkıp tarihine felan baktım bide anne sütüne yakın diyolar alakası bile yok anne sütü şekerli oh mis gibi bişi...
Saol canım,şu anda kullanmama gerek yok o zaman...çünkü ne kadar yıkasanda arasına elin girmediği için sanki tam hijyenik olmayacakmış gibi....
Bu arada biberon kullanırken her defasında kaynatıyormusunuz?
Ve yıkarken içme suyumu kullanıyormusunuz? ben şu ana kadar içme suyu kullanıyordum ama artık musluk suyuna geçeyim diyorum ama kullanacağım suyun tamamınıda kaynatmam mı gerekiyor?
çünkü ben içme suyu olduğu için iki sürahisini kaynatıyordum soğuk suylada karşıtırıyordum....
Ya yıkarken derken biberonu değil bebişlerimizin yıkama suyunu kastetmiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lafın ortasından başlarsam böyle olur:mymeka:
evet canım ıyı olur. nasıl yapılıyo
canım benimki minnoş ya boyu yürütece kısa geliyor:roflol::roflol:
ayakalrının ucu değiyor :roflol:
arkadaşlar bişey sormak istiyorum hepinize bebişleriniz dönebiliyomu? benımkınde henuz tık yok:)sadece bazen saga doğru döner gıbı yapıyo
----------
kız senin yürütecin boyu ayarlanmıyormu kiiii :uhm: normalde hepsi ayarlanır diye biliyorum bizimkinin 4 boy ayarı var benim kızıda ben bu ara başladım koyuyorum ama 10 dk yı geçmiyor hergün alışsın diye koyuyorum ayaklarını yere bassın diye bide çizgi film açıyorum dıgıturkte baby tv var bayılıyor resmen bizimkiikaydirigubbakcemile3
Duygucum selam ;
oğlun maşallah çok tatlı olmuş .Allah nazarlardan saklasın. Sen saçları yine değiştirdin sanırım. Bu da çok heş olmuş canım. Gülegüle kullan. Bende dün saçlarımı kestirdim, fönlettim. İnsan kendine geliyor ya. Mutlu oluyorsun.
Bu arada duygu nasıl eski kilona döndün , ben 70 kilo oldum daha yeni. doğumda 84tüm tabii ondan bu yana iyi gitti de... Ne bileyim ya çok rahatsız hissediyom kendimi. bide sağ omzum ,sırtım çok ağrıyo, kireçleme midir nedir... Sabah sanki kollarım tutmuyo ... Çok çabuk youluyorum, hamile iken de böyleydi. O kadar koşturuyoz ama yinede kofum . Yaz gelsin de biraz yürüyüş falan yapalım.
şööle diyim yanlış anlamamış olabilirsin
bu sterilazatör aslında bir kap ve mikrodalga fırının içine konuluyor :roflol::roflol::roflol:
komplike bir alet diil yani
ben bunu internetten almıştım geldi neyse bi kaç gün sonra .kocam inceliyo şimdi ...e bunu nereye takıyoruz düğmesi nerde bakınıp duruyo .. ben de dedim yok düğme falan mikrodalgaya koyuyoruz işte içini doldurup dedim
o da dedi ki 1 milyoncularda böyle kaplar dolu buna mı para verdin sen :)))
Mıkrodalga fırın ıle mıkrodalga sterilizatörun nasıl baglantısı var onu anlamadım yalnız..
bende bıldıgımız mıkrodalga fırınlardan yok.. ama senın dedıgın sterilizatoru almayı dusunuyorum.. sımdı ona baktım netten..
pekde ıhtıyacımız kalmaz dıyor bazı arkadaslar hem uygun da bu 39 tl dıyo e-bebek te... CADIARZU
Hakkaten yaa ben hıc boyle terazı gormedım... kaydirigubbakcemile3
Benım annemde terazı, terazı arkadaslarımda var hepsı tıtız yanı derlı toplulugu cok sever hareketlıdır vs dedıgın gıbı..
Tabı ben gozdeyı tanımıyorum ama kendı soyledıklerını terazıyle bagdastıramadım bı anda o kadar... kaydirigubbakcemile3
Canım ya arkadaslar pek ıhtıyacımız kalmaz artk dıyo bu yuzden de cok pahalı brısey almasam dıyorum bu yuzden cok teferruatlı bırsey bakmadım ama... CADIARZU
betül ben arzumda görmüştum begenmiştimde bi bak ıstersen sanırım o buharlı pişiricide oluyodu
Duygucum selam ;
oğlun maşallah çok tatlı olmuş .Allah nazarlardan saklasın. Sen saçları yine değiştirdin sanırım. Bu da çok heş olmuş canım. Gülegüle kullan. Bende dün saçlarımı kestirdim, fönlettim. İnsan kendine geliyor ya. Mutlu oluyorsun.
Bu arada duygu nasıl eski kilona döndün , ben 70 kilo oldum daha yeni. doğumda 84tüm tabii ondan bu yana iyi gitti de... Ne bileyim ya çok rahatsız hissediyom kendimi. bide sağ omzum ,sırtım çok ağrıyo, kireçleme midir nedir... Sabah sanki kollarım tutmuyo ... Çok çabuk youluyorum, hamile iken de böyleydi. O kadar koşturuyoz ama yinede kofum . Yaz gelsin de biraz yürüyüş falan yapalım.
Hangı marka yurutecın yavri.. kaydirigubbakcemile3
Nasıl memnunmusun bızde alıcaz bu aksam yatmıyo artık kerata anca yurutec paklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?