Doğum yapmış olan anneler buraya....

allah acil şifalar versin canım umarım birdaha böyle tecrübeler yaşamazsınız rabbim hepimize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah umarım şimdi iyisinizdir

valla sen aptamile kötü diyorsun birde bizim kullandığımız MİLUPA AR yi denesen iiyyyggg dersin resmen tadı da kokusuda iğrenç ama içiriyoruz bu aralar reddetmeye başladı ama bakıcaz artık ekler sayesinde azalttık ama hala sabah ve akşamları veriyoruz ar yi

ben musluk suyu ile yıkayp kaynatıyordum ama sonra baktım tencerem aldı başını gidiyor sterilizatör aldım şimdi yine musluk suyu ile yıkıyorum ama makinaya içme suyu koyuyorum sterilizasyon için kaynatmyı bıraktım yanii

Ya yıkarken derken biberonu değil bebişlerimizin yıkama suyunu kastetmiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lafın ortasından başlarsam böyle olur:mymeka:

yok daha neler kızzz ben ilk doğduğundan beri musluk suyu ile yıkıyorum zaten her bihalttan sakınıyoruz bebişleri hiç mikrop almazlarsada olmaz yanii alışmaları grek dr öe diyordu bizede zaten ben ilk kızımda delice hareket ediyordum aman neler yaptım neler dediğin gibi içme suyu ile bile yıkıyordum kızı ama şimdi gel görki herşeye alerjisi var acayip zayıf bünyeli bişey allahtan 5 yaşında iken dr beni çok kötü bi şekilde uyardı kızın yarın öbür gün büyür evlenir de bir köye gelin gider dedi inşallah öle bişii olmazda yada ev işi yapmaya başlayacak dedi deterjana musluk suyuna herbişeye alerjisi olur bünyesi zayıf olur nasıl idame edecek yaşamını dedi sonra musluk suyuna geçmiştim ama neler çektimmmm şimdi öle yapmıyorum ama kızın sadece gözlerini dikkat edip musluk suyunu girmesin diye uğraşıyorum dikkat ediyorum ama her sabah ılık içme suyu ile yıkıyorum yüzünü onu yapıyorum bak gözlerden korktuğum için

evet canım ıyı olur. nasıl yapılıyo

Bır kac degısık sıte var canım bunun ıcın.. Ama sımdılık yapması daha kolay olanı vereyım sana..
Bu sıteden gırıp cetvelını yapabılırsın.. Create dedıkten sonra cıkan sayfada lınkler olacak.. ılk sıradakını http ile baslayıp .png ıle bıten yerı kopyala bu sıteye gel kullanıcı panelı - profil düzenle - asagıda kilo dogum takıp cızelgesı yazan yere yapıştır, kaydet canım bu kadar umarım anlatabılmısımdır olmazsa yıne sorarsın canım :)

Pregnancy Due Date - Due Date Calculator | Pregnancy Countdown | Baby Ticker

canım benimki minnoş ya boyu yürütece kısa geliyor:roflol::roflol:

ayakalrının ucu değiyor :roflol:

kız senin yürütecin boyu ayarlanmıyormu kiiii :uhm: normalde hepsi ayarlanır diye biliyorum bizimkinin 4 boy ayarı var benim kızıda ben bu ara başladım koyuyorum ama 10 dk yı geçmiyor hergün alışsın diye koyuyorum ayaklarını yere bassın diye bide çizgi film açıyorum dıgıturkte baby tv var bayılıyor resmen bizimkiikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bişey sormak istiyorum hepinize bebişleriniz dönebiliyomu? benımkınde henuz tık yok:)sadece bazen saga doğru döner gıbı yapıyo

nerdeeeee benimkide dönmüyor sadece sırt üzstü yatırınca kalkmaya çalışıyor yarı oturur gibi kalkabiliyor ama gerisi gelmiyor bizimki yatmayı pek sevmiyor çünki yüzü koyun bile yatıramıyorum alışsın diye oyuncakları koyuyorum önüne ama 2 dk sonra ağlıyor sositososito

Hangı marka yurutecın yavri.. kaydirigubbakcemile3
Nasıl memnunmusun bızde alıcaz bu aksam yatmıyo artık kerata anca yurutec paklar..

Ben karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorum yaa:1rolleyes:Bir tatlı krizi geldi bana neeye saldırcağımı şaşırdım uzun zamandır olmuyordu..Allahtan evde tatlı hiçbirşey barındırmayan ben bir kaşık pekmezle yırttım işi..Ama o an olsaydı allah ne verdiyse yerdim yaniikaydirigubbakcemile3

Nuraycım selam sağol canımcım büyüyorlar işte.Allah hepsini korusun:Saruboceq:Canım o resim benim eski halim hamilelikten önce..Ordaki renk kendi rengi ama şuanda çikolata kahve boyadım yine..Beni şuan tek mutlu eden şey kendi adıma saçlarımı boyatmak..
Canım ben eski kiloma akşma yemeklerini saat en geç 7 de yiyerek ve sonra sadece su yeşil çay ve bitki çayı içerek döndüm..Yani inan aylardır nerdeyse akşam 7 den sonra bir tane meyve bile yemedim..Tatlı olarak öğlenleri sadece aşure yedim hem tok tutuyor hemde çok güzel süt yapıyor tavsiye derim..Sende 14 kilo vermişsin çok iyi bence akşam hiçbirşey yememeyi dene canım her sabah kilo vererek kalkçaksına.s.Benimde bacaklarım kesiliyor yerden Egeyi ne zaman kucağıma alsam..Sanırım çok kilo verince kaslar güçsüz kaldı..Şimdi spor yapınca beliki biraz toplanır diye düşünüyorum..Anlıcağın bende çok kofum:çok üzgünüm:

Öylemiii bende mikrodalga gibi bir cihaz zannettimkaydirigubbakcemile3
Ayten bak dalga geçtin ama işin içinde yine mikrodalga var:mymeka:

Evet yaaa aynen bencede çok tertipli ve düzenli olurlar..Seninde annen teraziymiş annenden biirsin hele eski kadınlar oyy oyy..Annem dışarı çıkmak için pazarlık yapardı benle kapıda 1 saat çok ama önce toz al bakalım nasıl alıyon yada yer sil bakalım falan diyekaydirigubbakcemile3Neyse sonunda yaptırırdı o işi ondan sonrada bende dışarı çıkcak hal zaten kalmazdıkafamçokkarıştı

Gözde demekki bizimkiler yükselenden etkilenmişler:))
Deryacım maşallah ya onun kocaman kalbinini yerim ben ne güzel bakmış öyleee

betül ben arzumda görmüştum begenmiştimde bi bak ıstersen sanırım o buharlı pişiricide oluyodu

bende var o canım evet güzel ama su konulan hazne çelik yani ya sanırım öle tabii orası sanki kireç bağlıyor gibiydi ince telle şööle bir sürdüm üzerine çıkmadı demekki değilmiş servisi arayacağım neden böle oldu diye gerçek çelik değilse yada başka bişiiden oluyorsa bilemem ama kireçlenme değil buna eminim sanki damla damla olmuş baloncuklar var yarısında nerdeyse am pis görünmüyor sanki hani bardaklarda su lekesi olur ya öle kireç çözücü denedim 1 çay kaşığı kadar bakiim kabaracakmı dedim tıkkk yokk anlamadım valla bakiim servis ne diyecekCADIARZU

duygucum babasının işleri işte koca kalp felan sağolun kızlar betülcüm sende sağol...bu arada bu akşam alışveriş var galiba yine betüş yürüteç sterelizatör felan...ben de chicconun ki var çok memnunum içine de koyuyoruz valla çopk seviyo

bende aynı durumdayım canım fibromiyalji teşhisi kondu bana ama önce fizik tedaviye gittim işe yaramadı malesef sadece rahatlatıyordu o gün için ilaçlarda fayda etmiyor fazla o nedenle dışarı çıkıp dolaş kilo ver eğlen uykunu tama almaya bakk düzelir inşallah

Hangı marka yurutecın yavri.. kaydirigubbakcemile3
Nasıl memnunmusun bızde alıcaz bu aksam yatmıyo artık kerata anca yurutec paklar..

kızlar bizde yürüteç almayı düşünüyorduk ama doktorumuz kesinlikle önermiyoruz zararlı dedi. bizde kararsız kaldık. sizler araştırdınızmı almadan önce? zararlı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…