- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.941
leenn kıllandırdınızz benii
teraziliğimden şüphe etmeye başlamıştım ki internet imdadıma yetişti... sizin tanıdığınız terazilerde varmış bi terslik :roflol:
Terazilerin üstün bir yargı yetenekleri vardır. Tembeldirler. Zor karar verirler. Ama aldıkları kararları uygulamaya koymak için vakit kaybetmezler. Adaletin gerçekleşmesi için ellerinden geleni yaparlar. Hayalci ve fantastiktirler. Kadınları değişmez bir şekilde güzel, erkekleri de genellikle yakışıklıdır.
Kendilerini yoracak fiziksel hareketlerden pek hoşlanmazlar. Bu onları tembelliğe itebilir. rahatlığa düşkünlükleri vardır.
kızlar bizde yürüteç almayı düşünüyorduk ama doktorumuz kesinlikle önermiyoruz zararlı dedi. bizde kararsız kaldık. sizler araştırdınızmı almadan önce? zararlı mı acaba
Canım oyle de cok fazla oturmyacagız kı en azından hızlarını kessın bıraz kaydirigubbakcemile3
Bırde ayten yan oturtugunu soyledı bu sekılde zararlılıgı tamamen ortadan kalkmaz mı ya soz konusu testısler vs ıse.. CADIARZU
bende var o canım evet güzel ama su konulan hazne çelik yani ya sanırım öle tabii orası sanki kireç bağlıyor gibiydi ince telle şööle bir sürdüm üzerine çıkmadı demekki değilmiş servisi arayacağım neden böle oldu diye gerçek çelik değilse yada başka bişiiden oluyorsa bilemem ama kireçlenme değil buna eminim sanki damla damla olmuş baloncuklar var yarısında nerdeyse am pis görünmüyor sanki hani bardaklarda su lekesi olur ya öle kireç çözücü denedim 1 çay kaşığı kadar bakiim kabaracakmı dedim tıkkk yokk anlamadım valla bakiim servis ne diyecekcadıarzu
kalça problemleri yaratabiliyo demişti doktor.ama her doktor farklı söylüyor. bende kararsız kaldım
daha önce demiştim hoppala var bizde.
deniz bayılıyo manyak gibi zıplıyo
ve basması falan çok gelişti
kollarıdan tutunca çok güzel adım atıyo artık...hoppala için doktor bize abartmamak kaydıyla kullanabilirsiniz sakıncası yok demişti.
Ya benımkı de oyle ayakta durma meraklısı ellerınden tut ayakta duruyor.. kaydirigubbakcemile3
Ama henuz adım attıgı olmadı.. bayılıyo ya kendı ayakları ustunde durmaya.. babasının parasını kabul etmıyor :roflol: kafamçokkarıştı
yüzünüde göreydik dimi am böyle anlaşılmıyo
Duygu ben burda ayırt edemedım pek flastan olabılır ama benım aklım sarıdan dondugun kızıl kahve tonuna gıttı..
o cok guzeldı..
sağdaki o saç işte flaştan çok parlamış sanırım o daha iyidi demi bu donuk kalı bencedeCADIARZU
bende var o canım evet güzel ama su konulan hazne çelik yani ya sanırım öle tabii orası sanki kireç bağlıyor gibiydi ince telle şööle bir sürdüm üzerine çıkmadı demekki değilmiş servisi arayacağım neden böle oldu diye gerçek çelik değilse yada başka bişiiden oluyorsa bilemem ama kireçlenme değil buna eminim sanki damla damla olmuş baloncuklar var yarısında nerdeyse am pis görünmüyor sanki hani bardaklarda su lekesi olur ya öle kireç çözücü denedim 1 çay kaşığı kadar bakiim kabaracakmı dedim tıkkk yokk anlamadım valla bakiim servis ne diyecekCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?