Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ne bılım yaa ben hıc tembel gormedım cevremde terazıleri..
Ama sen tembelım usengecım dıyıp durunca sasırdım ne bılım... kaydirigubbakcemile3
Tabı her burcun ınsanı bırebır aynı olmuyor herkes farklı tasıyor o da var :)
Benim oğlanda terazi bu arada... delikafadulden

kızlar bizde yürüteç almayı düşünüyorduk ama doktorumuz kesinlikle önermiyoruz zararlı dedi. bizde kararsız kaldık. sizler araştırdınızmı almadan önce? zararlı mı acaba

Canım oyle de cok fazla oturmyacagız kı en azından hızlarını kessın bıraz kaydirigubbakcemile3
Bırde ayten yan oturtugunu soyledı bu sekılde zararlılıgı tamamen ortadan kalkmaz mı ya soz konusu testısler vs ıse.. CADIARZU

kalça problemleri yaratabiliyo demişti doktor.ama her doktor farklı söylüyor. bende kararsız kaldım

hımmmm CADIARZU

Son düzenleme:
Yürüteçi bende duymuştum tavsiye etmiyorlar diye ama hepimiz yürüteçlerin üzerinde büyüdük çok şükür hiç birşeyde olmadı yanii..

biz yürüteç almadık hediye geldi
1-2 defa bindirdim çok bindirmiyorum.
ama şöyle bir tehlikesi var 1 an içinde farketmeden boyundan büyük yerlerdeki şeyleri üstüne çekebiliyo.
masa üstündeki örtüyü filan çekiyo
allah korusun üstünde ağır bişey olabilir.
mutfağa filan götürmeyin tezgahtan birşeyler üstüne gelebilir.
bizim pirizler biraz aşşağıda hemen gidip onları buluyor ellemeye çalışıyo
o yüzden çoooook dikkatli kullanmak gerekiyo.

daha önce demiştim hoppala var bizde.
deniz bayılıyo manyak gibi zıplıyo
ve basması falan çok gelişti
kollarıdan tutunca çok güzel adım atıyo artık...hoppala için doktor bize abartmamak kaydıyla kullanabilirsiniz sakıncası yok demişti.

kalça problemleri yaratabiliyo demişti doktor.ama her doktor farklı söylüyor. bende kararsız kaldım

Hepimiz olmasa da bır cogumuz yurutecle buyuduk ya ..
Sımdı herseye zararlı demeye basladılar o zararlı bu zararlı bırsey kalmayacak yakında ne yıyecek ne kullanacak degılmı ama yaa... :1no2:

Ya benımkı de oyle ayakta durma meraklısı ellerınden tut ayakta duruyor.. kaydirigubbakcemile3
Ama henuz adım attıgı olmadı.. bayılıyo ya kendı ayakları ustunde durmaya.. babasının parasını kabul etmıyor :roflol: kafamçokkarıştı

Bu arada bende son 2 ay içindeki iki saç rengimi koyayım hangisi daha güzel siz karar verin..Bir önceki kızıl kahve aklımda kaldı..Şimdi çikolata kahve..Acaba tekrarmı kızıl kahve yapsam bir dahaki boyamda...

Son düzenleme:

benımkıde ayakta durmaya bayılıyo, ama fazla tutuncada hemen yoruluyo:) artık herşey zararlı dediğin gibi betülcüm. hepimiz aynı şeylerle buyuduk sonucta

Duygu ben burda ayırt edemedım pek flastan olabılır ama benım aklım sarıdan dondugun kızıl kahve tonuna gıttı..
o cok guzeldı..

canım bende almayı düşündüm eşim valizlerım çok dıye aldırmadı yarın burda hafta sonu eşimle alışverişe çıkınca bakıcam eşim güzel bebek mazaları ver demişti bakalım yarın görcezz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…