Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi akşamlar hatunlaarrrhihoyyyt
mervecim uğramış buraya iyi haberlerini duyduğuma sevindim..:sm_cool:
gülden canım sanada gecmişcikler olsun cicim...
duygu canım kızıl parlak ve canlı çıkmış benim saç rengime çok benziyo kıs
ee nede olsa ikimizde aslanık yaw..:1rolleyes::dance:
hepinizi öptüm kızlar...:1hug:
ben yarın yokum kızlar emelcimle görüşcez allah nasip ederse..hihoyyyt

duygucum bnce sana sarı röfle daha çok yakışır gibi...bu da bnim fikrim...ben eve geldim...valla kızlar biz hep koyuyoz yürütece çok uzun sürelerle değil ama...çok eğlenio bizimki parkenin üzerinde yürüo bile adım atıyo

Çok ıyı olmus ayten yalnız bu benı cok kabarık gıbı geldı besleycı oldugu kesın de bu sekılde kılo verılır mı acep.. CADIARZU

Aynen öyle canım aslan burcu saçlarıyla tanınırmış zaten..Uzun gür ve kalın tellihihoyyyt
:1shok:Gerçektenmi bunu ilk söyleyen sensin teşekkürler canımcımkaydirigubbakcemile5

Butun Aslanlar kızıl saclı mı kız fısttukk.. kaydirigubbakcemile3

Yok bence parlak canlı kalın telli anlamında söyledikaydirigubbakcemile3

Bu arada ben bu diyet listesini yapsaydım herhalde şuan hala 95 kiloydum:roflol:

hee doğru o bakımdan Aslanların sacları gur ve coktur evet kabarııktır dedıgın gıbı..kaydirigubbakcemile3

Evet banada oyle geldu baya dolu dolu bır lıste,:bbo: ama cok besleyıcı olduguda kesın.. şutarafagitti

gündoğduş hiç moralini bozma canım benimki seninkinden de ufak hem de daha büyük olmasına rağmen...dotorun sağlıklı iyorsa gelişimi için gereken hareketlri yapabiliyorsa sorun yok canım....ohhh ben çok rahatım hafif hafif kollarımda ağrımıyor :)))))))))))))))))) ama zayıflayamadım işte..tombi olsa zayıflardım belki taşımaktan :))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile
ben bugün yarım kilo et,6 domates ve lahana corbası içicem sadece

ama 2 kilodan fazla gitmiş bileeeeeee
Duygucum ben göremedim saçınııııkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…