Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytenin verdiği liste çok güzel bi liste bu listeyi doğum yaptığımızdan beri uygulasydık ayda 2 kilo filan verirdik şimdiye kadarda 2x6 12 kilo gitmiş olurdu.
ama ben 6 aya kadar hiç diyet yapmadım hatta doğum sonrası kilomun üstüne dahasınıda ekledim.
bu yüzden birazdaha hızlı zayıflamam gerek hedefim haftada 1 kilo
fakat şuda bir gerçek uzmanlar emziren annelerin ayda 2 kilodan fazla zayıflamasını önermiyor çook kiloluysa anca 3 kilo diyorlar.
bilemiyorum artık

Bu arada Duruyu allahın emriyle istedik Deryada verdi:roflol:
Derya böyle gelinimi açık seçik gezdirme bakayım Ege kızarkaydirigubbakcemile3

deryacım maşallah duruya çok şeker bişey olmuş çıtı pıtı gözleri de çok güzelmiş en son gördüğümden ne kadar değişmiş ya büyüyorlar vallahi

benim kızımın adaşı ne de büyümüş maşallah...
Derya maşallah valla bayağı büyümüş duru kızım da. Sadece anne sütümü veriyorsun, ek besinlere başladın mı?

Vaay bır kızımızla oglumuzu da kerttık desenıze... kaydirigubbakcemile3 Hadı hayırlı olsun.. kaydirigubbakcemile3
Bunlar buyuyunce bıze hesap sormasın bana sormadan ne ısler cevırdın anne dıye...kaydirigubbakcemile3

benim kızımın adaşı ne de büyümüş maşallah...
Derya maşallah valla bayağı büyümüş duru kızım da. Sadece anne sütümü veriyorsun, ek besinlere başladın mı?

nuraycım minnoş benim kzıım ....6,5 kg 64 cm di geçen ay...ayda 100 gr alıyor 3aydır :)))ek gıda veriyorum ama işe o da yaramıyor cokacimcoookcokacimcoook:roflol::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…