- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.981
Aynen öyle canım aslan burcu saçlarıyla tanınırmış zaten..Uzun gür ve kalın tellihihoyyyt
evet canım aynen öyle feci gür yoğun tara tara bitmiyo ve aşırıda dökülme var..-tatlicadiarzu-
kat kat kestirdim ama cııkk hiç bişi değişmedi bide cabuk uzuyo yaw..kafamçokkarıştı
evet salihacım benimde öyle hep ya ara makas yada katlı kesim yoksa berbat banyodan sonra saçlarım açılmaz..Kabarmaması içinde uzun olması şart yoksa merinos gibi olurumdelikafaduldenŞimdi uzatmaya çalışıyorum katlar gitti nasıl kabarıyor anlatamam onun için sürekli örüyorum saçımı..Yalnız ısırgan otu inanılmaz parlak yaptı saçlarımı dene canım sende..Hem ucuz hemde kolaykaydirigubbakcemile5
Butun Aslanlar kızıl saclı mı kız fısttukk.. kaydirigubbakcemile3
evet salihacım benimde öyle hep ya ara makas yada katlı kesim yoksa berbat banyodan sonra saçlarım açılmaz..Kabarmaması içinde uzun olması şart yoksa merinos gibi olurumdelikafaduldenŞimdi uzatmaya çalışıyorum katlar gitti nasıl kabarıyor anlatamam onun için sürekli örüyorum saçımı..Yalnız ısırgan otu inanılmaz parlak yaptı saçlarımı dene canım sende..Hem ucuz hemde kolaykaydirigubbakcemile5
ya katlı saçım ama yinede dolaşıyo hiç olmazdı böyle-tatlicadiarzu-
bu doğumdan sonra bi garip oldum ya..:bbo:anlamış değilim cok sağlıklıydı ..
şimdi avuç avuç dökülüyo..ısırganı bekarken çok denemiştim..öyle sıkta boyatmam saçımı
ama niyeyse yıprandı dolaşıyo sacım acamıyorum..buu gliss den alcam umarım işe yarar.benneyaptımkikatı yoğun sacımın öremiyorumda heryerden fırlıyo saçım-tatlicadiarzu-
oldumu acep
ya katlı saçım ama yinede dolaşıyo hiç olmazdı böyle-tatlicadiarzu-
bu doğumdan sonra bi garip oldum ya..:bbo:anlamış değilim cok sağlıklıydı ..
şimdi avuç avuç dökülüyo..ısırganı bekarken çok denemiştim..öyle sıkta boyatmam saçımı
ama niyeyse yıprandı dolaşıyo sacım acamıyorum..buu gliss den alcam umarım işe yarar.benneyaptımkikatı yoğun sacımın öremiyorumda heryerden fırlıyo saçım-tatlicadiarzu-
Benimde doğumdan sonra çok cansızlaştı canım ama 2 boya 2 röfle yedi tabı cok normal..Aslında senın olmaması lazımmıs boyada yokmuş çok ama hayretCADIARZU
ana olmuş..bu da benim minnoş kuzum.....
Bu arada Duruyu allahın emriyle istedik Deryada verdi:roflol:
Derya böyle gelinimi açık seçik gezdirme bakayım Ege kızarkaydirigubbakcemile3
evet arkadaşalr lütfen oğullarınız kardeş olarak baksın ege ile sözlü kızım :)a.s.
benim kızımın adaşı ne de büyümüş maşallah...
Derya maşallah valla bayağı büyümüş duru kızım da. Sadece anne sütümü veriyorsun, ek besinlere başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?