Doğum yapmış olan anneler buraya....

hadi bakalım hayırlı olsun.
gençler görmüş beğenmiş bize söz düşmez:roflol::roflol:

oyyy biri bal biri badem daha ne olsun

hadi bakalım hayırlı olsun.
gençler görmüş beğenmiş bize söz düşmez:roflol::roflol:

oyyy biri bal biri badem daha ne olsun

:roflol::roflol:sağol teyzesi:)
Ben çıkıyorum kızlar Ege uyandı sonra yine girmeye çalışıcam..Herkese iyi akşamlara.s.

Aslan uyuyor bende gıyındım eşim gelıcek cıkıcaz bırazdan sıpa ya yurutec fılan almaya..
Kocaman mucklar hepinizee... Şeniz

dönürüm dönürüm millet yüzükleri konuşuyorr siz geç kaldınızz aaa olmaz ama böle ilgi alaka isterik bizde ama neee:roflol:kaydirigubbakcemile3

benim kız huysuzluktan vazgeçmedi bu gün kollarım koptu resmen hep kucak istiyor yatırınca popoyu kaldırıp kaldırıp ağlıyor ille kucakla diyor resmen bu ağlama huyuda fitil etti beni yaa dişlerdenmi dünkü aşşının etkilermi bilemiyorum az sonra mama yediricem tekrar uyutmayı denicem gündüz topu topu 1 saat uyudu resmen o arada da yemek yaptım ancakkk

slm kızlar..emelcim naber kııı..hani yazacaktın , anlatacaktın yaşadıklarını..bekliyoz hee.istanbulda neler yaptınız..ne işkenceler çektirdin adama gıı.anlat hadii..
mervecim çok çok geçmiş olsun canım..büşracığı öp benim yerime..bilirim biz de geçirdik kasık fıtığı ameliyatı..ancak bizim ki böle ilerlemeden olduğu için mide bulantısı falan yapmamaıştı..ama ameliyat öncesinde ve sonrasında oğlum toplam 15 gün falan çok ağlıyordu..bir de ameliyat sonrası gaz falan yapar..ağrısı olur.ben nurse hurvey veriyordum ..sakinliyordu bayağı..kesinlikle katılıyorum sana canım..boş şeylere kafamızı takmak ne kadar anlamsız ancak böle bir çiddi hastalık başımıza gelince anlıyoruz.atabi beterin beterleri de var..allh daha kötülerinden korusun..sormak istediğin bir şey varsa sorabiliersin.
zayıflayan arkadaşlara tebrikler...kutluyorum..biran önce kocalarınıza güzel görünün bakayiiim.)))
hepinizi ve beişlerinizi öpüyorum..yarın boş günüm ..öğleden sonra işlerimi bitirnce görüşmek üzere..byee.

İyigeceler kızlar.Merve çok geçmiş olsun canım.kıyamam ben büşracıma.iyi olduğunuza sevindim.beni sorarsanız eşim hala bin pişman..çok iyi oldu bu olay yuvamın ve senin kıymetini anladım diyor zaten aylardır çok soğuktu bana karşı.bundan sonra seni mutsuz ettiğim günleri bile unutturucam diyor.hiç etmediğim kadar mutlu yapıcam seni diyor.çok kibar şimdilik ama ben pek konuşmuyorum.geçecek bu hallerı biliyorum herşey yaşandığıyla kalacak,biraz burnu sürtsün.bıde o insana karşı birşey hissetmedim,insan görmediği insana ne hisssedebilirki yazışma heyecanıydı aptallıktı deyip duruyor..ben yazıları okuyunca kötü oluyorum,bakmamaya çalışıyorum..3 kilo verdim bu arada..bunca zaman asla sana yanlışım olmadı ben kendimi biliyorum diyor,Allah gerçekten en ufak yalanını karşıma çıkardı bugüne kadar,bunuda çıkardı şükür,bana anlatmadığı çook şey var gibi geliyor.10 günde başkasına seni seviyorum yazan daha öncede mutlaka bişeyler yapmıştır diye düşünüyorum,ve bundan sonra nasıl güveneceğimi bilmiyorum.hakketen 10 günde eşimin bır kıza bunları yazabileceğini hiç ummazdım.duyanlarda inanamadı zaten.neyse yarın salihalara gideceğim yani salihanın annesine..resim çekiliriz buraya koyarım..ama çok tipsizim giyecek kıyafetimde kalmadı (( mertimin yüzüde aleji gibi olduen iyisi resim koymamak:bbo: hoşçakalın

emelim görmesem inancam yanii..çokk hoş sun canımm..resim bekliyoz heh ona göre..öptüm seni ve mertini..inş. eşin senin değerini 1000 kere daha iyi anlamıştır..umarım herşey daha güzel olur.bu kadar takma kafanı canım..hayat çok kısa..allh önce sağlık versin..tanıdık birini duydum..kansermiş..kötüymüş .hastalık ilerlemiş..çok üzüldüm..bu hastanın ve yakınlarının psikolajisini düşünemiyorum bile..allh dermansız dert vermesin .öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…