- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.801
kızlar bizim oğlanın yüzünde milia denen küçük beyaz sivilce gibi şeyler var
sizlerde devar mı ne zaman geçecek bunlar?
günaydın arkadaşlar.kızım kakasını yapamıyordu ya yazmıştım dün 3.gündü doktorumuzu aradım akşama kadar bekle eğer bugünde yapmazsa akşam glyserin diye bir fitil var eczaneden al ikiye böl yarısını kullan dedi.yapmadı bizimkisi kullandık fitili 15 dakika sonra bizimki fitille beraber yaptı yaptı ama su gibi yaptı kıyafetleri felan hep kirlendi.bezden çıkmış.akşamdan beri her açışımda kaka var ve hafif cıvık gibi.kusması ,bulantısı,ateşi yok.53 günlük oldu bugün.acaba doktora götürsemmi ishal mi oldu?sizinkiler nasıl yapıyor kakasını? böyle olan var mı?
ya kızlar bebıslere fıtıl ve zeytın yagı vermıssınız.. bende yaklask bır hafta oldu belkıde 1 haftayı gectı gaz ılacını kestım.. ondan berı kabız.. gunde bır kere yapıyor yaparken de cok zorlanıyor ıkı saat ıkınıyor kıvranıyor sonra cıkıyor ve oda bellıkı kabız zaten kıvamı cok koyu.. bende zeytın yagı versem mı en azından sımdılık rahatlasa belkı normale doner kakası ılacı kestıgımden berı bır kere normal kakasını yapmadı hep kabız.. zeytın yagı rahatlatırmı dersınız bırde hakıkı zeytın yagı mı verıyorsunuz ? ne kadar ? bızım evde hakıkı zeytın yagı var onu versem agır mı gelır kokusu fılan baya var.. yoksa komılı gıbı fılan mı ? :)[/QUOT
E
][/B][/C
ben hiç vermedim ama annem zeytinyağının bebekleri rahatlattığını söylemişti çay kaşığı ile biraz vermeyi deneyebilirsin...hakiki zeytin yağının asiti yüksek olabiliyor bilinmiş bir markanın versen daha güvenli olur herhalde...veya zinco verebilirsin tamamen bitkisel hiçbir yan etkisi yok.
kızlar selam herkese yaa nasıl vakit buluyorsunuz burada takılmaya
vallahi annem hala yanımda maa yinede vakit bulamıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum vallahi....
çok özledim hamileyken bütün gün burda takılmayı...
İstanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar bebekleri hangi hastaneye götürüyorsunuz???Emekli sandığı çalışanıyım anlaşmalı hastane var mı bildiğiniz.Ayy ne zormuş İstanbulda yaşamakk,heryer hastane ama SGKyla anlaşmaları olmuyormuş hepsinin.
Ben yeni taşındım biliyorsunuz hala bir hastane veya doktor bulamadık kendimize.İyi bir hastane ve doktor tavsiyelerenizi bekliyorum hem benim için kadın hastalıkları uzmanı hem de bebişim için.
günaydın hanımlar...
Ben bebeğimin tırnaklarını 1 aydır kesiyordum, eldivenleri çıkartmıştım ama herhalde yanlış kesmişim tırnağını ki iltihap kaptı, şişti ödem oluştu, neyse ilaç kulandık şimdi iyi.O yüzden korkuyorum bir daha kesmeye şimdilik eldiven takıyor benimkisi...
Neyse kızlar asıl meseleye gelelim ben mevlüt yaptırmadım, yaptıracaktım vazgeçtim...
onun yerine eve hoca çağırtıp ismini kulağına okutsam, dualar okutsam nasıl olur? illa kalabalık mı olmak zorunda?Bilenler bir fikir versin ne olur, ben evimin bir sürü tanıdık tanımadık insanla doluşmasını istemiyorumsizce bu şekilde yapsam kabul olur mu?
buda benim oğluşumm teyzeleri;
'Karga yavrusunu benim ak pak evladım diye severmiş' o yüzden yanlış anlamayın ama
bakarken maşallah derseniz sevinirimm.........
gunaydın kızlara.s.
dun gece uzun zaman sonra bebısım saat 1 de uyudu 4. te kalktı ama saat 22.30da emzırdıgım ıcın 5.5 saat ac kaldı.:çok üzgünüm:sasırdım kaldım bayada uzuldum acıkcası bu kadar sure ac kalması doktor uyandırma normal demıstı.bende uyandırmadım hos zaten gunlerdır uykusuzluktan bayılıyordum.3 saat delıksız uyumusum.keske saat 1 de emzırseydım demek 6.5 ta kalkcaktı dedım
betulcum kaka yapmak ıcın ıkındıgı zaman kabızmı olmus oluyorkı:uhm:ben gaz cıkarmak ıcın ıkındıgını zannedıyordum:uhm:
ınternette bır kac sıtede okudum anne sutu ıle beslenen bebeklerde kabızlık cok nadırdır mamaya gecınce olur dıyor...kucuk kucuk parcalar varsa veya kakasında kan varsa kabız anlamına gelır dıyor.senın oylemı oluyor betul?
kızlar bende zeytin yağı verdim ve fitil sonra durum bu ateşide var 37.5 derece iştahsızda gece hiç emmedi.her zaman gece emer sabahta 60 cc mama içerdi.yok içmiyor ve emmiyor ben şimdi doktora gidiyorum bakalım nolacak.
kızlar selam herkese yaa nasıl vakit buluyorsunuz burada takılmaya
vallahi annem hala yanımda maa yinede vakit bulamıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum vallahi....
çok özledim hamileyken bütün gün burda takılmayı...
İstanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar bebekleri hangi hastaneye götürüyorsunuz???Emekli sandığı çalışanıyım anlaşmalı hastane var mı bildiğiniz.Ayy ne zormuş İstanbulda yaşamakk,heryer hastane ama SGKyla anlaşmaları olmuyormuş hepsinin.
Ben yeni taşındım biliyorsunuz hala bir hastane veya doktor bulamadık kendimize.İyi bir hastane ve doktor tavsiyelerenizi bekliyorum hem benim için kadın hastalıkları uzmanı hem de bebişim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?