- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.021
Butun Aslanlar kızıl saclı mı kız fısttukk.. kaydirigubbakcemile3
günaydın aytenimmm
dükkanı gene ilk biz açmışız :)
:jeyyar::jeyyar:değil bende aslan burcuyum ama malesef kumralım sanım saçlarımı hiç kızıla boyatmadım hatta hiç boyatmadım kaydirigubbakcemile2 gölge attırdım ama sürekli de yaptırırdım artık kuaföre gitcek vakitim yok senağlama Allahtan saçlarım düz ve iri telli a.s
bu arada ben resim göremedim deryacığım neyse başka zamana inşallah zaten burdaki bütün bebekler birbirinden güzelgamyoncuiremsu
emel sen salihalara gitcemn hee bensiz buluşuyorsunuz demek pekala şaka elbette durumum şuan müsayit değil çünkü ben size uzakta oturuyorum ehh arif ata bey 10 kg olunca taşımasıda zor tabi ama fotoğrafsız olmaz mutlaka bekliyorum...
herkesi öpüyorum iyi geceler
kızlar gece doğru düzgün uyumadık tunahan ın ateşi çıkıyo sürekli ilk defa böle oldu bebeğim çok moralim bozuk...bide emziriyorum emziriyorum doymuyor artık gece iki sefer mama yaptım da yedi...
ya grip herhalde ondan...egenin de geceelri doymadığı zaman oluyor mu tunahan önceden doyuyordu benim sütüm azaldı onun için doymuyor bencee
Hangi mamayı kullanıyosun canım? Sık sık emzir ve doyur canım. Bu arada yoğurtlara da başla.
Kalsiyum da alsın çocuk.
kızlar size birşey sormak istiyorum. ben bu ay doğumdan sonra 3. kez regl olmam gerekiyo. ılk ıkı ay duzenlı oldum. ama bu ay gecıktı bıraz. acaba doğumdan sonra böyle ilk önce düzenli gidip sonra duzensız olabılıyormu. bilginiz var mı? şüphelenmeye başladım
günaydın hanımlar
benim kız ben işe başlayınca azalttı azalttı bıraktı emmeyi ek besin vermeye çalışıyorum ama bu kızı yemiyor zaten sorun orda ağzına ne versek midesi bulanıyor elleri ve ayaklarıyla itip ağlıyor yemicem diye bizde fazla zorlamak istemiyoruz. fantomalt ve protifar veriyoruz takviye olarak ayrıca geçen gece ateşi yükseldi. dr. gittik birsürü şurup verdi.şurupların hepsine midesi kalkıyor. burun akıntısı öksürüğü hırıltısı yok .sadece ateşi yükseliyor 38,5 çıkıyor.bide yemiyor.sabah 8 den 12-1e kadar 60 cc. mamayı zorla yediriyormuş kayınvalidem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?