Doğum yapmış olan anneler buraya....

Butun Aslanlar kızıl saclı mı kız fısttukk.. kaydirigubbakcemile3

:jeyyar::jeyyar:değil bende aslan burcuyum ama malesef kumralım sanım saçlarımı hiç kızıla boyatmadım hatta hiç boyatmadım kaydirigubbakcemile2 gölge attırdım ama sürekli de yaptırırdım artık kuaföre gitcek vakitim yok senağlama Allahtan saçlarım düz ve iri telli a.s

bu arada ben resim göremedim deryacığım neyse başka zamana inşallah zaten burdaki bütün bebekler birbirinden güzelgamyoncuiremsu

emel sen salihalara gitcemn hee bensiz buluşuyorsunuz demek pekala şaka elbette durumum şuan müsayit değil çünkü ben size uzakta oturuyorum ehh arif ata bey 10 kg olunca taşımasıda zor tabi ama fotoğrafsız olmaz mutlaka bekliyorum...

herkesi öpüyorum iyi geceler

kızlar gece doğru düzgün uyumadık tunahan ın ateşi çıkıyo sürekli ilk defa böle oldu bebeğim çok moralim bozuk...bide emziriyorum emziriyorum doymuyor artık gece iki sefer mama yaptım da yedi...

Herkesee Gunayydınn... sengözlerimebaksanab

a sendemı Aslansın canım :) yalnız neden malesef dıyorsun kı bende kumralım o kadar renk denedım kızıl harıc hıc bırı kendı rengım gıbı yakısmadı bunu cevremdekı herkeste soyluyor.. Kumral olmak guzel bırsey :smiley-cool: Suan saclarımda sıyah boya var ama dipler baya acık kumral cıkmıs vazıyette koyu rengın altından acık cıkması da pek bı acayıp normalde tersı olur ya kaydirigubbakcemile3 Sıyaha boyadıgımı gorenler kendı rengın ne kadar guzel sıyah nerden estı dıyorlar.. Ama bır heves ıste sıyahı da sevıyorum ama ne bılım ılk boyadıgında guzel gelıyor sonra sıradan gıbı oluyor baya koyu sıyah.. :tomato:

kızlar gece doğru düzgün uyumadık tunahan ın ateşi çıkıyo sürekli ilk defa böle oldu bebeğim çok moralim bozuk...bide emziriyorum emziriyorum doymuyor artık gece iki sefer mama yaptım da yedi...

dişi falanmı çıkıyor yoksa gripten dolayımı ateşi çıktı canım yaaa, bende geceleri doymazsa mama yapıyorum merak etme iyileşir canım. benimkide dün çok iç çeke çeke ağladı rüyasında.a.s.

ya grip herhalde ondan...egenin de geceelri doymadığı zaman oluyor mu tunahan önceden doyuyordu benim sütüm azaldı onun için doymuyor bencee

kızlar size birşey sormak istiyorum. ben bu ay doğumdan sonra 3. kez regl olmam gerekiyo. ılk ıkı ay duzenlı oldum. ama bu ay gecıktı bıraz. acaba doğumdan sonra böyle ilk önce düzenli gidip sonra duzensız olabılıyormu. bilginiz var mı? şüphelenmeye başladım

ya grip herhalde ondan...egenin de geceelri doymadığı zaman oluyor mu tunahan önceden doyuyordu benim sütüm azaldı onun için doymuyor bencee

deryacım zaten geceleri çok kısa süreli emip uyuyor, bazen sabah 6 civarı emmek istemiyor beni o zaman mama yapıyorum. sütümde çokmu değilmi bilmiyorum ama günlük 300-350 cc süt bırakabiliyorum birde akşam bir kere ve gece 2-3 kere emiyor o kadar.

Hangi mamayı kullanıyosun canım? Sık sık emzir ve doyur canım. Bu arada yoğurtlara da başla.
Kalsiyum da alsın çocuk.

günaydın hanımlar
benim kız ben işe başlayınca azalttı azalttı bıraktı emmeyi ek besin vermeye çalışıyorum ama bu kızı yemiyor zaten sorun orda ağzına ne versek midesi bulanıyor elleri ve ayaklarıyla itip ağlıyor yemicem diye bizde fazla zorlamak istemiyoruz. fantomalt ve protifar veriyoruz takviye olarak ayrıca geçen gece ateşi yükseldi. dr. gittik birsürü şurup verdi.şurupların hepsine midesi kalkıyor. burun akıntısı öksürüğü hırıltısı yok .sadece ateşi yükseliyor 38,5 çıkıyor.bide yemiyor.sabah 8 den 12-1e kadar 60 cc. mamayı zorla yediriyormuş kayınvalidem.

canım benimde ikinci ayımda 10 gü geçmişti olabiliyrmuş ama endişelenme...betülcüm inşallah geçer ya şimdi gene aradım iyi diyolar ama aklım kalıyo işte...aslan grip olduğunda ne kullanmıştın nasıl geçirmiştin

canım geçmiş olsun ateşi neden çıkıyor bir doktora gösterin bence. sonra bizimkide bir aralar öyle 60 cc yi yedirene kadar canımız çıkıyodu, bence yemek ararlarını uzatın o acıkana kadar bişey vermeyin mesela 4 saatte bir beslemeye çalışın, bebekler zorlayınca iyice inat edip yemiyolar.

aytencim bende o kadar bırakabiliyorum gündüzleri mama da yiyor zaten...ama en azından gece doğru düzgün emziriyorum diyodum artık o da yetmiyor diye üzülüyoru şimdi sütümü sağdım 100 cc anca çıktı belki stresten olmuşturdiyorum ama:çok üzgünüm:

deryacım geçmiş olsun canım , denizde gripti geçen hafta yavrum nası huysuzdu nası rahatsızdı şimdi iyiyiz çok şükür de kocam hep hasta aylardır adam bi iyi olamadı tam iyileşcek gibi oluyo sonra hoop bida ... dün gece ateşi çıktı gene , inşallah denize geçmesinde

gündogdus senin bebişine de geçmiş olsun canımm.

ayten artık deniz geceleride hiç uyanmıyo ben de ellemiyorum.... akşam 9 gibi falan emip uyuyo sabah 5-6 gibi uyanıyo emip bida uyuyo 8 gibi falan uyanıyomuş sonra ... yani süt alımı iyice azaldı max 200 cc bırakabiliyorum .2 kerede emiyor 500 cc falan süt alıyodur herhalde toplamda ...onun harici biz artık iyiden iyiye ek gıdalara başladık...

gözdecim bebkler hastalığı daha kolay atlatır derler sizinki de öle olmuş...eşine de çok geçmiş olsun inşallah denize geçmesin..Allahım bebişlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…