Doğum yapmış olan anneler buraya....

dr. götürüyoruz ama ben anlamıyorum bişey görünmüyor diyorlar enfeksiyon başlangıcı olabilirmiş. şurup fitil verip gönderiyorlar

dönürüm dönürüm millet yüzükleri konuşuyorr siz geç kaldınızz aaa olmaz ama böle ilgi alaka isterik bizde ama neee:roflol:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Sen nasıl istersen dönürüm yalunuz söz takan yok yav daha tanısma faslı yapiiler.. kaydirigubbakcemile3 siz yeterki isteyin direk nikahıda kıyarık hemide kelepçelerlen 5 bı yerdelerlen

Canım normal bırsey dogum sonra adet gormemek yada gormek.. ama kazara bırseyde olmus olabılır tabı :) sen belırtı fıln hıssedersen test yaparsın yınede ama bekle bıraz hemen telas olmaya gerek yok bence :)

Günaydın herkese..
Yürüyüşümü yaptım geldim sabah hava süperdi dedim fırsat bu fırsat dönüştede alışveriş yapayım kahvaltılık birde kayısı bitmişti..Tam aldım çıkıyorum bir dolu başladı resmen sulu kar patır patır yağıyor.Ne yapcağımı şaşırdım biraz bekledim baktım dinceği yok mecbur çıktım eve kadar o doluda yürüdüm 1 km kadarsenağlamaEve geldiğimde külodum dahil olmak üzere heryerim ıslanmıştı.Yani denize düşsem ancak böyle olurdum..Sırılsıklamda terlemiştim bilmiyorum artık ne olur bana:1closedeyes:Şimdi kahvaltı hazırlıcam..
Deryacım çok geçmiş olsun benimde aklıma diş geliyor ama inşallah öyledir canım..

Size de gecmıs olsun ya Allah yardım etsın valla ıstahsızlık zor, acaba ıstah acıcı bırsey verdımı doktorunuz?

herkese günaydın......
betülcüm söz yaptık bilem.....
duygucum,dünürüm aman dikkat et hasta olma oğlumun sana ihtiyacı var.....
ayten kız dün kızımın fotosunu koydum derya ve sen yoktun :)
derya cım geçmiş olsun....
dün gece sanırım tüm bebekler huysuzdu.benimkinin gözünden uyku akmasına rağman uyumadı maymun....gece 3 e kadar eziyet etti bana..delirdim ya....sonra da 5 te uyandı mırıl mırıl emzieyim dedim başladı ağlamaya....dişten dolayı emmiyor artık beni...beslenme araları da çok uzadı zorla veriyoruz resmen..günde 1 öğün yetiyo sanki hanfendiye...illa manken olcam diyo :)))

aa evet bizimkileri sözledik yazın deryalar ızmire gelince yüzükleri takcez inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hicranı oyalama Betül alcaksanız alın kızı ama:)))

Kızlar firmagenin bir reklamı var küçük sarışın nbir kız cıkıyor yarısı yüzün değişik renk gördünüzmü bilmiyorum..Ege onu görünce nasıl kahkaha atıyor agzını bır acıyor bütün damakları görünüyor yani dört köşe oluyorkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
deryacım çok geçmiş olsun ateşi çıkıncaa dolven şurup var bizde ben ondan veriyorum hemen düşüyor doktorunuza bir sorun canım tavsyesi olur mutlaka

duygucum ya hasta olmazsın inşallah hemen ıhlamur nane limon falan iç çok ıslanmışsın

bu arada bende aslan burcuyum ve kumralım eskiden kına yakardım saçıma kızıl olurdu kızıl bana çok yakışıyor ama şimdi yapamıyorum eşim kınayı hiç sevmediği için

gündoğmuş size de geçmiş olsun doktor birşey görmüyorsa neden o kadar ilaç veriyor anlamadım ben pek ilaç vermeyi sevmiyorum çocuklara

onur da haftalardır ilk kez gece 12 de yattı 4 de kalktı emdi yine uyudu gece sanırım şu burun ferahlatıcı damla sayesinde oldu burnu tıkalı olmayınca rahat uyudu önceden saat başı kalkardı

kızlar biz bugün kadın doğum doktoruna gidecek gibiyiz bakalım sanırım spiral taktıracağım

hoooop söyle o egeye bakması öyle kızlara ....duruya söylerim bak görür o delikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

herkese günaydın......
betülcüm söz yaptık bilem.....

aa evet bizimkileri sözledik yazın deryalar İzmire gelince yüzükleri takcez inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hicranı oyalama Betül alcaksanız alın kızı ama:)))

Aaa ben kacırdım mı söz törenini dedım yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Oyalamayım dımı kız evı bız degılız kı naz yapalım hicranların yapması lazım dogru ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deryaım bende göremedim resmni..betğülcüm sağol canım...geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler..duygucum dikkat et bşi de sen hastalanmaa...eşim tunahanı şimdşi dr.a götürüyor inşallah bişeyti ypoktur oğlkuşumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…