- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.041
canım geçmiş olsun ateşi neden çıkıyor bir doktora gösterin bence. sonra bizimkide bir aralar öyle 60 cc yi yedirene kadar canımız çıkıyodu, bence yemek ararlarını uzatın o acıkana kadar bişey vermeyin mesela 4 saatte bir beslemeye çalışın, bebekler zorlayınca iyice inat edip yemiyolar.
kaydirigubbakcemile3 Sen nasıl istersen dönürüm yalunuz söz takan yok yav daha tanısma faslı yapiiler.. kaydirigubbakcemile3 siz yeterki isteyin direk nikahıda kıyarık hemide kelepçelerlen 5 bı yerdelerlendönürüm dönürüm millet yüzükleri konuşuyorr siz geç kaldınızz aaa olmaz ama böle ilgi alaka isterik bizde ama neee:roflol:kaydirigubbakcemile3
kızlar size birşey sormak istiyorum. ben bu ay doğumdan sonra 3. kez regl olmam gerekiyo. ılk ıkı ay duzenlı oldum. ama bu ay gecıktı bıraz. acaba doğumdan sonra böyle ilk önce düzenli gidip sonra duzensız olabılıyormu. bilginiz var mı? şüphelenmeye başladım
günaydın hanımlar
benim kız ben işe başlayınca azalttı azalttı bıraktı emmeyi ek besin vermeye çalışıyorum ama bu kızı yemiyor zaten sorun orda ağzına ne versek midesi bulanıyor elleri ve ayaklarıyla itip ağlıyor yemicem diye bizde fazla zorlamak istemiyoruz. fantomalt ve protifar veriyoruz takviye olarak ayrıca geçen gece ateşi yükseldi. dr. gittik birsürü şurup verdi.şurupların hepsine midesi kalkıyor. burun akıntısı öksürüğü hırıltısı yok .sadece ateşi yükseliyor 38,5 çıkıyor.bide yemiyor.sabah 8 den 12-1e kadar 60 cc. mamayı zorla yediriyormuş kayınvalidem.
kaydirigubbakcemile3 Sen nasıl istersen dönürüm yalunuz söz takan yok yav daha tanısma faslı yapiiler.. kaydirigubbakcemile3 siz yeterki isteyin direk nikahıda kıyarık hemide kelepçelerlen 5 bı yerdelerlen
Canım normal bırsey dogum sonra adet gormemek yada gormek.. ama kazara bırseyde olmus olabılır tabı :) sen belırtı fıln hıssedersen test yaparsın yınede ama bekle bıraz hemen telas olmaya gerek yok bence :)
Kızlar firmagenin bir reklamı var küçük sarışın nbir kız cıkıyor yarısı yüzün değişik renk gördünüzmü bilmiyorum..Ege onu görünce nasıl kahkaha atıyor agzını bır acıyor bütün damakları görünüyor yani dört köşe oluyorkaydirigubbakcemile3
kızlar biz bugün kadın doğum doktoruna gidecek gibiyiz bakalım sanırım spiral taktıracağım
bu arada kıızm yarın 7 aylık olacak...8 e gireceğiz....
herkese günaydın......
betülcüm söz yaptık bilem.....
aa evet bizimkileri sözledik yazın deryalar İzmire gelince yüzükleri takcez inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hicranı oyalama Betül alcaksanız alın kızı ama:)))
kızlar biz bugün kadın doğum doktoruna gidecek gibiyiz bakalım sanırım spiral taktıracağım
sadece balık yağı aç veririsen iştahınıda açar dedi. bende hiç sevmiyorum ilaç vermeyi kendimde sevmem zaten ama mecbur veriyoruz.
Size de gecmıs olsun ya Allah yardım etsın valla ıstahsızlık zor, acaba ıstah acıcı bırsey verdımı doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?