Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlar bu gun 10:30 kadar uyuduk oğlumla türkıyeyle bir saat fark var burda bugun burda haftasonu babamız erken gelıcek dışarı çıkcaz şimdi oğluma kahvaltı hazırlamaya gidiyorum pijamasınıda çıkarayım birazdan görüşürüzz....

Günaydın Arkadaşlar:içelim:
Gündoğuş geçmiş olsun canım...
Bana diştenmiş gibi geldi,öksürük,burun akıntısı yoksa endişelenme..
İştahsızlığıda geçer İnşallah benimkisindende çok çekiyorum bu konuda...

Fatmacım hayırlısı olsun inşallah memnun kalırsın,ben cesaret edemiyoum..

Betül yürüteç aldınız mı? bende kararsız kaldım 50-60 ytl ye de var 140'a da... fazla bindirmeyeceğim için ucuz bir şey mi alsam..
Bu arada biz 1 hafta önce mama sandalyesini aldık, çok memnun kaldım tavsiye ederim...çok rahat oluyor yemek yedirirken...

Kızlar ya sımdı Aslan a bebelac irmikli muhallebiden verdım ıcıne pekmez katıp.. bır tatlı kasesı kadar..
Bıtırdı ama daha da ıstıyo gıbı yıne yapıp yedırsem mı yoksa vermesem mı huzursuzlanıyor sımdı ama fazla yedırırsem kusarsa.. napsam ?
:uhm:

fatmacım cold mix di dimi o damla
eczaneden mi adın ,nasıl kullanılıyor denizin de hep burnu tıkalı bende almak istiyorum ,doktoruna sormama gerek var mı acaba ?

bu arada denizom bugün 6 aylık oldu ,yarı doğumgünümüz yani

Aldık canım dun aksam... Mama sandalyesı de baktık.. ıkea dakı ıle magazadkı arasında cok kararsız kaldım.. bır model vardı 0 aydan ıtıbaren kullanılan hem yatıyordu ayarlaması vardı bı kac cesıt hemde cok buyuk degıldı.. haftaya once ıkeadakıne bakıcaz sımdı oturabılcek bı sandalyemı dıye degılse magazadakını alıcaz..
Yurutec ten de cok memnun kaldım sen hangısını almayı dusunyorsun ? e bebekten aldık 2 model harıc gerısı hep chiccoydu..

selamlar sevgiler...MERVE çok geçmiş olsun canımbenim..yazını okuyamadım ama yaşadıklarını tahmın edebılıyorum..allah iyi yazılar,şanslar versin,öncelikle sağlık versin...biz nefes aldıkça yavrularımızın kederiyle sınamasın bizi inşallah....ben artık her yorgun ve sınırlı oldugumda yavrumun bir gülüşünün ömrüme bedel oldugunu hatırlatıp kendıme devamlı allahtan sabır dileyıp bugunume şükrediyorum..öncelıkle ismet bana şükretmeyı öğretti....onunla nekadar yorgun,sıkıcı rutin bezgın bıgun geçirmiş dahi olsam,hayatımda belkıde hiçbişi yolunda ve benım hayal ettıgım gıbı gıtmesede bugunude sağlık ve huzurla atlattım şükürler olsun ne mutlu bana,yarına daha iyi olabılmek adına neyapabılırım dıyorum hep.......GÜNDOĞDUS benımkıde senınkı gibi,iştahsız cogu zaman ve 7kıloyu aşamadık takıldık kaldık...proteınlı mama hangısı oluyo bıde bende sorucamdruma balıkyağı gayet sağlıklı bişi vereyımmı dıcem bıde benımkı alerjık oldugu ıcın herbişiyi veremıyo dr...ama deryanın dediği gbi sağlıklı olsunlarda......çok hareketlı bıde..uyuyana kadar el kol durmuyo..valla o yürütecten bende alıcam...........hoppalamı alsam yada..bılemıyorum neyse..........EDA senınkı henuz yenı tatları benımseyemedı ama ben nedense 7ncı ayda etsuyu tavuksuyu falan başlıcaz ya senınkının onları severek yıyeceını dusunuyorum umarım oyle olur..yumurta verıyomusun mısal severek yıyomu yada yogurdu sevdımı?bu ikisini severek yıyıp alerjı falan olmazsa gayrısını yemesede fazla sorun yok..bide benımkı anası kılıklı dengesız denyo oldgunundan heryenı gunde sankı damak tadımız deişiyo..dun yeıdıgnı bugun yemez,bugun yedıgını yarın yemez...altı belkı daha fazla karşımartı tek tek tattırarak verıyorum...5kaşık yıyınce bişiyi göbekçibabaya adağımı yapıyorum:)onunda hoşuna gıdıyo başlıyo ayakları oynatmaya:)........bende spiral istyorum bakalım yarına bı randevu alıp gıtsem ıyı olucak ama bayılmam gerek:)...oyooy ....kadın olmak zor zenaat...........

canım bence fazla yerse kusabılır, ıstersen bıraz mıdesı yedıklerını hazmetsın sonra tekrar ver. bazen benım oglumda aynısını yapıyo.ama fazla verınce de kusuyor. bu nedenle ben bıraz beklıyorum yarım saat kadar sonra tekrar verıyorum.

gözdecim şebelekmamuun yavrunla nice 6 lara 60 lara inşallah sağlıkla,huzurla..bir ömür kuzucuğunla elemsiz,su gibi yaşayayın inşallah....bızımiçinde kokla kuzunu kutla annesia.s.

gözdecim evet adı cold mix tamamen bitkisel bebeğin yastığına damlatıyorsun 1 damla kokladıkça burnu açılıyor ben de grip gibiyim biraz benim de açıldı burnum, gece 1 kez gündüz 1 kez damlattım doktoruna sormadım ben internetten bir site var sorulara cevap veren ünlü bir dr var onun tavsiyesiyle aldım kontrole gidince sorarım
uşakta eczanede bulamadığımız için internetten sipariş verdik biz ama istanbulda eczanelerde oluyormuş

herkese merhabalar herkes iyidir umarım hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun ... bir an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah

betül canım benim üzüldüğüm kendime vakit ayıramamış olmam onun dışında kilolarım haricinde bi memnuniyetsizliğim yok

hee bu arada 2 hafta sonunda şükür ki 1 kg verebilmişim bu kadar ağır kilo vermem sanırım metobolizmayla bi alakası var hayırlısı şu troid testlerimi yaptırıp ilacımı kulanmaya başlayıca sanırım düzene girer muayne içinde eşiminb izin almasını bekliyorum artık 24 ogluşumun kontrolü var bende o zaman kontrole giderim sanırım hakkımızda hayırlısı şükretmek lazım...

arkadaşlar birde öznur vardı eskilerden hatırlıyanınız varmı msn de açmıyor doğmuna yakın bi gitti bidaha ne msn açtı nede kulube girdi merak ediyorum doğrusu aranızda görüşen varmı?

mrb canım ben yeni üyeyim, kilondan memnun değilsen senide betülün açtığı kilosundan memnun olmayanlar başlığına davet edebiliriz. seninde söylediğin gibi kilo vermek metabolizmayla ilgili. metabolizması hızlı çalışanlar daha kolay kilo verebiliyor.

kızlar benim doktor işi yattı onuru kayınvalideme bırakacaktık o da evde değilmiş Çok üzgünüm çoook

Bende sacına uzuluyorsun sandım canım kaydirigubbakcemile3
Bu arada tebrık ederım devamı gelır ınsallah gıden kıloların.. :içelim:

betülcüm bende bugün bakıcam sen nasıl bişey aldın resmını koysana önunde oyuncak varmı?
canım msn den atayım sana .. :)

juniorprof canım guldenm bızım topiğe gelmıstı sanırım ama ıhmal ettı heralde bır ıkı gundur.. kaydirigubbakcemile

slm kızlar bi arkadasımın 7 aylık bebeği var şimdi 2.ye hamıleymiş 1 buçuk aylık çok sasırdım korunuyoarken olmuş diğerınıde emziriyo oy oy eşimde bana bizde çok ara vermeyelım bide kızımız olsa iyi olur dıyo :roflol:neysekı ben spiral taktırdım 10 senelık işimi garantiye aldım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::
fatmacım geçmiş olsun rutun kontrolemı gidiyosun ben taktırdım sipiral doğumdan hemen sonra iyide oldu bisiıkntım yok çok nadir bulantı oluyo oda aralıkta taktırmıştım şimdiye kadar hiç sorun yasamadım az kanama çoğandı ama adet gunlerım uzamadi yıne 4 gun oluyorum ama 2 gun çok yogun oluyo oda düzelecek sanırım zamanla 1 sene olunca kontrole gitcem..gerçekten belli bi donem çocuk düşünmeyenler için iyi bir yöntem emziren anneler içinde.....

canım ben mama sandalyesini bebeçocuk mağazısından aldım chicco marka..

yürüteç olarakta chicconunkisini hoşuma gitti oturaklı birşeydi sağlam gözüküyordu...ama o kadar para değer mi kararsız kaldım..

Canım fazla verme kusarsa bir anlamı kalmaz 3-4 gün sonra yavaş yavaş arttırırsın..

Canım benimkiside seninki gibi..birgün beğendiğini öteki gün beğenmiyor..
bugün ilk defa kahvaltı yaptırdım tam olarak yumurtalı,cevizli vs...

et suyuna geçmedim ama yarından itibaren geçeceğim dr. geçebilirsin dedi artık...
saol canım yerimseniben

Bende birazdan dışarı eczaneye çıkıcam kayınvalidem geldi bora ona emanet:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…