- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.061
günaydın kızlar
deryacım çok geçmiş olsun ateşi çıkıncaa dolven şurup var bizde ben ondan veriyorum hemen düşüyor doktorunuza bir sorun canım tavsyesi olur mutlaka
duygucum ya hasta olmazsın inşallah hemen ıhlamur nane limon falan iç çok ıslanmışsın
bu arada bende aslan burcuyum ve kumralım eskiden kına yakardım saçıma kızıl olurdu kızıl bana çok yakışıyor ama şimdi yapamıyorum eşim kınayı hiç sevmediği için
gündoğmuş size de geçmiş olsun doktor birşey görmüyorsa neden o kadar ilaç veriyor anlamadım ben pek ilaç vermeyi sevmiyorum çocuklara
onur da haftalardır ilk kez gece 12 de yattı 4 de kalktı emdi yine uyudu gece sanırım şu burun ferahlatıcı damla sayesinde oldu burnu tıkalı olmayınca rahat uyudu önceden saat başı kalkardı
Betül yürüteç aldınız mı? bende kararsız kaldım 50-60 ytl yede var 140'a da... fazla bindirmeyeceğim için ucuz bir şey mi alsam..
Bu arada biz 1 hafta önce mama sandalyesini aldık, çok memnun kaldım tavsiye ederim...çok rahat oluyor yemek yedirirken...
fatmacım cold mix di dimi o damla
eczaneden mi adın ,nasıl kullanılıyor denizin de hep burnu tıkalı bende almak istiyorum ,doktoruna sormama gerek var mı acaba ?
bu arada denizom bugün 6 aylık oldu ,yarı doğumgünümüz yani
Kızlar ya sımdı Aslan a bebelac irmikli muhallebiden verdım ıcıne pekmez katıp.. bır tatlı kasesı kadar..
Bıtırdı ama daha da ıstıyo gıbı yıne yapıp yedırsem mı yoksa vermesem mı huzursuzlanıyor sımdı ama fazla yedırırsem kusarsa.. napsam ? :uhm:
kızlar biz bugün kadın doğum doktoruna gidecek gibiyiz bakalım sanırım spiral taktıracağım
herkese merhabalar herkes iyidir umarım hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun ... bir an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah
betül canım benim üzüldüğüm kendime vakit ayıramamış olmamonun dışında kilolarım haricinde bi memnuniyetsizliğim yok
hee bu arada 2 hafta sonunda şükür ki 1 kg verebilmişimbu kadar ağır kilo vermem sanırım metobolizmayla bi alakası var hayırlısı şu troid testlerimi yaptırıp ilacımı kulanmaya başlayıca sanırım düzene girer muayne içinde eşiminb izin almasını bekliyorum artık 24 ogluşumun kontrolü var bende o zaman kontrole giderim sanırım hakkımızda hayırlısı şükretmek lazım...
arkadaşlar birde öznur vardı eskilerden hatırlıyanınız varmı msn de açmıyor doğmuna yakın bi gitti bidaha ne msn açtı nede kulube girdi merak ediyorum doğrusu aranızda görüşen varmı?
herkese merhabalar herkes iyidir umarım hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun ... bir an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah
betül canım benim üzüldüğüm kendime vakit ayıramamış olmamonun dışında kilolarım haricinde bi memnuniyetsizliğim yok
hee bu arada 2 hafta sonunda şükür ki 1 kg verebilmişimbu kadar ağır kilo vermem sanırım metobolizmayla bi alakası var hayırlısı şu troid testlerimi yaptırıp ilacımı kulanmaya başlayıca sanırım düzene girer muayne içinde eşiminb izin almasını bekliyorum artık 24 ogluşumun kontrolü var bende o zaman kontrole giderim sanırım hakkımızda hayırlısı şükretmek lazım...
arkadaşlar birde öznur vardı eskilerden hatırlıyanınız varmı msn de açmıyor doğmuna yakın bi gitti bidaha ne msn açtı nede kulube girdi merak ediyorum doğrusu aranızda görüşen varmı?
canım msn den atayım sana .. :)betülcüm bende bugün bakıcam sen nasıl bişey aldın resmını koysana önunde oyuncak varmı?
Aldık canım dun aksam... Mama sandalyesı de baktık.. ıkea dakı ıle magazadkı arasında cok kararsız kaldım.. bır model vardı 0 aydan ıtıbaren kullanılan hem yatıyordu ayarlaması vardı bı kac cesıt hemde cok buyuk degıldı.. haftaya once ıkeadakıne bakıcaz sımdı oturabılcek bı sandalyemı dıye degılse magazadakını alıcaz..
Yurutec ten de cok memnun kaldım sen hangısını almayı dusunyorsun ? e bebekten aldık 2 model harıc gerısı hep chiccoydu..
Kızlar ya sımdı Aslan a bebelac irmikli muhallebiden verdım ıcıne pekmez katıp.. bır tatlı kasesı kadar..
Bıtırdı ama daha da ıstıyo gıbı yıne yapıp yedırsem mı yoksa vermesem mı huzursuzlanıyor sımdı ama fazla yedırırsem kusarsa.. napsam ? :uhm:
selamlar sevgiler...MERVE çok geçmiş olsun canımbenim..yazını okuyamadım ama yaşadıklarını tahmın edebılıyorum..allah iyi yazılar,şanslar versin,öncelikle sağlık versin...biz nefes aldıkça yavrularımızın kederiyle sınamasın bizi inşallah....ben artık her yorgun ve sınırlı oldugumda yavrumun bir gülüşünün ömrüme bedel oldugunu hatırlatıp kendıme devamlı allahtan sabır dileyıp bugunume şükrediyorum..öncelıkle ismet bana şükretmeyı öğretti....onunla nekadar yorgun,sıkıcı rutin bezgın bıgun geçirmiş dahi olsam,hayatımda belkıde hiçbişi yolunda ve benım hayal ettıgım gıbı gıtmesede bugunude sağlık ve huzurla atlattım şükürler olsun ne mutlu bana,yarına daha iyi olabılmek adına neyapabılırım dıyorum hep.......GÜNDOĞDUS benımkıde senınkı gibi,iştahsız cogu zaman ve 7kıloyu aşamadık takıldık kaldık...proteınlı mama hangısı oluyo bıde bende sorucamdruma balıkyağı gayet sağlıklı bişi vereyımmı dıcem bıde benımkı alerjık oldugu ıcın herbişiyi veremıyo dr...ama deryanın dediği gbi sağlıklı olsunlarda......çok hareketlı bıde..uyuyana kadar el kol durmuyo..valla o yürütecten bende alıcam...........hoppalamı alsam yada..bılemıyorum neyse..........EDA senınkı henuz yenı tatları benımseyemedı ama ben nedense 7ncı ayda etsuyu tavuksuyu falan başlıcaz ya senınkının onları severek yıyeceını dusunuyorum umarım oyle olur..yumurta verıyomusun mısal severek yıyomu yada yogurdu sevdımı?bu ikisini severek yıyıp alerjı falan olmazsa gayrısını yemesede fazla sorun yok..bide benımkı anası kılıklı dengesız denyo oldgunundan heryenı gunde sankı damak tadımız deişiyo..dun yeıdıgnı bugun yemez,bugun yedıgını yarın yemez...altı belkı daha fazla karşımartı tek tek tattırarak verıyorum...5kaşık yıyınce bişiyi göbekçibabaya adağımı yapıyorum:)onunda hoşuna gıdıyo başlıyo ayakları oynatmaya:)........bende spiral istyorum bakalım yarına bı randevu alıp gıtsem ıyı olucak ama bayılmam gerek:)...oyooy ....kadın olmak zor zenaat...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?