Doğum yapmış olan anneler buraya....

ihmal etmiyorum canım geliyorum da yazamıyorum fırsat bulup daimi yediklerime dikkat ediyorum ama 3ana ögün 3 arta ögün abur cubur yok kafamçokkarıştı açımm

ohhh kiminiz annesine kiminiz de kayınvalidesne bırakıyor negüzel valla imreniyorum neyse havalar azcık ısınsın bende ogluşumla çıkarım inşallah:ecrin_bebek:
bu arada ben et suyuna ve tavuk suyuna başladım.

Selamlar.. Bize geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlarıma teker teker teşekkürler a.s.

canancım kıvanç'ın da ameliyat geçirdiğini bildiğim için o an ulaşabilseydim hangi dr.a gittiğinizi danışacaktım .. panikle nereye götürsem diye bayağı araştırdım....
bizimki ctesi kusmaya başladı, dr.a götürdüm midesi üşümüş olabilir, dişten olabilir falan dedi...o gün şişlik falan yoktu... pazar günü aniden yumurta gibi şişlik belirdi hemen dr araştırdım götürdük o zaman zarfında fıtık boğulması olmuş bile..:çok üzgünüm: aniden 2 gün içinde oldu ne olduysa...biz de anlayamadık ...
çok şükür atlattık ya, gerisi boş ne diyeyim..
ilgin için çok sağol canım... dediğin gibi huysuz sürekli....antibiyotiğini içiyor, ağrsıı olur da ağlarsa fitil veriyorum...zaten yarın pansumanı var...inşAllah daha iyi olur ...
yarın yine ağlama krizi tutacak, dr.u ve hemşireleri kapıdan görür görmez ağlamaya başlıyordu hastanedeyken... hatta benim gömleğim maviydi sabah giydim yüzüme bakmadan maviyi görünce bana da ağladı ... yarın ağlamaz umarım unutmuş olur :Saruboceq:

Mervecim hoşgeldin..Umarım en kısa zamanda iyileşir sağlığına kavuşur..Yarın inşallah ağlamaz minik kuzumuz..Güzel haberlerle gel canım:Saruboceq:

Eda benım de baktıgım mama sandalyesi chicco, yurutec te aynı.. ıyı oldu ya memnunum..
o mama sandalyesınıde alıcaz heralde ya.. saglam olsun ıkıncıyede kullanırız degılmı..
kaydirigubbakcemile3

çok üzüldüm canım düşününce içim titredi daha küçücük bunlar ya Allah sabır versin acil şifalar diliyorum :ecrin_bebek:

Kıyamam ya annesi en kısa surede gecer ıns agrıları cabucak ıyılesır..

Hepinize ıyi Günler...
Mervecim inş biran önce Büşra eski sağlığına kavuşur.Yavrum benim...
Bu arada ben de kızıma bir iki kere mülupanın sebze yemeğini verdim ama hiç sevmedi.
ınş zamanla alışır.
Tatlılara bayılıyo ama...

Sağolun arkadaşlar... a.s.
büşra şu anda sütlaç yiyor :ecrin_bebek: anneannesi yediriyo .. dr.umuz muhallebi verme zaten kilolu demişti ama iki kg. zayıfladığı için açığı kapatsın bari.. :)

2008 eylül anneleri listemize baktımda ne kadar kalabalıkmışız ama şimdi çoğu yok nedense? bebekler çok vakit alıyolar sanırım.

2008 eylül anneleri listemize baktımda ne kadar kalabalıkmışız ama şimdi çoğu yok nedense? bebekler çok vakit alıyolar sanırım.

Selmacım kızının ateşlendiğini yazmışsın geçmiş olsun ...

hastanede 2 yaşında bir oğlan çocuğu vardı..annesi ile konuştuk, yalnızca ateşle seyreden bi rahatsızlığı varmış çocuğun, çok ender görülüyormuş, oradaki dr. teşhis etmiş..fifa dedi rahatsızlığının adını da... yalnızca ateşleniyormuş...
2 ile 5 yaşlarında rastanıyormuş çoğunlukla... kendiliğinden geçiyormuş..

aklıma geldi sen ateşleniyor deyince..
diş nedeniyledir umarım... iştahlı sağlıklı günleri olsun yavrunun :Saruboceq:

mervecim hooşgeldin nasıl da 2 kilo zayıflayıverdi yavrum ya kustuğu için mi oldu acaba yoksa iştahsız mı birden bire iki kilo vermesine üzülldüm süzülmüştür büşracık yazık

sağol
evet sadece ateş ve yememe başka hiç bir şikayetimiz yok.

ben de ebebekten aldım 2 hafta önce..chicco polly çift kılıflı safari modeli...çok güzel cıvıl cıvıl...onda mama yedirmiyorum ama her yemekte yanımızda onla oturuyor artık...yemeğini ana kucağında salonda tv karşısınd ayiyoruz şimdişlik...

canım sen kendin çorba yap bak nasıl sevecek..benimki de milupa sebzeyi sevmedi....ama benim çorbamı yiyor zaten tek onu yiyordu...ama diş dolayısıyla pazardan beri onu da yemiyor ((

Oh oh yerım o prensesı rahatımızada pek duskunuz.. Yoksa dizilerlini filan mı kacırıyor da orda yıyor.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Oh oh yerım o prensesı rahatımızada pek duskunuz.. Yoksa dizilerlini filan mı kacırıyor da orda yıyor.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

yemek saatlerimiz şaka gibi...baby tv yi açıyoruz sevdiği dizileri var :))) bazen de sevmedikleri başlıyor hemen baby firt de sevdiği diziye geçiyoruz...ama bazen ikisindede sevmediği çıkınca yandık......:roflol::roflol:

canım sen kendin çorba yap bak nasıl sevecek..benimki de milupa sebzeyi sevmedi....ama benim çorbamı yiyor zaten tek onu yiyordu...ama diş dolayısıyla pazardan beri onu da yemiyor ((

İnş benim kızım da öyle olur. Ama evet canım kendim yapmayı düşünüyorum ben de.Hem daha da sağlıklı.
Maşallah ya dişte çıkarıyor.Allah kolaylık versin.Abla oluyor iyiceyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…