- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.081
Bende sacına uzuluyorsun sandım canım kaydirigubbakcemile3
Bu arada tebrık ederım devamı gelır ınsallah gıden kıloların.. :içelim:
canım msn den atayım sana .. :)
juniorprof canım guldenm bızım topiğe gelmıstı sanırım ama ıhmal ettı heralde bır ıkı gundur.. kaydirigubbakcemile
canım ben mama sandalyesini bebeçocuk mağazısından aldım chicco marka..
yürüteç olarakta chicconunkisini hoşuma gitti oturaklı birşeydi sağlam gözüküyordu...ama o kadar para değer mi kararsız kaldım..
Canım fazla verme kusarsa bir anlamı kalmaz 3-4 gün sonra yavaş yavaş arttırırsın..
Canım benimkiside seninki gibi..birgün beğendiğini öteki gün beğenmiyor..
bugün ilk defa kahvaltı yaptırdım tam olarak yumurtalı,cevizli vs...
et suyuna geçmedim ama yarından itibaren geçeceğim dr. geçebilirsin dedi artık...
saol canım yerimseniben
Bende birazdan dışarı eczaneye çıkıcam kayınvalidem geldi bora ona emanet:)))
slm kızlar..emelcim naber kııı..hani yazacaktın , anlatacaktın yaşadıklarını..bekliyoz hee.istanbulda neler yaptınız..ne işkenceler çektirdin adama gıı.anlat hadii..
mervecim çok çok geçmiş olsun canım..büşracığı öp benim yerime..bilirim biz de geçirdik kasık fıtığı ameliyatı..ancak bizim ki böle ilerlemeden olduğu için mide bulantısı falan yapmamaıştı..ama ameliyat öncesinde ve sonrasında oğlum toplam 15 gün falan çok ağlıyordu..bir de ameliyat sonrası gaz falan yapar..ağrısı olur.ben nurse hurvey veriyordum ..sakinliyordu bayağı..kesinlikle katılıyorum sana canım..boş şeylere kafamızı takmak ne kadar anlamsız ancak böle bir çiddi hastalık başımıza gelince anlıyoruz.atabi beterin beterleri de var..allh daha kötülerinden korusun..sormak istediğin bir şey varsa sorabiliersin.
zayıflayan arkadaşlara tebrikler...kutluyorum..biran önce kocalarınıza güzel görünün bakayiiim.)))
hepinizi ve beişlerinizi öpüyorum..yarın boş günüm ..öğleden sonra işlerimi bitirnce görüşmek üzere..byee.
Selamlar.. Bize geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlarıma teker teker teşekkürler a.s.
canancım kıvanç'ın da ameliyat geçirdiğini bildiğim için o an ulaşabilseydim hangi dr.a gittiğinizi danışacaktım .. panikle nereye götürsem diye bayağı araştırdım....
bizimki ctesi kusmaya başladı, dr.a götürdüm midesi üşümüş olabilir, dişten olabilir falan dedi...o gün şişlik falan yoktu... pazar günü aniden yumurta gibi şişlik belirdi hemen dr araştırdım götürdük o zaman zarfında fıtık boğulması olmuş bile..:çok üzgünüm: aniden 2 gün içinde oldu ne olduysa...biz de anlayamadık ...
çok şükür atlattık ya, gerisi boş ne diyeyim..
ilgin için çok sağol canım... dediğin gibi huysuz sürekli....antibiyotiğini içiyor, ağrsıı olur da ağlarsa fitil veriyorum...zaten yarın pansumanı var...inşAllah daha iyi olur ...
yarın yine ağlama krizi tutacak, dr.u ve hemşireleri kapıdan görür görmez ağlamaya başlıyordu hastanedeyken... hatta benim gömleğim maviydi sabah giydim yüzüme bakmadan maviyi görünce bana da ağladı ... yarın ağlamaz umarım unutmuş olur :Saruboceq:
Selamlar.. Bize geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlarıma teker teker teşekkürler a.s.
canancım kıvanç'ın da ameliyat geçirdiğini bildiğim için o an ulaşabilseydim hangi dr.a gittiğinizi danışacaktım .. panikle nereye götürsem diye bayağı araştırdım....
bizimki ctesi kusmaya başladı, dr.a götürdüm midesi üşümüş olabilir, dişten olabilir falan dedi...o gün şişlik falan yoktu... pazar günü aniden yumurta gibi şişlik belirdi hemen dr araştırdım götürdük o zaman zarfında fıtık boğulması olmuş bile..:çok üzgünüm: aniden 2 gün içinde oldu ne olduysa...biz de anlayamadık ...
ilgin için çok sağol canım... dediğin gibi huysuz sürekli....antibiyotiğini içiyor, ağrsıı olur da ağlarsa fitil veriyorum...zaten yarın pansumanı var...inşAllah daha iyi olur ...
yarın yine ağlama krizi tutacak, dr.u ve hemşireleri kapıdan görür görmez ağlamaya başlıyordu hastanedeyken... hatta benim gömleğim maviydi sabah giydim yüzüme bakmadan maviyi görünce bana da ağladı ... yarın ağlamaz umarım unutmuş olur :Saruboceq:
2008 eylül anneleri listemize baktımda ne kadar kalabalıkmışız ama şimdi çoğu yok nedense? bebekler çok vakit alıyolar sanırım.
Selmacım kızının ateşlendiğini yazmışsın geçmiş olsun ...
hastanede 2 yaşında bir oğlan çocuğu vardı..annesi ile konuştuk, yalnızca ateşle seyreden bi rahatsızlığı varmış çocuğun, çok ender görülüyormuş, oradaki dr. teşhis etmiş..fifa dedi rahatsızlığının adını da... yalnızca ateşleniyormuş...
2 ile 5 yaşlarında rastanıyormuş çoğunlukla... kendiliğinden geçiyormuş..
aklıma geldi sen ateşleniyor deyince..
diş nedeniyledir umarım... iştahlı sağlıklı günleri olsun yavrunun :Saruboceq:
fatmacım cold mix di dimi o damla
eczaneden mi adın ,nasıl kullanılıyor denizin de hep burnu tıkalı bende almak istiyorum ,doktoruna sormama gerek var mı acaba ?
bu arada denizom bugün 6 aylık oldu ,yarı doğumgünümüz yani
Aldık canım dun aksam... Mama sandalyesı de baktık.. ıkea dakı ıle magazadkı arasında cok kararsız kaldım.. bır model vardı 0 aydan ıtıbaren kullanılan hem yatıyordu ayarlaması vardı bı kac cesıt hemde cok buyuk degıldı.. haftaya once ıkeadakıne bakıcaz sımdı oturabılcek bı sandalyemı dıye degılse magazadakını alıcaz..
Yurutec ten de cok memnun kaldım sen hangısını almayı dusunyorsun ? e bebekten aldık 2 model harıc gerısı hep chiccoydu..
Hepinize İyi Günler...
Mervecim inş biran önce Büşra eski sağlığına kavuşur.Yavrum benim...
Bu arada ben de kızıma bir iki kere mülupanın sebze yemeğini verdim ama hiç sevmedi.
İnş zamanla alışır.
Tatlılara bayılıyo ama...
ben de ebebekten aldım 2 hafta önce..chicco polly çift kılıflı safari modeli...çok güzel cıvıl cıvıl...onda mama yedirmiyorum ama her yemekte yanımızda onla oturuyor artık...yemeğini ana kucağında salonda tv karşısınd ayiyoruz şimdişlik...
Sağolun arkadaşlar... a.s.
büşra şu anda sütlaç yiyor :ecrin_bebek: anneannesi yediriyo .. dr.umuz muhallebi verme zaten kilolu demişti ama iki kg. zayıfladığı için açığı kapatsın bari.. :)
Oh oh yerım o prensesı rahatımızada pek duskunuz.. Yoksa dizilerlini filan mı kacırıyor da orda yıyor.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
canım sen kendin çorba yap bak nasıl sevecek..benimki de milupa sebzeyi sevmedi....ama benim çorbamı yiyor zaten tek onu yiyordu...ama diş dolayısıyla pazardan beri onu da yemiyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?