- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.101
Sağolun arkadaşlar... a.s.
büşra şu anda sütlaç yiyor :ecrin_bebek: anneannesi yediriyo .. dr.umuz muhallebi verme zaten kilolu demişti ama iki kg. zayıfladığı için açığı kapatsın bari.. :)
mervecim tekrar tekrar geçmiş olsun..sen dirayetli,akıllı bi annesin,bak hemen nasıl araştırmış,yetiştirmişin yavrunu,tebrik ederim..toparlar hemen allahın izniyle..bu operasyonu yaptırdgınız yer ve drundan memenun kaldıysan deiştirme istersen,iyi dr a denk gelmek okadar zorki...bu fıtık ters bı harekettenmı oluyo acaba?...akacak kan damarda durmaz derler..sen zaten ağzı dualı bir annesin,ne nazar ne kemgöz bişicik yapamaz kuzuna.....allah tez vakitte sağlıkla feraha çıkarsın..yınede cok ucuz atlatmışsınız..allah bidaha yaşatmasın canımbenim......
ohh yavruma yesin ağzı tatlansın kuzucuğunSağolun arkadaşlar... a.s.
büşra şu anda sütlaç yiyor :ecrin_bebek: anneannesi yediriyo .. dr.umuz muhallebi verme zaten kilolu demişti ama iki kg. zayıfladığı için açığı kapatsın bari.. :)
slm kızlar biraz uyudum geldim.
ipoşun salı günü aşıları oldu 2 bacağa bi tanede koluna ilk gün baya ateşi oldu. şimdide aşı yerlerine dokununca nasıl hemen ağlamaya başlıyo. şöyle bi aşı yerlerine elimle dokundum. derinin altı semsert olmuş. demekki dokuyunca acıyo. hemşire düzgün vuramadımıki acaba
Geçmiş olsun canım yaa bizime yarın 3 tane aşımız verem,5li karma ve pnömokok..Bizim iki aşıdan sonra bile çok ateşi oluyordu bu sefer 3 aşı nasıl olcak bilmiyorum kabus gibisenağlamaDemek sizdede ateş yapıyormuş ya çok zor biliyorum..Verem zor iyileşir diye biliyorum ama bacaklarda hiç sorun yaşamadık biz daha önce:a015:Fitil attınmı canım?
slm kızlar biraz uyudum geldim.
ipoşun salı günü aşıları oldu 2 bacağa bi tanede koluna ilk gün baya ateşi oldu. şimdide aşı yerlerine dokununca nasıl hemen ağlamaya başlıyo. şöyle bi aşı yerlerine elimle dokundum. derinin altı semsert olmuş. demekki dokuyunca acıyo. hemşire düzgün vuramadımıki acaba
Arzu nerelerdesın ya bır ıkı gundur yazını gormuyorum sankı yoksa bana mı oyle geldı.. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?