Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sağolun arkadaşlar... a.s.
büşra şu anda sütlaç yiyor :ecrin_bebek: anneannesi yediriyo .. dr.umuz muhallebi verme zaten kilolu demişti ama iki kg. zayıfladığı için açığı kapatsın bari.. :)

oyyyyyy büşracım benim minicik kuzumuza ak kuzumuza kıyamam ben ona allahım hemen iyileştir rabbim yarasını sızzısını, 1 haftaya accıları biter zaten dimi. aman annesi sen ona bir nazar duası oku, bence güzelliğine nazar değdi.a.s.

mervecim tekrar tekrar geçmiş olsun..sen dirayetli,akıllı bi annesin,bak hemen nasıl araştırmış,yetiştirmişin yavrunu,tebrik ederim..toparlar hemen allahın izniyle..bu operasyonu yaptırdgınız yer ve drundan memenun kaldıysan deiştirme istersen,iyi dr a denk gelmek okadar zorki...bu fıtık ters bı harekettenmı oluyo acaba?...akacak kan damarda durmaz derler..sen zaten ağzı dualı bir annesin,ne nazar ne kemgöz bişicik yapamaz kuzuna.....allah tez vakitte sağlıkla feraha çıkarsın..yınede cok ucuz atlatmışsınız..allah bidaha yaşatmasın canımbenim......

sen benim lafımın üstüne lafmı süledin heeeeeeeeeeklava: bak gelmiyeyim çok fena olurrrr:mymeka:

slm kızlar biraz uyudum geldim.
ipoşun salı günü aşıları oldu 2 bacağa bi tanede koluna ilk gün baya ateşi oldu. şimdide aşı yerlerine dokununca nasıl hemen ağlamaya başlıyo. şöyle bi aşı yerlerine elimle dokundum. derinin altı semsert olmuş. demekki dokuyunca acıyo. hemşire düzgün vuramadımıki acaba

Geçmiş olsun canım yaa bizime yarın 3 tane aşımız verem,5li karma ve pnömokok..Bizim iki aşıdan sonra bile çok ateşi oluyordu bu sefer 3 aşı nasıl olcak bilmiyorum kabus gibisenağlamaDemek sizdede ateş yapıyormuş ya çok zor biliyorum..Verem zor iyileşir diye biliyorum ama bacaklarda hiç sorun yaşamadık biz daha önce:a015:Fitil attınmı canım?

Bu arada çevrimdışı olanlar sarı olmuş ya çok değişik geldi ama daha belirgin olmuşsüprizzzzz

canım bizim önceki aşılarda hiç ateş olmamıştı bunda gece 4 de kalktım bi baktım ipek e cayır cayır yanıyo üstünü soyduk fitil filan verdim. ateş düştü.sonra 37 37.5 larda seyretti sürekli izledim ama müdahale etmedim.

duygu ege verem aşısımı onun zamanmı şimdi yoksa tutmadımı bizimde cumartesı asımız var 4 tane hepatit b
pnomokok
5 li karma
oral polio olacak

gecmiş olsun canım. bizde pazartesı uc ası vurulduk.ucunude bacagından yaptılar.benım oglumda o gun bıraz huysuzluk yaptı ama allahtan atesı felan cıkmadı. kuzucuklarımızda hal kalmıyor ust uste ası vurulunca. hele bırde vuran kısının elı agırsa yandık

kızlar biz doktora gittik geldik spiral için, muayene etti dr enfeksiyon varmış orda, önce tedavi olacağım ilaç verdi sonra da 15 gün sonra spiral takılacak özel hastaneye gittik spiralin ücreti de 50 tl iimiş taktıracakların bilgisine...

duygu birşey sorcam sana hani doktorun büyümix i tavsiye etmiş ya size yoğurt olarak meyveli veya meyvesiz farkeder mi acaba ?

kızlar hepinizii çok özledim nasılsınız umarım hasta bebeiş yoktur hepiniz çok iyisinizdir girmeyeli baya oldu kiraa ev ararken alıverdik içini kendimiz yaptıracağız ve çok zormuş acayip gerildim bişi beğenemedim zaten kararsızdım çok zor geldi inş ben bişi becerirsem içi başlayacak

Arzu nerelerdesın ya bır ıkı gundur yazını gormuyorum sankı yoksa bana mı oyle geldı.. CADIARZU

evet betülüm sağol şekerim ev aldık aslında almadık annemgil aldı siz içini yaptırın durun dediler içini yaptırmaya uğraşıyorum çok zormuş valla bu kafamı bulandırıyor hiç bişi düşünemez oldum 1 kere yapılcak güzeli olsun diye yok deme bir yaramazlık iyidir kızlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…